homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

26 oktober 2014
Hellemons: ‘in de reglementen staat niet dat we zo niet in uitwedstrijden mogen voetballen’


We genieten elke keer met volle teugen als we interim-trainer Eric Hellemons voor de camera zien verschijnen. Hoe simpel is het spelletje voetbal uit te leggen als de tijdelijke hoofdcoach dat doet. Vanavond ook weer, voor de camera van Omroep Brabant.

‘Elk punt is belangrijk, we zijn dolgelukkig met dit resultaat. Vitesse is natuurlijk de beter speulende ploeg, met goed en snel spel creëren ze veel kansen. De laatste wedstrijden hebben ze ook veel gescoord, dat wij nu met 2-2 de bus in gaan dat is gewoon geweldig.’

‘We speelden compact vandaag met veel inzet, iedere speler heeft zijn steentje bijgedragen. De spelers gaan goed met elkaar om, durven elkaar de waarheid te zeggen, maar ook een complimentje te geven. Daar ben ik meer dan dik tevreden over.’

Peter Bosz noemde de tactiek van NAC een IJslandse defensie, maar niets is minder waar. Het is een Kruislandse strategie: ’Tegen een club als vitesse kunnen we niet anders. Je moet spelen naar de mogelijkheden die je hebt. In geen enkel reglement staat dat je druk naar voren moet zetten, dus in uitwedstrijden doen we dat ook zeker niet. Dan doen we het gewoon op deze manier.’

'Of ik de volgende wedstrijd nog op de bank zit? Geen idee, maar daar gaat het niet om. Het gaat om de club NAC, ik ben daar een klein onderdeeltje van en help graag aan de opbouw van dit elftal. Als dat als assistent is, is dat mij ook best, het gaat om het team.'


Bron : De Rat, Omroep Brabant


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Korneev

Geplaatst: zondag 26 oktober 2014 om 4:18u

Hup NÁC!!

cashel

Geplaatst: zondag 26 oktober 2014 om 6:21u

Mooie vent die Hellemons. Waarom hem niet een kans geven.
Aub meer aandacht aan Falkenburg geven.
Hij heeft vertrouwen nodig.
Je kan wel zien dat hij goed kan ballen..

Nog ff dat laatste zetje en bingo..
Hij gaat ook bijdragen aan successen.

Keesje Ketting

Geplaatst: zondag 26 oktober 2014 om 7:28u

idd een mooie vent, heerlijk authentiek !! Maar Penders en Hellemons moeten komende drie jaar assistent blijven. 1 om het vak beter te leren 2. om de NAC cultuur te waarborgen. Afgelopen jaren zijn al een groot aantal echte NAC iconen gesneuveld als trainer. Dat kunnen we nu niet hebben.

Elke week zit ons stadion vol, maar bij uitwedstrijden wordt het mager.... bijna leeg uitvak in arnhem !!! zaten goffer 750 kruiken in Almelo !!!!!!
HUP NAC !!!

10diego

Geplaatst: zondag 26 oktober 2014 om 8:21u

Gudelj werd veroordeeld om zo`n tactiek. We hebben hard gewerkt en zijn volledig weggespeeld, hadden na 20 minuten 4-0 achter kunnen staan en lopen de polonaise omdat Velthuizen een blunder maakt. Hoop dat het punt vertrouwen geeft.

Alcoholvrije Sint

Geplaatst: zondag 26 oktober 2014 om 9:25u

Wat is je punt, 10diego?

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: zondag 26 oktober 2014 om 9:36u

Maar net hoe je de dingen wil zien en andere juist niet 10 Diego , kwa échte kansen is een gelijkspel verdiend ! als je die slappe afstandschoten als kansen ziet hebben ze er meer ja maar......
Zoals je het uitlegd kan je het ook zien maar bij mij is het glaske half VOL.

rubennacbreda

Geplaatst: zondag 26 oktober 2014 om 10:27u

@ keesje ketting, alles valt of staat bij het behalen van goede resultaten. De kruiken doen het al weken aardig en dan is de animo om naar uitwedstrijden gewoon groter. Hopelijk weet NAC volgende week ook een punt of misschien zelfs wel drie punten te pakken

10diego

Geplaatst: zondag 26 oktober 2014 om 11:38u

@as, dat er euforie ontstaat op basis van een blunder van Piet en het verder redelijk armoedig oogde. Zeker de eerste helft. Probeer me voor te stellen hoe de reacties geweest zouden zijn als Piet het balletje gewoon vangt. Overigens, hoorde bij Fox dat NAC 1 vd 2 clubs is die alle wedstrijden heeft gescoord.

Hugh Hefner

Geplaatst: zondag 26 oktober 2014 om 11:58u

10diego > Precies, met de aanval is niets mis. Daar klagen we ook niet over. Jammer is alleen dat er nu weer een compleet andere achterhoede kwam te staan. Op die manier krijgt geen enkele speler vertrouwen.
Maar ik zie wel verbetering in het spel. Hellemons heeft ze met een goede en heldere opdracht het veld in gestuurd. Ze hebben gewoon goed staan verdedigen. Het hele team speelde compact (weliswaar op eigen helft), maar af en toe kwamen we er goed en snel uit. Die combinatie van Adje met Boateng bij de eerste goal was gewoon een goede aanval.
Die strafschop van de Fietstassen was een cadeautje van de scheids. En tja, die vrije schop, zou je daar als keeper ook niet op kunnen trainen?
NAC heeft gewoon een prima resultaat gehaald. Ik kan niet anders dan tevreden zijn. Als ze zo in Grunn spelen, dan pakken ze daar ook een punt en misschien wel meer.
Maar eerst nog even naar Fortuna. Zeker niet onderschatten, die club.
Waar zou TM tegenwoordig uithangen?

Wanny

Geplaatst: zondag 26 oktober 2014 om 12:06u

Laatste 3 wedstrijden van Gudelj geloof ik 15 tegengoals. Onder Hellemons 3 uit 2, waaronder 2 uit dode momenten. Jelle ziet er ook ineens weer een stuk betrouwbaarder uit.

Al Pacino

Geplaatst: zondag 26 oktober 2014 om 12:12u

@10diego, die euforie is wellicht ook in Arnhem aanwezig in verband met de ten onrechte gegeven strafschop aan Vitesse en ook om de door Eric gemiste strafschop!
Het spel van NAC heeft mij weer eens verrast, vooral door de getoonde NOAD. Een aantal spelers hebben goed tot zeer goed gespeeld, t.w. Ten Rouwelaar, De Roover, Drost, Matic, Sarpong en Tighadouini. Hoe een NAC-supporter Seuntjens ook in dit rijtje durft te plaatsen is mij een raadsel.
Het is te hopen dat Drost weer snel paraat zal zijn. Mijn voorkeur voor de wedstrijd tegen Fortuna gaat uit naar een opstelling met:
Ten Rouwelaar / De Roover / Drost / Vd Weg / Ssewankambo / Falkenburg / De Kamps / Matic / Sarpong / Robinson en Tighadouini. Bewust kies ik voor Brandon Robinson omdat ik hem een goede en balvaste speler vind met een goede techniek en een prima schot. 19 jaar te jong? Onzin! Er zijn vele, vele voorbeelden in Nederland en het vooral het buitenland te noemen van spelers die het ook goed doen. De stap te groot voor de basis?
Laat hem dan regelmatig(er) invallen! Immers wij hebben nog een aantal alternatieven voor de midvoor plaats.

Tenslotte wil ik nog mijn complimenten maken richting Vitesse. Trainer + spelers zijn daaar heel goed bezig. En aantrekkelijk voetbal!

WW

Geplaatst: zondag 26 oktober 2014 om 13:36u

En bloc hebben we aardig goed verdedigd, linies kort op elkaar; Jelle staat gewoon bij ons onder contract en deed het goed (al stond hij aan de grond genageld bij die vrije trap) dus dat hoort erbij. Verder kwamen we er een aantal keer gevaarlijk uit, ook buiten de 2 goals. Niet alleen de gemiste penalty, ook die kans van Boateng daarvoor had er best in gemogen.

Desalniettemin: tegen een ploeg in vorm die 16x scoorde in de afgelopen 3 wedstrijden en daarbij maar 3 tegengoals kreeg, en ook nog eens in een uitwedstrijd, is 2-2 een prima resultaat. Had ik ook gezegd als Gudelj nog trainer was geweest. Ik ben nl. 1 van die mensen die ook genoot van het voetbal onder Brandts.

Ik ben content. Nu zorgen dat je dinsdag hoe dan ook verder bekert (hoe maakt niet uit; in de afgelopen bekerronde zijn ADO en Willem II voorbeelden van hoe het NIET moet - laat je niet verrassen en onderschat niets) en komend weekend weer een puntje pakt in Groningen. Dat moet kunnen. Met resultaat komt vertrouwen, en dan komt het betere voetbal vanzelf.

moho

Geplaatst: zondag 26 oktober 2014 om 22:52u

WW, ik was er ook 1 die van EB` s stijl kon genieten. Defense rules !
Compact, profesioneel, zakelijk, volwassen.
Goed punt, nu proberen door te pakken in lastige week , bekerdroom levend houden en aansluitingnhouden met middenmoot.

Gr.
Josip


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2020 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven