homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

2 augustus 2016
Grote verkeersomleidingen ná NAC – Jong FC Utrecht


Als gevolg van ingrijpende reconstructiewerkzaamheden aan de kruising Backer en Ruebweg met de Westerhagelaan / Emerparklaan, dienen we ná de wedstrijd van aankomende vrijdag rekening te houden met omleidingen en vertragingen.

Vrijdagavond wil de aannemer in opdracht van de gemeente Breda een groot deel van de genoemde kruising gaan afsluiten om t/m zondagavond 18 augustus zoveel mogelijk met groot materieel aan de slag te kunnen gaan.

De werkzaamheden starten exact om 20.00 uur. Gelijk met de aftrap van NAC - Jong FC Utrecht. Zodra je na de wedstrijd het parkeerterrein wil verlaten, wordt je dus geconfronteerd met de volgende situatie:

Wat blijft er open?
Het blijft tijdens deze werkzaamheden mogelijk om op de Backer en Ruebweg in oost-west en vice versa te blijven rijden. Ook blijft het mogelijk om vanuit de westelijke richting (vanuit de richting McDonalds) de rechtsaf beweging naar de Westerparklaan te maken. Fietsverkeer kan zijn weg blijven vervolgen door de tunneltjes. Bovenlangs zal niet mogelijk zijn.
De kruising Backer en Ruebweg – Spinveld nabij de Gamma blijft ook open voor verkeer. Omdat dit de meest dichtbij zijnde aansluiting met de Noordelijke Rondweg is, kun je hier enorme drukte verwachten. Ga er maar van uit dat het hier helemaal stil zal staan. Vermijd deze kruising dus als je niet van plan was je auto hier in de buurt te parkeren.

Wat wordt er afgesloten?
Het zal niet mogelijk zijn om vanuit de Westerparklaan de Emerparklaan en andersom te bereiken. Het is uberhaubt niet mogelijk om vanuit de Lunetstraat/Westerparklaan de Backer en Ruebweg te bereiken. Ook vanuit de Emerparklaan is de Backer en Ruebweg niet te bereiken. Houd voorafgaand aan de wedstrijd rekening met wegversmallingen en vertragingen vanwege voorbereidingen op de afsluiting. Er wordt in de midden van de rijbaan een stalen barrier met een lengte van 558 meter aangebracht om tijdens de werkzaamheden de rijrichtingen gescheiden te houden.

Omleidingen
Verkeer dat op de Lunetstraat vanuit het stadion weg wil, wordt omgeleid via de Westerparklaan in zuidelijke richting om zo het gebied uit te kunnen. Houdt rekening met extra vertragingen vanwege wegversmallingen. De Rat Verleghstraat blijft ook volledig beschikbaar is als ontsluiting richting de Noordelijke Rondweg (via Steenakker / McDonalds). Een andere omleiding leidt via de singels. Via de Belcrumweg wordt verkeer daar weer naar de Noordelijke Rondweg geleid. Vanuit daar kun je met de auto weer alle kanten uit. Dit is ook de route als je naar de Haagse Beemden wilt. Onderaan de Stulemeyerburg neem je dan nabij de kruising met de Gamma rechtsaf de onlangs aangelegde afslag richting Hekven. Via het industrieterrein kun je de Emerparklaan bereiken.

Bekijk de tekening van de gemeente Breda om uit te dokteren wat er precies gaat gebeuren.
KLIK --> voor de OMLEIDINGSTEKENING.
Naar aanleiding van onze vragen, meldt NAC dat ze nog steeds in gesprek zijn met de gemeente Breda. NAC meldt er overigens bij dat de Rat Verleghstraat ook volledig beschikbaar is als ontsluiting richting de Noordelijke Rondweg (via Steenakker / McDonalds).


Bron : De Rat, Gemeente Breda


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
30
31

Relaties


Site van:
Werkzaamheden Backer en Ruebweg - tekstuele toelichting Gemeente Breda
Site van:
Omleidingstekening


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Bona

Geplaatst: dinsdag 2 augustus 2016 om 14:25u

Lekker met het fietsje dus!

Heeft het overigens nog gevolgen voor de bus? De info van de gemeente is niet echt volledig.

MLbreda

Geplaatst: donderdag 4 augustus 2016 om 21:49u

Perfecte timing `NOT` ..

Gelukkig woon ik om de hoek, dus altijd met de benenwagen


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2020 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven