of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

24 juni 2017
NAC haalt drietal versterkingen uit Manchester


Thierry Ambrose (20), Paolo Fernandes (18) en Pablo Mari (23) spelen komend seizoen op huurbasis voor NAC. Ze komen voort uit de overeenkomst die NAC heeft met Manchester City.

Ambrose is een naam die al langer rondhing in Breda. Niet vreemd gezien zijn prestaties bij de EDS (Elite Development Squad). Samen met Fernandes twee absolute smaakmakers van het voorbije seizoen. Evenals Fernandes en Mari maakt Ambrose sinds 2013 onderdeel uit van City. Mari is de versterking met de meeste ervaring van de drie, met zijn 23 jaar heeft hij al net als NAC afgelopen seizoen een promotie mogen meemaken. Hij promoveerde met het Spaanse Girona naar de Primera Division maar speelt desondanks komend seizoen in Breda. Maandag sluiten de heren aan bij de eerste training voor het komende Eredivisieseizoen.

TD Hans Smulders is een tevreden man: " Thierry, Pablo en Paolo zijn drie zeer getalenteerde spelers die passen in het plaatje dat wij voorafgaand aan het seizoen hebben geschetst. Voor Thierry en Paolo geldt dat zij wekelijks uitblinkers zijn bij het EDS van Manchester City en Pablo is al meer ervaren en heeft al flink wat wedstrijden gespeeld in Spanje. Voor alle drie geldt dat zij met hun specifieke kwaliteiten een substantiële bijdrage kunnen leveren aan ons elftal. We zijn daarom ook zeer verheugd dat ze komend seizoen voor NAC spelen. "

Welkom bij de Parel van het zuiden! Hup NAC.


Bron : De Rat, NAC


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Thierry Ambrose
Paolo Fernandes Cantin
Pablo Marí Villar


Ratistieken

In totaal bevat onze database 23411 nieuws items met in totaal 353096 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 15,08

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Mike

Geplaatst: zaterdag 24 juni 2017 om 16:51u

Mooi en positief nieuws zo op d`n zaterdag.

Vooral Ambrose is echt een krachtige speler, zullen we nodig hebben.

Hup NAC

petros

Geplaatst: zaterdag 24 juni 2017 om 16:55u

Geweldige aanwinsten....heb net even op you tube gekeken...we gaan de goede kant op....en op allerlei andere sites wordt er lekker afgegeven op NAC...jaloezie ?

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: zaterdag 24 juni 2017 om 18:31u

Great , Welkom ! Thierry , paolo and Pablo , WoW ! , we`re gonna kick Some ass now !
Could you please , pretty please ask Manu , and Paardenveld to stay ?!

Mieshoop

Geplaatst: zaterdag 24 juni 2017 om 18:40u

Drie spelers voor in de as. Het omgekeerde vlekkenplan van Smullie. We vullen met deze gasten niet de lege plekken op, maar we bouwen er een elftal omheen.
Geen veroordeling, maar een constatering. Het past niet in het lange termijn plaatje.

Desalniettemin ben ik erg verheugd met de komst van Fernandes. Het is een ander type speler, maar hij gaat ons nog meer brengen dan Manu Garcia.

Als komende week ook die watervlugge Tsjechische buitenspeler nog komt dan kunnen we in ieder geval in Zundert wat potten breken.

W

Geplaatst: zaterdag 24 juni 2017 om 20:17u

"Wie is toch die speler in het centrum van NAC?
Paaaablo Mari!"

RS

Geplaatst: zondag 25 juni 2017 om 9:30u

Mieshoop. Inderdaad geen opbouw voor de langere termijn. En iedereen hier maar altijd afgeven op Vitesse 9of Roda). Die kant zijn we nu opgegaan. Maar ja, als dat het is wat iedereen wil.
Wie bedoel je met die Tjechische buitenspeler.

ennaajseejer

Geplaatst: zondag 25 juni 2017 om 9:36u

Blijf het ook allemaal dubieus vinden. Zo worden we een 2e Vitesse inderdaad. Als de meeste bepalende spelers van City komen ben je voor 100% afhankelijk van hun, 0 opbouw en volgend jaar weer een nieuw blik vreemdelingenlegioen? Zit er ook een lange termijn visie achter? Of is dat dat we steeds afhankelijker worden van City?

danny b

Geplaatst: zondag 25 juni 2017 om 10:13u

Ik heb de verbazing over de “stilte” ook niet begrepen. Het beleid is overduidelijk, kijken welke City talenten haalbaar zijn en van daaruit het elftal aanvullen met de categorie “overig”. Het technisch beleid is volledig afgestemd op Manchester City. Een gedrocht van een club, dat als hoofddoel heeft het uitbreiden van de macht. Kopen, kopen, kopen, clubs, spelers, marktaandeel. Een speler als Pablo Marí nemen ze op zijn 23ste van een derde divisie club over. Echt niet met de gedachte dat hij misschien weleens het eerste gaat halen, ook niet voor die grijpstuiver die ze er misschien wel of of misschien niet op verdienen. Schaalvergroting en NAC is verworden tot niks meer of minder dan een tool, een gebruiksvoorwerp.
Ik sta ook te juichen als Ünal er één binnen schiet, Manu Garcia een geniale bal geeft of Pablo Mari een feyenoorder de kuip uit trapt, maar NAC speelt met deze “samenwerking” heel gevaarlijk spel, wel op de manier waarop het nu wordt ingevuld. Dat is vanaf dag 1 duidelijk. 5 spelers per seizoen is veel te veel, dat is een half elftal en aangezien er ook veel verloop is bij de andere helft, begin je ieder seizoen met een nieuw, niet ingespeeld elftal, zonder ziel. De helft van de nieuwkomers weet bij binnenkomst al dat het meteen het laatste seizoen bij NAC is. Maar goed, ik heb weinig goede hoop er in dat dat op korte tot middellange gaat veranderen.
Ik denk trouwens dat dit alle 3 voor NAC hele goede spelers zijn, maar daar gaat het niet om. Dat is een zoethoudertje.

petros

Geplaatst: zondag 25 juni 2017 om 10:44u

Lekker negatief hier weer...deze site loopt leeg en mensen gaan naar andere sites vanwege het gezeur.....bedenk dat de beste stuurlui aan wal staan....als je er niet achter staat kun je nog naar de buurmeisjes toe

babosje1

Geplaatst: zondag 25 juni 2017 om 10:47u

We hebben 3 misschien wel 4 versterkingen binnen in elke as van het veld en nog geen cent uitgegeven!!
Chapeau NAC

RS

Geplaatst: zondag 25 juni 2017 om 11:12u

Danny B. Wij zijn het Bredase Vitesse geworden. Niets meer en niets minder. Een huurlingenclub. Alleen krijgt Vitesse van Chelsea spelers, die een treetje hoger op de sportieve ladder staan.
Enkele weken geleden groot feest met enthousiaste spelers. Ze zijn bijna allemaal weer vertrokken! Een geweldige visie!

Mieshoop

Geplaatst: zondag 25 juni 2017 om 11:19u

@petros

noem het negatief, geen probleem.

Maar los van deze drie prima aanwinsten past het niet in het verhaal dat Smulders predikt. Hij zou de City-spelers gebruiken om de posities in te vullen die hij zelf niet bij elkaar gevonden krijgt. Nu gebeurt exact het tegenovergestelde.

Het is korte termijn denken, overleven en cv-building. Over een paar jaar kijken we terug op deze periode en beseffen we dat het roer om moet omdat het structureel niets brengt.

Is er eigenlijk al een sportieve doelstelling voor dit seizoen geformuleerd?

leeuw

Geplaatst: zondag 25 juni 2017 om 11:29u

Petros heeft helemaal gelijk, we hebben de belangstelling hier voor de Rat met
80 % zien dalen in de laatste jaren(héél jammer!) en dat zou mede best aan het negativisme kunnen liggen.
Nu ook weer dat half lege glas willen zien terwijl juist nu NAC bezig is om deze te vullen.
De gang van zaken wordt eenzijdig belicht, alleen maar afgeven op de deal met Man. City maar niet benoemen dat er ook 4 jeugdspelers een contract hebben gehad en bij de eerste selectie worden toegevoegd. Dát is de laatste jaren niet gebeurd, nu wél.
Misschien dat deze reageerders liever hadden gezien dat NAC in die vreselijke Juup-leage hadden gebleven en er nooit meer uit hadden gekomen?
NAC heeft nog steeds geen geld om deze versterkingen van Man. City of van andere clubs over te nemen middels een contract maar we krijgen deze top talenten gewoon GRATIS!
Onze eigen opgeleide talenten kunnen zich geleidelijk optrekken aan deze top-talenten en ieder jaar zolang het nodig is zullen we het zo moeten doen, de bedoeling echter is wél dat in de toekomst geleidelijk steeds meer eigen talenten in te voegen om als investering voor de club te gebruiken, met scholing en hoge trainingsniveau samen met gratis spelers/toptalenten is dat toch niet verkeerd dacht ik.
En daar zijn sommige mensen ontevreden over, 23 km ten oosten van ons zitten verlegen om meer supporters te werven, misschien ligt die club je beter.....?

Charpie

Geplaatst: zondag 25 juni 2017 om 11:37u

@ Leeuw;

Heb niets aan je betoog toe te voegen.
Velen hier verwarren een kritische houding met eenzijdig negativisme. Hoe anders wordt het supporterschap ervaren om me heen op de tribune!
gelukkig.....

Otjes

Geplaatst: zondag 25 juni 2017 om 12:16u

Nac doet wat het op dit moment kan. Een paar spelers zelf binnenhalen en jeugd en city. Soms is er op de as moeilijk mensen te vinden van eredivisie niveau met de huidige middelen. City geeft ons dan de middelen. Dat er dan nog mensen zijn die roepen dat het beter kan, etc. En een plan vragen, etc etc. , dat zijn voor mij de types die je aan het einde van de muppetshow ziet. Die 2 ouwe zemelaars die in het verlden leven. Hup nac de supporters maken de club.

Swiffer

Geplaatst: zondag 25 juni 2017 om 12:35u

Ik ben bang dat de jaartjes Jupiler League er hard hebben ingehakt, het zal met kleine stapjes moeten gaan. Ik denk dat de ondersteuning van MC deze stapjes net iets groter worden.

Je ziet bij bijna alle subtoppers dat ze een te ruime broek aan hebben (Twente, Vitesse, Utrecht) of teren op het verleden (AZ, Heerenveen). Misschien dat de hulp van MC net dat verschil maakt om hier toch ooit bij aan te sluiten.

Wanny

Geplaatst: zondag 25 juni 2017 om 12:53u

Ik zie ook liever een elftal met eigen jongens zoals in 93-94. Dat zal er voorlopig nog niet inzitten en als we 1 ding niet moeten doen is het meteen weer degraderen. Dus zullen we City nu ff hard nodig hebben, want met alleen eigen spelers gaan we ons niet onderscheiden van de andere degradatiekandidaten.

Mieshoop

Geplaatst: zondag 25 juni 2017 om 13:24u

We moeten zeker niet meteen degraderen. Dus als de city-jongens daar ons bij kunnen helpen, prima. Ik juich hun individuele komst alleen maar toe.

Wat mij zorgen baart, maar kennelijk verder bijna niemand, is dat we de sleutelposities invullen met spelers die een half of heel jaar blijven en dan vertrekken. We leiden dan zelf wat flankspelers op, of wat reserves. Prima voor de korte termijn, maar op lange termijn hebben we er niets aan. Dat wijkt ook 100% af van het met trots gepresenteerde vlekkenplan van Smulders.

Over vier jaar loopt het contract af met city. Wie bewaakt er nu al dat we dan zelfstandig op dezelfde voet door kunnen gaan? Ik kan het Smulders niet kwalijk nemen dat hij niet zover vooruit kijkt, maar ons technische man in het bestuur zou hier voor moeten waken. Wie is dat eigenlijk?

dn Zeeuw

Geplaatst: zondag 25 juni 2017 om 13:28u

Eerst moest er gepromoveerd worden, dat is gelukt. Wees dan blij dat deze constructie er is, anders is het komend jaar weer een retourtje Juup. Met MC-spelers heb je kans dat je overleeft, weer wat spek op de botten speelt omdat je voor nop aardige spelers hebt staan. Pas als de spaarpot weer wat gevuld is kan je gaan bouwen aan een eigen elftal met MC als aanvulling. Ja, de komende jaren zijn we afhankelijk van de goedwillendheid van MC en de handelsgeest: jonge spelers proberen door te verkopen... face the truth! Misschien is dat wel een reële lange-termijnvisie.

hondstrouw

Geplaatst: zondag 25 juni 2017 om 14:06u

In de Van As jaren hadden we ook vaak zat 4 tot 5 huurlingen, maar ik geef toe dat het ongemakkelijk voelt dat de huurlingen deze keer allemaal uit dezelfde vijver komen en dat we ons (te?) afhankelijk maken van de grillen van Manchester City.

Maar aan de andere kant kreeg ik toch een glimlach op mijn gezicht dat Ambrose nu naar NAC komt en niet naar Twente is gegaan. Nu nog hopen dat de huurlingen de juiste mentaliteit hebben en ons behoeden voor degradatie. Dit jaar is echt gewoon overleven, hopelijk kunnen we volgend jaar dan inderdaad meer werken vanuit een vlekkenplan en zijn de City-huurlingen aanvullend op onze eigen spelers ipv andersom.

Bertus*89

Geplaatst: zondag 25 juni 2017 om 14:21u

Altijd maar die aanname dat huurspelers geen ziel en passie voor de club hebben. Het ligt biet aan een contract maar aan de persoon of je dit in je flikket hebt. García heeft meer ziel en passie in zijn grote teen dan dat die rietflikker van een falkenburg in zijn hele donder heeft.

petruske

Geplaatst: zondag 25 juni 2017 om 15:27u

Bertus89@ je helemaal gelijk iedere voetballer speelt voor zijn geld maar deze falkenburg had net zo goed in de bijbel voor kunnen komen maar dan onder de naam JUDAS zoals hij met is Nac omgegaan zal hij ook in het echte leven met mensen omgaan .deze mensen blijf je altijd houden DE LOGOKUSSER bah bah

Alcoholvrije Sint

Geplaatst: zondag 25 juni 2017 om 16:45u

Dat iedereen er hier maar gewoon vanuit gaat dat deze jongens voor de basis zijn gehaald - en `dus` NAC alleen maar backs en wat flankspelers zelf opleidt. Opvallend. Is dat wat kort door de bocht of past het gewoon beter in het kritiekstraatje?

Drie goede jonge spelers van Man C, 4 jeugdspelers een contract, een transfervrije getalenteerde keeper (die met Noppert de strijd aan mag gaan) en het is pas juni. We hebben er regelmatig veel erger voor gestaan in de afgelopen jaren.

piair

Geplaatst: zondag 25 juni 2017 om 21:00u

Lees hier dat we deze spelers gratis krijgen, maar we betalen toch gewoon huur voor ze, iemand inzage hoeveel eigenlijk ? Zou graag het totaalplaatje willen zien qua spelersbudget en waar dit dan precies per speler aan wordt besteed ! Come on Nac !!

Waddinxveen

Geplaatst: maandag 26 juni 2017 om 7:46u

@ piair Net terug van een lang verblijf in het buitenland? Het enige wat NAC voor deze spelers moet regelen is een woning. Geen huur dus...

Natuurlijk moet NAC blijven waken voor de identiteit, maar we leven in 2017 jongens. Het gaat in de voetballerij allemaal om geld en aangezien volgens mij niemand terug wil naar de juupliek ben ik maar al te blij met gratis spelers van het niveau Garcia. De klacht dat deze spelers nu al gepresenteerd worden en de rest van de versterkingen nog moeten volgen vind ik compleet absurd. Vorig jaar klaagde iedereen namelijk nog dat we pas in augustus spelers van City toegewezen kregen. Nu weet je in juni al waar je aan toe bent en is het voor een paar mensen hier weer niet goed.

Het beeld van de 2 oude mannen van de Muppet show komt inderdaad ook bij mij op...

FC Goed Bezig

Geplaatst: maandag 26 juni 2017 om 9:36u

NAC vergelijken met Vitesse slaat natuurlijk als een tang op een varken. Natuurlijk ligt NAC nu ook sportief aan het infuus van een Europese grootmacht. Dat is de enige overeenkomst met die zielloze club aan de Rijn. NAC is NAC en wat dat inhoudt hebben we allemaal wel meebeleefd geloof ik tijdens het hemelvaartsweekend of zijn we dat allemaal weer vergeten hier?!?!?!

NAC had heeft en zal nooit een jeugdopleiding krijgen die voor voldoende aanwas zorgt voor een stabiele eredivisie selectie. Met af en toe een pareltje, prima! Voorheen werden er door handelaar Sjefke jaarlijks allerlei huurlingen gelokt naar Breda. Nu is dat vanuit 1 hoek: City. Is mij om het even. Het gaat erom dat NAC een stabiele eredivisieclub wordt en nooit meer afdaalt naar de krochten van de juup league want echt waar daar stonden we rond de kerst. Of zijn we dat ook al weer vergeten hiero?!?!?

Hoewel ik de nieuwelingen niet ken, zijn de kwaliteiten op papier meer dan NAC nivo waardig. Nog een paar ervaren eredivisie krachten erbij en ik heb er vertrouwen in

Charpie

Geplaatst: maandag 26 juni 2017 om 12:01u

@ waddinxveen;

Die twee oude mopperkonten bij de Muppet Show waren tenminste nog grappig

Mike

Geplaatst: maandag 26 juni 2017 om 13:58u

Meningen zijn er om te delen of om te verwerpen denk ik zo. En iedereen zijn eigen mening is wel zo fijn. Anders wordt het ook zo saai.

Ik denk dat je de huidige situatie meer dan anders van twee kanten kunt bekijken, waarbij je bij beide kanten ook verschillende plus en minpunten hebt.

Het feit dat je momenteel financieel niet alles zelf in de hand hebt en dat je nu ook sportief je afhankelijkheden hebt, kan een menig NAC supporter in mijn ogen terwcht zorgen baren. Denk alleen wel dat het een en ander tegen elkaar weg te strepen valt; als NAC mbv City een stabiele eredivisie reeks kan gaan wegzetten, waardoor mogelijk andere wel in eigendom verkerende spelers goed kan verkopen is dit wel een behoorlijk goede samenwerking. Het moet zekerwel een gezonde verhouding zijn. We verkochten jarenlang geen spelers en nu hebben we brondeel (kleine opbrengtst) en dessers weten te verkopen. Als nu eind volgend jaar blijkt dat alleen de city spelers een voldoende hebben gehaald en de rest van NAC 1 niet, dan heb je absoluut recht van spreken dat de city deal NAC op eigendoms vlak geen goed doet.

Maar zoals in mijn verhaal al naar voren komt en wat ik dus ook probeer te zeggen: het is onmogelijk om hier 100% voor of tegenstander van te zijn in mijn ogen. Dus discussie hierover is zeker op zijn plaats, waarbij ik goede en belangrijke kansen zie en ook zorgen begrijp.

Hup NAC!

Opa

Geplaatst: maandag 26 juni 2017 om 15:31u

NAC heeft ondanks negativisme gelukkig bakken vol enthousjaste supporters.
Jullie of eredivisie .
Heerlijk dat ze weer terug zijn. Goede spelers zijn welkom

ennaajseejer

Geplaatst: maandag 26 juni 2017 om 16:24u

http://www.bndestem.nl/nac/horsfield-keert-niet-terug-naar-nac-met-en-over-garcia-en-o-neill-wordt-nog-gesproken~a56897e7/

ennaajseejer

Geplaatst: maandag 26 juni 2017 om 16:28u

en offtopic: http://www.omroepbrabant.nl/?news/266542842/Breda+presenteert+mogelijke+kopers+voor+NAC-stadion.aspx

portugeese naccer

Geplaatst: maandag 26 juni 2017 om 16:40u

Natuurlijk baalt iedereen er van dat we het weer zullen moeten hebben van huurspelers. Geen eigen smoel, geen opkweek van grote winstpakkers en altijd maar de vraag hoe de inzet van onze tijdelijke gasten is.

Maar voor komend seizoen zal het me echt een complete rotzorg zijn; er gelden in dat seizoen namelijk maar drie dingen: overleven, overleven en overleven. En helemaal niets anders. En ondertussen stilletjes hopen dat in de loop van het seizoen langzaam aan wat eigen talent op de voorgrond treedt en we wellicht het seizoen 18-19 in de Ere met nog meer eigen spelers kunnen spelen.

Voor seizoen 17-18 geldt naar mijn mening maar één kreet: OVERLEVEN!

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: maandag 26 juni 2017 om 23:52u

Eens P.N. Maar Mieshoop steld nun goeie vraag , wie houdt in de gaten of alles een beetje gaat zoals beloofd , lange termijn visie etc. ...?
Onze Danny B mag je negatief vinden , zoals ie zelf steld zullen `we` (supporters die niet verder kijken dan de toog lang is) over een aantal jaren pas kunnen concluderen of dit goed beleid is (al-dan-niet noodgedwongen) nogmaals , aan wie geeft Smulders antwoord ?


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2020 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven