of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

14 oktober 2017
Fit middenveld bezorgt Vreven luxeprobleempje


De interlandbreak heeft de NACselectie goed gedaan. De 'langdurig' geblesseerde Robbie Haemhouts en Bodi Brusselers hebben de ziek, zwak -en misselijkenboeg verlaten en doen inmiddels weer met de groep mee. In diezelfde boeg werken Chiró N'Toko en Thomas Agyepong nog altijd aan hun herstel. Ook Paolo Fernandes is nog niet helemaal fit en zal vanavond in Duits-Limburg niet in actie komen. Rai Vloet keert terug van zijn schorsing en dus zal Stijn Vreven keuzes moeten maken op het middenveld.

De spoeling op de flanken is vanwege het ontbreken van Agyepong en Fernandes dun en dus zal Manu García vanaf links starten. 'Ik heb ook geen andere opties meer op de elf. Ik ben blij dat Manu dat zo goed invult. Hij is de extra speler die ik nu heel goed kan gebruiken op die positie.'
Rai Vloet neemt de positie kort achter Thierry Ambrose weer in, waardoor Vreven een keuze op het middenveld zal moeten maken tussen Arno Verschueren, Karol Mets en Mounir el Allouchi. De afvaller zit vermoedelijk tussen die laatste 2 aangezien Mets in het basiselftal kwam door de schorsing van Vloet en El Allouchi afgelopen week uit voorzorg een aantal groepstrainingen niet meedeed en ook de oefenwedstrijd tegen Waasland-Beveren aan de kant bleef.

Een andere keuze die de trainer moet maken is die tussen James Horsfield en de inmiddels weer volledig fitte Fabian Sporkslede rechts achterin.

Jelle ten Rouwelaar is de enige NAC'er in de groep die op die zwarte meidag in 2015 de degradatie meemaakte, dus wat betreft revanchegevoelens binnen de selectie hoeven we ons niet rijk te rekenen. Wel reizen er weer honderden supporters te auto en bus naar het afvoerputje van Limburg die die blamage wel hebben meegemaakt, beleefd en de gevolgen hiervan gevoeld en gedragen die extra zullen genieten van een mooie of juist vies, gluiperige overwinning op roda jc vanavond. Tel daarbij op dat dit alweer een 6-puntenduel is en dat de weg gegeven bonuspunten uit de kuip teniet gedaan zijn tegen ado, dus rekenen we ook vanavond weer op een tot op het bot getergd NAC dat voor niks anders dan de volle 3 punten gaat. Als het even kan de volle 90 minuten.

Het vertrouwen dat dat kan is er, aan ons zal het in ieder geval alweer niet liggen.

Vermoedelijke opstelling:

Mark Birighitti; James Horsfield/Fabian Sporkslede, Menno Koch, Pablo Mari, Angelino; Arno Verschueren, Rai Vloet, Mounir el Allouchi/Karol Mets; Giovanni Korte, Thierry Ambrose, Manu García

Come On N.A.C.!!!


Bron : De Rat, bn/destem


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties


14-okt-2017 RJC-NAC (1-0)


Ratistieken

In totaal bevat onze database 23411 nieuws items met in totaal 353096 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 15,08

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Mike

Geplaatst: zaterdag 14 oktober 2017 om 9:33u

Ben benieuwd vanavond. Begon net weer te wennen aan het genot van Manu op 10, we gaan het verschil vandaag wel merken denk ik. Maar als vloet er ene binnentikt vanavond zul je daar niemand over horen.

Hup NAC!

jante

Geplaatst: zaterdag 14 oktober 2017 om 13:54u

Garcia is zo`n verademing op 10, maar Vloet scoort zo makkelijk. El Allouchi is sympathiek, maar Mets bevalt me veel beter. Lost samen met Verschueren veel op, zodra een van de creatieveren een steekje laat vallen. En Vloet vind ik persoonlijk waardeloos als het gaat om verdedigen. Maakt ook veel lompe en botte overtredingen.

Lastige keuzes!

Zelf zou ik gaan voor 4-4-2

Mark Birighitti;

Fabian Sporkslede (Of Horsfield, niet over uit), Menno Koch, Pablo Mari, Angelino;

Arno Verschueren
Manu García, Karol Mets
Rai Vloet

Thierry Ambrose, Thomas Enevoldsen

danny b

Geplaatst: zaterdag 14 oktober 2017 om 14:31u

Ik zou in een uitwedstrijd beginnen met stofzuigertje Mets (en Sporkslede). Als de wedstrijd vraagt om meer voetbal, creativiteit of doelpunten heeft NAC met El Allouchi nog een troef achter de hand die ook op meerdere posities kan spelen.

Me ga me eens klaar maken voor vertrek. Benieuwd of dun chauf in één keer goed rijdt of dat het een internationaal dagje gaat worden

Opa

Geplaatst: zaterdag 14 oktober 2017 om 20:29u

Luxeprobleem????
Zo degradeer je straks gewoon weer . stelletje sukkels met je slappe angsthazenvoetbal zonder passie en zonder hersens.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2020 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven