of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

10 mei 2015
NAC doet het zichzelf aan


Voetballend sterk, maar geen kansen benutten en een blunderende keeper. Een 3-2 nederlaag in Alkmaar. We kunnen ons opmaken voor het toetje.

Een toetje dat gaat langs dorpen als Oss, Venlo, Emmen en Kerkrade. Of, als NAC het tactisch speelt langs Eindhoven, Almere, Doetinchem en Volendam.

We gaan pezen in de provincie. Hup NAC!


Bron : De Rat


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 23411 nieuws items met in totaal 353096 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 15,08

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Peer11

Geplaatst: zondag 10 mei 2015 om 16:26u

JELLE, JELLE, JELLE BEDANKT!!!!

Van Biggesnuite

Geplaatst: zondag 10 mei 2015 om 16:26u

Weer lekker ziek van hoor. Bestaat er ook iets als matchfixing dat je als spits betaald wordt om alles te doen behalve te scoren?

remy196

Geplaatst: zondag 10 mei 2015 om 16:27u

Weer gefaald, te weinig doorgedrukt en teveel gemiste kans. Falende keeper en nu nog zomaar even de nacompetitie winnen? Pfff, wordt lastig. As zondag wordt het lekker jazzen ofzoiets, in ieder geval geen voetbal.

theo_reet

Geplaatst: zondag 10 mei 2015 om 16:30u

De zoveelste blunder alweer op het lijstje van meneer Jelle ...het is toch te gek en erg voor woorden dat zo`n pipo nog steeds en telkens onder de lat mag blijven staan.
Zelfs wij hebben grenzen ! Op naar het "toetje" dan maar . Al snap ik niet dat men dit een toetje kan noemen, ik noem het een verschrikking

Opa

Geplaatst: zondag 10 mei 2015 om 16:32u

Jelle aub op de bank in de nacompetitie. Te sloom en niet alert. Dat kist al weken punten. Geen winder dat de achterhoede steeds onzekerder wordt.

Tuur

Geplaatst: zondag 10 mei 2015 om 16:35u

Geen keeper, geen spits. Wordt dus nog lastig.
GODVERDOMME wat mis ik Perica.

VS Breda

Geplaatst: zondag 10 mei 2015 om 16:48u

Ik snap de mensen niet die zeggen dat je geen kritiek op Jelle mag hebben. Grootverdiener binnen de selectie en gewoon absoluut onvoldoende dit jaar, heeft ons ongelooflijk veel punten gekost! Komt niet meer van de grond en is te traag geworden. En zouden die kilo`s dat hij te zwaar is hier iets mee te maken hebben....? Ongelooflijk dat binnen NAC hier geen consequenties aan worden verleend. En oh ja, hij heeft prima gekeept de laatste jaren maar hebben we daar verdomme wat aan als we eruit vliegen dit jaar. Daarnaast een spits die gehaald moest worden wat een absolute farce is! Had de 3-1 binnen moeten schieten en dan was er nog hoop geweest! Maar goed, dan maar volle bak er achter in de nacompetitie!

Pike Mujkic

Geplaatst: zondag 10 mei 2015 om 16:49u

Ondanks alle zelfverzerkerde geluiden van de spelers steeds, heeft dit seizoen alles in zich om verkeerd af te lopen.

Jelle............af en toe een fatsoenlijke bal pakken weegt niet meer op tegen alle fouten dit seizoen. In de nacompetitie kan dat dus echt niet meer.

butler

Geplaatst: zondag 10 mei 2015 om 17:16u

Lekker tegen grun met het tweede elftal spelen zodat iedereen fit is voor de nacompetitie en zodoende zorgen dat je 17e wordt om op papier wat gunstiger uit te komen.
Babos lekker laten keepen tegen groningen en wie weet...
gun een jeugdspeler de spits positie zodat die weer een ervaring rijker is en mats goed kan herstellen van zijn blessure...fernandez praat ik niet eens meer over!

hondstrouw

Geplaatst: zondag 10 mei 2015 om 17:46u

Gewoon 16e worden. Ik speel op dit moment liever tegen Roda (waar het ook rommelt en niet lekker draait) dan tegen een goed spelend Eindhoven...

Sjak

Geplaatst: zondag 10 mei 2015 om 17:58u

Rare vraag maar wat zijn de nacompetitie data en tijdstippen, ben bang dat ik door onregelmatig werk ze moet missen

pannelap

Geplaatst: zondag 10 mei 2015 om 18:01u

NAC..... Een zwakke hoofdtribune ?!? Een zwakke keeper is het ware probleem in Breda. Daar is geen vergaand onderzoek voor nodig........ pfffff

Hugh Hefner

Geplaatst: zondag 10 mei 2015 om 18:10u

En weer in het laatste kwartier twee doelpunten tegen. Volgend jaar moeten we echt aan een conditietrainer!
Het lag niet aan Jelle alleen. Maar voor volgend seizoen moet ie weten dat hij niet meer standaard in de goal staat. Record of geen record.
Zo voor mijn gevoel geef ik de voorkeur aan het eerste rijtje. Maar ja, resultaten in het verleden...

FC Goed Bezig

Geplaatst: zondag 10 mei 2015 om 18:20u

En weer een kater. Die Fernandez kan echt helemaal niks. Mag nooit meer een geel shirtje aantrekken. Echt verschrikkelijk. Die nacompetitie is ook verschrikkelijk maar kan me toch niet voorstellen dat nac in de problemen komt. Daarvoor voetbal nac te goed en heeft het de afgelopen weken al genoeg tegen gezeten.

De Scout

Geplaatst: zondag 10 mei 2015 om 18:42u

Speeldata Jupiler Play-Offs 2015:
2e ronde: vrijdag 22 mei en maandag 25 mei
3e ronde: donderdag 28 mei en zondag 31 mei

Het is niet anders.... rug rechten en lijfsbehoud afdwingen in de NACompetitie!     

Haze

Geplaatst: zondag 10 mei 2015 om 18:51u

Doodeng, die nacompetitie.

Al Pacino

Geplaatst: zondag 10 mei 2015 om 18:59u

@Tuur, mis jij Perica? Nou , ik niet. Hij heeft bij Udinese inmiddels 6 wedstrijden in het veld gestaan, 4x als invaller en de overige 2 wedstrijden speelde hij niet de gehele wedstrijd. Hij scoorde tot op heden niet ! Nee, weet je wie ik mis? Erik Falkenburg. Hij had ons ongetwijfeld nu veilig gespeeld!

Velen vallen nu weer over Ten Rouwelaar. Ik moet toegeven dat het ook niet meer ‘mijn keeper’ is omdat hij teveel cruciale fouten heeft gemaakt. Maar om hem nu af te branden, dat vind ik niet correct. Of hij in de na-competitie moet spelen? N.m.m. NIET. Maar de trainer beslist. Mijn voorkeur gaat uit naar ňf Babos ňf Noppert.

Wat is het toch jammer dat Koch slechts een deel van de periode na de winterstop heeft kunnen spelen.
Ik denk dat het NAC in die zelfde periode ook aardig heeft tegen gezeten. Blessures voor Koch en Falkenburg, een midvoor die er totaal geen hout van kan en een keeper die duidelijk al aan de aftakeling is begonnen. Toch zullen wij nog vier belangrijke wedstrijden in de na-comp[etitie moeten spelen. En dit zijn absoluut geen ‘makkies’. Het is te hopen dat NAC deze tegenstanders niet gaat onderschatten zoals zij dit wel met FC Dordrecht deden!

Robert Maaskant, voor de zoveelste keer: probeer het eens met Brandon Robinson op de midvoor plaats. Hij kan het nooit slechter doen dan wat er tot nu toe op die belangrijke positie heeft gestaan.

LeurseRat

Geplaatst: zondag 10 mei 2015 om 19:15u

Dit seizoen zit bij NAC alles tegen; scheuren in het stadion, geen goede spits, slechte keeper, trainers wisselingen, nog steeds geen cent te makken, wedstrijden die je knullig verliest. Ik geloof niet in een goede afloop. Hopelijk kan ik eind Mei mezelf een azijnzeiker noemen.

VB

Geplaatst: zondag 10 mei 2015 om 19:46u

Inderdaad Haze, dood en doodeng...

Alcoholvrije Sint

Geplaatst: zondag 10 mei 2015 om 19:53u

Vrijwel de hele wedstrijd gezie. NAC doet zichzelf inderdaad tekort. Maar figuren als Fernández en Amieux hoeven gewoon niet meer te komen. Niet naar de training en niet naar de wedstrijden. Scheelt ook weer reiskostenvergoeding. Laat ze maar een kaartje kopen als ze erbij willen zijn.

Ten Rouwelaar mag de komende wedstrijden gaan laten zien dat hij het wél kan, anders wordt het zoeken naar een nieuwe keeper deze zomer.

Het kan hoor, de komende 4 wedstrijden. Het kan absoluut. Maar er moet wel echt wat meer gewerkt worden. Iemand als De Zeeuw, prima voetballer en een grote bek zoals robert maaskant, maar geen enkel recht van spreken na deze wedstrijd, gewoon grote schuld aan de 2-2. Nul inzet. Tenekrommend.

Tighadouini - mijn mening is bekend. Grote strik erom.

FC Goed Bezig

Geplaatst: zondag 10 mei 2015 om 19:58u

@as de Zeeuw was 1 vd beste vh veld man! Die gozer is de olie op het middenveld en laat Nac voetballen. Dankzij hem geloof ik er nog een beetje in.

charelli

Geplaatst: zondag 10 mei 2015 om 20:10u

Wat tactisch vernuft weer. Suk inbrengen en achterover hangen terwijl AZ op sterven na dood is. Het liep daar totaal niet en wat doet NAC die laat ze gewoon weer in het spel komen. Keepers kun je natuurlijk de schuld geven maar zie Suk die bal verdedigen ? Verdedigen op vijf meter is niet bedoeling vriend. Bij een counter een bal over vijf meter goed afspelen is niet mogelijk. Sorry maar dan doe je het je zelf aan. Terwijl het er in de eerste helft nog enigszins op leek. Nog een paar weken dan weten we waar dit seizoen rampseizoen gaat eindigen.

charelli

Geplaatst: zondag 10 mei 2015 om 20:10u

Wat tactisch vernuft weer. Suk inbrengen en achterover hangen terwijl AZ op sterven na dood is. Het liep daar totaal niet en wat doet NAC die laat ze gewoon weer in het spel komen. Keepers kun je natuurlijk de schuld geven maar zie Suk die bal verdedigen ? Verdedigen op vijf meter is niet bedoeling vriend. Bij een counter een bal over vijf meter goed afspelen is niet mogelijk. Sorry maar dan doe je het je zelf aan. Terwijl het er in de eerste helft nog enigszins op leek. Nog een paar weken dan weten we waar dit seizoen rampseizoen gaat eindigen.

Geplaatst: zondag 10 mei 2015 om 21:11u

Zelf te weinig goals maken maar ze wel te makkelijk weggeven. Correcte analyse van DROL, en een hardnekkig euvel de 2e seizoenshelft met Dordt en Heracles thuis als belangrijkste voorbeelden.

En dat baart toch wat zorgen.
Rationeel bezien stellen die jupilerleagueploegen geen reet voor. Nummer 2 verloor al 10x. Maar als wij niks doen aan ons scorend vermogen en de boel achterin niet beter dicht kunnen timmeren, dan koop je dus geen hol voor `voetballend sterk`. Dan ga je gewoon de bietenbrug op. Werk aan de winkel derhalve!

ennaajseejer

Geplaatst: zondag 10 mei 2015 om 23:55u

Jaja, stellen niets voor?? Ik zie me nog een hele wedstrijd billenknijpen tegen 1e divisie-club Volendam, de laatste wedstrijd van een nacompetitie. Een benauwde 0-0 thuis, gelukkig hadden we uit met 1-2 gewonnen....

hvl

Geplaatst: maandag 11 mei 2015 om 5:19u

@Maaskant. Nu hebben we wel weer alles in eigen hand.

desuik

Geplaatst: maandag 11 mei 2015 om 8:48u

Iedereen was vol lof over de aanstelling van Maaskant, maar heeft hij het nou goed gedaan??
16 wedstrijden gespeeld
* 3 gewonnen
* 6 gelijk
* 7 verloren

Onze wonderdokter kan het dus ook niet.
Tuurlijk speelt het een rol met de spelers die je hebt, maar hij heeft een paar voetballers meegenomen, maar die laten NAC ook in de steek.
De spelers afbranden is makkelijk, maar laten we ook eens naar Maaskant kijken.
Veel praatjes, maar weinig voetbal. Hij had ons toch beloofd dat NAC na competitie zou ontlopen ??? Nou.....we spelen na competitie.
De hele selectie is kut, en Maaskant is hier ook verantwoordelijk voor : .
Nu hoop ik dat Maaskant met zijn grote bek ook de na competitie kan ontlopen, anders moet hij ook de eer aan zichzelf houden.
Hij is verantwoordelijk voor het halen van Fernandez....wat in mijn ogen de grootste miskoop is van de EEUW.
Ik hoop dat ze het redden, want iedereen roep maar dat ze beter Roda kunnen treffen, maar ik zeg jullie dat je beter uit kunt kijken voor EMMEN.
Zij zijn momenteel de best voetballende ploeg met scorend vermogen. iets dat wij niet hebben !!!

SUCCES NAC :

Tuur

Geplaatst: maandag 11 mei 2015 om 9:48u

@ AP

Tegen Italiaanse catanacio ploegen is andere koek dan in NL. Of denk jij dat hij er ook 0 had gemaakt? NAC mist een afmaker. Een type Perica, Kramer etc. Iemand die een bal in het netje schiet. Hoeft geen poot te kunnen voetballen.
En NAC miste vaal ook een speler die het vuurtje aan kon steken.

GODVERDOMME wat mist NAC Perica.

Ratatouille

Geplaatst: maandag 11 mei 2015 om 13:24u

Ik zal wel weer een andere wedstrijd hebben bekeken, dan het gros hier en wel weer alleen zijn in het breken van een lans voor Jelle, maar volgens mij had AZ voor de gelijkmaker kunnen uitlopen naar 3-0 of 4-0 en houdt JtR ons behoorlijk lang in leven, waardoor je zelfs op voorsprong komt. Dat je de wedstrijd niet wint, ligt m.i. meer aan Fernandez, die 2 opgelegde kansen mist en vervolgens als een lapzwans staat te dekken bij die goal van Muhren. Die streep van Johansson... nou, ik had een andere keeper die wel eens willen zien pakken. Gewoon een fenomenaal schot en heel moeilijk voor een keeper, die hem van die afstand niet verwacht, iets naar voren van zijn doel staat, in het midden en diverse spelers tussen hem en de bal ziet staan, waardoor je het schot pas heel laat ziet aankomen. Dat gezeik op Ten Rouwelaar altijd... zing eens een ander liedje...

Al Pacino

Geplaatst: maandag 11 mei 2015 om 14:42u

@Tuur, jij maakt gebruik van uitsluitend kretologie. Maak mij maar eens duidelijk waarom Perica als de Messias had kunnen fungeren!

Wellicht dat Udinese inmiddels ook spijt heeft van de overname.

Tuur

Geplaatst: maandag 11 mei 2015 om 17:22u

Omdat hij als enige ze er wel inschoot. In een elftal dat heel weinig kansen creeerde en weinig balbezit had. Dat is nu beter maar nu is er niemand die ze binnenschiet.

Bavi

Geplaatst: maandag 11 mei 2015 om 19:55u

Tis over en sluiten boys.
Weken roepen dat we het zondag ff gaan doen is m.i. een beetje `blinde hoop`. Geen scorend vermogen, keeper uit vorm en mede daardoor een steeds onzeker wordende verdediging. Ook wel de nodige pech (Koch en Falkenburg), maar uiteindelijk gaan wij het met dit materiaal niet ineens wel redden tegen ploegen als VVV, Emmen, Roda, Eindhoven of noem er nog maar een paar.
In februari 2014 ging het mis met de aanstelling van Rutjes en het wegsturen van van As. Onze hoofdaandeelhouder uit Rotjeknor dacht ff het slimste jongetje vd klas te zijn met deze move, maar technisch was het de grootste blunder van de laatste decennia.

Alcoholvrije Sint

Geplaatst: maandag 11 mei 2015 om 20:27u

@Ratatouille

Je hebt absoluut een punt, maar over die derde goal absoluut niet. Die had een eredivisiekeeper gewoon moeten hebben. Het was wel De Zeeuw die zijn man gewoon weg laat wandelen, wat ook niet goed te praten is (zeker niet als hij zelf zijn mond zo vol van inzet heeft), maar Ten Rouwelaar had die bal gewoon moeten hebben.

Ratatouille

Geplaatst: maandag 11 mei 2015 om 20:34u

@AS

Tja... ik heb die goal diverse malen terug gekeken en ja, hij had hem kunnen hebben. Dan was het een hele knappe redding geweest. Maar ik vind het geen grove blunder dat hij hem niet had... Ik denk dat heel veel keepers die bal niet hadden gehad. Maar goed... het kwaad is geschied. Het heeft geen zin om erover te praten of hij hem wel of niet had moeten hebben. Ik denk alleen dat als Maaskant nu - onder de druk van de waan van de dag en de `supportersopinie` - zich laat verleiden tot het passeren van JtR, het echt niet opeens beter zal zijn met 1 van de 2 alternatieven (een jonkie zonder ervaring of een senior zonder ritme). Daarnaast loop je natuurlijk het risico een hele goede keeper voor NAC weer verloren te laten gaan (Lurlinggate all over).

Alcoholvrije Sint

Geplaatst: dinsdag 12 mei 2015 om 17:11u

@ Ratatouille

Het probleem met jouw redenering is dat we hier wel betaald voetbal spelen. Er is, hoe mooi ook, geen ruimte voor sentimenten. Het feit dat Ten Rouwelaar het jarenlang goed heeft gedaan mag geen seconde meewegen in de afweging of hij wel of niet op doel moet staan de komende wedstrijd. Het gaat om 2 dingen:

1) Hoe is zijn vorm de laatste wedstrijden?
2) Is hij beter dan de andere keepers in de selectie?

Op vraag 1 kun je je afvragen of je daar dit seizoen al `voldoende` in had kunnen vullen, bij vraag 2 is het antwoord aan de trainers, daar heb ik geen kijk op. Gevoelsmatig zeg ik `ja`, dus laten staan.

Ratatouille

Geplaatst: woensdag 13 mei 2015 om 13:15u

@AS

Dan is de conclusie hetzelfde. Alleen de weg ernaar toe anders


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2020 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven