homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

22 november 2018
'Ilic out tot winterstop'


Luka Ilic komt vermoedelijk de rest van dit kalenderjaar niet meer in actie. Die conclusie mag rustig getrokken worden nadat de Serviër gisteren een foto op Instagram postte waarin zijn linkerbeen verpakt zit in een brace. Ilic, die juist de laatste potjes steeds meer naar een bepalende vorm toe aan het groeien was, viel in de wedstrijd tegen heracles geblesseerd uit en moest de wedstrijd tegen emmen al aan zich voorbij moeten laten gaan. De verwachting is nu dus dat hij ook de wedstrijden tegen ajax, groningen, vitesse, pec en heerenveen moet missen.

Ilic is niet het enige probleemkind in de selectie. Ook voor Anouar Kali, Gervane Kastaneer en Paolo Fernandes is het maar zeer de vraag of en zo ja hoe zij van waarde gaan zijn voor de winterstop. Degene met de beste papieren in dat opzicht is Kali. Het kuitenbijtertje heeft last van een 'overbelast' lichaam. De wedstrijd van zaterdag komt sowieso te vroeg voor hem.
Kastaneer en Fernandes volgen nog altijd een apart herstelprogramma. De hoop is er wel dat zij begin december zullen aansluiten, maar eer zij helemaal bruikbaar voor wedstrijden zijn is een groot vraagteken.

Beter nieuws is er te melden over Robert Mühren en Pele van Anholt. De Volendammer heeft woensdag de training hervat en kan wellicht zaterdag al tot de selectie behoren. Van Anholt traint alweer even mee, maar voor de back die al een jaar geen officiële wedstrijd gespeeld heeft, wordt geen wonderen verwacht tot aan de kerst. Ook Van Anholt moet zich vooral richten op de tweede seizoenshelft.

Kortom, een status quo ten opzichte van de laatste wedstrijden. 'We' zullen met dezelfde spelers punten bij elkaar moeten bikkelen voor een acceptabele uitgangspositie in de tweede seizoenshelft. Dat wordt gezien het resterende programma geen gemakkelijke opgave, maar laat de prestaties van vorig seizoen, waarin juist in de lastigere wedstrijden wél punten werden gesprokkeld een voorbeeld zijn.


Bron : De Rat, bn/destem


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
21
22
23
24
25
26
27
28
29

Relaties

Luka Ilić
Anouar Kali
Gervane Kastaneer
Paolo Fernandes Cantin
Robert Mühren
Pelé van Anholt

03-jan-2019
NAC hervat training zonder Sporkslede en Ilic...


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Don Leon

Geplaatst: donderdag 22 november 2018 om 14:26u

Das knap kut. Blijft weinig over voor die positie. De hoop op nog een paar bonuspuntjes voor het ingaan van de winterstop wordt zo steeds kleiner. Fernandez en Muhren hoef je voorlopig ook nog niet te verwachten. En Gio Korte op die positie,.... hij werkt ontzettend hard, maar `t is m gewoon niet.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2020 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven