homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

10 mei 2015
Maaskant: ‘Nacompetitie een loterij? Nee. En ik heb altijd gelijk. Bijna dan.’


Robert Maaskant was vrij zelfverzekerd in de aanloop naar de wedstrijd. En waar NAC het bijna leek te gaan redden mogen we ons opmaken voor het toetje. Velen vinden dat een loterij, Maaskant denkt daar echter heel anders over.

’We hadden het moeten doen tegen dordrecht en heracles. Vandaag speelden we uitstekend, tot vlak voor tijd waren we nog in de race voor directe handhaving. We hebben genoeg kansen gehad, maar hadden deze gewoon af moeten maken.’

‘De groep zit er even doorheen, maar dat lossen we wel weer op. De nacompetitie wordt geen probleem, we moeten gewoon spelen zoals wij dat kunnen. Het is geen loterij, maar kwaliteit. Kansen creëren en goals maken. Een mentaal sterke ploeg als wij moet daar mee om kunnen gaan.’

‘De fouten van Jelle? Die moet ik eerst terugzien. Ze waren wel van erg ver, die laatste in ieder geval wel.‘

‘Ik heb niet altijd gelijk, maar wel bijna altijd. We kunnen dan wel niet op 18 mei op vakantie, maar we gaan het in de nacompetitie redden. Vandaag was niet te zien dat de nummer 3 tegen de nummer 16 speelde. Ik praat geen onzin, want we hadden makkelijk onszelf veilig kunnen spelen. Maar we hebben het niet gedaan, we moeten nu vooruitkijken. Eerst tegen Groningen en dan vier spannende wedstrijden waarin we meer kwaliteit hebben. Dan gaat het om effectiviteit.‘


Bron : De Rat, Omroep Brabant


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
29

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Windy City Rat

Geplaatst: zondag 10 mei 2015 om 22:37u

’We hadden het moeten doen tegen dordrecht en heracles. Vandaag speelden we uitstekend, tot vlak voor tijd waren we nog in de race voor directe handhaving. We hebben genoeg kansen gehad, maar hadden deze gewoon af moeten maken.’

Helemaal eens... Dat is ook waarom we het volgend jaar een trapje lager mogen gaan proberen. Hoeveel kansen hebben we na de winter niet gehad "om het af te maken"... Gaat helaas niet goed komen, geen enkele reden om dat te geloven, niet voorin en de laatste paar weken ook achterin niet meer.

J-roen

Geplaatst: zondag 10 mei 2015 om 23:08u

Stel dat, ondanks dat ik er vertrouwen in heb ( dat had ik vandaag tot de 3-2 ook nog dus dat zegt niet heel veel helaas ) dat we volgend jaar " gewoon" weer in de ere spelen, stel dat we toch degraderen... Wat worden de speeltijden voor de thuiswedstrijden? worden die standaard de vrijdagavond om 20:00 gespeeld, met af en toe een maandagwedstrijd ( ), of zijn er ook andere tijdstippen mogelijk?heeft NAC hier zelf ook nog iets over te zeggen,of legt de KNVB dit gewoon op? Vrijdagavond zou voor mij namelijk slecht uitkomen, ik ben 1,5 uur onderweg met de trein, moet nog 30min lopen naar het stadion, denk niet dat ik 19 vrije middagen ga krijgen...

TussenMarkenAa

Geplaatst: maandag 11 mei 2015 om 2:00u

Goede inhoudelijke post J-roen.
Ik denk dat er niemand is die het uitmaakt hoe lang jij moet reizen en of jij volgend jaar vrij gaat krijgen op je vrijdagmiddag. Vooral naar dit verlies zit niemand op deze informatie te wachten. Je hoeft niet alles wat je denkt (net als ik nu doe) op internet te zetten.

Nu hebben we allebei inhoudelijk nergens op gereageerd. En dat, beste mensen, dat is jammer.

jante

Geplaatst: maandag 11 mei 2015 om 8:16u

Maar van het inhoudloze moest ik wel grijnzen, van de inhoud wordt momenteel niemand gelukkig.

Alcoholvrije Sint

Geplaatst: maandag 11 mei 2015 om 8:49u

Grappig - en toepasselijk - dat het onder een item over maaskant over de inhoud gaat. Ik ben niet kapot van hem, maar hij leek het aardig op de rit te krijgen na de winterstop. Helaas is het niet voldoende gebleken voor directe handhaving, hopelijk wel voor het overleven van de nacompetitie.

Zorg dat het niet aan de supporters zal liggen!

Al Pacino

Geplaatst: maandag 11 mei 2015 om 10:39u

Robert Maaskant heeft wel altijd fijnwoordje klaar en daar bewonder ik hem om. Aan de andere kant moet hij wel eens wat meer in de spiegel kijken en zich realiseren dat de waarheid niet altijd aan zijn kant ligt.

“Maaskant roept wel vaker wat”, sneerde Dijkhuizen, de trainer van Excelsior. Inderdaad heeft die trainer daar wel een punt, maar waarom gaat hij er niet van uit dat Maaskant dit wel eens brengt om zijn spelers te stimuleren. Moet hij dan roepen "Wij gaan wel het veld op. maar wij hebben er weinig geloof in dat wij een goed resultaat kunnen bereiken." Onzin toch?! Voor mij is het geen punt dat hij eerst riep "Wij gaan voor de 14e plaats`, gevolgd door "Wij halen de 15e plaats" en nu "Wij blijven in de eredivisie." Ik mag deze trainer wel, ondanks een paar minpunten. De belangrijkste minpunten zijn: het steeds weer laten opdraven van een speler die absoluut niet weet wat hij in het veld moet doen, namelijk Fernandez. Geef Brandon Robinson eens een paar kansen. Het kan alleen maar op een verbetering uitdraaien. Slechter dan het nu gaat op die positie is ONMOGELIJK. En ook de keeperspositie baart mij ondertussen grote zorgen. Waarom werd destijds Gabor Babos eigenlijk aangetrokken?
Voor de sier?? Geef hem een kans of Noppert.

Als ik naar de clubs in de ere kijk dan moet ik aangeven dat n.m.m. de huidige stand een aardige weerspiegeling van de werkelijke krachten aangeeft. Voor mij is Excelsior een beter voetballende ploeg en is Heracles eveneens beter. Een middenmoter zelfs. Dordrecht en GAE horen onder ons, evenals voor mijn gevoel ADO Den Haag. Maar ja zij hebben een echte midvoor (Kramer) en wij hebben GEEN midvoor. Dat is HET verschil. Wij hadden ook in Den Haag behoren te winnen!

Brian Westzee

Geplaatst: maandag 11 mei 2015 om 12:01u

We zouden eerst 12e worden, toen was het in elk geval zo dat we van Dordt en Heracles zouden winnen en als laatste riep Maaskant dat we na de 17e klaar zouden zijn.

Volgens mij heeft hij bijna nooit gelijk dus wat mij betreft kan hij beter roepen dat we eruit vliegen.

Nestor

Geplaatst: maandag 11 mei 2015 om 13:23u

Hoewel ik denk dat Maaskant de geschikte trainer is voor NAC, word ik onderhand schijtziek van die grootspraak! Leuk al die bluf, dat we teveel kwaliteit hebben om in de problemen te komen, we zitten al dik in de problemen!! en die nacompetitie wordt een hell of a job! We zijn de gewoon de "underperformers" van het seizoen (zoals wel vaker).

Plofkuiken

Geplaatst: maandag 11 mei 2015 om 13:36u

Bla bla bla en dat lult maar raak.. Ik krijg het bijna niet uit mijn strot maar geen woorden maar daden


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2020 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven