homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

14 februari 2016
Dijkhuizen: rouleren is het toch niet


Maar liefst veertien basisspelers, heeft Marinus Dijkhuizen. Maar hij mag er slechts 11 opstellen. Dus wisselde de Westlander vrijdag een stuk of drie – vier posities, omdat ook de anderen het verdiend hadden om een keer te spelen.

Het experiment is slechts van korte duur. Morgenavond in Emmen (da’s hugodver maar vijftien kilometer minder weg dan Groningen) keren de oude bekenden weer terug in de basis. Op rechtsachter staat Mulder, linksachter Kenny en Uros mag op het middenveld weer stofzuigen. Lazic, Gorter en Naah komen daarmee weer op de bank terecht.

NAC speelt in Emmen zonder Mats Seuntjens. De aanvaller mist het potje door een schorsing na zijn duik in het zwanenmeer. Danny Verbeek zal als linksbuiten de Emmense back doldraaien met zijn hagelneue passeerbeweging. Kevin Brands is er nog niet bij, evenals Enes Ünal. Lazic heeft een griepje en is nog geen zekerheid.

Afgelopen vrijdag waren er 46 autokaarten verkocht voor de kraker aan de Meerdijk. De SV laat één buske rijden, dus een krappe 100 man zal samen met het elftal het periodekampioenschap vieren. Op een winterse maandagavond in Emmen. Mooie divisie!


Bron : De Rat, BN/De Stem


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

rimaris

Geplaatst: zondag 14 februari 2016 om 18:22u

Mag ik het rouleren van Dijkhuizen als amateuristisch bestempelen. Als er 1 selectie houvast nodig heeft is het die van ons wel. Gewoon heel slechtgezien van hem.

WW

Geplaatst: zondag 14 februari 2016 om 18:24u

Periodekampioenschap vieren?
Dan moet je winnen van Emmen. Zo niet, dan mag Eindhoven thuis niet winnen van Oss.

Iets met huid verkopen voordat de beer geschoten is...

Hulde aan de kleine 80 man die gaat. SV bus bevat nl. 30 man. Lang leve doordeweeks voetbal... Anyway, iedereen die NAC minded is maar zeker degenen die op een fucking maandagavond naar Emmen reizen gun ik een feestje.

Al Pacino

Geplaatst: zondag 14 februari 2016 om 18:32u

Domme zet van onze trainer!

Het belang van NAC Breda is nog steeds veel en veel groter dan het belang van het Bestuur, de Spelers, de Techn.Staf en de Bestuurders ! NOAD tegen Emmen! Die periodetitel moet naar ons komen.
    

Raboreader

Geplaatst: zondag 14 februari 2016 om 18:36u

Ik vind dat onnodig wijzigen van het elftal, lees het inbrengen van zwakkere spelers, ons 2 punten heeft gekost vrijdag. In de periode van onwennigheid in het begin viel de tegengoal en liepen we geheel onnodig achter de feiten aan (tegen een hele zwakke tegenstander).
Ik neem dit Dijkhuizen zeer kwalijk!
Je kan dit doen als je een selectie als Barcelona hebt, maar niet als je in onze omstandigheden zit.

WW

Geplaatst: zondag 14 februari 2016 om 19:58u

Op een enkeling na is het wie je ook opstelt allemaal lood om oud ijzer. Vooral mentaal maar ook tactisch is het grosso modo gewoon matig. Teveel ego`s.

Dat gelijk spel vrijdag komt door het niet maken van ruim voldoende kansen, en een beetje pech (lat, paar x van de lijn). Echt niet omdat Donny op de plek van Kenny stond hoor.

Ik hoop op een driepunter in Emmen, maar hou tegelijk mijn hart een beetje vast. We moeten vol aan de bak, zoveel is zeker.
Als we nu weer naast die periode pissen, terwijl we er voorafgaand aan Jong Ajax meer dan megariant voor stonden, en voor MVV ook nog, dan wordt het wel heel treurig.

Wanny

Geplaatst: zondag 14 februari 2016 om 20:03u

Je hebt meer dan 11 man nodig om succesvol te zijn in de nacompetitie. Tegen die tijd gaat het erom wie er nog fit is en een brede selectie heeft. Dan zul je af en toe ook jongens minuten moeten laten maken. Dit was op zich een goede gelegenheid, ware het niet dat de vele kansen opnieuw niet aan ons besteed waren. Ik betwijfel of dat zozeer aan de wissels lag, want tegen Helmond was het ook al moeizaam.

Sjak

Geplaatst: zondag 14 februari 2016 om 20:50u

Het zal stil, guur en koud zijn daar in Scandinavië, voor onze geharnaste, uitgenaste spelers waar het NOAD elke week er van afspat, een makkie. Ik voorspel 0 - 3

hup :NAC;

Bertus*89

Geplaatst: zondag 14 februari 2016 om 21:31u

Kenny en Mulder zijn gewoon beter op de backs. Matic is de laatste tijd ook weer in een redelijke vorm dus zie ik liever dan Naah op het moment. Rouleren is misschien een te enthousiaste uitspraak geweest maar om andere speelminuten te geven is met het zicht op de nacompetitie misschien helemaal geen slecht idee, zoals hierboven al gezegd. Maar dan het liefst niet allemaal tegelijk.

Tuur

Geplaatst: zondag 14 februari 2016 om 22:34u

Eens met Raboreader.
Dit NAC moet gewoon normaal doen en vertrouwen tanken. Dan ga je geen 4 posities wisselen. Doe dat dan in 4 wedstrijden of als het 3-0 is. Rare actie van Dijkhuizen,

FC Goed Bezig

Geplaatst: maandag 15 februari 2016 om 7:53u

O jee er staat vanavond iets op het spel 75k keiharde cash. Makkie voor de toto

FC Goed Bezig

Geplaatst: maandag 15 februari 2016 om 7:53u

O jee er staat vanavond iets op het spel 75k keiharde cash. Makkie voor de toto

portugeese naccer

Geplaatst: maandag 15 februari 2016 om 12:07u

Verrassend! Rouleren is eventueel iets voor breedte-teams die allemaal willen mogen spelen omdat ze contributie hebben betaald. In de top moet gewoon het beste team het veld in.

Hugh Hefner

Geplaatst: maandag 15 februari 2016 om 14:24u

Portugees > Exactamente! Het beste team. Dat zijn dus niet de elf beste spelers. Of: dat hoeven niet de elf beste spelers te zijn. Als je een weergaloze voetballer hebt, zoals een Leonardo of een Diba, die je met een bepaalde gebruiksaanwijzing moet hanteren (lees: iemand die de rotte appel in de selectie is), dan kun je beter kiezen voor een wat mindere speler die wel bereid is om de pollen uit de mat te lopen en die meer in dienst van het elftal speelt.
Ik hoop dat we vanavond winnen. Emmen zal wat meer de wedstrijd bepalen dan MVV, dus krijgen onze voorwaartsen wat meer de ruimte. Koren op de molen voor spelers als Ars.
Força!


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven