homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

12 februari 2016
Een-en-twintig keer opdrukken


Als je 21 corners krijgt, 66% balbezit hebt met tien man en dan nog niet van een samengeraapt zooitje mergelhakkers kunt winnen, dan verdien je als elftal het niet om het p-woord in de mond te nemen. Periodekampioen? In het af laten weten ja.

L'histoire se repet, al in februari weten we dat het in mei moet gebeuren. Wie zet de Sparta-marsch alvast in?


Bron : De Rat


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
30
31

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Opa

Geplaatst: vrijdag 12 februari 2016 om 22:17u

Onder druk presteren, zelfs lichte druk, is aan dit NAC niet besteed. Fijn hè zo`n scheids. Zou hij spelbederf niet kunnen spellen in zijn opschrijfboekje?

BATI

Geplaatst: vrijdag 12 februari 2016 om 22:19u

Wat een verademing was Jordy Buijs toch.......

Hard_Gras

Geplaatst: vrijdag 12 februari 2016 om 22:23u

Beste Marinus...

Tot vanavond heb ik je niet op serieuze fouten kunnen betrappen, maar om in een thuiswedstrijd met een veredeld B-elftal aan te treden is ronduit onvergeeflijk!!!
In een uitwedstrijd, zonder enig perspectief, kan ik begrijpen, maar thuis verwachten we altijd de sterkste opstelling met een NOAD-instelling.

Verder geen commentaar...hugodver...

Et

Geplaatst: vrijdag 12 februari 2016 om 22:49u

Nou Opa, dit lag niet aan de scheids. Wat denk je dan, dat een middenmoter uit tegen NAC/Sparta/VVV haast gaat maken. Een goed team wint dat gewoon.

FC Goed Bezig

Geplaatst: vrijdag 12 februari 2016 om 22:50u

Wat ik niet begrijp is dat constante gejank op seuntjes. Daar moeten we echt mee ophouden. Mats is 1 vd weinigen die met een actie het verschil maakt waardoor vanavond de goal valt. Natuurlijk gaat er ook veel mis maar geef hem nou eens wat vertrouwen ipv hem continu uitjouwen. Waarom dijkhuizen ineens aan het husselen is geslagen begrijp ik ook niet. En vanavond is tekenend voor dit seizoen. Als een stelletje lamlullen beginnen een goal weggeven en falen in de achtervolging ondanks alle energie kansen en mogelijkheden. Volgende week Sittard thuis pffff en tussendoor ff de periode pakken in Emmen, dus..... Wat een ongelooflijk k-seizoen alweer

Waddinxveen

Geplaatst: vrijdag 12 februari 2016 om 22:54u

Lichtpuntje: Kevin van Diermen. Nog maar net in het team en staat nu al erg solide op zijn plek. Heb hem tijdens de wedstrijd ook meerdere spelers zien coachen. Belooft wat voor de toekomst.

Jammer dat we inderdaad de hele wedstrijd met 10 man stonden. Mag aannemen dat Seuntjens niet meer automatisch terug in de basis staat als hij zijn schorsing uit heeft gezeten. Kan soms prachtige dingen doen met een bal, maar de laatste twee thuiswedstrijden was hij het team meer tot last dan ten dienste. Het enige wat ik Dijkhuizen vandaag kwalijk neem is dat hij Seuntjens niet al in de rust in de kleedkamer heeft gehouden.

Bertus*89

Geplaatst: vrijdag 12 februari 2016 om 22:57u

Gorter nooit meer opstellen, wat een natte tosti is dat zeg.

Verder heb ik een NAC gezien dat veel heeft aangedrongen maar echt te slecht met het veldoverwicht omgaat. Alles werd gefrommel in de zestien van mvv waar zij met de hele selectie stonden vanavond. Hopelijk pakken we maandag 3 punten en zijn we zeker van een toetje maar ik moet het nog zien.

moho

Geplaatst: vrijdag 12 februari 2016 om 22:58u

3 corners penalty en we hadden met 12-0 gewonnen. Waardeloos, betaald voetballers die de bal niet voorbij de 1e paal krijgen.
Rode kaart Seuntjens, niet goed gezien, maar had hij niet gewoon gewisseld moeten worden. Lusteloos en ongeinteresseerd over dat veld dwalen, broertje dood aan terugverdedigen.

Ronnie Stam, nog zo`n pseudo vedette, kan aardig ballen, niet meer dan dat. Dienend spelertje die denkt dat hij de status heeft van Lokhoff in zijn beste jaren, ongelooflijk. Stond tegen een ventje dat nog kleiner was dan hem. MVV heeft 4 kansen/mogelijkheden gehad en allemaal via die dwerg.

1e helft een schot op goal in de 2e minuut, een goal in de 3e minuut, in de 2e helft een bal die hij voorlangs gleed en een afgekeurde goal. Ronnie nergens te bekennen.

Van Diermen had het over gebrek aan terugverdedigende discipline en gelijk heeft hij. Man en paard noemen en ingrijpen. Matic wordt gerouleerd. Wat mij betreft Ronnie ook mij laten rouleren want genieg middenvelders met dezelfde kwaliteiten die wel een stap extra zetten als er terug verdedigd moet worden.

Tot slot, balen van puntverlies, NAC speelde niet slecht maar zie geen eenheid die tot de bodem gaat. Ook weer opvallend......rondje na afloop met 9 spelers, 3x raden wie zich hiervoor te groot voelde. ?

Gr.
Josip

Sjak

Geplaatst: vrijdag 12 februari 2016 om 23:18u

Stress is wat mij betreft de belangrijkste factor waarom NAC zo presteert.
De keuzes die gemaakt worden onder stress, zowel verdedigend als aanvallend zijn meestal niet de beste. De impuls om te presteren neemt het over van de ratio, de bedoeling. Dit alles gebeurd onder invloed van stresshormonen. Die stresshormonen gierden al door het lichaam toen ze net in het veld stonden, resultaat 0-1.
Beste mensen, ik ben de eerste die hoopt dat NAC promoveert maar dat gaat dit jaar niet meer lukken. Dit team is labiel, een aantal spelers in dit team zijn emotioneel zodanig beschadigd dat het echt niet gaat lukken.
Dijkhuizen en alle mensen rondom NAC... haal alle druk weg.
Geef jonge voetballers en creatieve spelers de tijd om te leren. Neem afscheid van de beschadigde spelers.
Laat ze spelen en zadel ze niet op met tactisch geloel of emotionele powertalk, het effect is tegenstrijdig aan het doel.

hup

petros

Geplaatst: vrijdag 12 februari 2016 om 23:34u

Kampioenschap is bij deze verloren..Sparta kampioen..Dus is nac al periodekampioen. .Dus nu elftal klaarstomen voor de nacompetitie..Graag met wat leuke potjes....over een maand of 2 krijgen we de laatste kans..Mag er vanuit gaan dat de nacompetitie gratis is voor de seizoenkaarthouders na weer zoveel teleurstelling nu

Haze

Geplaatst: vrijdag 12 februari 2016 om 23:39u

Ik ga Joey Suk hier als eerste noemen als lichtpunt. Ha, en dat uit mijn mond. Suk is een voorbeeld van een prof. Goede instelling en balt naar zijn mogelijkheden. Is heel de wedstrijd blijven strijden. Kevin van Diermen is een verademing tov Dingsdag, de kamikazeverdediger.

Maar dan..... Lazic?!, WTF, stapelde fout op fout. Bizar gewoon. Stam die zich weer meteen uit de voeten maakt na het laatste fluitsignaal. Speelde overigens redelijk hoor, stak er niet bovenuit of zo. Maar wat dat distantieren van de groep toch steeds is?

Klote dit, alhoewel het nergens meer on gaat. Sparta wordt kampioen en NAC eindigt heus wel dusdanig hoog dat het nacompetitie speelt. En deze periode zal nog wel lukken toch? Wordt een hele kluif, maar nu is het zaak een elftal te gaan formeren dat er staat in mei!

PS: gewoon kotsen van zo`n MVV-keeper. Gadverdamme. Wat ga je na 5(!!) minuten al tijdrekken. Snap daar echt geen hol van, maar proficirat met je kutpunt!

moho

Geplaatst: vrijdag 12 februari 2016 om 23:44u

Zo`n keeper is een schande voor de voetbalsport !!

moho

Geplaatst: vrijdag 12 februari 2016 om 23:48u

@haze, kampioen worden komt aan op details en dan moet alles kloppen. Eenheid ook bij teleurstelling is zo`n detail. jezelf belangrijker vinden dan het team, Brandts, Stam , Seuntjens, ja.

Gr.
Josip

Mel

Geplaatst: vrijdag 12 februari 2016 om 23:55u

Seuntjens een momenten voetballer met vaak hele aardige acties
Maar die momenten zijn veel te schaars de laatste tijd
Had eerder gewisseld worden was wederom inspiratieloos en met zijn gedachten waarschijnlijk ergens anders
Heel jammer voor ons dit seizoen, want hij kan zo goed voetballen

WW

Geplaatst: zaterdag 13 februari 2016 om 0:22u

Misschien moeten we de volgende keer anders gewoon eens een indraaiende corner proberen... *zucht*

Gorter grossierde zeker in het begin in balverlies.

De scheids was slecht, al ben ik de mening toegedaan dat we de arbitrage krijgen die we verdienen: daar hebben we vorig seizoen voor gewanpresteerd. Nu niet zeuren over de abominabele arbitrage graag, dan had je vorig seizoen thuis maar minimaal gelijk moeten spelen tegen Roda.

Nee, ondanks dit alles moet je gewoon 3-4x scoren. Keepertje van hun was een kwal maar deed het goed. En verder ook wat pech gehad met balletje op de lat, verscheidene ballen van de lijn. MVV kon alleen maar wegrossen.

Hopen dat je nacompetitie speelt en dan een reeks kan wegzetten die uiteindelijk tot promotie leidt.

Zippo

Geplaatst: zaterdag 13 februari 2016 om 0:30u

Het probleem was dat er niemand op het middenveld stond met een `idee`. Matic had er gewoon moeten staan, dat is zo`n speler.

pannelap

Geplaatst: zaterdag 13 februari 2016 om 7:07u

Zucht....... ik wordt er zo moe van.... ach, gelukkig hebben we nacompetitie nog.....

Ratatouille

Geplaatst: zaterdag 13 februari 2016 om 8:23u

@fcgb: inderdaad!
Verder vind ik ook de strekking van het bericht van de radactie niet juist. Dit NAC heeft gisteren alles gegeven, maar wil iemand aub per direct het contract van die Lazic ontbinden? Ik was al geen fan, maar wat was die onthutsend slecht gisteren! Hij en Makelie waren de oorzaak van dit puntenverlies en verder niemand. Nou ja, Marinus had veel eerder moeten ingrijpen en zal nu toch hopelijk wel spijt hebben van zijn gerol met zijn spierballen jegens Brands. Wat had je die gisteren goed kunnen gebruiken...

DaHuge

Geplaatst: zaterdag 13 februari 2016 om 8:49u

Het is werkelijk godsgeklaagd dat een club als NAC zijn supporters zo in de steek laat! Ja MVVers hebben de valziekte en de scheids was een drama maar dit team faalt op alle fronten. Er is gebrek aan techniek, tactiek en inzet. Het is schandalig dat er niet eens een fatsoenlijke pass over 10 meter gegeven kan worden. Het is schandalig dat er niet eens een bal aangenomen kan worden en dat de spelers de eerste paal niet eens halen bij het nemen van een hoekschop. Zo`n hoekschop waar iedereen maar blind door elkaar loopt hopende een bal te ontvangen. Elke aanval wordt begonnen zonder plan lijkt het wel, elkaar steunen in de verdediging al helemaal niet! Over inzet al helemaal te zwijgen, onze Mats kan maar beter stoppen met voetbal, want hij lijkt wel met tegenzin op het veld te staan. Meneer Stam doet alsof hij Maradona is en kan alleen maar ploeggenoten afzijken terwijl hij zelf een beperkte voetballer is. Elke twee weken staan er 20.000 man in het stadion hun stembanden kapot te schreeuwen terwijl er 11 opgeschoten snotapen er met de pet naar gooien. Wanneer komt het besef nou eindelijk eens bij NAC dat er in de basis eens iets moet veranderen? Wordt er wel getraind op corners? Worden er wel looplijnen uitgezet voor de aanval. Wat te doen bij een counter van de tegenstander? Het schandalig dat ze de supporters zo in de steek laten!!!

RS

Geplaatst: zaterdag 13 februari 2016 om 9:39u

Het probleem blijft het creatieloze middenveld. En buiten Suk lopen daar geen spelers rond die kunnen scoren.
Hoewel geen Verlosser heb ik mijn hoop toch gevestigd op Duarte.
Die heeft dat creatieve wel.
Tja, en dan de hele wedstrijd met 10 man spelen. Want het enige, wat ik Seuntjens heb zien doen was de keeper inschieten. En met die schwalbes is hij al een aantal wedstrijden bezig. Het is gewoon dom dat met een scheidsrechter er boven op ook nog te doen.
Daar waren anderen overigens ook goed in.
Waarom Naah niet eens als rechtsbuiten proberen

Hans64

Geplaatst: zaterdag 13 februari 2016 om 9:40u

Bij ons NAC zat er geen gif in. MVV trok een muur op, en die was moeilijk te slechten. Lazic was dramatisch en Verbeek....ach Verbeek 1 voorzet in de hele wedstrijd, elke voorzet te kort, de bekende beweginkjes die iedereen kent en de snelheid uit de aanval halen.....niks komt aan........ik wil de Verbeek zien uit zijn eerste NAC periode! Mats krijgt ten onrechte 1ste gele kaart en de tweede, ach ja. En Ars, ik vraag me echt af of er op loop lijnen wordt getraind, moet wel.....maar ik zie het niet terug in de wedstrijd. Van Diermen prima. Jammer dat Matic er naast stond. Hopelijk pakken we de periode. Succes maandag! Hup NAC!

Al Pacino

Geplaatst: zaterdag 13 februari 2016 om 10:43u

• Voorafgaand aan de wedstrijd las ik dat MVV met heel veel invallers zou aantreden en toen dacht ik: “Dat wordt een heel moeilijke avond voor NAC.” Onderschatting van de tegenstander.
• Tijdens de wedstrijd viel mij direct weer (sorry @FCGB) het zeer slechte spel van Seuntjens op. Net zoals bij Stam blijft hij als een kip zonder kop doorrennen.
• MVV was een irritante tegenstander, maar wist NAC goed uit zijn ritme te halen.
• De uitblinkende speler was voor mij Kevin van Diermen. Hij heeft een zeer goed inzicht en geeft zeer goede passes. Hij is ook kopsterk. Prima speler. Het is duidelijk dat onze trainer wel weet wat ‘klasse’ betekent.
• Wat onze trainer echter niet weet hoe hij moet omgaan met spelers die hem in zijn maag zijn gestopt. Waarom Mulder en Matiç werden vervangen is mij een raadsel.
• Voorts viel het mij op dat ook deze trainer alles voor Stam laat wijken. Hoeveel foutieve passes zal hij weer hebben gegeven? Diverse malen liep hij andere spelers in de weg en als er weer iets fout ging, dan lag het aan de medespeler en absoluut niet aan hem. Seuntjens had beter naar AZ kunnen verhuizen, in ieder geval zal hij nu wellicht 2 wedstrijden ontbreken en zal hij vervolgens moeten vechten voor een plaats in het team. Dit geeft de burger weer wat hoop! Kenny fungeert beter als l.a. dan Gorter en Lazic beter als l.b. dan Verbeek. Bewondering heb ik voor de enorme inzet van Joey Suk. Een voorbeeld voor velen.
• Mijn hoop heb ik gevestigd op Lerin Duarte en Enees Ünal. Voorts moet onze keeper zich professioneler gaan gedragen ri. de scheids.


    

Alcoholvrije Sint

Geplaatst: zaterdag 13 februari 2016 om 10:50u

Het was absoluut geen penalty. Dus een terechte gele kaart. Extreem dom, net zoals die hele domme gele kaart van Ten Rouwelaar, IN DE RUST. Waar ben je dan mee bezig? Niet met je eigen prestatie in elk geval - en dat is precies het probleem van dit NAC, al maanden, zoniet jaren.

Figuren als Seuntjens en Stam, maar ook Brands, die alles en iedereen de schuld geven maar zelf (a) onder de maat presteren en (b) niet de indruk wekken te leven voor hun sport. Het is erg jammer dat NAC financieel zo moeilijk zit, anders had je de rotte appels direct uit de selectie kunnen flikkeren.

Wat die Stam toch elke keer 3 meter voor de centrale verdedigers doet in de opbouw is me een compleet raadsel. Hij vertraagt het spel gigantisch met zijn pseudo-vedettegedrag en mist vervolgens op het middenveld, waardoor er NUL afspeelmogelijkheden zijn en meneer moet gokken met een soort fantasie crosspass. Die komt dan 2x in een wedstrijd aan, waardoor hij "heeft lopen strooien met wereldpasses". Of hij speelt gewoon de bal die hij net van Pedro heeft afgepakt, naar Lazic. Dat kan Pedro namelijk zelf niet.

Het continu rondhangen op de tenen van de centrale verdedigers heeft overigens niet tot gevolg dat Stam zijn man dekt. Die laat hij gewoon rustig bij hem weg lopen (en die is WEL aanspeelbaar).

Kan iemand deze jongen uitleggen dat het niet om hem draait? Dat hij de capaciteiten niet heeft om het team te `dragen` zoals bijvoorbeeld Lokhoff en Schreuder dat wel konden? Om maar twee persoonlijkheden te noemen die ook nog eens terecht een natuurlijk overwicht hadden.

Verder is het een compleet raadsel wat er met Gorter is gebeurd sinds hij naar AZ is gegaan. Het was zeker geen wereldspeler bij NAC, maar wat hij tegenwoordig laat zien, is gewoon niet goed genoeg. We hebben voor die positie iemand die het beter doet.

Seuntjens... ik ga er niet teveel woorden meer aan vuil maken. Het zal allemaal wel dat hij technisch en in potentie `veruit` de beste voetballer is van NAC. Qua mentaliteit is hij dit zeker niet, en jammer genoeg heb je dat ook nodig. Gisteren was het wederom van een bedroevend niveau, zoals het alweer weken is. Dan heb je dus niets aan hem, gewoon lekker niet opstellen. Gelukkig heeft hij met zijn schwalbe dat `probleem` nu zelf opgelost. Ik ben benieuwd naar welke club hij verkast van de zomer.

Wat ik me overigens gisteren bedacht - wat is er gebeurd met Maaskant, Gudelj, Karelse, Aandewiel, Brandts, Lok en Lokhoff? En waarom komen al die ex-hoofdtrainers van NAC eigenlijk nergens meer als hoofdtrainer aan de bak? Dat kan toch bijna geen toeval zijn? Het is te hopen dat de organisatie met de nieuwe mensen beter staat. Daar heb ik overigens eigenlijk alle vertrouwen in, maar er valt nog een hoop stront te schuiven.

fvf6

Geplaatst: zaterdag 13 februari 2016 om 11:19u

Zoveel corners en maar weinig ballen goed voor krijgen . Zelfs zo gegeven dat de keeper ze onderhands kan vangen en geen NAC speler in de buurt van de bal komt.

Hoekie B

Geplaatst: zaterdag 13 februari 2016 om 11:22u

Dat gekwijl en geslijm naar Sparta komt me echt m`n neusgaten uit, bah.

FC Goed Bezig

Geplaatst: zaterdag 13 februari 2016 om 12:27u

Ik zal er wel geen ruk van begrijpen maar stam was by far de beste van nac. Ok suk en v diermen ruim voldoende en voor de rest ? Ach la maar.....

Cool Hand Luke

Geplaatst: zaterdag 13 februari 2016 om 13:00u

Tweede gele kaart voor Seuntjens sloeg nergens op. Ik ga niet roepen dat het een penalty was, maar als de scheids gewoon door laat spelen, lult niemand ergens meer over.
Wederom falen we voor het doel, maar geen kritiek op Ars in de vorige reacties? Vind ik vreemd. Als je een dvd maakt van zijn missers dit seizoen, dan geloof je niet wat je ziet.
Vond Stam trouwens prima spelen en keihard werken, een verademing vergeleken met hoe hij aan het begin van het seizoen op het veld stond.

T.Plotseling

Geplaatst: zaterdag 13 februari 2016 om 15:56u

Seuntjens naait wederom zijn team (remember Roda JC).Eerste geel was belachelijk, hij speelde gewoon de bal, maar om met geel op zak onder de ogen van de scheids en schwalbe te maken is echt heeeel dom.
Bovenop de knvb schorsing moet NAC hem zelf disciplinair schorsen.
Zijn vrije tijd kan hij dan goed gebruiken om fatsoenlijk Nederlands te leren praten.

Al Pacino

Geplaatst: zaterdag 13 februari 2016 om 17:03u

Gisteren voor de eerste keer met mijn kleindochter naar NAC geweest. Zij wilde zelf wel eens zien waarom haar opa toch altijd NAC ter sprake bracht. Ik was met haar beslissing erg happy, maar na de wedstrijd stond het schaamrood op mijn kaken. Wat een afgang tegen dat MVV.

@AS, jij sloeg met jouw opmerkingen over S(t)euntjes en Stam de spijker keihard op z`n kop! Wat een wanvertoning. Helaas gaat onze trainer wat dat betreft op dezelfde voet verder als Robert Maaskant.

Er zijn schijnbaar nog steeds NAC-supporters die NAC kampioen zien worden, ou dit is voor mij al sinds 1 januari 2016 geen optie meer. (Sparta van harte!) Wat ons nog resteert is een plek voor de na-competitie. Maar daar zullen wij wel voor moeten knokken en nog harder knokken om als overwinnaar uit de strijd om die ene plaats te komen. Wij zullen EENHEID moeten realiseren en reeds nu een team voor deze na-competitie moeten gaan vormen en dit team vertrouwen gaan geven. Onnodige wissels moeten worden voorkomen.

Ik zou ten eerste als basis het 4 - 4- 2 - systeem hanteren. Voorts de volgende spelers in de basis zetten:

Jelle ten Rouwelaar.

Dustley Mulder - Luis Pedro - Kevin van Diermen - Kenny vd Weg.

Devine Naah - Joey Suk - Lerin Durante - Uroš Matić.

Enes Ünal - Sjoerd Ars.

Reserves: Jesse van Bezooijen, Vlatko Lazic, Michael Dingsdag, Kevin Brands, Ronnie Stam, Danny Verbeek en Mats Seuntjens.

Nu is het tijd om dat alle neuzen één richting wijzen!


    

RS

Geplaatst: zaterdag 13 februari 2016 om 17:18u

Al Pacino, wie gaat in jouw opstelling het vuile werk op het middenveld opknappen Deze vier rennen allemaal naar voren en verdedigen onvoldoende mee terug.
Je komt toch weer bij Stam uit, of bij Lazic of Gorter?

Beatrix92

Geplaatst: zaterdag 13 februari 2016 om 18:02u

@Al Pacino

Ik denk ietwat te vroeg voor onze Jesse een plaats op de bank.
En met zoveel dravers op het middenveld kom je er ook niet.

RubenH

Geplaatst: zaterdag 13 februari 2016 om 18:03u

Weer een nieuw dieptepunt. En dat tegen een ploeg die er niks van kan. Wordt het mooiste geïllustreerd met die spits die inviel: geen kokosnoot geraakt. Hoe veel erger kan het nog worden met NAC?

Tuur

Geplaatst: zaterdag 13 februari 2016 om 19:00u

Ik mis Perica of een andere speler waarvoor ik naar het stadion kom. Zeker als Seuntjens niet in de wedstrijd zit is het meestal niet om aan te zien. Als Suk of Stam lichtpuntjes zijn weet je dat de rest dramatisch moet zijn.
Hopen dat Unal iets is.

Al Pacino

Geplaatst: zondag 14 februari 2016 om 10:56u

@RS, ik wil voetballers hebben die vooruit denken en niet die constant terugspelen en een balletje opzij BLIJVEN leggen. Ik kies voor de aanval. En ik meen dat DE NAC-supporter dit ook steeds heeft aangegeven. Jij wil iemand voor het zgn. ‘vuile werk’ , kan Suk dit dan niet aan? Hij is de speler met een enorme inzet en presenteert zichzelf zowel voor als achter.
Mocht het nodig zijn, dan zou Lazic of Brands mijn voorkeur hebben. Stam niet, want die wil iedere bal hebben en loopt iedereen voor de voeten en EIST zelfs de bal op. Hij is een zeer onrustige factor in het team! Dus niet meer opstellen of hij moet zich als één van de elf gaan gedragen en dat zie ik niet zo gauw gebeuren.

@Beatrix92, ik weet niet hoe het genezingsproces van Jesse verloopt, dus dat is dan (nog even?) afwachten.

@Tuur, ik mis ook Perica en ook DE topscorer Ars. Maar vergeet niet dat zij alleen goed kunnen functioneren als zij ook ‘de juiste ballen’ krijgen toegespeeld. En dat is nu juist het manco bij NAC. En kijk ook eens naar de genomen corners! Is het resultaat niet ten hemel schreiend?!!
Ik hoop dat Ünal voor de noodzakelijke ommekeer gaat zorgen.

Met mijn verhaal heb ik willen aangeven dat men zich inmiddels moet gaan realiseren dat het seizoen niet zo lang meer is. Ik heb namelijk vaak het gevoel dat men denkt: “Ach, het komt allemaal wel goed.” En dat is een volkomen foutieve gedachtegang. Of niet soms?

    

donvangeene

Geplaatst: maandag 15 februari 2016 om 12:00u

NAC was oppermachtig, maar toch onmachtig wat betreft het scoren.
En dat ondanks de vele technische vaardigheden in de ploeg en de aanwezige kwaliteit, maar ze konden geen deukje in het pakje mvv-boter schieten.
Het is jammer maar niet anders, je hebt van die dagen ..........
Er was wel voldoende noad, bijna eenieder (met joey suk voorop) deed zijn stinkende best. Als ik een man-of-the-match mocht aanwijzen dan wordt het toch joey suk: zijn tomeloze inzet, het bal afpakken van de tegenstander en zijn doelgerichtheid hebben mij hiertoe doen leiden.
Wat wel fout ging was het herhaaldelijk terugspelen van de bal, zodat de vaart er uit gehaald werd en mvv rustig kon participeren.
Wellicht is dat dijkhuizen ook niet ontgaan en gaat nac tegen emmen anders te werk.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2020 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven