homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

24 juni 2016
Jelle regelt nieuw contract voor Noppert


Andries Noppert blijft toch. De 22-jarige doelman heeft zijn contract met 2 jaar verlengd. Drie maanden geleden heeft NAC hem laten weten dat de optie in zijn contract niet gelicht zou gaan worden. Op voorspraak van Jelle ten Rouwelaar is NAC hierop terug gekomen en heeft Noppert alsnog een nieuw contract aangeboden. 'Andries en ik hebben twee seizoenen lang intensief met elkaar samengewerkt, dus ik weet precies wat zijn potentie is. Hij is nog jong en heeft nog een heel leven voor zich, maar op de lange termijn kan hij uitgroeien tot een volwaardige basisspeler. Daar gaan wij samen keihard aan werken.'

Als iemand zijn kwaliteiten goed ik kan schatten en als er iemand weet wat er voor nodig is om een eerste doelman van NAC te zijn dan is het natuurlijk Jelle wel. Goed nieuws voor Andries Noppert, minder nieuws voor Sven van der Maaten die normaal gesproken achter Noppert en doelman X weer naar de derde plek in de hiërarchie terugzakt.


Bron : De Rat, bn/destem, NAC


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Relaties

Andries Noppert
Jelle ten Rouwelaar
Sven van der Maaten

06-mei-2016
NAC druk in de weer met opvolging Jelle...
24-mrt-2016
Van der Weg en Matic kunnen verlengen...
30-mrt-2017
Over Jelle, Jorn, Andries, Sven, Karol, Kevin...


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

jordyvantreijen

Geplaatst: zaterdag 25 juni 2016 om 0:01u

Deze had ik niet aan zien komen, maar als Jelle durft te stellen dat Noppert een volwaardig basisspeler kan worden dan vertrouw ik daar blind op! Laat het maar zien, Andries en Jelle!

En inderdaad, dit is lullig voor v.d. Maaten... Maar goed... Dat is topsport!

WW

Geplaatst: zaterdag 25 juni 2016 om 0:32u

Deze zag ik ook niet aankomen. Ik vond het in het begin ook niet veel, die paar potjes die ik `m in de voorbereiding bezig zag.

Maar eerlijk is eerlijk: hij deed het thuis tegen Almere zeer behoorlijk! Als dat tegenwoordig zijn normale niveau is, kan hij idd uitgroeien tot eerste doelman op termijn.

Ik denk alleen wel dat je nog een goeie 1e doelman nodig hebt, zeker komend seizoen. Dat Noppert als stand-in voorlopig volstaat, ben ik na NAC-Almere wel van overtuigd.

Sjak

Geplaatst: zaterdag 25 juni 2016 om 0:35u

Vond hem die wedstrijd die hij kiepte helemaal niet slecht, welkom terug noppie, bij de wispelturigste club van Nederland.

jordyvantreijen

Geplaatst: zaterdag 25 juni 2016 om 1:54u

@ WW en Sjak
Inderdaad, het schijnt dat hij een goede indruk achterliet tegen Almere City... Die pot heb ik zelf niet gezien, maar van meerdere mensen die er wel bij waren heb ik vernomen dat hij waanzinnig veel vertrouwen uitstraalde en een lekkere partij stond te keepen... Wellicht heeft hij dat tweejarige contract niet alleen aan Jelle maar ook aan die ene puike partij te danken... Het is hem gegund! Laat het nu maar zien, Noppert!

rade

Geplaatst: zaterdag 25 juni 2016 om 9:11u

Het zal toch niet zo zijn dat hij op basis van een aardige wedstrijd een contract verdiend heeft terwijl hij al twee jaar dag in dag uit traint bij NAC?

Waarschijnlijk kwam NAC door de afzeggingen van Vd Steen en City terecht bij een bepaald niveau keepers waardoor Jelle gezegd heeft; "Dan kunnen we net zo goed met Andries doorgaan". Ik kan niet oordelen over de kwaliteiten van Andries, maar sterk technisch beleid vind ik dit niet...

Hugh Hefner

Geplaatst: zaterdag 25 juni 2016 om 9:49u

Ik ben enthousiast over deze regeling. Al jaren roep ik dat je keepers zelf moet opleiden. Een keeper moet een rots in de branding zijn, de man die de bal pakt waar de centrale verdediger net niet bij kon, de man die zijn defensie organiseert, de muur wegzet bij vrije trappen en die zijn spelers coacht en stuurt. Zo iemand moet vertrouwen en autoriteit uitstralen. Dat is er niet wanneer je van een andere club komt. Dan moet je eerst iets laten zien.
Bij een spelersgroep die zelf wel voor het grootste deel van elders komt, is het fijn om iemand als Noppert erbij te hebben. Hij kent de cultuur van de club, hij kent de trainer, hij kent het publiek. Ondanks zijn 22 jaar zal hij de man zijn met ervaring. Met weliswaar weinig gespeelde wedstrijden in het eerste, maar hij heeft wel Rouw achter zich.
En laten we wel zijn: Rouw was ook maar iemand die uit het buitenland terug kwam na een avontuurtje. Hij brak destijds niet door bij Twente, omdat Boschker gewoon beter was. Nu hij niet meer hoeft te concurreren met Noppert, kan hij al zijn kennis en ervaring aan hem overdragen. En laat Noppert nu maar de concurrentie aangaan met Van der Maaten. Dat kan voor NAC alleen maar goed uitpakken.

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: zaterdag 25 juni 2016 om 9:49u

Rade denkt ietske Zoals ik `t zie , hoeft helemaal niet verkeerd uit te pakken he ?
Zolang ze num maar niet na afloop van een wedstrijd in `t supportershome een microfoon in z`n handen geven .....

Don Leon

Geplaatst: zaterdag 25 juni 2016 om 10:16u

Prima zet. Heb hem vorig jaar ook die pot uit bij Westerlo zien keepen en dat deed ie heel behoorlijk. Ik zei het een poosje geleden ook al, ik ben blij dat er geen keepers van City komen en dat ze het dichter bij huis zoeken. Een keeper behoort tot de as van je team. Die zitten er voor de lange termijn en het is een absolute pré dat deze uit de eigen gelederen komt, om de redenen die Hugh ook al noemt.

Ik begreep dat Smulders nog wel een paar keepers uit de omgeving op het oog had, dus er zal er nog wel eentje bij komen om de concurrentiedruk er op te houden..

rimaris

Geplaatst: zaterdag 25 juni 2016 om 12:08u

Geen beleid te herkennen in deze actie. Heb hem alleen tegen Almere in actie gezien was toen prima. Geef hem maar een kans ervaring krijg je door wedstrijden te spelen. Niet op de bank.

Kopspion

Geplaatst: zaterdag 25 juni 2016 om 16:30u

Noppert in de spits !!

Al Pacino

Geplaatst: zondag 26 juni 2016 om 3:08u

In Noppert zie ik het wel zitten. In de wedstrijd tegen Almere keepte hij een prima wedstrijd.
Moppert, heel veel succes! Jouw lengte kan wel eens enorm in jouw voordeel gaan werken. Een keeper die lengte heeft, heeft ook een goed overzicht. Probeer de heerser in jouw doelgebied te worden. Jelle is jouw leermeester en luister dan ook goed naar hem.

Sven van der Maaten ga de strijd met Noppert aan en probeer hem af te troeven. Alles ten voordele van NAC. Veel succes.
    


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven