of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

24 juni 2016
NAC legt Gianluca Nijholt van VVV vast


Hans Smulders is terug van vakantie. En dat is te merken ook. Limburg1 meldt dat Gianluca Nijholt zijn carierre gaat vervolgen bij NAC. De 26-jarige middenvelder komt transfervrij over, nadat onderhandelingen over een contractverlenging in Venlo vast liepen.

Het is op dit moment nog niet bekend voor hoe lang hij gaat tekenen, maar gezien het beleid van Smulders zal dit vermoedelijk voor 3 seizoenen zijn. Gianluca Nijholt kwam eerder uit voor fc utrecht, almere city en het Russische Amkar Perm. NAC moet de overgang nog officieel bevestigen.

In Venlo liepen ze al vooruit op het vertrek van Nijholt en legden eerder deze week al zijn vervanger Clint Leemans voor twee seizoenen vast. De middenvelder van Jong PSV stond ook nadrukkelijk in de belangstelling van Smulders.

Maar dit gaat lekker zo vandaag. Nijholt, goeie speulert. Wij willen meer meer meer!

UPDATE: NAC bevestigt om 16.30 uur.
Gianluca Nijholt is de nieuwste aanwinst van NAC Breda. De 26-jarige middenvelder tekent in Breda een contract voor drie seizoenen.

Nijholt maakte op 17-jarig jochie zijn debuut in het betaald voetbal bij FC Utrecht, waar hij toen nog de Jeugdopleiding doorliep. Nijholt stond onder contract bij de Domstedelingen tot medio 2013, maar werd van januari tot juli 2012 verhuurd aan Almere City FC. Hij tekende in september 2012 een contract bij Amkar Perm, wat hem tot de zomer van 2014 in Rusland hield. Na een proefperiode in januari 2015 tekende de middenvelder een contract voor anderhalf seizoen bij VVV-Venlo. In Venlo kwam hij vorig seizoen tot prima statistieken. Hij kwam 34 wedstrijden in actie en scoorde acht keer.

Hans Smulders is verheugd met de komst: “Nijholt is een aanvallende middenvelder met een ontzettend sterk linkerbeen. Hij heeft de ambitie uitgesproken om Eredivisie te spelen en hij wil die ambitie verwezenlijken bij NAC.”


Bron : De Rat, L1, NAC.


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 23411 nieuws items met in totaal 353096 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 15,08

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Hugh Hefner

Geplaatst: vrijdag 24 juni 2016 om 15:38u

Nijholt is een goeie. Bovendien van een rechtstreekse concurrent, dat is altijd lekker.
Maar ja, als ie transfervrij was en ook in onderhandeling met VVV, dan zal ie nu wel een flinke zak patatten gaan verdienen, toch?

jordyvantreijen

Geplaatst: vrijdag 24 juni 2016 om 15:51u

@Hugh
Hoeft niet eens... Misschien heeft hij gewoon eieren voor zijn geld gekozen omdat Leemans werd gehaald voor zijn positie. Wel mooi dat een speler van een concurrent voor NAC kiest... Schept toch vertrouwen!

De Generaal

Geplaatst: vrijdag 24 juni 2016 om 15:53u

Mooi zo!

RS

Geplaatst: vrijdag 24 juni 2016 om 16:06u

Dan moet je er toch vanuitgaan, dat Stans en/of Kip geen optie meer zijn. We zouden met die twee al op 6 middenvelders uitkomen. En allemaal aanvallende middenvelders.
Verhaal MC gaat uit als een nachtkaars?

Rizu

Geplaatst: vrijdag 24 juni 2016 om 16:13u

Het mooie van alles vindt ik dat hij met heel andere namen komt dan die genoemt zijn. Dus hij heeft een goed dwaalspoor gezet.

Charpie

Geplaatst: vrijdag 24 juni 2016 om 16:18u

Lijkt me gewoon dat hij meerdere opties heeft.....
In onze positie kun je je niet permitteren om op één paard te gokken lijkt mij.

Maar lees ik nou hierboven dat iemand bang is dat we tevéél spelers krijgen ?? Niets veranderlijker dan de opinie van supporters

Kopspion

Geplaatst: vrijdag 24 juni 2016 om 16:25u

als er nu nog een spits en een keeper bijkomen zijn we aardig op weg lijkt me !!

Hugh Hefner

Geplaatst: vrijdag 24 juni 2016 om 16:37u

Is dit trouwens de zoon van Luc Nijholt, die destijds voor Haarlem uitkwam? Ik geloof dat ik oud word...

Jean-claude

Geplaatst: vrijdag 24 juni 2016 om 16:50u

@ Hugh Hefner
Wikipedia weet mij net te melden dat je oud wordt

Hugh Hefner

Geplaatst: vrijdag 24 juni 2016 om 16:50u

Het gebrek aan een smilie met een lange baard doet me er weer wel aan herinneren dat Gjoewie maandag present is bij het concert van de long bearded blues boys in 020!
Zoals altijd als een sharp dressed man! En met black shades!

portugeese naccer

Geplaatst: vrijdag 24 juni 2016 om 16:53u

Deze Nijholt? Zie: https://youtu.be/YmlqDHLJ9pw

Catweazle

Geplaatst: vrijdag 24 juni 2016 om 16:54u

Huiskamervraag Hugh:

Luc Nijholt; broer van Willem of iets met een paskamer?

(ook ik word oud)

m smeets

Geplaatst: vrijdag 24 juni 2016 om 17:14u

Echt een hele goeie voetballer. Dat is goed nieuws

Tuur

Geplaatst: vrijdag 24 juni 2016 om 17:49u

@RS

Ik denk inderdaad dat MC geen clubs buiten UK nodig heeft nu:

Door de Brexit worden de regels in het Verenigd Koninkrijk rondom het aantrekken van buitenlandse spelers waarschijnlijk strenger. Zo kunnen Nederlandse spelers niet zomaar meer meedoen met clubs die voor de Engelse Premier League uitkomen. Zij moeten onder meer minstens 45 procent van de Oranje-interlands van de afgelopen twee jaar hebben gespeeld. Memphis Depay, Daley Blind en Georginio Wijnaldum halen die norm. Maar Jordy Clasie, Virgil Van Dijk en Jeremain Lens niet.

Of toch wel?

rats

Geplaatst: vrijdag 24 juni 2016 om 21:07u

Goed bezig, met kip en stans hebben we een middenveld om van te kwijlen in de jl

Waddinxveen

Geplaatst: vrijdag 24 juni 2016 om 21:10u

@Tuur

Ik geloof niet dat het de bedoeling was dat NAC spelers voor City gaan spelen. Bovendien duurt de huidige situatie nog minimaal twee jaar. Keep calm...

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: vrijdag 24 juni 2016 om 21:58u

Gjoewie heb ik al oud en versleten verklaart het moment dat ie aankondigde geen bloot meer in de playboy te willen ......

Moeten we nu steeds gaan staan juichen bij elke aankoop van spelers van het niveau Dort en vvv ?
Het moment dat men van deze nieuwe lieden een team weet te smeden wat ergens op lijkt , balans heeft en om de bovenste plekken meedoet dan ga ik mee juichen , brand nooit iemand bij voorbaat af maar....

Martinus

Geplaatst: vrijdag 24 juni 2016 om 22:11u

Nijholt en Korte zijn spelers die zich bewezen op het niveau waar NAC wil spelen, bovenin de Juup en daarna kunnen die ook nog in de Ere mee. Niet de kwaliteit van deze spelers is het grote verschil met de vertrekkers, maar vooral de mentaliteit en het `gif` dat deze gasten hebben. Die willen alles geven voor NAC.

Vorig seizoen hadden we speulers die tegen hun zin in de JL gingen ballen, omdat ze toch een salaris wilden krijgen. Zo nu en dan draaide dat, maar op belangrijke momenten gaven zij niet thuis. Ik heb dan veel meer vertrouwen in deze gasten, dan in Seuntjens bijvoorbeeld...

Al Pacino

Geplaatst: vrijdag 24 juni 2016 om 22:56u

Smulders, een goede aankoop die Nijholt. Proficiat!

    

Tuur

Geplaatst: zaterdag 25 juni 2016 om 0:03u

@Waddinxveen

Sorry, misschien leg ik het verkeerd uit. Alle EU spelers van City moeten straks (net als non-EU nu) eerst rijpen voordat ze in City 1 mogen spelen. (45% international zijn). City (de sjeik dan he) heeft 2 keuzes:
1. Weg uit UK
2. Spelers elders onderbrengen totdat ze vergunning krijgen

Nu nog niet urgent maar over 2 jaar MOETEN wij op het hoogste niveau spelen. Daar zal City meer dan ooit op in willen zetten.

Geplaatst: zaterdag 25 juni 2016 om 0:26u

Prima versterking!
Van een directe concurrent ook nog.
Mooi!

En welkom!

BOZ

Geplaatst: zaterdag 25 juni 2016 om 0:31u

Matigr voetballers, Nijholt heb ik vaak zien voetballen, man man echt geen aanwinst, werkt hard maar daar houd het ook echt mee op. Die de Korte of wat ever jen ik niet, maar volgens wat bronnen zit er potentie in maar is te lui, tikkie arrogant.

charelli

Geplaatst: zaterdag 25 juni 2016 om 2:02u

Op het eerste gezicht moet ik zeggen dat dit soort spelers wel de maat zijn voor NAC. Geen TOP Jupiler of onderkant ere maar mogelijk wel de potentie hebben hiernaar te groeien vwb. leeftijd en ervaring. Dus dat klinkt goed. Echter ik ken deze gasten niet, dus kan niet oordelen over de voetbal kwaliteiten. Wat ik echter wel een beetje vreemd vind is dat de Nijholt weg mag bij VVV, dat NAC waarschijnlijk zelfs minder betaalt aan salaris dan VVV en dat deze speler toch naar NAC gaat. Volgens mij ziet VVV het dan ook niet meer zitten in deze speler. Of zie ik het verkeerd? Is Leemans veel beter en grijpen we daar naast of is Nijholt beter maar wil hij hogerop (of NAC dan een stap vooruit is tov. VVV laat ik even in het midden). Ik ben er dus niet helemaal gerust op. Laten we ze het voordeel van de twijfel geven maar dat ik de ontwikkeling kritisch volg mag duidelijk zijn. Over de Korte kan ik ook kort zijn, die ken ik niet en geef ook hem en daarmee Smullie het voordeel van de twijfel. Het zijn nog niet de namen waar ik warm voor loop, maar goed er zijn namen en in elk geval niet de minsten. Ik ben gematigd positief maar geen hosanna, eerst zien dan geloven. Smullie we hebben er nog wel een stuk of tien nodig dus het zou mooi zijn als je die binnen een week kan presenteren want 1 zwaluw maakt nog geen zomer en de voorbereiding staat al voor de deur.
De Garoeten.

klaas bruinsma

Geplaatst: zaterdag 25 juni 2016 om 16:34u

Ik lees een paar keer dat ze denken dat VVV zo goed betaald(of zelfs beter dan NAC). Maar VVV had vorig jaar maar een spelersbudget van 1M en dat zal dit jaar eerder minder zijn dan meer dus daar zit NAC nog aanzienlijk boven!


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2020 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven