homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

9 mei 2017
NAC Jeugd beleeft weekend met dubbele gevoelens


Onder 11
Dit keer moesten de jongens op bezoek in amsterdam. Dit ging niet al te best. NAC heeft twee keer weten te scoren, ajax 23 keer. Zoals je begrijpt heeft dit wel voor een dreun gezorgd in het team. De komende weken zijn ze alleen nog maar met toernooien bezig.

Onder 12
Aan de thuiswedstrijd tegen barendrecht heeft NAC één punt overgehouden. NAC heeft het gepresteerd om twee keer van een achterstand terug te komen. De competitie is nu voorbij. NAC is op een elfde plaats geëindigd. Voorlopig staan er alleen oefenwedstrijden en toernooien op het programma.

Onder 13
Op bezoek in rotterdam heeft NAC drie punten meegenomen naar Breda. Op Sportpark Woudestein is het 2-4 geworden. Bij rust stond het nog 1-1. Na rust heeft excelsior nog één keer gescoord maar NAC nog drie keer. Met nog een wedstrijd te gaan staan we mooi in de middenmoot. Misschien kunnen we nog een plaatsje stijgen. Dan staan ze op de zevende plaats, mooi nog net in het rechter rijtje.

Onder 14
De thuiswedstrijd tegen vitesse ging niet zoals verwacht. De rust werd nog gehaald met een 0-0 stand. Na rust hebben de spelers uit arnhem laten zien nog een maatje te sterk te zijn voor onze jongens. Al snel stond het 0-2. In de laatste minuut werd het ook nog 0-3. In de kampioenspoule is het nog niet gelukt om de aansluiting te vinden. Hier staan ze nog steeds op de laatste plaats met twee punten uit twaalf wedstrijden.
Opstelling:Owen van Rosmalen, Bram Hesselberth, Tijn van ’t Westeinde, Achilles Joannes, Ocean Polonius (60’ Job van Pelt), Tika de Jonge, Jasper Huijzer, Sven Mol, Mihailo Mijajlovic (36’ Lucas de Beer), Awale Ismali Mahamed en Luc Marijnissen. Doelpunten:Eray Surul (0-1, 45’) en Gijs Hovius (0-2 en 0-3, 47’ en 60’).

Onder 15
Hier stond een oefenwedstrijd op het programma van tegen vitesse. Deze jongens spelen in de eredivisie. Hier staan ze op een zesde plaats. NAC speelt in de eerste divisie en staat hier op een mooie tweede plaats. Helaas wel een plaats die geen recht geeft tot promotie. Uiteindelijk heeft NAC de wedstrijd met 1-2 gewonnen. Dan is een heel mooi en hoopgevend resultaat.

Onder 17
En dan de wedstrijd waar we al een hele poos naar uit keken. De halve finale van de JeugdCup. De Ratdaxie stapte zaterdag in de auto naar Alkmaar en zag daar een zeer vermakelijke, gelijk opgaande wedstrijd tegen az onder 16. De eerste kans was voor Mohamed Amissi. Hij kopte de bal net naast. Even later belandde een vrije trap van Sydney van Hooijdonk op de vuisten van de kaaskeeper. Hierna nam AZ het initiatief over. Zocht veel de aanval en hielden het veld breed. In de 27e minuut keerde van Butselaar nog een schot, maar in de rebound zat toch de 1-0 tegen het netje. Vijf minuten voor rust kwam NAC de stand weer gelijk. Gijs Kila liet de keeper kansloos met een laag schot in de hoek.

Na rust toonden beide ploegen de wil om te winnen. In een leuke tweede helft met NAC als betere partij. Is er helaas niet meer gescoord. Sydney van Hooijdonk was in de dying seconds nog heel dicht bij een overwinning alleen die bal ging ook net naast. Hierdoor moeten er deze wedstrijd ook strafschoppen genomen worden. De eerste vijf gingen erbij beide kanten in. De zesde van az ook, bij NAC helaas niet. Zo ben je in ongeveer 4 seconden een droom armer.
Opstelling:Luca den Heijer, Rick Snijders, Job van den Avert, Cohlin Bechoe (20’ Floris van Nijnanten), Gijs Kila, Sjaak Kuyper, Mohamed Amissi, Jethro Mashart, Jim Verburgt, Michel van Butselaar en Sydney van Hooijdonk.
Doelpunten: Jeffrey van der Heijden (1-0, 27’) en Gijs Kila (1-1, 35’)

Onder 19
Hier zijn we heel kort over. Het seizoen wat bol stond van de hoogtepunten gaat nu als een nachtkaas uit. Op bezoek in en bij volendam kreeg het met 4-0 op de kloten. De kans dat ze nog van de laatste plaats afkomen is zeer klein. Toch blijven we hopen. Opstelling: Jerimo van den Bempt (46’ Jens Zijlstra), Victor Stenzler, Daan Klomp, Bradley Vliet (56’ Jan Bogers), Jochem van den Biggelaar, Thomas Marijnissen, Freek van Gestel, Julian Broeren, Jerzy Vermeeren (46’ Wesley Hereijgers), Luke van Ecke en Marwin Reuvers.

Hier nog het overzicht van NAC


Bron : De Rat, NAC Jeugd


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Don Leon

Geplaatst: woensdag 10 mei 2017 om 15:16u

Gewoon een hele knappe prestatie van de Onder-17! Erg benieuwd hoe het deze lichting volgend seizoen zal vergaan. Veel aanvulling voor de Onder-19, die komend seizoen weer een poging kunnen gaan wagen.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2020 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven