homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

2 oktober 2015
Genoeg is genoeg


Opnieuw is de vraag: Waar hebben we in godsnaam naar zitten kijken. Schluss.


Bron : De Rat


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
30
31

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

rats

Geplaatst: vrijdag 2 oktober 2015 om 21:56u

Slaat nergens op, Maaskant biezen pakken!

RS

Geplaatst: vrijdag 2 oktober 2015 om 22:01u

Voordat seizoen begint informeer je een aantal spelers, dat ze mogen vertrekken.
Dan speel je deze wedstrijd met Van der Weg, De Kamps, Hooi, Seuntjens in de basis. Die mochten toch weg? Dat werkt dus nooit.
Dat valt Maaskant wel aan te rekenen. Speel dan in ieder geval met anderen!

Bavi

Geplaatst: vrijdag 2 oktober 2015 om 22:01u

Inpakken en wegwezen met RM
Hij heeft de kans gehad ons direct erin te houden, daarna via de nacompetitie en faalde. Een team opbouwen kan hij niet en dat blijkt na 9 wedstrijden.
Met op papier een goed elftal, maar totaal geen lijn te ontdekken. Niet in het voetbal, niet in zijn opstellingen, helemaal nergens in.
Net als Roda vorig seizoen: afscheid nemen en bijv. een Joop Gall aanstellen (kent deze klasse, weet spelers te motiveren en speelt met beperkte middelen (bij Veendam & Emmen) al heel knap aanvallend voetbal) en via nacompetitie maar pieken. Op deze manier is het echt kansloos; RM heeft echt vanaf januari NIETS gepresteerd.

dbare

Geplaatst: vrijdag 2 oktober 2015 om 22:15u

Heb langs geloof gehouden in RM maar ben het helemaal zat nu na wederom een kutpot!!!!
Je kan dit niet meer de spelers aanrekenen want er is serieus iets mis met die groep en ik verdenk RM als grootste aanstichter.
Een selectie als deze is meer dan juup-proof op papier maar door het wanstaltige beleid van RM op wissels, instelling en voortrekkerij van spelers is een sfeer ontstaan waarbij geen enkele speler fijn in zijn vel zit.
Hem zsm lossen en heel snel een andere trainer voor de groep voordat het seizoen echt nu al naar de klote is

peukie

Geplaatst: vrijdag 2 oktober 2015 om 22:19u

Machteloos!
Wat een schandalige vertoning. Hoe gaat dit nog goedkomen?

Sjak

Geplaatst: vrijdag 2 oktober 2015 om 22:46u

Het is geen team en daar is maar 1 man verantwoordelijk voor Maaskant.
Geen trainer is nog beter als deze trainer..
Schaam me kapot en wordt langzaamhand ook boos op Justin. Hij moet nu met Peek maar eens zijn ballen laten zien. Maaskant weet het niet meer, help hem aub uit zijn lijden.
Ik vind verliezen geen probleem maar ik wil wel gezien hebben dat die gasten er samen voor gestreden hebben, als een team. Voetbalkwaliteit hebben we genoeg maar deze trainer haalt er geen rendement uit, al lang niet meer.

Haze

Geplaatst: vrijdag 2 oktober 2015 om 22:49u

Verzand in de stroperige Eerste Divisie. Het is Ralf Seuntjens overigens gegund.

NASH

Geplaatst: vrijdag 2 oktober 2015 om 22:54u

Waarom wordt hooi gebracht als stam als rechtsbuiten staat....en wanneer gaat donny eens een tegenstander tegenhouden...oja en wanneer gaat maaskant weg....

Sport-opa

Geplaatst: vrijdag 2 oktober 2015 om 23:02u

Beste Justin G. Wil aub onze mooie club met die prachtige supporter helpen door die lapzwans van hen trainer weg te doen laat hem maar even als TD optreden maar niet meer met het elftal bemoeien. Het zijn allemaal egoïsten spelen voor zich zelf en nooit in team belang het is los zand . Die grote meneer Stam drie voorzetten gedaan alle drie komen niet aan is dan boos op zijn mede spelers , Kenny gauw over laten schrijven naar Barendrecht 4 , Jelle doet zij best maarkan het niet behappen met dat doelpunt was hij weer te traag, op naar Oosterhout 6 veteranen. Jongen15.000 mensen schaam je eigen stelletje pannenkoeken. Aub Justin snel komen met actie

Ata

Geplaatst: vrijdag 2 oktober 2015 om 23:03u

We stralen totale machteloosheid uit. Wanhoop staat op de gezichten van de spelers. Het is gewoon pijnlijk, want 12 uit 9 slaat nergens op met deze selectie.

WW

Geplaatst: vrijdag 2 oktober 2015 om 23:05u

VVV kreeg schrikbarend veel ruimte, ook rond onze eigen 16. Balletje ging bij hun makkelijk rond, met het vizier op scherp maken ze gewoon 5,6,7 goals.

Dit NAC is relatief slechter dan dat wat in de jaren `80 17e werd. Zij voetbalden voor een appel & een ei. En er zat meer begeestering in dan in dit dolende gezelschap.

Laten we beginnen met constateren dat het met de week erger wordt. Dit komt niet meer goed als er niks verandert. Pak je per ongeluk al een periode, dan heb je tegen pakweg Cambuur niks te zoeken.

Het antwoord op de vraag `wat nu` hangt af van de vraag of NAC een langer verblijf in de JL overleeft.

Zo ja, dan is mijn advies dit seizoen als verloren te beschouwen, in mei/juni afscheid nemen van Maaskant, degenen in de selectie die weg mogen en willen en van degenen waarmee je nooit de oorlog wint (Suk, Hooi, Van der Weg, Knoppert, Bohrasasar etc). De bezem erdoor en vanaf 0 een ploeg opbouwen. Zou mijn voorkeur hebben.

Maar ik vrees dat NAC geen lang JL verblijf aan kan. Stadionhuur blijft hetzelfde en is te hoog voor een JL club. Je bent tegelijk je laatste restje eredivisie-tvgeld kwijt en sponsors en supporters gaan afhaken. De eerste haarscheurtjes zijn wat de supportersaantallen al waarneembaar: 12940 ligt onder het gemiddelde tot voor vanavond. Er vanuit gaand dat deze selectie weliswaar geen wonderselectie is maar meer moet kunnen dan tot nu getoond, zal de portemonnee weer getrokken moeten worden om van Maaskant af te komen en te vervangen door een goeie trainer. Daarnaast mogelijk nog Segovia erbij halen voor de nog steeds broodnodige goals.
Deze strategie is echter evenzeer riskant, want TD Maaskant heeft de sterkhouders van het team een vrije uittocht beloofd als we niet promoveren. Nu het allemaal zo stroef gaat, gaan zij calculeren, en geloof me: die gaan als we er in februari nog steeds zo op staan op zoek naar de uitgang.

We hadden nooit met Maaskant door moeten gaan. Hij faalde puntje bij paaltje afgelopen seizoen. Matige trainer met een uiterst korte houdbaarheidsdatum en als TD simpelweg onverantwoord beleid gevoerd door toekomstig falen te belonen met een transfervrije status. Maar voor zulke overwegingen is het veel te laat. Als NAC niet omvalt bij nóg een of enkele jaren JL, dan zou ik nu geen cent meer investeren, dit seizoen als zure appel beschouwen waar we dan maar doorheen moeten en dan na dit seizoen stappen maken richting nieuw elftal & technische staf.

Bertus*89

Geplaatst: vrijdag 2 oktober 2015 om 23:07u

Weg met Maaskant! Tactiek van lik mijn vestje. Komen met dit voetbal nooit hoger dan plek 5.

Tuur

Geplaatst: vrijdag 2 oktober 2015 om 23:07u

Ik vraag me serieus af wie bij NAC nu iets toevoegt aan het geheel (op technisch vlak). Ik zie het niet. Niet op het veld en niet op de bank.

RubenH

Geplaatst: vrijdag 2 oktober 2015 om 23:09u

Denk dat Maaskant nu nog steeds tegen die reling geleund staat, wat een narcist zeg...

De Scout

Geplaatst: vrijdag 2 oktober 2015 om 23:16u

Dat wij als supporters zo in de kou worden gezet door dit NAC...ongelofelijk! Wat was dit matig!

RS

Geplaatst: vrijdag 2 oktober 2015 om 23:18u

Waarom steeds maar RM aanvallen? De Algemeen Directeur is verantwoordelijk voor de dubbelfunctie van Maaskant.
Als TD heeft Maaskant een 6 tal spelers te verstaan gegeven, dat ze naar een andere club mochten uitkijken. Maar niet transfervrij.
En ook Ten Rouwelaar is bijna weggekeken. Maar er kwam niemand voor!
Dan raakt NAC deze spelers aan de straatstenen niet kwijt en moet de trainer RM vervolgens met dezelfde spelers het nieuwe seizoen in.
Dat werkt toch nooit meneer de Algemeen Directeur!

Evolution

Geplaatst: vrijdag 2 oktober 2015 om 23:19u

Zeg dit al vanaf wedstrijd één van het seizoen!

WEG MET MAASKANT!!

inteldave

Geplaatst: vrijdag 2 oktober 2015 om 23:20u

"de speler brengt niet wat ik van hem verwacht dus gaat ie naar de bank".....
een TRAINER zorgt dat zijn team/speler beter wordt!
enne... als je een groot deel van de wedstrijd tegen die reling leunt, hoe kun je dan communiceren met je assistenten?


RM: het leek veelbelovend, en je sprak grote woorden maar je bent een typisch geval van "gaat steeds beter Pietertje, kom er maar uit". om nooit meer terug te komen als coach!

Tuur

Geplaatst: vrijdag 2 oktober 2015 om 23:23u

@WW

5000 SCC is ook een miljoen hoor, en die ben je kwijt als je dit seizoen al verloren beschouwd (+ een berg sponsors).

Over die tranfervrije status kan ik kort zijn: prima gedaan! Zware korting op salaris indien niet promoveren (of zelf weg) en bonus op salaris als wel promotie. Er loopt er bij NAC niet 1, echt NIET EEN die een grotere club vindt dan NAC in de ere. Het is dus belang van de spelers om te promoveren. Lukt ze dat niet, dan rotten maar lekker op. Ik zal er echt niet 1 missen. Naah (19 pas) kan beter worden, de rest moet je sowieso vervangen.

Maar ja, als de scouting van NAC bestaat uit de teruggevonden klapper en spelers oplevert als Verbeek, Stam, Gorter etc....

De Generaal

Geplaatst: vrijdag 2 oktober 2015 om 23:36u

ERUIT MET DIE MAASKANT
HET IS NU MOOI GEWEEST MET DIE PRAATJESMAKER.
HIJ IS NIET IN STAAT EEN ELFTAL NEER TE ZETTEN
DAT MAG NU AL MEER DAN 20 WEDSTRIJDEN DUREN
ZIJN JULLIE DE TRIBUNES AAN HET LEEG JAGEN?
WAT EEN BELEID!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tonneke

Geplaatst: vrijdag 2 oktober 2015 om 23:42u

Voor schandaal wat ons ploegeske laat zien. Goed dat we ons lieten horen v.w.b. Brands want anders had ie er nu nog niet in gestaan. Best directie en RM, waar zijn jullie toch mee bezig ????? Het zit goed fout in de ploeg, ondanks diverse nieuwe gezichten ...

1e rijtje

Geplaatst: vrijdag 2 oktober 2015 om 23:42u

En maar mopperen op Ronny Stam maar hij had na 1 wedstrijd al gelijk : geen kwaliteit.

moho

Geplaatst: vrijdag 2 oktober 2015 om 23:45u

Justin verlos ons van Sanseveria Trainer RM, NAC onwaardig !
Het seizoen is nog jong, er staat een goede selectie maar deze trainer/TD blaat veel maar komt verder dan TOEVALSVOETBAL .
Fortuna verliest vandaag met 4-0 van TOP

VVV een degelijke ploeg maar geen wereldploeg en als je dan ziet dat zowat elk duel verloren wordt, er totaal geem lijn inzit.
De Kamps en Verbeek eruit in de rust ?

14000 man op tribune die gewoon voor lul zitten, de 1e helft was matig, 2e helft gaat nergens over.
Stam op rechtsback tegen zijn zin en dat straalt hij ook uit. Omschakelen nu even niet , schandalig. Aan de bal best wel leuke dingen, maar kom op zeg, blijven hangen op de helft van de tegenpartij als die uitbreken.

Jelle , record mag nooit een reden zijn om te handhaven.oakt een pingel dat dan weer wel.
Centrale duo , de één stijf van de zenuwen , de ander te weinig kwaliteit. Donny valt tegen tot nu toe, al zie ik hem graag spelen.
Middenveld 1e helft ok, 2e helft matig (De Kamps wissel ?)

Seuntjens, met Mats pfffffff Ars op een eiland , op rechts Verbeek (geblesseerd of gewisseld ?)

Na de wedstrijd RM mee in het rondje langs de tribune, voor de afwisseling. Reacties zeggen genoeg.
RM tijd om op te stappen, in USA zijn nog wel wat soccerjobs.

Wie dan wel :
Jan van Dijk (Helmond Sport)
Jan Everse
Marinus Dijkhuizen
Maurice Steijn
Henk Fraser, als die chinese trainer het roer overneemt.

Hup NAC

Gr.
Josip

Otjes

Geplaatst: vrijdag 2 oktober 2015 om 23:51u

Ok de maat is vol. RM rot op.

Het probleem zit op het middenveld. Met naah en matic win je nix. De kamps en stam met brand is de formule. Rechtsback lazic of mulder.

RM is kampioen spelers kapot te maken. Reden zun eigen ego.

Tuur

Geplaatst: vrijdag 2 oktober 2015 om 23:59u

@ otjes

NAC wordt weggespeeld op het middenveld terwijl we bijna alleen maar middenvelders onder contract hebben.

Otjes

Geplaatst: zaterdag 3 oktober 2015 om 0:08u

@tuur

En 3 rechtsbacks.

WW

Geplaatst: zaterdag 3 oktober 2015 om 0:12u

@Tuur

volgens mij zijn we het, op die transfervrije status na, wel aardig eens hoor.

NAC kan (m.i. hoogstwaarschijnlijk i.i.g.) geen lang JL verblijf aan en dus moet je iets want idd: 5000 toeschouwers minder (plausibele schatting) is een miljoen.

Omdat de selectie beter moet kunnen dan tot nog toe getoond werd zit het hem in de technische staf. Niet alleen Maaskant (op mij kwam bijv. Van Zwam als keeprstrainer veel beter over dan Van der Sleen nu. Scherper vooral). Maar is daar geld voor?

Werk die scenario`s uit: van wel of niet doorgaan met Maaskant. Sportief en financieel uitwerken, op alle vlakken (ook niet doorgaan met Maaskant en dan niet promoveren). Dit alles afhankelijk van de vraag hoe urgent promotie werkelijk is; want ik doe daarover een `educated guess` maar zeker weten doe ik niets. Breng dus alles in kaart. Wat is dan het gunstigste voor NAC?

Een clausule voor ontslag van Maaskant zal wel niet in zijn contract zitten. Terwijl dat wel zou moeten. In de ICT moeten we doelstellingen zoveel mogelijk kwantificeren zodat je geen discussie krijgt over wat wel of geen wanprestatie is. Vertaald naar NAC: `met de Kerst word je tussentijds geëvalueerd. Je zorgt er met het hoogste spelersbudget voor dat je bij de 1e 3 staat, anders behouden wij ons het recht voor kosteloos afscheid van je te nemen`. Misschien iets voor een volgende keer.

WW

Geplaatst: zaterdag 3 oktober 2015 om 0:16u

@Tuur

dat middenveld overlooen wordt komt m.i. mede door de `huisstijl`.

200% NAC

Geplaatst: zaterdag 3 oktober 2015 om 0:33u

Als je van een afstandje kijkt zie je waar het naar toe gaat.......
Schreuder is de nieuwe man.

Cool Hand Luke

Geplaatst: zaterdag 3 oktober 2015 om 1:10u

Maaskant wordt ontslagen en Penders mag het proberen. Na een paar goede resultaten wordt Penders vast aangesteld. Helaas, it was a false dawn, de resultaten gaan achteruit en Penders wordt ontslagen. Ernie Brandts krijgt een nieuwe kans. The rest is history.

Cool Hand Luke

Geplaatst: zaterdag 3 oktober 2015 om 1:23u

Apart overigens dat Ralf Seuntjens een keurig Brabants accent heeft en Mats een niet zo keurig nep-Mocro accentje heeft. Waar is het allemaal mis gegaan?

Plofkuiken

Geplaatst: zaterdag 3 oktober 2015 om 1:24u

Hoe het ook zij, dit kan zo niet langer. Onze club is te groot voor deze onzin. Ik zie Bert van Oostveen op microniveau. Jongens, een verdieping lager en het is over met NAC!!! Tijd voor rellen en onrust. En dat zeg ik niet graag! Godverdomme, dit gaat fout!

Sjak

Geplaatst: zaterdag 3 oktober 2015 om 1:49u

@RS wat heb jij met Maaskant? Familie.
Kijk eens goed joh... hij weethet echt niet meer.

Hij overvoert de selectie met taken, Weet geen routines te trainen, belabberd bij spelhervattingen en vooral het totaal ontbreken van zelfkennis/beoordeling

rats

Geplaatst: zaterdag 3 oktober 2015 om 1:55u

Als je toch nog wil investeren Dijkhuizen halen. Kijk maar naar statistieken. Meeste kans met hem.

pannelap

Geplaatst: zaterdag 3 oktober 2015 om 9:02u

De enige oplossing is een andere kop voor de groep. Het seizoen is nog jong en er komen nog 3 periodes aan...... wie durft de knoop door te hakken en trainer Maaskant te ontslaan?

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: zaterdag 3 oktober 2015 om 9:13u

Ah ! , dus al die trainers die hier genoemd worden gaan er voor zorgen dat die berg kansen die we gehad hebben tegen vvv er wél in gaan....?
Als je scherp voor de goal was dan stond je in de eerste helft al met 2-0 voor , win je met gemak , oude liedje dus.

RS

Geplaatst: zaterdag 3 oktober 2015 om 10:27u

Sjak. Ik heb niets met Maaskant, maar ik constateer slechts het feit, dat er tenminste 6 spelers in de vaste selectie zitten, die weg mochten. Meestal omdat ze niet goed genoeg werden bevonden. En die zou Maaskant nog aan het voetballen krijgen?
Inderdaad, de kansen, die gemist worden, kun je een trainer niet aanrekenen.
En ik heb slechts op meneer Justin gewezen, die er weer mee weg lijkt te komen.
De vorige technisch manager opereerde onder hem, evenals een rits trainers!

FC Goed Bezig

Geplaatst: zaterdag 3 oktober 2015 om 10:37u

Stuurloos machteloos tandeloos. Voetbal is een teamsport maar dit nac is verzameling bv`s met 0 chemie. Is er nou niemand die begrijpt dat ze bezig zijn met hun laatste kans in hun carrière? Het gehussel van Maaskant levert alleen maar paniek en toevalsvoetbal op. Zit geen enkele logica in zijn opstellingen en wissels. Ingrijpen is nodig maar o o o wat ben ik klaar met die gasten op het veld die nac onwaardig zijn

Al Pacino

Geplaatst: zaterdag 3 oktober 2015 om 10:55u

En Charpie weer genoten zeker? Wat waren Seuntjens en Hooi weer enorm goed, hè?! Vandaag nog geen bericht van jou kunnen ondekken.

En nu mijn negatieve verhaal. Helaas niet te voorkomen. Waarschijnlijk het gevolg van het goede spel van mijn ploeg!

Seuntjens en Hooi spanden weer de kroon. Wat waren die twee (zoals normaal al altijd het geval is) weer super slecht. Van Mats heb ik slechts één goede actie kunnen noteren en van Hooi totaal NIETS! Maar helaas moeten er nog drie spelers aan toegevoegd worden: Stam, Gorter en de wel zeer ijverige, maar zwakke broeder Van der Weg.
Waren er dan geen redelijk/goed spelende NAC-ers? Ja toch wel: Ferreira, Matic en Naah. Ars stond weer eens op een eiland en de scheids tolereerde iedere onregelmatige actie van VVV-ers tegen hem.

Waarom werd Verbeek i.p.v. Seuntjens gewisseld? Wij speelden al zo’n tijd met 9 man. Ja toch? Weet Mats iets van Maaskant dat het daglicht wellicht niet mag zien? Ik kan mij werkelijk niet voorstellen wat Maaskant er toe beweegt om steeds weer voor hem te kiezen!

Als het niet snel gaat veranderen bij NAC, dan ben ik bang dat wij absoluut niet naar de ‘ere’ zullen terugkeren en komt het zo ver, dan is het bestaansrecht van NAC ook in het geding. Diverse NAC-supporters hebben al de namen van nieuwe trainers genoemd. Ik zag ook de naam van Schreuder opduiken. Een terecht genoemde naam, maar ik wil er nog wel één aan toevoegen: André Wetzel.


    

fvf6

Geplaatst: zaterdag 3 oktober 2015 om 14:36u

Ik vraag me af hoe het komt dat Ars geen doelpunten maakt , wat hij vorig jaar wel deed net als Brands. Worden ze verkeerd gebruikt? Ik heb het idee van wel.

moho

Geplaatst: zaterdag 3 oktober 2015 om 22:48u

Maaskant , het waren 9 fantastische maanden....
Net als vorige keer heb je de team weer ongebouwd tot een hopeloos geheel zonder enig perspectief. Hopelijk een goede vervanger die puin kan gaan ruimen.
Aanblijven als TD astemblieft niet, 50% ontslaan werkt niet !

Gr.
Josip

RubenH

Geplaatst: zaterdag 3 oktober 2015 om 23:13u

Seizoen als verloren beschouwen? We hebben nog bijna dertig wedstrijden... Wil je iedereen het stadion uit jagen, dan is dat de remedie. Gewoon ingrijpen en doorgaan!

WW

Geplaatst: zondag 4 oktober 2015 om 8:20u

@RubenH

ja die mogelijkheid opper ik bewust. `gewoon` ingrijpen is er namelijk helemaal niet bij want NAC heeft nog steeds geen geld, en in juni loopt het contract van Maaskant en een deel van het brandhout in je selectie af. Dan neem je daar gratis afscheid van, en dat is gezien NAC`s financiën een niet te negeren factor.

Als je dan in mei/juni/juli een goeie trainer aanstelt, je trekt gericht serieuze versterkingen aan m.a.w. het is voor de buitenwacht niet mis te verstaan duidelijk dat het NAC menens is, en je zorgt ervoor dat je een klinkende voorbereiding draait om twijfelaars over de streep te trekken, dan zou de terugval in toeschouwers en sponsors mee kunnen vallen.

Dat kán volgens mij een strategie zijn. Maar dan moet je sowieso weten of NAC nóg een jaar JL overleeft.

donvangeene

Geplaatst: zondag 4 oktober 2015 om 10:27u

Abominabel slecht gespeeld.
Men speelde verkrampt en veel te langzaam.

De enige naccer met voldoende was in mijn ogen: Pedro.

De goal was duidelijk een dekkingsfout van een centrale verdediger en bovendien lag Jelle al in het doel voordat de bal hem bereikte, net als die laatste goal van Roda indertijd tegen NAC, weet je nog wel.

Wanneer krijgen we Noppert nu eens !

Al Pacino

Geplaatst: zondag 4 oktober 2015 om 13:21u

@ww, dat het middenveld wordt overlopen is ook naar mijn gevoel, het gevolg van de zogenaamde NAC-huisstijl. Naah en Matic hebben, als aanvallende middenvelders de instructie van RM om toch verdedigend te spelen, met het gevolg dat zij zich het apezuur lopen, maar de bal in de voorhoede aan niemand kwijt kunnen. Immers, niemand biedt zich aan, behalve Ars. Als Seuntjens eens aan de bal komt, dan raakt hij die bal of direct weer aan de tegenstander kwijt, of hij geeft een voorzet die te hard is, of …… Voorts gaat hij bijna nooit buitenom en dit doet Verbeek ook niet. Hooi speelt alleen maar terug. En ‘onze vriend’ Maaskant gaat dan ook nog eens Brands op de bank posteren. De enige speler die Ars begrijpt.

Maaskant NU ontslaan is naar mijn mening echter geen optie. NAC heeft geen geld en hoe zouden zij dan een nieuwe trainer moeten betalen?!! RM zou zelf het boetekleed moeten aantrekken en zelf moeten opstappen. Alleen dan kunnen wij ons oriënteren op het aantrekken van een nieuwe trainer, waarbij André Wetzel mijn voorkeur altijd heeft genoten, maar Dijkhuizen misschien toch wel de beste optie zou kunnen zijn.
Ik hoop dat RM meewerkt en voor de winterstop nog opstapt. NAC heeft dan in ieder geval nog de mogelijkheid om nog dit jaar te streven naar een promotie naar de ‘ere’.
Aan de andere kant blijf je dan wellicht toch nog tot het eind van dit seizoen met een aantal kneuzen zitten.

Eén ding wil ik nog kwijt. Heel opmerkelijk vind ik het dat een aantal supporters na de wedstrijd tegen VVV, overigens een prima team!, om het hoofd van Ten Rouwelaar vroegen. Jelle was in mijn ogen juist één van de beste spelers! En ik ben toch echt geen Ten Rouwelaar-fan.


    


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2020 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven