of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

4 januari 2018
Tis gedaon, Jeff Stans en NAC ontbinden contract


Het mocht slechts anderhalf seizoen duren. De NAC-carričre van Jeff Stans is per direct ten einde gekomen. “In onderling overleg is besloten dat het voor beide partijen beter is om het tot medio 2019 doorlopende contract van de middenvelder per direct te ontbinden. De geboren Vlaardinger is daardoor vrij om op zoek te gaan naar een nieuwe club,” zo luidt het bericht op NAC.nl

De 27-jarige gangmaker die in 2011 nog met RKC promoveerde naar de Eredivisie en meer dan 100 wedstrijden voor Excelsior speelde, heeft zich er uiteindelijk toch bij neer moeten leggen dat hij dit seizoen bij NAC niet meer op speelminuten hoefde te rekenen. De promotiewedstrijd in Nijmegen op zondag 28 mei 2017 was de laatste wedstrijd die Jeff Stans voor NAC speelde.

Hans Smulders: “Het is duidelijk dat Jeff in een moeilijke situatie heeft gezeten, omdat andere middenvelders op dit moment om sportieve redenen de voorkeur krijgen. We hebben de afgelopen tijd veel constructieve gesprekken met elkaar gevoerd en zijn tot de conclusie gekomen dat er voor Jeff geen perspectief meer is bij NAC. Het contract ontbinden is dan voor alle partijen de beste oplossing. Wij bedanken Jeff voor zijn inzet en wensen hem het allerbeste toe in zijn verdere carričre.”

Jeff Stans: “Mijn periode bij NAC is helaas niet helemaal gelopen zoals ik vooraf had verwacht. Ik heb altijd alles gegeven, maar zie na het afgelopen half jaar te weinig perspectief meer om aan spelen toe te komen. Dan moet je op een gegeven moment ook eerlijk zijn naar elkaar toe en de juiste keuze maken. De sportieve keuze staat voor mij voorop en daarom is het is tijd om voor een ander pad te kiezen. Op mijn leeftijd is het belangrijk om weer speelminuten te krijgen. Ik hoop dus snel een nieuwe club te vinden om daar mijn carričre weer nieuw leven in te blazen. De ploeg moet zich focussen op handhaving in de Eredivisie, ik gun die jongens namelijk allemaal het allerbeste. Maar het is ook deze hele club, ondanks mijn vervroegde afscheid, oprecht van harte gegund.”

Verdomd jammer dit! We gaan de persoon Jeff Stans enorm missen. We wensen hem dan ook al het mogelijke succes en geluk in zijn hopelijk nog lange voetbalcarričre!


Bron : De Rat, NAC


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Jeff Stans

29-jun-2016
Stans kiest voor NAC...
22-jun-2016
Stans en Haemhouts in beeld...
28-jun-2016
Transfer Stans zo goed als rond...


Ratistieken

In totaal bevat onze database 23411 nieuws items met in totaal 353096 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 15,08

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Mike

Geplaatst: donderdag 4 januari 2018 om 13:03u

Zonde voor Jeff, als je er bij Excelsior 10 kan inschieten in de Ere, zit er heus ergens wel iets in. Maar toch is het niet uitgelopen op een gelukkige relatie tussen hem en NAC.

Zou zomaar kunnen dat hij bij een andere club het ongelijk van de trainer alsnog bewijst.

Keesje Ketting

Geplaatst: donderdag 4 januari 2018 om 14:25u

Onze jeff zou hij het met de vrouw van Stijn, Hans, Justin en Rob hebben gedaan.....
Kan toch niet zo zijn dat deze jongen 1 jaar geen enkele kans heeft gehad op alleen basis van zijn voetbalkwaliteiten, ik ben ervan overtuigd dat hij bij zijn vervolg club en aanvoerder en uitblinker wordt !!!!!

succes Jeff, bewijs het tegendeel

fvf6

Geplaatst: donderdag 4 januari 2018 om 16:31u

Hoezo we gaan hem missen ik heb hem in die anderhalf jaar niet gezien dus kan hem ook niet gaan missen . Kan het mogelijk bij een andere club wel daarom s6 Bij NAC lukte het hem niet

Don Leon

Geplaatst: donderdag 4 januari 2018 om 17:48u

Er staat "We gaan de persoon Jeff Stans enorm missen." Niet persé de voetballer.

YellowBlackFeatr

Geplaatst: donderdag 4 januari 2018 om 18:21u

Als je geen kans krijgt....kun je jezelf ook niet laten zien....

Wat een beleid, goed bezig NAC

Maar Stans hopelijk veel succes bij de volgende club waar hij waarschijnlijk de sterren van de hemel gaat spelen.
Ik ben blij als dat niet tegen NAC zal zijn.....

Balen alom! Want wel een man die we hadden kunnen gebruiken, in plaats van die prutser van een Vloet bijvoorbeeld...

Charpie

Geplaatst: donderdag 4 januari 2018 om 19:17u

Vooropgesteld: ik gun Jeff een mooie club en succes in zijn verdere carričre, maar gaan we hem nu met z`n allen de hemel in prijzen?
In de wedstrijden dat hij nog regelmatig speelde ( ja, lang geleden) heeft hij het nooit echt laten zien, vooral door gebrek aan handelingssnelheid. Ik denk dat hij niet echt in het elftal past dat Vreven c.q. voor ogen hebben. Dus nogmaals: keurige vent, nooit een onvertogen woord en volledige inzet ( tegen beter weten in), maar stellen dat hij geen kans heeft gehad is onzin. Tenslotte zien wij niet wat de technische staf de hele week wel ziet.

Jeff; het ga je goed en heel jammer dat het niks geworden is.

rade

Geplaatst: donderdag 4 januari 2018 om 19:41u

Sympathieke gozer die je meer succes had gegund. Heeft een half jaar de kans gehad in de Juup en speelde daar als een natte dweil...Door z`n eerdere prestaties bij Excelsior blijf je hopen dat t eruit gaat komen, maar niet dus...Wanneer je de strijd met Verschueren en Vloet verliest, moet je ook in de spiegel kijken.

Dit levert NAC op korte termijn verder niets op toch? Ik neem aan dat Jeff minstens een half jaarsalaris meekrijgt, dus budget creeër je er niet? Met het risico dat Stans bij pakweg Roda of Sparta wel de pannen van het dak speelt en je dus eigenlijk jezelf in de voet schiet...#nogmeerwanbeleidvansmullie

Charpie

Geplaatst: donderdag 4 januari 2018 om 20:28u

@ Rade;

Je spreekt jezelf tegen. Lees het eerste en tweede gedeelte van je stukje nog eens....

rade

Geplaatst: donderdag 4 januari 2018 om 21:35u

@charpie
Conclusie van eerste deel; Stans voldoet niet en daarom was hij overbodig. Conclusie van tweede deel; wat levert de gekozen oplossing NAC op? Kapitaalvernietiging en risico dat Stans je sportief dwars gaat zitten.

Oplossing; lekker tot de zomer mee laten trainen en wekelijks op de tribune laten zitten. Daar maak je geen concurrent beter mee en het kost je geen cent extra. Jammer voor Jeff dan.

rats

Geplaatst: donderdag 4 januari 2018 om 21:47u

Heb begrepen dat ze bij excelsior niet rouwig waren dat hij wegging en ja hij maakte daar een paar mooie doelpunten maar that`s it.

Vanwege zijn profmentaliteit wens ik hem het allerbeste maar verwacht hem niet snel terug in de eredivisie.

Tuur

Geplaatst: donderdag 4 januari 2018 om 22:37u

Als ie goed genoeg was geweest had ie wel gespeeld.

Peter13

Geplaatst: vrijdag 5 januari 2018 om 6:41u

Zo is dat, Tuur. Hij kon twee trainers niet overtuigen, dus gewoon onvoldoende.

Hugh Hefner

Geplaatst: vrijdag 5 januari 2018 om 12:11u

Charpie > c.s. niet c.q.

fvf6

Geplaatst: vrijdag 5 januari 2018 om 13:03u

@Don Leon
Of het nu de persoon of voetballer Stans is maakt in dit geval helemaal niets uit hij was gewoon onzichtbaar , en daarom zullen er vele hem niet missen

Moppernac

Geplaatst: vrijdag 5 januari 2018 om 17:45u

Mss kan Jeff Stans Vinnie Vermeer vergezellen bij TEC


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2020 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven