of log in voor extras
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

10 februari 2017
Weer een vol weekendprogramma voor de jeugd


Vorig weekend hadden een aantal elftallen een oefenwedstrijd of hadden vrijaf. Maar dit weekend komt iedereen weer in actie. Zeven voor de competitie (drie uit, vier thuis) en n oefenwedstrijd.

NAC onder 11
Dit keer in het de buurt aan roda jc om bij ons op bezoek te komen. NAC staat er met een derde plaats goed voor. De tegenstander heeft met n wedstrijd meer, n punt minder. Laten we dit minimaal zo houden. Of eigenlijk gewoon uitbouwen naar vier punten. Op sportpark Paradijs wordt om 11:15 uur afgetrapt.

NAC onder 12
Dat NAC het in deze competitie zwaar heeft is geen nieuws. De wedstrijd van komend weekend zal ook weer een pittige zijn. Dit keer komt feyedinges op bezoek. Met een derde plaats staan zij er goed voor. NAC staat er met een elfde plaats, van de twaalf, iets minder voor. Ook op sportpark Paradijs wordt na de O-11 om 13:00 uur afgetrapt.

NAC onder 13
Deze ploeg staat er een stuk beter voor. Met een negende plaats staat het stabiel in de middenmoot. Tegenstander feyedinges staat er met een tweede plaats nog een stukje beter voor. Als er gestunt wordt door een winst dan kunnen we een paar plaatsen stijgen. Wordt er verloren, dan blijven we sowieso op dezelfde plaats. Om 11:00 uur wordt er afgetrapt op sportpark Varkenoord.

NAC onder 14
Met de Onder-14 gaat het maar zo-zo. Ze spelen deze seizoenshelft in de kampioenspoule alleen staan wel onderaan. Dit weekend staat de wedstrijd tegen vitesse op het programma. Met een vijfde plaats kan dit zomaar de oh zo gewenste winst opleveren. Dit moet dan gaan gebeuren op sportcentrum Papendal in Arnhem. De bal zal zo rond 14:30 uur gaan rollen.

NAC onder 15
Hier staat een potentiele doelpuntenregen op het programma. De vorige wedstrijd in Sittard was in 3-3 geindigd. Dit keer speelt NAC dus thuis, wie weet wat er kan gebeuren. Met een tiende plaats heeft Fortuna moeite om mee te komen. Zelf staan we op een vijfde plaats. Een heel stuk beter dus. Wil je bij deze wedstrijd zijn dat kan natuurlijk. Op sportpark heksenwiel gaat de bal om 15:00 uur weer rollen.

NAC onder 17
Als ze in Sittard slim zijn, dan laten ze de Onder-17 meerijden met de Onder-15. Ook hier spelen we tegen Fortuna Sittard. Met een zesde plaats staat NAC dichtbij de gevarenzone voor een mogelijke degradatie. Fortuna staat echter cht in de gevarenzone. Met een laatste plaats hebben ze het zwaar. Eigenlijk moet dit gewoon weer drie punten worden. Dan kunnen we op de ranglijst ook weer een plaatsje naar boven.

NAC onder 19
Deze jongens komen door een goede eerste seizoenshelft uit in de kampioenspoule van de eerste divisie. Met een eerste plaats promoveer je naar de eredivisie. Jullie raden nooit wie erop de eerste plaats staan, NAC! Dit keer mogen we afreizen naar Den Haag, voor de wedstrijd tegen ADO. De Hagenezen staan op een zesde plaats met vier punten, NAC heeft er zeven. Laten we daar om een uurtje of half n tien punten van maken. Dit zal gaan gebeuren op sportpark Heksenwiel.

Kortom, op de ranglijsten kan er een hoop gebeuren. Laat dit dan een keer allemaal positief zijn voor NAC. Dit weten we na het weekend hoe het allemaal gelopen is. Uiteraard ook te lezen op De Rat.


Bron : De Rat, NAC Jeugd


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 23411 nieuws items met in totaal 353096 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 15,08

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Beatrix92

Geplaatst: vrijdag 10 februari 2017 om 22:30u

Stop met drinken heren !
Afreizen naar Den Haag op de oprijlaan van Breda ?
Hulde

Geplaatst: zaterdag 11 februari 2017 om 10:47u

Dat zijn twee uitspraken die idd niet bij elkaar horen. Voor de zekerheid even nagekeken, hij wordt in den haag gespeeld.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
1996 - 2020 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven