homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

14 december 2016
Faupala, se mettre le holŕ


De speler met het mooiste wijf van de selectie gaat Breda waarschijnlijk verlaten. David Faupala is niet gelukkig in onze stad en heeft bij zijn baas aangegeven liever naar een club te gaan in een Frans- of Engelstalig land.

De 19-jarige spits kon geen potten breken in het elftal. Zijn basisdebuut in de bekerpot tegen vvv kenmerkt zich tot 100% balverlies, en de invalbeurten die daarop volgden waren slechts voor de statistieken van belang. Alleen uit bij Cambuur liet de fransman iets van zijn klasse zien. Want klasse heeft hij, anders had hij niet gescoord tegen Chelsea in de FA Cup als basisspits bij City.

Ergens is het niet goed gegaan met de begeleiding of aansturing. Misschien was het ondanks zijn trainingsstage toch nog te snel gegaan. Gelukkig kan ome Hans vast wel een verse spits uit het manchester blik trekken. Changez!


Bron : De Rat, bsr


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Erwin

Geplaatst: woensdag 14 december 2016 om 20:23u

Hij is dus van City dus SWA.... maar waarom kunnen we bij NAC (en bij andere clubs wel) nou nooit eens geluk hebben met één of andere idioot die we vanuit de 4e klasse naar ons toe halen, een koelkastcontract aanbieden van 30K per jaar met een looptijd van 5 jaar en die er dan in één jaar 25 in schopt.. Ach, ik blijf lekker dromen maar ben er van overtuigd dat het talent gewoon binnen een straal van 15 km. van het stadion rond loopt..

WW

Geplaatst: woensdag 14 december 2016 om 20:40u

Dus we hebben een buslading aan begeleiders en niemand die die jongen goed kon opvangen.

Lekkere implementatie van de `samenwerking` met City.

charelli

Geplaatst: woensdag 14 december 2016 om 23:20u

Kent er iemand de uitdrukking "alles wat hij aanraakt veranderd in goud"? Is misschien nog eens aan te passen in "alles wat bij NAC komt voetballen veranderd in lood".
Het is moeilijk te zeggen waar het aan ligt, is het de arrogantie, de druk van de grote supportersschare (verschil tussen uit en thuis), kloof tussen spelers en technische staf en/of tussen bestuur/RVC, beleid (of juist geen beleid), scouting of whatever, feit is dat het absoluut niet loopt en dan moet je echt actie ondernemen je kunt niet je kop in het zand steken en door blijven gaan op de weg die je bent ingeslagen. Als dit seizoen uitloopt op een mislukking en daarmee bedoel ik geen tweede of derde ronde nacompetitie dan zakt deze club echt onder de 9000 seizoenskaarten en is de ondergang definitief ingezet. Dus RVC werk aan de winkel AD, TD en trainert vervangen. Nog wat van het seizoen maken met een of twee spelers en ervoor zorgen dat je op het eind van dit seizoen je selectie voor volgend jaar al klaar hebt in de eerste of ere. Anders is het binnen twee jaar over en sluiten maar.

rimaris

Geplaatst: donderdag 15 december 2016 om 7:30u

@charelli, volg je voor het grootste deel alleen helemaal over wil ik niet geloven.

Daarnaast is het gewoon een dikke faal van de TD. Alle ervaren spelers die zijn aangetrokken zijn volgers geen leiders. De jeugd van City wordt aangevallen terwijl in mijn ogen er geen balans is in de selectie. De jeugdspelers kunnen zich aan niemand optrekken van de ervaren spelers.
Haemhouts, middelmatige balafpakker
Stans, raakt gewoon geen pepernoot
Nijholt, leuke buffelaar maar geen leider
van Diermen, door het ijs gezakt.

Spelers die gehaald zijn door TD met bij een paar zeker inspraak trainer. Of te wel gefaald!

rade

Geplaatst: donderdag 15 december 2016 om 8:54u

Wanneer t je in deze ploeg niet lukt om meer minuten te maken, dan mag je toch ook wel in de spiegel kijken als speler...En dan niet om de haartjes te coifferen..

TheBelg

Geplaatst: donderdag 15 december 2016 om 9:06u

Bovengemiddeld goeie voetballers aarden en excelleren niet in deze selectie helaas. Matic, Faupala, Barker, Unal, ... ze hebben allemaal klasse maar het lukt gewoon niet omdat het qua visie en spelsysteem niet klopt. Je vraag je toch constant af of er überhaupt wel rond systemen en looplijnen getraind (én gecoached!!!) wordt. Dit geldt ook in bepaald mate voor Dessers, die in een team met een duidelijke visie op het veld al lang topscorer zou zijn. Het is niet voor niks dat Boere, die ik een aantal jaren geleden wekelijks bij Hoogstraten vv aan het werk zag en daar geen deuk in een pakje boter trapte, nu wél excelleert. Dat ligt niet alleen aan hem, maar in grote mate aan zijn coach die zijn team juist weg kan zetten.

rade

Geplaatst: donderdag 15 december 2016 om 9:45u

@TheBelg
Oss heeft meeste tegengoals in competitie..Ik denk dat je de trainer van Boere iets te veel credits geeft..Ook al u`s t n zeer sympathieke ex-Naccer

Haze

Geplaatst: donderdag 15 december 2016 om 11:10u

De deal met City is een farce.

FC Goed Bezig

Geplaatst: donderdag 15 december 2016 om 14:07u

Hou nou eens op met JG hier de schuld te geven van het sportief falen bij NAC. Smullie heeft geroepen dat het goed komt alleen duurt het allemaal wat langer dan voorzien. De enige manier om die man zijn werk te laten doen en `m dus meer tijd te geven dan `m nu al af te rekenen op wanbeleid. Ik zie ook wel dat het ruk is vooral in uitwedstrijden. Feit is ook dat de gehaalde spelers niet brengen wat vooraf verwacht was. De analyse hierop DROL over de ervaren krachten snap ik wel. Feit is ook dat Marinus er niet in slaagt een stabiel 11tal weg te zetten. Nu Smith Brown is gepasseerd morgen kun je `m net zo goed terugsturen. Volgens mij is het een aanvaller. Die gast kan of wil niet verdedigen. Voetballen kan ie wel al schijt ie nu bij elke balaanname in zijn broek van angst. Kortom, bij gebrek aan beter en geld zou ik Smullie nog maar ff laten zitten en komende zomer een nieuwe trainer aanstellen. Dit seizoen mogen we als verloren beschouwen ofwel ik reken helemaal nergens meer op. Tot vrijdag, hup


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2020 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven