of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

21 september 2016
Superboeren zijn vrijdag uitgenodigd voor een biertje voor de Bea!


Superboeren zijn vrijdag uitgenodigd voor een biertje voor de Bea!

Kijk, dat zijn nog eens mooie initiatieven. Sinds jaar en dag (31 mei 2001 to be exact) is er aan een prima vriendschapsband tussen de supporters van NAC en De Graafschap (een van de weinige clubs die wij met een hoofdletter schrijven). Het emotionele eerbetoon aan Ferry van Vliet waar de supporters van De Graafschap hun eigen handhavingsfeestje even opzij zetten en het rouwende uitvak op indrukwekkende wijze een hart onder de riem staken. Daar hebben we allemaal kunnen ervaren hoe fijn het is om eens gewoon normaal met elkaar om te kunnen gaan.

Die normalisatie willen we nu weer concretiseren door een uitnodiging aan de meereizende Graafschap supporters die aankomende vrijdag richting Breda zullen komen. Een uitnodiging om voor de wedstrijd tussen de NAC supporters enkele biertjes en een versnaperingen te komen consumeren.

Sander Rademaker, voorzitter van de Stichting Clubraad NAC, vertelt op NAC.nl over de totstandkoming van het initiatief: “De contacten met De Graafschap waren altijd al warm, maar bij het landelijke supporterscollectief zijn de banden weer aangehaald. Daar ontstond het idee om voorafgaand aan de wedstrijd op het supportersplein voor het Rat Verlegh Stadion samen een biertje te drinken. Dit is weer een mooie manier om aan te tonen dat supporters gewoon normaal met elkaar kunnen omgaan en een opstap richting nieuwe initiatieven.”

Stichting Breda Loco’s speelde een belangrijke rol bij dit initiatief. Voorzitter Martijn Koks op NAC.nl: “Het is mooi dat NAC bij dit initiatief wil meedenken met de supporters en dit voor elkaar heeft gekregen. De normalisatie begint bij onszelf, de supporters. Als wij ons gastvrij opstellen richting onze gasten, dan kunnen we dat ook weer terugverwachten.”

Keurig! Wij mogen ook gequote worden: “We are Fanzine De Rat, and we approve this message.”

Als ze nou onderweg naar de Bea ook allemaal even een PRatje 119 scoren, dan zijn we helemaal vriendjes! Vrijdag voor de wedstrijd verkrijgbaar op de diverse hoeken van het stadion. Gratis stickers er bij! Jaja, meervoud! Hoe herken je dit Fanzine? Aan de onderstaande voorzijde!


Bron : De Rat, Breda Loco's, Clubraad, NAC


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties


23-sep-2016 NAC-DGS (1-0)

21-okt-2015
NAC supporters nodigen Sparta fans uit voor e...
22-sep-2016
Opvallende wijziging in opstelling: Nijholt g...


Ratistieken

In totaal bevat onze database 23411 nieuws items met in totaal 353096 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 15,08

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: woensdag 21 september 2016 om 21:21u

Mooi initiatief , kan je direct een belletje doen naar supportersverenigingen van Sparta .... , kut , moeten we eerst promoveren....
Ben benieuwd of je die mensen kan verstaan , bezig doorgaans enkel algemeen beschaaft Bredoasch....


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2020 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven