homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

5 maart 2016
Dijkhuizen gaat door met 4-4-2


De winnende trainer heeft altijd gelijk. Dat werd gisteren nog maar eens bevestigd door de invalbeurten van Seuntjens en Brands. Met 3-1 werd Achilles terug de buurtbus in gestuurd. En Marinus was er nog blij mee ook: ‘Het was weer hetzelfde liedje. We spelen aardig, maar zodra we een goal tegenkrijgen dan gaan we weer naar achteren lopen. Dat komt vaker voor, is heel raar. Het lijkt wel angst om nog een doelpunt tegen te krijgen, puur mentaal.’

‘De overgang naar 4-4-2 is redelijk bevallen. Jammer dat we het niet af wisten te maken in de eerste helft. We hebben een hoop energie gestopt in de omzetting van het systeem, ben daarover redelijk tevreden. Veel goede voorzetten, maar we moeten de zijkanten nog beter benutten. ‘

‘Dit systeem blijven we de rest van het seizoen spelen. We hebben nog acht wedstrijden om de finesses erin te slijpen. Daarin wil ik niet teveel gaan wisselen, spelers moeten de kans krijgen zich te bewijzen. De top 5 vallen we niet meer buiten, we moeten nu vol voor de tweede of derde plaats gaan om een goede uitgangspositie te verkrijgen.’

Waarom Kevin Brands geen kans krijgt? Dat zeg ik liever niet, spelers houden van directheid, maar wel binnen de kleedkamer. In de pers ben ik soms te open over spelers, dat wordt niet gewaardeerd. Kevin weet waarom hij niet speelt, heeft te maken met de omschakeling en mee verdedigen. Dat hij dat niet doet maakt ons kwetsbaar, daar moet hij aan werken.’


Bron : De Rat, Omroep Brabant


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
26
27
28
29

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: zaterdag 5 maart 2016 om 13:59u

Hij gaat niet in op de vraag waarom Kevin Brands nooit in de basis start om de speler te sparen wat ik gewoon kan begrijpen (velen niet maar da`s hun probleem)
Aan het eind van het interview geeft ie aan dat Kevin moeite heeft met omschakelen zodat je kan gaan denken dat dát de reden is , dat is dan een misvatting kan ik je melden.....

Ik heb Kevin gesproken in deze maar dat kan ik ook niet hier melden.
Zeg ik niet om lekker stoer te doen maar ik baal er van dat er supporters zijn (én een journalist , hč Yadran) die Brands zijn houding afkeuren , komt allemaal omdat men geen openheid geeft , maar goed , moet je wél willen.....

Alcoholvrije Sint

Geplaatst: zaterdag 5 maart 2016 om 14:51u

Wat wil je precies met je post, Hoog? Wat mij betreft een overbodig stukje tekst dat alleen maar tot meer speculatie zou kunnen leiden. Onnodig.

Dijkhuizen traint dagelijks met de hele selectie en stelt het in zijn ogen sterkste team op. Brands hoort daar niet bij, ook niet als er mensen niet per se heel goed functioneren.

Ik hoor de wildste geruchten over Brands, al het hele seizoen, maar eerlijk gezegd zal het me aan mijn reet roesten. De technische staf vindt hem gewoon niet goed genoeg, om welke reden dan ook. Dus hij speelt niet.

Moppernac

Geplaatst: zaterdag 5 maart 2016 om 16:02u

Zou brands nu ook al het wijf van dijkhuizen gepakt hebben?
Ik kan mij dat niet voorstellen want heeft volgens mij een ongelooflijke lelijke vrouw. De vraag van het jaar, wat heeft brands gedaan???

Kwisvraag:
Wie weet het antwoord???

WW

Geplaatst: zaterdag 5 maart 2016 om 16:59u

@ mopper

Brands is net zo goed als dat hij een ontzettende miskwal is. Punt.

Box

Geplaatst: zaterdag 5 maart 2016 om 17:21u

@WW

Was Lurling dat ook niet?

WW

Geplaatst: zaterdag 5 maart 2016 om 18:03u

@Box

Anders.
Lurling wist wat het inhield prof te zijn. Hij werkte zich ook altijd 3 slagen in de rondte.

pannelap

Geplaatst: zondag 6 maart 2016 om 8:16u

Moppernac..... ?????

Brands speelt in dienst van het elftal. Althans, dat is de bedoeling... doet hij niet dus speelt hij niet.
Wat mij eerder verbaasd is het feit dat Stam dan wel speelt...... terwijl die er staat voor zichzelf niet voor de rest.

..... meten met twee maten heet zoiets..... en dan vinden wij het vreemd dat er een ongemotiveerde, onrustige cultuur in de spelers groep heerst..

WW

Geplaatst: zondag 6 maart 2016 om 11:13u

@pannelap

Uit bij VVV liep Stam idd overal & nergens te zwerven. En hij gedraagt zich idd vaak irritant. Maar in de regel vind ik Stam wel degelijk heel behoorlijk spelen. In dienst van het elftal.

Probleem met Brands is dat je het hele elftal in zijn dienst moet laten spelen als je hem opstelt. Dan kan je Seuntjens al niet meer gebruiken.

Dat meten met 2 maten ben ik dus niet helemaal met je eens.

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: zondag 6 maart 2016 om 12:49u

Of t........ , geen aankondiging van de Rat van elf ?! , optocht begint zometeen.

Moppernac

Geplaatst: zondag 6 maart 2016 om 17:03u

Pannenlap....

Dan kan je wel 9 spelers eruit laten die niet in dienst van het elftal spelen.

Ww....

Stam speelt ook niet in dienst van NAC, maar dacht voor zichzelf ergens een leuke aanbieding te krijgen om zich in de kijkert te kunnen spelen.
Nou dan heeft hij het mis want niemand wilt zo geirriteerd ventje in zijn elftal hebben.

Maar goed ,kijk naar de wedstrijd tegen Dordrecht 7-0 ( brands 1-0 en 2-0 en ars 0 goals) toen waren er 16000 toeschouwers voor brands. Iedereen vond het een wereld duo ars/brands. Geef hun nu dan eens opnieuw een kans voor 5wedstrijden om het te bewijzen.
Dat heeft dijkhuizen nog niet eens geprobeerd. Nu kan het nog voor de nacompetitie


De Generaal

Geplaatst: zondag 6 maart 2016 om 19:39u

Als `t effe kan : GEEN BRANDS EN STAM!

Alcoholvrije Sint

Geplaatst: maandag 7 maart 2016 om 14:23u

De situatie voor komend seizoen:

Contract tot medio 2016
Ünal (gehuurd)
Naah (gehuurd)
Duarte (gehuurd)
Verbeek
Matic
Van der Weg
Gorter (tenzij promotie, dan tot 2017)
Brands (tenzij promotie, dan tot 2017)
Van Diermen (gehuurd, transfervrij na dit seizoen)
Stam (tenzij promotie, dan tot 2018)
Mulder (met optie tot 2017, maar optie voor wie?)
Noppert
Van der Maaten

Contract tot medio 2017
Ten Rouwelaar
Van Bezooijen
Pedro
Suk
Ars
Dingsdag
Borahsasar
Lazic
El Allouchi

Contract tot 2019
Damen (als hij inderdaad getekend heeft, dat vind ik niet terug)

Onduidelijk/nog geen contract
Kazanci
Meijers
Robinson

Of je nu promoveert of niet, er staat een hoop te gebeuren op spelersgebied. Dat is eigenlijk elk jaar zo de afgelopen jaren, maar dit jaar is het echt zaak de grote schoonmaak te houden. De gelegenheid is er nu ook voor. Vorig seizoen moest je er `alles` aan doen om niet te degraderen, dit seizoen om te promoveren, maar nu kun je volgens mij beter kiezen voor de langere termijn.

Mijn persoonlijke mening - als je kijkt naar het lijstje dat nog een contract heeft na dit seizoen, is vrijwel iedereen bruikbaar, op Borahsasar na. Van degenen wiens contract afloopt, zou ik Van Diermen en wellicht Matic polsen voor een langer verblijf. Van der Weg is nuttig en loyaal, geen wereldvoetballer, maar wel een harde werker en we hebben al regelmatig plezier van hem gehad. Ars

De rest: lekker laten gaan. Nu bouwen aan een goede technische structuur en balans in je selectie. Proberen een relatief sterke as neer te zetten en dan `buitenkansjes` erbij zien te halen. Spelers die willen, die nog beter kunnen worden. Van Mieghem van Excelsior? Zou er best zo een kunnen zijn. PSV maar weer eens bellen wat Koch gaat doen komend seizoen. Een sterke middenvelder als een type Schreuder, Slot of Gilissen - dat zou mooi zijn, maar wie?

Het wordt geen eenvoudige zomer, maar ik heb er persoonlijk vertrouwen in dat bij de huidige technische leiding (Smulders/Dijkhuizen/Gilissen) ons NAC in goede handen is. We gaan het zien.

demeul

Geplaatst: maandag 7 maart 2016 om 23:30u

Eens met de sint!

Alcoholvrije Sint

Geplaatst: dinsdag 8 maart 2016 om 17:30u

Haha, zit je een uur heen en weer te googlen en je het apelazarus te typen, krijg je zo`n reactie. Ik pas wel uit de volgende keer - gewoon weer een ongefundeerde oneliner dus!

Alcoholvrije Sint

Geplaatst: woensdag 9 maart 2016 om 7:19u

Het gerucht gaat overigens dat NAC stiekem al ruim 20 jaar werkt met een geheimzinnige specialistische trainer. Binnengehaald door Wim Rijsbergen en altijd over het hoofd gezien bij alle reorganisaties (in geen enkel organigram is de beste man terug te vinden en in de hiërarchie valt hij net onder de magnetronman uit Terheijden. Vrijwel onzichtbaar legt deze man al jaren het fundament onder een van de gevaarlijkste spelmomenten van NAC - de aanvallende hoekschop. Naar het schijnt, is er een bijzondere techniek voor het nemen van de perfecte hoekschop. Deze trainer is de enige persoon in Nederland die deze techniek perfect beheerst. NAC heeft hem destijds met een contract voor het leven vast kunnen leggen - iets wat toen het ei van columbus leek te zijn.

Helaas heeft de beste man niet de gave om zijn kunde over te brengen op welke selectiespeler dan ook. Sterker, hij brengt ze blijkbaar meer van hun stuk dan dat het écht helpt. Ze proberen het wel, maar het precies goed raken van de bal vereist zodanige precisie dat elke millimeter afwijking een waardeloze corner tot gevolg kan hebben. Het valt te prijzen dat ze het blijven proberen, of niet natuurlijk.

Naar verluidt was Tom Karel Staurvik de enige die echt niet bereikbaar was voor deze zelfbenoemde `cornerist`. Maar ook dat, is slechts een gerucht.

Charpie

Geplaatst: woensdag 9 maart 2016 om 16:08u

`....de aanvallende hoekschop..`

Zijn er ook verdedigende hoekschoppen dan?
Soms lijkt het daar bij NAC wel eens op

moho

Geplaatst: woensdag 9 maart 2016 om 23:37u

Kijk naar de aansluitingstreffer (2-1) van Achilles tegen NAC, om gek van te worden. Het toppunt van onwil en desinteresse door een omhoog gevallen jochie uit Breda. Dat moet de trainer toch ook gezien hebben , en dat een hele wedstrijd lang.

Gewoon Lozen , is NAC shirt niet waard

Gr.
Josip


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2020 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven