homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

24 juni 2017
NAC hengelt Bertrams binnen: 2 seizoenen plus optie


Nigel Bertrams zet binnen afzienbare tijd zijn handtekening onder een 2-jarig contract met de optie voor nog een seizoen. De 24-jarige doelman en NAC hebben hiertoe een principeakkoord bereikt. Bertrams is in het bezit van een aflopend contract bij willem ii en komt dus transfervrij over.

De al jaren als groot talent te boek staande Bertrams doorliep de gehele jeugdopleiding van psv. In 2013 tekende hij zijn eerste profcontract, maar verder dan zijn debuut in oktober van dat jaar in een bekerwedstrijd tegen roda jc en 19 optredens in jong psv zou hij in Eindhoven niet komen. Twee jaar geleden maakte Bertrams de overstap naar de kruikjes, maar daar heeft de Bestenaar mede vanwege gesukkel met een schouder die een aantal keren uit de kom geschoten is zijn belofte niet ingelost. Tot een debuut kwam het dan ook nooit.

Hans Smulders: 'Nigel heeft tijdens zijn carričre al meerdere momenten bewezen een uitstekend keeperstalent te zijn. De afgelopen jaren heeft hij door verschillende zaken niet altijd geluk gehad om zijn kans te grijpen, maar bij NAC mag hij de strijd aangaan met Andries Noppert en Sven van der Maaten.'

NAC en Bertrams waren al met elkaar in gesprek voor de start van de play-offs. Smulders verklaarde toen nog dat wanneer NAC niet zou promoveren Bertrams en Noppert uit mochten gaan vechten wie de eerste doelman zou worden. Bij promotie zou er eventueel nog een ervaren keeper bij gezocht worden, terwijl Bertrams verklaarde zich voor te kunnen stellen een lang contract te tekenen waarbij hij het eerste jaar verhuurd zou worden. Dat strookt dus niet helemaal of eigenlijk helemaal niet met bovenstaande quote.

Bertrams staat in ieder geval alvast te popelen. 'Ik heb er heel veel zin in en kan niet wachten om maandag te beginnen. Hans volgde mij al in mijn tijd bij PSV, de jeugd en het eerste elftal. Hij is me daarna nooit uit het oog verloren. Ik heb ook zin om met Jelle te werken en met de andere jongens. NAC is een fantastische club met een mooi stadion en een mooie aanhang. Ik ben blij dat ze zijn gepromoveerd, want deze club hoort zeker thuis in de eredivisie.'

Nigel gefeliciteerd met je promotie naar de mooiste club in de mooiste stad van Brabant, Nederland en ver daarbuiten. Succes!!


Bron : De Rat, NAC


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Relaties

Nigel Bertrams

02-mei-2017
NAC in gesprek met reserve-keeper w2...
16-mei-2017
Bertrams heeft nog geen aanbieding van NAC ge...
13-jun-2017
Messi, Neymar, Ronaldo, Suárez én Lamprou kom...


Ratistieken

In totaal bevat onze database 23411 nieuws items met in totaal 353096 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 15,08

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Hugh Hefner

Geplaatst: zaterdag 24 juni 2017 om 7:58u

Tja, Smullie zal het wel weten, maar ik heb er zo mijn vraagtekens bij. Het is toch niet zo maar dat ze hem bij de Stillempjes laten vertrekken, terwijl daar net de eerste keeper het hogerop is gaan zoeken.
Maar enfin, de keeper is binnen. Nu nog een scorende spits, een organiserende middenvelder, twee centrale verdedigers en nog wat vleugelspitsen...

danny b

Geplaatst: zaterdag 24 juni 2017 om 9:06u

Bertrams, Noppert en Van der Maaten hebben in totaal 22 wedstrijden in de eerste divisie gespeeld. Daar gaan we de eredivisie toch zeker niet mee in? Geen van drieën hebben ooit bewezen die druk aan te kunnen. Als NAC in geval van nood niet terug kan vallen op ervaring kan dat zomaar degradatie kosten. Ik kan me niet voorstellen dat Smulders (en Vreven) zo`n onverantwoord groot risico durven nemen.

Er zal nog wel ervaring bij komen en Bertrams in zijn eerste jaar verhuurd worden, zoals hij zelf al opperde, maar dan snap ik deze transfer nog niet.

GB

Geplaatst: zaterdag 24 juni 2017 om 9:16u

Ik mag het wel, smeed maar een jonge groep. Wel moet er wat ervaring bij in de vorm van 2 of 3 klasbakken. Vorige keer hadden we bakken "ervaring" en werkte het ook niet. Gretige jonge ploeg gecombineerd met ervaring zou maar s goed kunnen uitpakken.

danny b

Geplaatst: zaterdag 24 juni 2017 om 9:50u

GB,

Zeker, maar met je doelman moet je oppassen. Er hoeft niks mis te zijn met het geven van een kans aan een jong talent, maar zorg dan wel dat je in geval van nood iemand klaar hebt staan die al eerder in grotere stadions onder grotere druk heeft gespeeld. Een ervaren man om op terug te vallen zal het jonge talent waarschijnlijk ook meer rust geven.

Bertrams heeft 3 jaar geleden 10 wedstrijden gespeeld voor jong psv en 4 seizoenen geleden 9 wedstrijden. Toen was hij dus ook geen basisspeler. Sindsdien geen profwedstrijd meer gespeeld. Noppert vorig jaar 2 wedstrijden en het jaar daarvoor 1. Van der Maaten moet nog debuteren.

Het is toch gekkenwerk om als degradatiekandidaat daarmee de ere in te gaan?

Handhaven dit jaar, geen rare, risicovolle capriolen.

RS

Geplaatst: zaterdag 24 juni 2017 om 10:03u

danny b. Smulders is 1e divisie, denkt 1e divisie, handelt 1e divisie. Op deze manier wordt hij voor volgend jaar op zijn wenken bediend. Wij missen tenminste 7 spelers + keeper op eredivisie-niveau. Maar die zullen wel weer gehuurd worden voor een jaartje.

petros

Geplaatst: zaterdag 24 juni 2017 om 10:17u

Zal wennen zijn voor hem om ineens voor enthousiasme supporters te MOGEN spelen, na dat dorp ten oosten van ons.

Charpie

Geplaatst: zaterdag 24 juni 2017 om 13:08u

Smulders heeft in Brondeel ook een eredivisiewaardige keeper gehaald. Laten we dus maar even afwachten RS.

RS

Geplaatst: zaterdag 24 juni 2017 om 13:15u

Charpie. Zullen we ook even afwachten of Brondeel eredivisiewaardig is? Net zoals met Boere?
Van de meesten van de selectie, die maandag gaat trainen zijn we in ieder geval zeker!

steef

Geplaatst: zaterdag 24 juni 2017 om 13:54u

Sommigen zijn nu eenmaal altijd negatief. Zullen we even afwachten wat er komt?
En dan lees ik hier namdn al Ruijter(wil naar buitenland), Mulder(idem) en Coutinho(1 1/2jaar 0 wedstrijden). NAC heeft nog steeds amper geld en dat soort spelers is boven budget.

Moppernac

Geplaatst: zaterdag 24 juni 2017 om 14:51u

We spelen gelukkig minimaal weer 1jaar Ere Divisie dus niet mopperen.
Alles is beter dan die verdomde Jupiler league.
Ik wacht het wel af wat er 12 augustus op het veld staat.
En als het dan nog niet veel is word het pas tijd om te mopperen.
Dus laten we maar afwachten wat er allemaal nog op ons afkomt

Sjak

Geplaatst: zondag 25 juni 2017 om 11:39u

Wijze praat mopper.
RS wat een azijnzeiker ben jij geworden..
Heb je nou nog niet door dat er een andere wind waait bij NAC.
Die van opletten op centjes en een gezonde bedrijfsvoering.
Jou visie is old school en de laatste keer dat het fout ging konden we met de pet langs de deuren.
Wacht eerst eens af, maar ik zie liever jonge knokkers die het net wel of niet redden dan volgegeten tweedehands zogenaamde Eredivisie voetballers. Ga lekker naar ADO, dat beleid raadzaal jezelf top vinden.

Sjak

Geplaatst: zondag 25 juni 2017 om 11:41u

Wijze praat mopper.
RS wat een azijnzeiker ben jij geworden..
Heb je nou nog niet door dat er een andere wind waait bij NAC.
Die van opletten op centjes en een gezonde bedrijfsvoering.
Jou visie is old school en de laatste keer dat het fout ging konden we met de pet langs de deuren.
Wacht eerst eens af, maar ik zie liever jonge knokkers die het net wel of niet redden dan volgegeten tweedehands zogenaamde Eredivisie voetballers. Ga lekker naar ADO, dat beleid zal je wel top vinden.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2020 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven