of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

21 januari 2019
Nieuwe NAC spits: Sullay Kaikai komt gratis over van Crystal Palace [video]


En daar is de derde versterking deze winterstop. De aanvaller, met zowel de Britse als de Sierra Leeonse nationaliteit, luistert naar de naam Sullay Kaikai en tekent voor minimaal anderhalf seizoen in Breda.

De toelichting van NAC.nl zelf:
De in Londen geboren Kaikai kwam op zijn vijftiende in de opleiding van Crystal Palace terecht. De Engelsman, die ook de Sierra Leoonse nationaliteit heeft, maakte in zijn jaren als jeugdspeler veel indruk en werd in het seizoen 2013/2014 voor het eerst verhuurd aan Crawley Town, op dat moment actief in de League One. Bij de club uit Crawley maakte Kaikai zijn debuut in het professionele voetbal. De seizoenen daarop verkaste de talentvolle vleugelaanvaller achtereenvolgens op huurbasis naar Cambridge United (League Two), Shrewsbury Town (League One), FC Brentford (Championship) en Charlton Athletic (League One). In de tussentijd maakte hij in mei 2016 zijn debuut in de Premier League in een wedstrijd van zijn geliefde Crystal Palace tegen Southampton.

Sullay Kaikai: " Ik heb veel goede dingen gehoord, ook over de supporters. Ik heb er erg veel zin in en kijk uit naar deze uitdaging. Toen ik hoorde over de kans om voor NAC te kunnen spelen, was ik direct geïnteresseerd. Ik kan niet wachten om te beginnen en alles te geven. Ik ga proberen om direct van waarde te zijn. "

Nog wat andere filmpjes over deze jongen:


Bron : De Rat, NAC


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Sullay Kaikai


Ratistieken

In totaal bevat onze database 23411 nieuws items met in totaal 353096 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 15,08

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Bona

Geplaatst: woensdag 23 januari 2019 om 11:30u

Leuk filmpje, maar valt van iedereen niet zoiets te maken? Dit is dan toevallig alles wat de afgelopen vijf jaar is gelukt en waar beeldmateriaal van beschikbaar was. Dit is dus inclusief al die jeugdwedstrijden die je er bij zit.

Oké, ik heb even zitten tellen: zestien goals, één goal uit een van richting veranderd schot, één schot naast doel, één voorzet die niet aan kwam, één assist, vijf goals uit vrije trap, één keer gevallen en één goal na een blunder van de keeper.

Dit hebben we Faupala ook allemaal een keer zien doen (niet bij NAC weliswaar).


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2020 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven