homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

21 juli 2016
Oefentegenstander Open Dag bekend! N.A.C. Breda – N.A.C. Breda


Voor aankomende zaterdag staat er op het programma om 14.30 uur een oefenwedstrijd ingepland. Het was al langer bekend dat NAC nog niet zeker was wie die tegenstander ging worden. Met man en macht is er gezocht naar een tegenstander, maar daar is NAC tot op heden nog niet in geslaagd. De verwachting is dat dit ook niet meer gaat lukken. “We zijn nog met een aantal opties bezig, maar de kans is inderdaad reëel dat we ervoor kiezen om niet te oefenen tegen een andere club,” vertelt TD Hans Smulders vandaag aan BN/DeStem.

Smulders probeert uit te leggen waarom het zo moeilijk is: “Veiligheid, financiën en sportief moet het plaatje honderd procent kloppen. Anders opteren wij voor een andere invulling. Wij hebben een hele lijst tegenstanders van de lokale driehoek gekregen waar we niet tegen mogen spelen. Dat zijn er zo’n twintig, clubs uit Nederland en België. Daar lopen allemaal verschillende lijnen van supporters tussen waartussen mensen met stadionverboden zitten.”

Buitenlandse clubs rekenen doorgaans een veel hoger tarief. Momenteel onbetaalbaar voor NAC. Toch leek NAC even op een creatieve wijze met een leuke Engelse tegenstander te komen. “We zijn in de eindfase nu met het beloftenteam van Liverpool bezig geweest, maar die hebben afgezegd omdat ze niet op volle sterkte kunnen komen en te weinig spelers van het eigen team ter beschikking hebben.”

Clubs uit vergelijkbare competities uit andere landen zoals Israël en Turkije zijn voor Smulders ook geen optie: “Wij zitten aan het einde van de voorbereiding en in de opbouw naar Sparta volgende week en het begin van de competitie op 5 augustus willen we een tegenstander van formaat die goed tegenstand biedt.”

Wat gaan we dan doen komende zaterdag? De kans is groot aanwezig dat NAC met zoveel mogelijk NAC spelers twee elftallen probeert te smeden. Aangevuld met A-jeugd spelers, want we moeten natuurlijk nog wel kunnen blijven wisselen. Het is niet de ambiance die iedereen verwachtte, maar zo krijgen wel zoveel mogelijk spelers een podium ten overstaan van hun publiek. Ook prima. Jammer dat het niet gelukt is, maar liever het geld naar een leuke spits.

Mocht het definitief niet lukken, dan zal NAC voor dinsdag of woensdag een extra oefenwedstrijd proberen in te plannen.

Niet treuren, er is nog ruim voldoende reden om zaterdag naar het stadion te komen. Bijvoorbeeld de het fenomenale Bredaas Kampioenschap WC-rollen Gooien, georganiseerd door De Rat. Wil jij één van die prachtige bokalen winnen? Doe dan mee en doe een paar pogingen om de WC-rollen zo ver mogelijk en met een zo lang mogelijke witte sliert te werpen.
Voor kinderen is het overigens altijd prijs. Dus kom langs met uw kroost, want er moet een waardevolle traditie worden doorgegeven aan onze jeugd!


Bron : De Rat, NAC


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
26
27
28
29

Relaties


22-jul-2016
Oefentegenstander Open Dag bekend! NAC - Hals...
25-jul-2016
Er is een Bredaas Kampioen WC-rol werpen!...


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

steef

Geplaatst: donderdag 21 juli 2016 om 15:19u

Gewoon erg zonde.

leeuw

Geplaatst: donderdag 21 juli 2016 om 15:21u

En wie speelt er dan thuis?

leeuw

Geplaatst: donderdag 21 juli 2016 om 15:23u

Hebben we eindelijk de scheidsrechter mee!

FC Goed Bezig

Geplaatst: donderdag 21 juli 2016 om 15:27u

Wat een enorme domper dit; had dan die pot tegen baronie gepland op de open dag. Maar tussendoor lees ik dat de lokale overheden ook weer moeilijk lopen te doen. Geloof in de beste bedoelingen van Smulders enco maar dit is een farce

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: donderdag 21 juli 2016 om 17:18u

Jammer dat het jeugdteam van Liverpool afgezegd heeft , had zeker m`n liverpoolshirt aangetrokken , geloof best dat iedereen betrokken zijn/haar best heeft gedaan maar ik vind dit toch een domper och , life`s à bitch....

rubennacbreda

Geplaatst: donderdag 21 juli 2016 om 17:41u

Uitermate jammer dit. Voor mij dus een reden om niet naar de open-dag te komen. Van de ´lokale driehoek´ krijg je inmiddels ook aambeien van.

Raboreader

Geplaatst: donderdag 21 juli 2016 om 17:59u

Die datum van de Open Dag is al 3 maanden bekend. In tussentijd had natuurlijk best op een inventieve manier een leuke tegenstander gevonden kunnen worden. Ik schud maar wat uit de losse pols: Lokeren, Bredase Selectie, een goede topklasser etc etc. Ik ben hier echt teleurgesteld over. Ik denk dat NAC niet goed beseft dat veel mensen zich hier op hadden verheugd.
Ben bang dat dit aardig wat publiek gaat kosten voor de Open Dag.

WW

Geplaatst: donderdag 21 juli 2016 om 18:57u

Niet enkel teleurstellend voor de open dag, ook sportief zorgwekkend. Dan heb je straks dus enkel Mechelen en Sparta als serieuze tegenstanders gehad. Das simpelweg te weinig. Gelukkig mogen we beginnen tegen Jong Utrecht, dus eigenlijk een verlenging van de voorbereiding met een week.

Verder moet de KNVB ernaar streven de competitie later te laten beginnen. Het duurt veel te lang voor het transferwindow gesloten is, teveel wedstrijden gespeeld. Dat transferwindow krijg je nooit naar voren, dus moet de competitie enkele weken naar achteren. Bijkomend voordeel is dat je voor velen stukken minder in de knoei zit met de (school-/bouwvak)vakantie.

WW

Geplaatst: donderdag 21 juli 2016 om 19:10u

Is die supportersdreiging (dus niet met terrorisme aankomen, dat geldt ieder evenement met grote mensenmassa dus is geen factor van belang) trouwens echt zo groot, of zijn we gewoon banger dan vroeger? Gezien alle codes geel bij een regenbuitje en hooikoortsalarmen gok ik het laatste. En das verdomde jammer. We gaan richting een walgelijke rubberenstoeptegelmaatschappij waar ieder risico moet worden uitgebannen.

WW

Geplaatst: donderdag 21 juli 2016 om 19:28u

Excuus voor de spam, maar tot slot: gewoon uitermate zwakke beurt van NAC.
Je weet gvd al maan-den(!) wanneer die open dag is.
Dropveters!!

Al Pacino

Geplaatst: donderdag 21 juli 2016 om 20:05u

Ik geloof best dat men veel werk heeft verzet om een aantrekkelijke club op de Open Dag als tegenstander te krijgen. Waar het aan ligt weet ik niet, maar dat de Gemeente Breda tegengas heeft gegeven zou mij niet verbazen.

Al met al is het iets om niet gelukkig van te worden. Men heeft voldoende tijd gehad om een aantrekkelijke Duitse of Deense club vast te leggen. Nu moeten de supporters met een zeer warrig verhaal leven.     

pebo

Geplaatst: donderdag 21 juli 2016 om 22:26u

Tegenstander wordt Halsteren 1, met Amoah

WW

Geplaatst: donderdag 21 juli 2016 om 22:45u

We spelen idd tegen Halsteren.
Geen droomtegenstander maar wel een veeeeel beter alternatief dan een onderling potje.
Bij deze trek ik dan ook mijn uitspraak `dropveters` in.

Halsteren intussen niet onderschatten. Ze versloegen zeer kort geleden, tijdens deze voorbereiding, Volendam met 3-2. Het is geen Mechelen of Sparta, maar zeker ook geen (met alle respect) Kogelvangers, Moerdijkse of Zundertse selectie.

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: vrijdag 22 juli 2016 om 10:14u

Jazeker, toch nog goed nieuws!!
Zien we Matthew ook weer eens , heel leuk.
Ook zou ik willen zeggen dat ik heter helemaal mee eens ben dat men de hand op de knip houdt bij NAC voor de verandering , ten koste ( letterlijk) van alles een aansprekende naam willen halen moeten we niet willen.
Zo las ik ook ergens dat men een appeltje voor de dorst heeft om in de winterstop nog wat te kunnen doen als de nood aan de man komt , verstandig.

WW

Geplaatst: vrijdag 22 juli 2016 om 10:55u

@Hoog

eens.

En in het kader van `Know your history` (voor degenen die de neus ophalen voor Halsteren): eind jaren `80 (toen NAC net als nu op het eenna hoogste niveau uitkwam) speelde NAC steevast tegen een Bredase selectie op de open dag. Mannen van clubkes als The Gunners, SAB, Groen Wit en noem ze maar op, al die Bredase amateurverenigingen. Mannen van soms niveau 4e klasse KNVB of zelfs (destijds nog) Brabantse onderbond. Niemand klaagde. Iedereen had een leuke open dag.

Referentiekadertje.

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: vrijdag 22 juli 2016 om 12:20u

Jazeker, toch nog goed nieuws!!
Zien we Matthew ook weer eens , heel leuk.
Ook zou ik willen zeggen dat ik heter helemaal mee eens ben dat men de hand op de knip houdt bij NAC voor de verandering , ten koste ( letterlijk) van alles een aansprekende naam willen halen moeten we niet willen.
Zo las ik ook ergens dat men een appeltje voor de dorst heeft om in de winterstop nog wat te kunnen doen als de nood aan de man komt , verstandig.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2020 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven