of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

16 juni 2015
Dingsdag: ‘afbouwen is iets voor oude versleten voetballers’


Michael Dingsdag is de nieuwe verdedigingsleider van NAC. De 32-jarige Amsterdammer heeft er alle vertrouwen in:

‘De trainer is een tijd geleden al drie dagen in Zwitserland geweest. We hebben toen goed gesproken over voetbal en andere zaken, dat kwam heel goed op me over. Helaas is NAC er niet in gebleven, toen ze degradeerden heb ik opnieuw met Maaskant gesproken wat de plannen waren. Hij gaf aan te blijven en NAC naar de eredivisie te brengen, daar wil ik graag bij helpen.’

‘NAC mag van mij heel wat verwachten. Ik ben 32, heb 400 wedstrijden op hoog niveau gespeeld en daarmee veel ervaring. Ik heb dan ook meer verantwoordelijkheid dan een jongen die net komt kijken. We proberen gelijk terug te keren naar de eredivisie, een mooie uitdaging.’

‘Ik zie het niet als een stap terug. Mijn contract liep af en de familie en ik besloten om terug te keren naar Nederland. Niet om af te bouwen, dat doe je als niet meer fit bent en last hebt van kleine kwaaltjes. Ik ben van plan om er een heel mooi seizoen van te maken. Of ik in Breda ga wonen? Dat denk ik niet, dat bepaalt de familie. Ik verwacht dat ik meer centraal in Nederland ga wonen.’

‘Ik heb in het verleden een aantal wedstrijden in Breda gespeeld, dat waren hele mooie wedstrijden. Ik wil het niet als een alibi laten klinken dat ze de beste supporters van het land hebben en het allemaal appel en ei is bij NAC, maar de sfeer was altijd fantastisch. Er zijn nu al bijna 5.000 seizoenkaarten verkocht, het leeft daar enorm! ‘

Wijze praat Michael, en welkom bij de club. Een goeie tip: zorg toch maar dat je in de buurt van Breda gaat wonen, want het Avondje NAC kan wel eens langer duren dan twee keer negentig minuten!


Bron : De Rat, Omroep Brabant


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 23411 nieuws items met in totaal 353096 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 15,08

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Haze

Geplaatst: dinsdag 16 juni 2015 om 19:04u

Goede teksten, goede verdediger, kortom: goede aanwinst! Welkom.

10diego

Geplaatst: dinsdag 16 juni 2015 om 19:55u

Tav de tip: die gaat natuurlijk net over de grens wonen met zijn belastingvrije Zwitserse centjes en dat heeft zijn keuze voor NAC bepaald.

pebo

Geplaatst: dinsdag 16 juni 2015 om 20:51u

Welkom Dinsdag, maar betekent dit dat Drost en Marcelis volledig
uit beeld zijn.
Ook Luiz Pedro speelt centraal achterin en Maaskant spreekt
over een centraal duo van eredivisie nivo, dat we binnengehaald hebben.

Sport-opa

Geplaatst: dinsdag 16 juni 2015 om 21:57u

Heel het G vak smeekte dat Henrico Drost moet blijven. Maar waarschijnlijk denkt Maaskant daar anders over , die hou zijn woord ook niet eenaangepast contract zou Drost krijgen lekker zo`n Trainer. Een jongen met het hart op de juiste plaats zo aan de kant zetten vind ik een schande . Een uitgerangeerde Dinsdag halen bravo trainer. Lekker achterbaks.

chiel

Geplaatst: dinsdag 16 juni 2015 om 22:12u

Appel en ei? Appels en peren? Of toch maar koek en ei? ;-)

Waddinxveen

Geplaatst: dinsdag 16 juni 2015 om 22:27u

@ Sport-opa

Heel vak G kan zoveel smeken als ze willen, maar als Drost ervoor kiest om af te wachten of er een eredivisieclub komt (wat ook zijn goed recht is) kan ik me voorstellen dat NAC verder gaat zoeken en belangrijke, dragende spelers zo snel mogelijk vast wil leggen. Ik snap ook niet hoe je Dingsdag uitgerangeerd kunt noemen. Hij speelde dit seizoen nog Champions League. Dat zie ik NAC de komende twee jaar in ieder geval nog niet doen

prul

Geplaatst: dinsdag 16 juni 2015 om 23:36u

Ik word niet warm van Drost. Ik vind hem maar een stijve hark en een beperkte voetballer. Zeker geen leider van de verdedeging!
Maar ja ik zit dan ook niet op vak G...

Ratatouille

Geplaatst: woensdag 17 juni 2015 om 8:07u

@prul

Maar Drost is wel gewoon een prima verdediger voor NAC en voor de eredivisie. Staat er om een man uit te schakelen en de bal naar een goede kleur te spelen. Over het algemeen doet hij dat naar behoren. Ik denk dat RM ervan uitgaat dat hij Marcellis niet kan behouden daarom Dingsdag als defensieleider heeft gehaald. Die andere nieuwe jongen kan toch ook rechtsback spelen? Dus dan zou je een centrum Dingsdag/Drost krijgen (ervan uit gegaan dat Marcellis inderdaad onhoudbaar is).

RS

Geplaatst: woensdag 17 juni 2015 om 8:45u

Hebben we er al aan gedacht, dat Marcellis de volgende is, die voor een jaar bijtekent tegen een eredivisie-salaris.
Kan met Dingsdag centraal spelen, maar ook als rechtsback uit de voeten.
Was die Drost dan zo eager om in de 1e divisie te spelen?

Hugh Hefner

Geplaatst: woensdag 17 juni 2015 om 14:31u

Maaskant is drie dagen in Zwitserland geweest? Alleen om Dingsdag binnen te halen? Dat doet hij dan toch wel op eigen kosten mag ik aannemen?

Chiel > Dat is een gevalletje «geitenkaas». JC kan er ook wat van! Wat dat betreft zet Dingsdag zichzelf wel in een mooi rijtje.

Maar je kunt je afvragen of een schrijvende journalist dit niet had moeten corrigeren! Destijds werd JC voor televisie geïnterviewd door Jack Ajax van Gelder. Maar die durfde JC niet te corrigeren.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2020 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven