homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

1 maart 2019
Karol Mets dient vandaag transferverzoek in en zit niet bij selectie


We maakten ons al weer een beetje druk, want er had bij NAC al drie dagen lang niemand zijn afscheid aangekondigd. Wel, daar is dan Karol Mets. Vandaag diende hij een transferverzoek in bij de club. Daarop leek het Mitchell van der Gaag het verstandig om het niet in de selectie voor de wedstrijd tegen vitesse op te nemen.

,,Hij heeft vanmorgen aangegeven dat er een club is die belangstelling heeft en dat hij daar graag naar toe wil gaan. Dat verzoek heeft hij bij mij neergelegd. Daarom heb ik hem uit de wedstrijdselectie gehouden. Hij zit met zijn hoofd meer bij de transfer dan dat hij met het team bezig is”, vertelt van der Gaag aan BN/DeStem. En nee, het is geen disciplinaire straf. Oké.

De Est heeft nog een doorlopend contract tot medio 2020 en geniet naar eigen zeggen de interesse van een andere club. Van der Gaag tegenover BN/DeStem: ,,De markt in Scandinavië (Noorwegen en Zweden sluiten op 31 maart, Finland 10 april) is nog open. We hebben een aantal dingen besproken gedurende het seizoen en na de Graafschap dat nog eens extra aangehaald. Eerder hebben we dat besproken met Rosheuvel. Waar zijn we op dit moment mee bezig met z’n allen? Dat is missie eredivisie. Het is belangrijk om het eigenbelang daarvoor opzij te zetten. We hebben één gezamenlijk doel. Ik moet een keuze maken en dit is de afweging die ik heb gemaakt. Dat heb ik met Karol besproken en ik leg het daarom op deze manier naar buiten uit.”

Een opmerkelijke en tamelijk ongebruikelijke actie van de verdediger, die momenteel aan zijn tweede seizoen in Breda bezig was. In zijn eerste seizoen kwam hij 25 maal in actie, dit seizoen slechts vijftien. Sinds de komst van Dorian Dervite is hij geslachtofferd in het hart van de defensie.

Tim Gilissen, die nog tot 1 april in dienst is, zal de transfer verder in behandeling nemen.

Oké, jammer, doei.


Bron : De Rat, BN/DeStem


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
23
24
25
26
27
28
29

Relaties

Karol Mets


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


Nog geen reaxies!


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2020 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven