homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

2 oktober 2017
NAC jeugd wint afgelopen weekend al haar thuiswedstrijden!


Van de zeven wedstrijden werden er twee op eigenveld gespeeld. Deze zijn ook beide gewonnen. Van de uitwedstrijden zijn er twee verloren en drie gewonnen.

Onder 11
Voor deze jongens was het een minder goed weekend. Tegen de leeftijdsgenoten van psv werd helaas verloren. Met een eindstand van 18-5 is goed te zien dat hier nog een inhaalslag te maken is.

Onder 12
Ook de O12 wist in de uitwedstrijd tegen Sparta niet te winnen. De jongens van spangen gingen met een 8-0 van het veld af. Is dit ernstig? Naar ons oordeel niet, Sparta heeft al jaren een goede opleiding NAC speelt voor het eerst ook met de twaalfjarige twin-games. Vorig seizoen speelde de O12 nog mee in de competitie van de O13.

Onder 13
Hier komen bij de eerste winstpartij. In de uitwedstrijd tegen jvoz in vlissingen werd met 1-2 gewonnen. In de eerste helft kwamen de zeeuwen nog op voorsprong. In de tweede helft wist NAC al snel langszij te komen. Paar minuten voor tijd werd er toch nog de winnende gemaakt. Hierdoor staat NAC momenteel op een gedeelde eerste plaats. Samen met Sparta wat een beter doelsaldo heeft.

Onder 14
De tweede wedstrijd in rotterdam werd ook gewonnen. Met 4-0 was NAC te sterk voor excelsior. Al voor rust stond NAC met 3-0 voor. De invallers in de tweede helft konden hier niks meer aan veranderen. Ook hier staat NAC op een gedeelde eerste plaats. Dit keer samen met fc twente dat op basis van doelsaldo de koppositie heeft.
Opstelling: Binck Raymakers, Sohayb Battah (45’ Mees de Blok), Mees Weeland (45’ Rida Elkihel), Bas Rockx, Jayden Mendes Delgado, Corijn Kokkeel, Lars Mol, Aïmane Jaddi, Xaverencio Mettendaf, Rahime Djadjiri (45’ Seth Bergevoet) en Dano Lourens.
Doelpunten: Rahime Djadjiri (0-1, 20’), Dano Lourens (0-2, 25’), Rahime Djadjiri (0-3, 30’) en Lars Mol (0-4, 45’).

Onder 15
Dan hebben we hier de eerste thuisoverwinning van het weekend. Op sportpark heksenwiel werd fortuna sittard in een spannende wedstrijd met 3-1 verslagen. In de eerste helft komt NAC op 1-0 voorsprong, in de tweede helft wordt al snel de 2-0 gemaakt. Echter komt fortuna in de 55ste minuut op 2-1. Hierna is NAC helemaal de weg kwijt. Veel fouten en onnodig balverlies. De spelers van fortuna voelen dat er nog een punt te halen is. Owen van Rosmalen weerhoud ze echter hiervan. In de blessuretijd maakt Ocean Polonius een einde aan de spanning daar zijn tweede doelpunt. Door de drie punten staat NAC nu boven aan op de ranglijst. Gevolgd door roda en excelsior met één punt minder.
Opstelling: Owen van Rosmalen, Stef de Wijs (68’ Tijn van ’t Westeinde), Luc Marijnissen, Thijs Reimering, Bram Hesselberth, Achilles Joannes (55’ Bas Verburgt), Ocean Polonius, Awale Ismali Mahamed (47’ Tika de Jonge), Ilyas Ismali Moussaoui, Merlijn Roels (68’ Sven Mol) en Mihailo Mijajlovic (55’ Luuk wensink).
Doelpunten: Ocean Polonius (1-0, 20’), Awale Ismali Mahamed (2-0, 38’), Gloire Kachala (2-1, 55’) en Ocean Polonius (3-1, 70’).

Onder 17
De laatste thuiswedstrijd van dit weekend werd ook winnen afgesloten. Al in de 6de minuut komt NAC op voorsprong, twee minuten later is het alweer 2-0. Tien minuten later maakt go ahead eagles de aansluitingstreffer. Hierna kabbelt de wedstrijd rustig door. Hier en daar een kansje over en weer maar niks noemenswaardig. NAC speelt vervolgens een matige tweede helft, waarin het op moest passen dat de eagles niet alsnog langszij zouden komen. Kort voor tijd mistte Jefry Dijkstra nog een haast niet te missen kans en leek het spannende slotminuten in te gaan. Tot dat Jim Verburgt in de 80ste en laatste minuut de 3-1 binnenschoot. Hierdoor is de wedstrijd helemaal gespeeld. Door deze overwinning staat NAC gedeeld tweede met volendam en de buurmeisjes op één punt achterstand van koploper almere city.
Opstelling: Tein Troost, Assim Said, Floris van Nijnanten, Rick de Vos, Stijn van der Put (52’ Björn Hardley), Sil van Doorn, Jim Verburgt, Sabir Agougil (68’ Jefry Dijkstra), Daan Wensink, Wessel Kerckhoffs (52’ Hakim Mperanyi) en Tommy van Butselaar (76’ Aurelio van Gool).
Doelpunten: Wessel Kerckhoffs (1-0, 6’), Tommy van Butselaar (2-0, 8’), Quiermo Dumay (2-1, 18’) en Jim Verburgt (3-1, 80’)

Onder 19
Ook de derde wedstrijd in rotterdam werd dit weekend gewonnen. Tegen de O19 van excelsior werd met 3-1 gewonnen. Alle doelpunten vielen in de tweede helft. Gelijk na rust schoot Skender Loshi raak, nog geen 3 minuten later tekende dezelfde Skender voor de 0-2. Sjaak Kuyper maakt er in de 55ste minuut 0-3 van. In de 62ste minuut deed excelsior nog wat terug door de 1-3 te scoren. Verder kwamen de kralingers niet. Door deze overwinning zijn de jongens nog ongeslagen en staan op de eerste plaats. Op de tweede plaats volgt pec zwolle en alemere city met twee punten minder.
Opstelling: Karol Niemczycki, Jerimo van den Bempt, Victor Stenzler, Jochem van de Biggelaar, Skender Loshi, Freek van Gestel (80’ Noud Eggly), Jerzy Vermeeren (70’ Sydney van Hooijdonk), Jethro Mashart, Julian Broeren (60’ Jordan van der Gaag), Sjaak Kuyper en Jop van der Avert.
Doelpunten: Skender Loshi (0-1 en 0-2, 46’ en 49’), Sjaak Kuyper (0-3, 55’) en Carlito Fermina (1-3, 62’).

Voor de midden en bovenbouw dus een goed weekend. Wat wel bijzonder is dat NAC dit seizoen alleen nog maar gewonnen heeft in rotterdam. Zowel de jeugd, jong NAC en NAC 1. Dit is nog wel eens anders geweest.

Rest ons alleen nog het overzicht van NAC erbij te plaatsen.


Bron : De Rat, NAC Jeugd


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
26
27
28
29
30
31

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


Nog geen reaxies!


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2020 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven