of log in voor extras
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

18 maart 2016
Yahtzee


NAC wint eenvoudig in Den Bosch. Na 90 minuten stond 3-6 op het scorebord. Op naar Sparta!


Bron : De Rat


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 23411 nieuws items met in totaal 353096 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 15,08

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Charpie

Geplaatst: vrijdag 18 maart 2016 om 22:31u

Vond het toch wel weer billenknijpen in de eerste helft; 3 doelpunten tegen bij DB mag gewoon niet.
En die Stam.... Ik zie veel liever Mulder als rechtsback.
Maar goed: een prima speelronde voor NAC! Vol voor de tweede plek.

leeuw

Geplaatst: vrijdag 18 maart 2016 om 22:51u

Charpie, mogen die 6 doelpunten toch wl h, ook hier geldt het glas is duidelijk half vol hoor!

Geplaatst: vrijdag 18 maart 2016 om 23:17u

En 2x teruggekomen van een achterstand en na 3-3 weer op voorsprong.
VVV verloren. En heeel stiekem ook naar Sparta gekeken: als we daar winnen, denk ik dat ze nog serieus zenuwachtig worden.

Prima speelronde zo!

ennaajseejer

Geplaatst: zaterdag 19 maart 2016 om 4:16u

ik heb de wedstijd niet gezien. Prima 3 punten, maar als ik de commentaren bij de bsiderats.nl dan liep den bosch maar weer zo door de verdediging van NAC heen.

cashel

Geplaatst: zaterdag 19 maart 2016 om 6:56u

6-3 lekkere winst. Leuk voor de spelers om erop los te scoren. Maar oh oh wat een fouten achterin. Dinsdag en stam dramatisch. Stam loopt echt te klungelen bij een tegendoelpunt. Hij valt me echt tegen en dinsdag tja.. Liever afscheid nemen van beiden. Verder gaat die lekker.

Deuntjes gaan we kwijt raken na dit seizoen. Dat lijkt me een zekerheidje. Ben benieuwd komende vrijdag denk dat ze Sparta het moeilijk gaan maken.
Hoe dan ook met veel vertrouwen op naar het toetje!!!

Hans64

Geplaatst: zaterdag 19 maart 2016 om 8:51u

Een ezel en een steen....Dinsgdag geeft gewoon 2 doelpunten weg. Gelukkig scoren we nu wel makkelijker. Maar als je zo verdedigt in na competitie, is het snel over. Hup NAC.

FC Goed Bezig

Geplaatst: zaterdag 19 maart 2016 om 9:37u

Dingsdag ...... Miskoop van het jaar

Ratatouille

Geplaatst: zaterdag 19 maart 2016 om 10:47u

Dingsdag als verdedigende middenvelder. :/ We hadden een perfect iemand in de selectie voor die positie. Zeker in een systeem met 4 middenvelders. Maar die moest weg, want we hadden daar al iemand voor en we spelen 433. O nee, we gaan toch 442 spelen en zetten die ene die we op het middenveld wilden nu toch back. Grtvr... Wat een technisch inzicht weer...

Beatrix92

Geplaatst: zaterdag 19 maart 2016 om 11:55u

@rata
Je haalt Ronnie en Grad door elkaar

donvangeene

Geplaatst: zaterdag 19 maart 2016 om 12:23u

Toch knap van NAC, die veerkracht; terugkomen uit achterstanden en dan zelf 6 doelpunten produceren: klasse
Enes unal is een goede investering gebleken, ik vond hem vanaf speeldag 1 al veelbelovend en goed spelen.
Met dit team in dit systeem zie ik ons kluppie elke volgende wedstrijd wel winnen.

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: zaterdag 19 maart 2016 om 12:45u

De veerkracht en de kansen die je krijgt benutten zijn de twee opvallende pluspunten. Gaat de mentale weerbaarheid dus beter worden ? n zwaluw.......geen zomer...

Dekkingsfouten kan je makkelijk eruit trainen overigens , R.P. , do your job.

Al Pacino

Geplaatst: zaterdag 19 maart 2016 om 13:48u

NAC en redelijk tot goed resultaat tegen Den Bosch. Toch maak ik mij nog steeds zorgen over de achterhoede. Van de vier spelers van vrijdag jl, voldeden er drie spelers niet. Alleen het spel van Kevin van Diermen kon mij bekoren. Mijn voorkeur gaat uit naar de achterhoede Dustley Mulder, Pedro da Silva, Kevin van Diermen en Kenny van der Weg. (Overigens is Jesse van Bezooijen nog steeds niet 100% wedstrijdfit?)

Het middenveld zou op n plaats gewijzigd moeten worden, namelijk Kevin Brands i.p.v. Michael Dingsdag. Matić:

De 2-mans voorhoede: Ars/nal is uitstekend.
    

Geplaatst: zaterdag 19 maart 2016 om 14:39u

@AlPacino

Brands & Seuntjens in 1 team? Dan ben je denk ik alle defensieve balans kwijt.

Charpie

Geplaatst: zaterdag 19 maart 2016 om 15:01u

@Al Pacino,

Brands als defensieve middenvelder?? Typefoutje?

In je verdediging kan ik me wel vinden. Mulder vind ik beter dan Stam en Pedro is weliswaar onrustig aan de bal, maar puur verdedigend wordt hij steeds beter.

Jesse heeft zijn achillespees volledig afgescheurd. Ik weet niet hoe het met hem gaat ( iemand hier?), maar ik denk dat hij blij mag zijn als hij volgend seizoen weer kan aanhaken.

Alcoholvrije Sint

Geplaatst: zaterdag 19 maart 2016 om 15:28u

Ik zal niet wr beginnen over de typefout van Al Pacino hierboven, maar Van Bezooijen, die is dus anderhalve maand geleden met een zware blessure uitgevallen. Inderdaad, als hij er in augustus weer bij is, mogen we allemaal blij zijn. Dus 100% wedstrijdfit... niet echt nee.

Verder gewoon doorgaan met 4-4-2 en even goed evalueren wie er nu precies fout zat bij de 2 corners - dat een commentatortje van Foks dat in de `samenvatting` (ik erger me dood aan wat ze daar `samenvatting` noemen) aan Dingsdag wijt, dat wil natuurlijk niet zeggen dat het ook Dingsdag was. Ik ben geen fan van hem, maar als het Van der Weg was die fout zat, of nog iemand anders, dan moet dat ook gewoon gezegd worden.

10diego

Geplaatst: zaterdag 19 maart 2016 om 16:59u

Inderdaad is De Kamps veel beter dan Dingsdag. Wat mij stoort is het totale gebrek aan beleving. Meer dan de helft van het team juicht niet bij een goal. Over het paard getilde broodvoetballers, die het van hard werken moeten hebben maar er met een volkomen misplaatst superieuriteitsgevoel bij lopen als of de Jup te min voor ze is. Stam voorop. Heb de laatste weken stukjes van Moho over Stam gelezen en ben het volkomen met hem eens.

Zag dat Koch weer fit is en scoorde voor Jong PSV. Leuk voor hem!

Beatrix92

Geplaatst: zaterdag 19 maart 2016 om 18:17u

Ik zou Dingsdag omwisselen voor Grad. Voor de rest staat het goed.

pannelap

Geplaatst: zaterdag 19 maart 2016 om 19:28u

3 punten! Klaar!

Hup NAC

Nog spatjes...... nou vooruit; WEG MET STAM!!!! Strik erom, weg d`r mee.... per post, per opbod, per kliko, of gewoon via marktplaats aanbieden. Weg ermee! Verschrikkelijk en tandenknarsend om naar te kijken....

moho

Geplaatst: zaterdag 19 maart 2016 om 23:10u

Blij met 3 punten, respect voor NAC aanhang die zich van hun beste kant laten zien met minuut stilte. 2e plaats halen en 4 wedstrijden pieken, waarna de grote markt weer uut zijn voegen kan barsten.

I rest my case, maar voor promotie moet alles wijken ook meneer Stam als hij deze NAC onwaardige houding blijft tonen.

Dan heb ik het niet over een verkeerde terugspeel bal, fout , niet goed maar kan gebeuren. Maar totale gebrek aan beleving, inzet en passie, met een chagrijnige kop op het veld. Vorige week 5 goals en nu 6 , totaal 11 ....en niet 1x spontaan en oprecht blij juichen en met teamgenoten een goal vieren. Kan er bij mij echt niet in. " ik kom hier om NAC te helpen" zei hij bij zijn komst, daarmee zei al heel veel, moet gewoon heel blij zijn met NAC, maar hoog tijd om echt alles opzij te zetten voor promotie, ook het te grote ego van Ronnie.

Frisse, gretige koppen, die elke wedstrijd (zeker thuis) als een feest zien en trots zijn om het geelzwart te mogen dragen. Matic als voorbeeld .
Slechte wedstrijden lelijk winnen en daar oprecht blij mee zijn, alles voor het grote doel, promotie via nacompetitie. Vrijdag avond potjes zijn soms moetjes, maar ook The Yellow Army op de tribune gaat hier onvoorwaardelijk en trots doorheen.

N.A.C, a way of life en dat verwacht ik van elke speler die het heilige gras in het Rat Verlegh stadion betreedt of beter gezegd mag betreden ! 14.000 man op de tribune, ik zeg 14.000 man, als speler in de Juup moet je hiervoor door dikke muren en door hete vuren willen gaan. Op de tribune zitten er genoeg die dit NAC dna hebben. Als een speler dat niet kan opbrengen, jammer, biezen pakken en wegwezen.

Gr.
Josip

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: maandag 21 maart 2016 om 8:33u

Moho ....... , dat kunnen we wel willen , dat `gras opvreten` verhaal maar eeh.... , di`s 2016 eej..... Tijden veranderen.
Koester dat verleden met onze helden van weleer , wordt wel iets realistischer voor het heden en toekomst stel ik voor.
Ben er zelf ook niet blij mee maar het grote geld maakt dat de belangen te groot zijn waardoor er met meer druk van buitenaf gevoetbald wordt en minder voor het publiek.

Maar ik vind Stam voor NAC begrippen een kanjer , al zou ik ook niet met `m op vakantie gaan voor de gezelligheid....

FC Goed Bezig

Geplaatst: maandag 21 maart 2016 om 13:11u

Tsja spelvreugde heb ik het hele jaar niet gezien bij dit team. Valt me trouwens wel op dat Seuntjes fanatiek juicht als ie zelf scoort. Nou ja das tenminste iets......Hopen is het enige wat we kunnen doen op een goede afloop maar eerlijk gezegd snak ik naar het einde van dit enorme rukseizoen met die enorme rukselectie

Al Pacino

Geplaatst: maandag 21 maart 2016 om 14:29u

Een aantal NAC-supporters hebben aangegeven dat zij niet begrepen waarom ik Brands en Seuntjens samen in n team plaatste. Dit heb ik ook niet gedaan, maar wellicht dat het wel begrijpelijk is dat men hier van uitgaat, omdat ik niet duidelijk ben geweest.

Onze trainer had een paar weken geleden afscheid genomen van Mats, maar door de blessure van Vlatko Lazic, kon hij weer plaatsnemen. Voor mij wel als tijdelijke invaller. Het is een ieder wel bekend dat ik geen fan ben van onze vriend Mats en hem liever zie gaan dan blijven.

Voor alle duidelijkheid wil ik mijn team, maar dan wel volledig, nog eens vermelden:

Andries Noppert (Jelle ten Rouwelaar)

Dustley Mulder (Ronnie Stam) Pedro da Silva Kevin van Diermen Kenny van der Weg.

Divine Naah (Mats Suentjens) Grad Damen(Joey Suk) Kevin Brands (Lerin Duarte) Uro Matić.

Enes nal Sjoerd Ars.

De gedachte bij diverse supporters was ook dat men niet zeker wist wie twee van de drie tegendoelpunten op zijn conto moest krijgen. N.m.m. ging het om twee spelers nl. Kenny i.c.m. Jelle. Jelle kan de spelers niet goed op hun plaats zetten met alle gevolgen van dien. Vandaar dat ik ook kies voor Andries, maar dan moet men daar niet te lang mee wachten.

Wat ik tegen Ronnie Stam heb is gelijk aan de bezwaren die @moho ook al een aantal keren heeft genoemd.

Grad heeft in zijn eerste wedstrijd in het basisteam tegen Sparta, uitstekend gespeeld. Dus .

Lerin heeft bij Sparta en Heracles duidelijk aangetoond een uitstekende verbindings-speler te zijn.

    


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
1996 - 2020 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven