homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

26 oktober 2018
'Technisch hart' krijgt vorm, 6 tot 8 ton nodig voor half nieuw elftal


Hoewel er nog enkele afrondende gesprekken op het programma staan zijn de pionnen die het technisch hart/platform/klankbord/... gaan vormen zo goed als zeker bekend. Behalve Pierre van Hooijdonk nemen ook manager jeugdopleiding Tim Gilissen, commissaris technische zaken Sepp de Roover en hoofdtrainer Mitchell van der Gaag zitting in de door de aandeelhouders opgerichte commissie. Zo maakte bn/destem deze ochtend bekend.

Het platform heeft één taak op korte en één op de (middel)lange termijn. Het gezamenlijke netwerk wordt aangesproken om op korte termijn 5 tot 6 nieuwe spelers aan de selectie toe te voegen, waarbij de verdediging de prioriteit heeft.
Uit eigen middelen financieren gaat niet, omdat Hans Smulders alleen op zijn eilandje mocht opereren zonder tegenspraak en het spelersbudget van 3 miljoen helemaal op heeft verbrast. Dus vliegt er binnenkort een delegatie met grootayatollah Wim van Aalst naar Manchester om daar alsnog een nieuwe Angelino en Manu Garcia los te peuteren. De andere 3-4 spelers moeten bekostigd worden uit nieuw ingebracht kapitaal. Daarom wordt opnieuw op de grootaandeelhouders een beroep gedaan op over de brug te komen met 6 tot 8 ton.
Over eventueel vertrekkende spelers wordt overigens geen melding gemaakt, terwijl er toch echt een nieuwe tijdbom op de loer ligt. Als er niemand vertrekt en er komen, zeg, 5 nieuwe spelers bij, dan telt de selectie van NAC 34 spelers! Hoewel daar een relatief hoog aantal huurlingen bij zitten is deze telling zonder de verhuurde jongens aan Helmond Sport. Groot punt van aandacht en zorg dus.

Op de (middel)lange termijn moet het 'technisch hart' als zogenaamd klankbord dienen voor de opvolger van Smulders. Dat gaat Pierre van Hooijdonk overigens niet zijn. De technisch directeur wordt, zoals bekend, aangesteld door de nog te benoemen Algemeen Directeur in samenspraak met de Raad van Commissarissen.

Wat niet uit de informatie uit de krant blijkt, maar wel aangenomen mag worden is dat Van der Gaag vooral de komende 2 maanden bij het aantrekken van nieuwe spelers een vooraanstaande rol in het 'hart' zal hebben en dat hij wanneer de fase 'controle op de td' aanbreekt plaatst maakt voor iemand anders.

Dit is de actuele situatie. Zoals gezegd, de bovenstaande uitzetting ligt nog niet 100% vast, maar dat is vermoedelijk een kwestie van dagen.


Bron : De Rat, bn/destem


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
26
27
28
29

Relaties

Pierre van Hooijdonk
Sepp de Roover
Tim Gilissen
Mitchell van der Gaag

24-okt-2018
Gielen: 'technisch platform' als tussenoploss...


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


Nog geen reaxies!


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2020 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven