homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

9 mei 2016
BB-ers wereldwijd laten zien in NAC te geloven


Het is de allernieuwste rage: de wereld laten zien dat je voor NAC bent en gelooft dat NAC de promotie zal bewerkstelligen. Bekende Bredanaars en minder bekende Bredanaars schuiven hun liefde voor NAC niet onder stoelen en banken, via social mediakanalen plaatsen ze onder de noemen #BredaGelooft hun belijdenis.

De eerste BB-er die dit publiekelijk deed was een plaatjesdraaier met internationale allure. Tiesto laat vanuit een of ander warm land met lekkere wijven zien dat NAC zijn club is. Zo’n 4,2 miljoen volgelingen zijn as we speak aan het googlen naar NAC Breda en gooien #wijzijnNAC in de translate.

Maar het blijft niet bij Tiesto alleen. Ook minder bekende Bredanaars laten hun voorkeur blijken, terwijl de hashtag inmiddels ook in de randstad is doorgedrongen.


Update

Zojuist liet ook de beste DJ van de wereld van vorig jaar zich van zijn beste kant zien. Hardwell, een van de bekendste Bredanaars, maakte onderstaande promoclip.

Het wachten is op welke Bekende Bredanaar nu zal volgen. Wie overtreft de vier miljoen volgers van Tiesto en de nummer één hit van Hardwell? Vanuit het Montenspark vernemen we dat Pierre Kartner al de hele middag in zijn studio zit, terwijl DJ Ewout ook plaats heeft genomen achter de wheels of steel. De Rat is erg benieuwd welke Bekende Bredanaar de uitdaging aan durft te gaan…


Bron : De Rat


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

WW

Geplaatst: maandag 9 mei 2016 om 21:11u

Haha die van Hardwell is een goeie...! Mooi filmke zo met de hit van Albert Brosens.

Tiesto vond ik wel leuk in zijn NAC shirt, die heb ik geretweet.

Maar verder is het net of ik op Twitter omringd word door leden van de Scientology Church. Ieder zijn meug, en als mensen het helemaal geweldig vinden: prima, maar voor mij is het niks en als het aan mij lag zou het onmiddellijk gestopt worden. Ik vind het opgefokt, hysterisch, bijna sektarisch.

NAC - Go Ahead moest de grote apotheose worden van 40 jaar Avondje NAC. De door het reclamecomité van NAC gevoede hysterie op internet en met name social media steeg naar grote hoogten. Het resultaat is bekend.

En nu lopen we weer op voorhand dat sfeertje lekker op te fokken. Als ik moet afgaan op Twitter gelooft iedereen, er wordt al volop gesproken over `epische` prestaties deze maand en het fraaie affiche in de finale NAC - Willem II. Ik krijg een naar, onheilspellend onderbuikgevoel van dat overdreven gedoe. Een deja vu naar NAC - Go Ahead.

Weet je wat ik geloof?

- Dat het trainingskamp in Manchester een mooi zetje in de rug geweest kan zijn richting de playoffs.

- Dat mits we 100% gemotiveerd en geconcentreerd zijn, we Eindhoven KUNNEN pakken. Ja vrinden: kunnen. Meer niet. Want als `David` De Graafschap het lukt `Goliath` Ajax lam te leggen kan alles. We zullen gewoon 100% moeten geven.

- Dat als we 2x gevlamd hebben tegen Eindhoven en we zijn erin geslaagd de finale te halen, dat we ons dan maar weer es moeten druk maken wie de andere finalist is en niet eerder (vlak Almere niet uit. Die zijn vanuit hun gezien precies op tijd in vorm: 4e periode pakken en in de playoffs in de 1e ronde met 2x 4-1 doordenderen tegen Emmen).

- Bovenal geloof ik dat er veel werk ligt. In beide beentjes op de grond ipv gezweefteef en gedagdroom. In noeste arbeid. In ten koste van alles willen winnen en dat ook op het veld (!) uitstralen, ipv geloven op social media.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2020 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven