homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

17 maart 2015
Autocombi utreg uitverkocht; minibusjes verboten Ausweis bitte


Gisteren bereikte ons allen het heuglijke nieuws dat ook alle 225 extra beschibaar gestelde kaarten voor de autocombi naar utrecht-NAC binnen een mum van tijd uitverkocht waren. Hiepedepiep en applaus voor onszelf.

Een logisch gevog is dat er vanuit de organisatie gevraagd wordt om zoveel mogelijk te carpoolen, volstouwen diejen woage atemblief. Maar wee uw gebeente als u in al uw wijsheid al hebt besloten om met een groepje een minibusje te huren, want dat is dus vanuit utrecht ten strengste verboten!

In de blinde strijd voor schijnveiligheid is er door de utrechtse lokale driehoek nu bedacht dat het type auto waarmee men het terrein op draait bepalend is of er al dan niet een bloedbad gaat plaatsvinden. Achter de schermen vinden momenteel nog gesprekken plaats om alsnog tot een zinnige oplossing te komen. Houd dus de komende dagen de bekende kanalen in de gaten voor definitief uitsluitsel.

Update


NAC countert:

Maandagmiddag ontving je van ons een mail met daarin de vraag om niet met autobusjes af te reizen naar de wedstrijd FC Utrecht – NAC Breda van aankomende vrijdag. Naar aanleiding van de vragen die hierover ontstonden is NAC opnieuw met de thuisploeg in gesprek gegaan. Daar is uit voort gekomen dat autobusjes zijn toegestaan op enkele voorwaarden, die we hieronder graag aan je uitleggen.

Hoewel het ‘verbod’ op autobusjes was meegenomen in de wedstrijdbijzonderheden vanuit FC Utrecht, is dit door omstandigheden niet in de bijzonderheden op NACtickets.nl en NAC.nl terecht gekomen. Na een oproep om zoveel mogelijk met elkaar mee te rijden, besloten veel supporters hiertoe een autobusje te huren in de veronderstelling dat dit mogelijk was. NAC heeft het verzoek bij FC Utrecht neergelegd om deze busjes alsnog toe te laten en is dankbaar dat de club hier onder bepaalde voorwaarden aan wil meewerken.

Rijd je met een autobusje naar Stadion Galgenwaard? Stuur dan voor woensdag 12:00 uur het kenteken en een lijst met personen die plaatsnemen in het busje plus de aangewezen contactpersoon van het busje naar rprins@nac.nl. Dit zijn geen gegevens die wij normaal van jullie vragen, maar door dit compromis dat we hebben getroffen hopen wij op jullie medewerking en een succesvolle uittocht naar de Domstad. We vragen je er ook op te letten dat er een alcoholverbod geldt op het stadionterrein, dus ook de parkeerplaats, van FC Utrecht.


Bron : De Rat, twittert, NAC


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
29
30
31

Relaties


20-mrt-2015 UTR-NAC (3-4)

12-mrt-2015
Carpoolen naar utrecht: laai die auto vol...


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

steef

Geplaatst: dinsdag 17 maart 2015 om 9:10u

Welke redenen geven de gekkies uit utreg? Ik kan oprecht geen reden bedenken? In een gewone auto kan ook bier meer, 2 auto`s die samen rijden bevatten ook 8 tot 9 man, etc etc.
Ben echt heel benieuwd wat de diepere gedachte is.

FC Goed Bezig

Geplaatst: dinsdag 17 maart 2015 om 9:22u

Hollandse kneuterigheid ten top. Zoiets kan alleen maar in de Randstad worden bedacht. Hopelijk blijft het allemaal gezellig as vrijdag. Vertrouw dat tuig van de Bunnikside voor geen meter

Mieshoop

Geplaatst: dinsdag 17 maart 2015 om 9:34u

Het lijkt erop dat de verantwoordelijke bij NAC over de afspraken in het vooroverleg heen heeft gelezen en deze fout nu last minute probeert te herstellen. Geen beste beurt van von Smallhausen.

Daarmee is gelijk het failliet van het vooroverleg in de huidige opzet aangetoond. Automatische piloot, niet out of the box denken, zelfde mensen, zelfde afspraken.

Alleen het afsprakenformulier al, vooraf ingevuld en de spelfouten van het jaar ervoor blijven gewoon staan. Hoogste tijd voor verversing dus.


slaaiklep

Geplaatst: dinsdag 17 maart 2015 om 13:05u

Vorig jaar met een camper/bus naar Utrecht afgereisd. Met een koelkast vol Juup en NAC vlaggen uit het raam natuurlijk! Na de wedstrijd op de parkeerplaats van het stadion nog een pilsje in de bus gedronken. Vervolgens de bus ergens in de binnenstad geparkeerd om daarna wat cafés te bezoeken. Ergens in de ochtend gaan pitten in de bus en zondagmiddag met een kater terug naar Breda. Misschien is het opgevallen en willen de blauwe helden voorkomen dat het weer (en in groten getale) gebeurt? Het was iig gewoon heel gezellig in Utrecht. Niks aan het handje verder.

BATI

Geplaatst: dinsdag 17 maart 2015 om 13:20u

Jezus wat een onzin allemaal zeg....

Welke idioot verzint dit soort dingen en welke achterliggende gedachte zit hier achter vraag ik me af?

HV

Geplaatst: dinsdag 17 maart 2015 om 17:16u

Voetbalclubs maken echt een sport van het overtreden van de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Achter de bureaus bij de clubs zitten blijkbaar meer wetsovertreders dan op de tribunes.

Dit soort overtredingen kan je hier melden: https://cbpweb.nl/nl/contact-met-het-cbp/tip-ons

WW

Geplaatst: dinsdag 17 maart 2015 om 17:33u

@Mieshoop

Het viel mij op Twitter ook al op dat de coordinator van FC Utrecht had aangegeven dat dat van die busjes bij NAC bekend was. Hoe kan dat dan niet bij de NAC achterban beland zijn? Dus je hebt m.i. 100% gelijk.

Ik trek jouw waarnemingen en conclusie nog wel 1 stap verder. Want de wetenschapper in mij zegt dat waar zoiets 1x gebeurt, je er vergif op kan innemen dat dit vaker gebeurt.

Dus akkefietjes als deze waarbij de NAC medewerker in kwestie zit te slapen zijn voor mij sterke aanwijzingen dat in de kern NAC degene is die fout zit in het conflict met Umbro inzake de teveel bestelde kleding. Gewoon niet op zitten letten en op de automatische piloot besteld, niet kijken naar afspraken.

Justin Goetzee doet flink zijn best en is goed bezig. Of van alle op kantoor werkzame personeelsleden hetzelfde gezegd kan worden is mij niet duidelijk.

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: woensdag 18 maart 2015 om 9:57u

Prima Posts Mieshoop en WW , gebaseerd op aannames maar toch..... , wellicht doen mensen er wat mee als ze zich aangesproken voelen ......


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2020 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven