homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

29 maart 2016
NAC niet van plan te figureren in Sparta’s kampioensfeestje


De ploeg van Dijkhuizen is er alles aan gelegen om voorkomen dat Sparta aankomende vrijdag al kampioen kan worden, als NAC naar het Kasteel moet: " Dat wij niet willen dat Sparta vrijdag kampioen wordt, lijkt me duidelijk", zegt Jelle ten Rouwelaar tegenover BN/De Stem. De doelman verwoordt het algehele gevoel dat leeft binnen de selectie die gisteren na vier vrije dagen met de voorbereiding startte op het slot van de competitie.

Aankomende maandag speelt NAC in een stijf uitverkocht Kasteel tegen Sparta, dat dan kampioen kan worden, als het wint van NAC en zowel FC Eindhoven als VVV punten verspelen. Vriendenclub, allemaal leuk en aardig, maar vrijdag tellen alleen de punten voor NAC: " We gaan er alles aan doen om dat feestje een week uit te stellen. Je wil niet dat een concurrent tegen jou kampioen wordt. Dat zou erg pijnlijk zijn, een sportieve vernedering" , zegt Ten Rouwelaar tegenover BN/De Stem. " Als je ziet waar Sparta staat, verdienen ze het om de titel te pakken. Toch heeft Sparta in mijn optiek niet de beste spelers. Ze zijn meer een team. Waarbij ik wil aangeven dat wij de laatste tijd behoorlijk stappen hebben gemaakt. Met name in de manier waarop wij elkaar benaderen. "

Met het nieuwe 4-4-2 systeem maakt de ploeg zich beetje bij beetje klaar voor het toetje van de competitie. Ünal is een echte versterking voor de voorhoede gebleken en Duarte komt er naar verluidt ook aan: " We zijn al een tijdje zover dat we ons op de nacompetitie richten. Daar werken we nu gericht naar toe " , aldusTen Rouwelaar.

Ook binnen de selectie is deze wedstrijd tegen Sparta een hot topic: " Toch is er binnen de groep vorige week wel over gesproken dat Sparta tegen ons kampioen kan worden. Naast het gegeven dat je niet wil dat zoiets gebeurt, is het voor ons een belangrijk meetmoment. Tegenstanders van het niveau Sparta krijgen wij straks in de nacompetitie. Daarnaast treffen we in een volle bak een goede tegenstander die een prijs kan pakken. Bijzondere wedstrijden zijn dat. Er is genoeg om voor te spelen. "

Sparta, geweldige club die we alles gunnen. Feestje voor en na de wedstrijd, allemaal prima. Maar gedurende die 90 minuten gaat alles op alles om die 3 punten mee naar Breda te nemen. Alles om die tweede plek te behalen.


Bron : De Rat, BN/De Stem


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
26
27
28
29
30
31

Relaties


01-apr-2016 SPA-NAC (1-1)


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


Nog geen reaxies!


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2020 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven