of log in voor extras
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

14 oktober 2014
Wie wordt de opvolger van Nebojsa Gudelj?


De mails stromen binnen bij Graeme Rutjes. Direct na het bekendmaken van het ontslag van Gudelj wordt de TD al volop benaderd door zaakwaarnemers en trainers die voor de turbulentste club van Nederland willen werken. Vooralsnog zal echter het duo Hellemons Penders de honneurs waarnemen. Het is niet de verwachting dat zaterdag tegen ado al een nieuwe trainer op de bank zal zitten.

Wie de kanshebbers zijn? De naam Jean-Paul van Gastel zingt nadrukkelijk rond in Breda. De huidige assistent trainer van feyenoord wil graag op eigen benen staan, waar kan dat beter dan bij NAC. Tegelijkertijd is ook de roep om een ervaren man groot. Want moeten we deze kwakkelende selectie wel overdragen aan een beginneling?

De luchtfietsers hopen op Verbeek, Lokhoff, Moniz en ten Cate, andere gehoorde namen: Jan de Jonge, Van Dijk, Maaskant, Van Veldhoven en Pastoor. We zullen het zien welke verrassing Graeme Rutjes uit de hoge hoed zal toveren. Heeft Lemic nog een werkloze trainer in zijn stal?


Bron : De Rat


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties


15-okt-2014
Deel aanhang heet van Gastel alvast welkom
23-okt-2014
NAC en Verbeek gaan volgende week om tafel...


Ratistieken

In totaal bevat onze database 23411 nieuws items met in totaal 353096 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 15,08

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

robf4

Geplaatst: dinsdag 14 oktober 2014 om 8:48u

Graeme Rutjes heeft geen netwerk, behalve wat Feyenoord vriendjes. Dus uit die hoek zal het wel komen. Overigens moet een trainer wl in het pulletje passen de rare club NAC. Verbeek valt daarmee, naast waarschijnlijk salaris, al meteen af.

rimaris

Geplaatst: dinsdag 14 oktober 2014 om 8:52u

Verbeek zit toch bij het oeweevee? Kunnen we misschien ruilen? Is Simon Kistemaker nog beschikbaar, Barry Hughes iemand die het publiek op de banken krijgt! Simeone zou ook wel passen maar salaristechnisch word lastig.

Maestro

Geplaatst: dinsdag 14 oktober 2014 om 9:01u

Vriendendienst http://youtu.be/VoxPvzdMGD8 met zijn maatje.

pannelap

Geplaatst: dinsdag 14 oktober 2014 om 9:12u

Gerard de Haan, de krijgt het NOAD er wel in bij deze broodvoetballers !!!

ennaajseejer

Geplaatst: dinsdag 14 oktober 2014 om 9:15u

Barry Hughes? Dan gaan we er qua Nederlands niet echt op vooruit :-)

10diego

Geplaatst: dinsdag 14 oktober 2014 om 9:17u

Van Gastel zou mooi zijn, zeker met het neveneffect:,hij heeft een band met veel talenten uit de jeugdopleiding. Verbeek ook prima. Maakt spelers fitter en beter al denken ze daar in Duitsland anders over.

Pastoor, Vloet, De Jonge aub niet.

Weet dat Been destijds met Pierre wilde werken bij Feyenoord. Bij Jong Oranje zal hij na banavond wel klaar zijn. Lijkt me een mooie combi.

Sjak

Geplaatst: dinsdag 14 oktober 2014 om 9:26u

10 diego astemblief zeg, niet PvH, alhoewel na degradatie zie niemand hem meer staan bij NAC en zijn we definitief van hem af.
Maar waarom geen Georges Leekens, Franky Vercauteren of Franky Van der Elst.
Die kunnen deze gasten wel leren verdedigen, ben ook helemaal klaar met die zogenaamde Hollandse school . Pak de telefoon Rutjes en ga eens bellen!

XXL

Geplaatst: dinsdag 14 oktober 2014 om 9:30u

Een Belgische afbraakvoetbaltrainer die sigaren rookt en jenever zuipt.

Sjak

Geplaatst: dinsdag 14 oktober 2014 om 9:31u

Hugodver, oude informatie, die gasten hebben al een onderkomen, alhoewel van der Elst is wel weg te kapen bij Roeselare Maaar er zijn er nog genoeg over denk ik zo

kwibus

Geplaatst: dinsdag 14 oktober 2014 om 9:41u

mario been zoekt nog werk..

Hugh Hefner

Geplaatst: dinsdag 14 oktober 2014 om 10:01u

Beste mensen, onder een ander item had ik al aangegeven terstond uit Breda te emigreren als Alex Pastoor de nieuwe trainer wordt. Maar het kan nog erger: Wiljan Vloet. Omschreef ik Gertjan Verbeek als een hork, Vloet is bijna een misdadiger. Die kreeg het bij Sparta voor elkaar om echt iedereen tegen zich in het harnas te jagen, inclusief de koffiejuffrouw, de Chinees die na afloop van elke training de cornervlaggen wast, Opa Jansen die al 55 jaar de kaartjes bij de ingang van de Schietribune knipt, echt iedereen.
Als Vloet de nieuwe trainer van NAC wordt, dan spring ik van de grote kerk.

steef

Geplaatst: dinsdag 14 oktober 2014 om 10:16u

De invloed van een trainer wordt erg overschat. Komt bij dat de meeste trainers net doen alsof het wetenschap is terwijl de invloed van TOEVAL extreem groot is. Het maken van een team is het enige dat een trainer moet doen.

Wat mij in deze fase overigens wel onverstandig lijkt is om een heel onervaren coach aan te stellen.

willemF5

Geplaatst: dinsdag 14 oktober 2014 om 10:18u

Van Gastel? Altemblieft niet! We zijn toch geen opleidingscentrum voor havenslaven? Als trainer nog niets gepresteerd, dus nog geen enkele meerwaarde voor NAC.

Of moet Rutjes dit van zijn nerd-vriendjes doen?

Rogo

Geplaatst: dinsdag 14 oktober 2014 om 10:33u

Tsja, Rutjes kent maar 1 andere club en daar werkt van Gastel tegenwoordig. Net helaas ook op meerdere sites al gelezen dat hij van Gastel al heeft benaderd.

Terwijl een onervaren trainer echt het slechts denkbare idee is nu! Kijk alleen maar naar Tomasson met Roda vorig seizoen. Ook daar zat een beginnend lichtgewicht als td en we weten allemaal hoe dit afgelopen is.

Graag een ervaren coach zoals Been en als assistent Hans Kraaij!

willemF5

Geplaatst: dinsdag 14 oktober 2014 om 10:58u

Triest dat NAC op deze manier een rotterdams clubje wordt..

donvangeene

Geplaatst: dinsdag 14 oktober 2014 om 11:03u

Mensen toch, de wens is vader van de gedachte, maar dudes als verbeek, been, van gastel, ten cate, maaskant e.a. BN`rs kan nac zich financieel toch niet veroorloven.
Mijn voorkeur gaat uit naar een nederlandstalige (communicatie) belg.
En overigens @xxl: ....... het zijn niet allemaal "sigarenrokende, zuipende lieden", zoals jij dat stigmatisch veronderstelde.
Ben benieuwd welke naam uit de koker valt

rade

Geplaatst: dinsdag 14 oktober 2014 om 11:25u

JPvG komt wellicht uit het cirkeltje rond Feyedinges, maar is natuurlijk wel gewoon een geboren Bredanaar die nog in het geel-zwart op de velden aan de Beatrixstraat gevoetbald heeft.

Ik denk dat JP er wel zin in heeft aangezien hij bij Rutten veel minder inspraak heeft dan hij bij Koeman had. Ervaren wil niet automatisch zeggen dat het ook beter is.. Zie Guus Hiddink.

Cheerio

Geplaatst: dinsdag 14 oktober 2014 om 11:25u

Zag in een eerdere reactie van volgens mij Alcoholloze Sint de naam van Jan Wouters. Ook een interessante optie.

petjoke

Geplaatst: dinsdag 14 oktober 2014 om 11:28u

laten we eerst eens even afwachten wat Hellemons en Penders doen........Die krijgen die "club" misschien wel aan het voetballen.....Die zetten de poppetjes misschien wel op de juiste plaats en de stellen ze wel de juiste spelers op en winnen we zaterdag wel van Ado
Het kan allemaal zo veranderd zijn. In ieder geval slechter dan nu kan het niet....Dus hopen op een goed resultaat

Smikkelhut

Geplaatst: dinsdag 14 oktober 2014 om 11:34u

Huub Stevens zou ik echt fantastisch vinden!

Maar het zal vGastel wel worden ja...

Alcoholvrije Sint

Geplaatst: dinsdag 14 oktober 2014 om 11:54u

Ik zou ook een gat in de lucht springen bij Huub Stevens. Niet bij Van Gastel, lijkt me gewoon echt niet slim op dit moment. Jon Dahl Tomasson had in elk geval nog een beetje ervaring als zelfstandig trainer, Van Gastel nul komma nul.

Maar goed, als we dan toch voor een trainer met weinig ervaring gaan - Erik ten Hag eens polsen? Die zal toch wel een keer klaar zijn bij de amateurs van Bayern? Oktoberfest zit erop, dus eigenlijk is het seizoen zo goed als voorbij voor hem.

Overigens noemde ik de naam Jan Wouters inderdaad, maar die kwam niet uit mijn koker. Ik denk niet dat die aan deze klus zou willen beginnen.

Haze

Geplaatst: dinsdag 14 oktober 2014 om 12:04u

Vloet mag alleen al voor die ene wedstrijd die hij speelde met FC Den Bosch in Breda NOOIT trainer worden van NAC. Nooit!

Den86

Geplaatst: dinsdag 14 oktober 2014 om 12:10u

Schijnt dat Van Gastel al twee gesprekken heeft gehad...

VB

Geplaatst: dinsdag 14 oktober 2014 om 12:20u

Volgens mij ben ik de enige die in van Gastel wel een goede kandidaat ziet. Uiteraard een minpunt (ervaring in als coach in de eredivisie), maar verder lijkt t me prima. Zeer goede referenties (ook van buiten de nerds), een beetje een klootzak, op niveau gevoetbald, al jaren betrokken bij een 1e elftal, geen binding met NAC, maar wel uit de streek, etc..

Er zijn heus wel betere kandidaten (Verbeek), maar die zijn volstrekt onhaalbaar voor NAC...

Quinn

Geplaatst: dinsdag 14 oktober 2014 om 12:45u

Nou Rat, maak maar een polletje met mogelijke trainers

Elmo

Geplaatst: dinsdag 14 oktober 2014 om 13:16u

Als het van Gastel zou worden dan ben ik meteen klaar met Rutjes. Als je netwerk beperkt blijft tot regio Rotterdam en omstreken en je komt straks hiermee aan kunnen we ons meteen maar de NOAD Advendo Feyenoord Combinatie gaan noemen.

Krijg je een trainer die nog geen ervaring heeft en NAC als leuke speelbal ziet om uit te proberen. We hebben bij Roda gezien hoe ge-wel-dig Tomasson het deed...

Alleen een doortastende ervaren trainer kan dit zootje redden.

tonnekebreda

Geplaatst: dinsdag 14 oktober 2014 om 13:30u

Nu hopelijk geen half werk voor een nieuwe trainer...het moet een ervaren trainer worden die die gasten weer aan t voetballen krijgt en hopelijk een flinke dosis NOAD erin kan brengen!!
Dus geen assistentjes die bij andere clubs denken iets te kunnen!!    

rats

Geplaatst: dinsdag 14 oktober 2014 om 13:32u

Toch niet weer een trainer die nog nooit een 1e selectie onder eigen hoeden hebben gehad. Niks van het verleden geleerd.

GJ Verbeek zou mijn voorkeur hebben omdat hij ook jongere spelers beter maakt, niet te flauw is en lekker aanvallend voetbalt. Maar aangezien hij zo goed als zeker einde seizoen naar heracles gaat ben ik bang dat.... Maar waarom niet proberen om een goede trainer uit de ere-divisie te halen (JP van Gastel). Die doet het goed met zeer beperkte middelen en kan keuzes maken.

FC Goed Bezig

Geplaatst: dinsdag 14 oktober 2014 om 13:51u

Volledig eens met de rest: JP past niet in ons profiel: een beginneling net als Gudelj en Karelse dus volslagen kansloos in Breda

Luque

Geplaatst: dinsdag 14 oktober 2014 om 14:13u

Gert jan Verbeek zal de juiste man zijn. Maar dan zal wel alles naar zijn zin gedaan moeten worden. De jeugdopleiding tot het eerste elftal. Het zou mooi zijn als zo`n man lang bij de club kan blijven en een juist beleid kan neer zetten. Kijk naar Ron Jans bij Zwolle. Louis van Gaal is ook zo`n trainer. Passanten hebben we niks aan!!
Kies een trainer met een filosofie en denkwijze in beleid. Gert jan Verbeek is de juiste man!!

Nestor

Geplaatst: dinsdag 14 oktober 2014 om 15:08u

Denk dat Jelle belangrijk is in dit besluit. Hij kent de spelersgroep als geen ander. Er zit genoeg kwaliteit in deze selectie. Vraag is wie ze optimaal scherp krijgt. Zo`n type Verbeek past ook niet overal. Met alleen fysiek beulwerk gaat echt niet ieder team beter voetballen.

Maar goed, los daarvan, toch maar een naam droppen. Mijn ideale kandidaat: Co Adriaanse.

dun janus

Geplaatst: dinsdag 14 oktober 2014 om 16:23u

@Nestor

Jelle komt me een beetje de spuigaten uit om het eerlijk te zeggen, maakt zo veel onnodige fouten en ik zie hem veel te vaak zitten in het cafe in Oosterhout. Vind niet dat dat moet kunnen als het zo slecht gaat met je club. Nou heb ik van de huidige looptrainer Frank Boers gehoord dat het al weken niet goed zit in de selectie en dat jongens als ten Rouwelaar en Drost Gudelj al weken niet meer zagen zitten. Het feit dat hij dit tegen me verteld zegt genoeg over de staat van heel de club, iedereen doet zomaar wat. Er moet een trainer komen die structuur kan geven aan NAC in zn geheel, Brood? optie?

petros

Geplaatst: dinsdag 14 oktober 2014 om 16:42u

Beter nu wat geld uitgeven voor een goede trainer ipv volgend jaar eerste divisie...dus verbeek is m.i. de enigste optie

Keesje Ketting

Geplaatst: dinsdag 14 oktober 2014 om 17:03u

ik opteer voor Erik ten Hag met als assistenten RPenders & JP v Gastel

Hopman

Geplaatst: dinsdag 14 oktober 2014 om 17:11u

Een groot deel van de aanhang zal het aanstellen van Van Gastel niet pikken. Hij heeft zich in het verleden uiterst negatief over NAC uitgelaten tijdens zijn Willem2 tijd. Hij boorde NAC regelmatig de grond in en hij had gewoon een grote hekel aan NAC. Een Bredanaar die dus niks van NAC moest hebben.
Dat soort dingen vergeten wij hier niet JP.

Zapmaster

Geplaatst: dinsdag 14 oktober 2014 om 17:15u

Waarom krijg ik de naam Ton Lokhof niet uit mijn hoofd? Heeft ondertussen de nodige ervaring opgedaan en heeft inmiddels een goed netwerk opgebouwd in binnen- en buitenland. Hij is bovendien geen broodtrainer zoals GJ Verbeek (alias "de afkoopsom" maar een man met een NAC hart.

theos

Geplaatst: dinsdag 14 oktober 2014 om 18:05u

Guus Hiddink is binnenkort beschikbaar...

Sjak

Geplaatst: dinsdag 14 oktober 2014 om 18:22u

zojuist gehoord dat Mario Been is gespot bij het stadion, ik ben benieuwd

naceric

Geplaatst: dinsdag 14 oktober 2014 om 19:09u

Johan boskamp

Wilt graag nog eens een nederlandse club trainen en zit in de kring van rutjes

snack

Geplaatst: dinsdag 14 oktober 2014 om 19:21u

Ruud Brood, Zit bij nec maar zal misschien wel een clausule in zijn contract hebben waarbij hij zo naar een eredevisie club kan, indien deze zich aanmeld ....

Verbeek zal financieel echt niet kunnen vrees ik.

Molenschot rules

Geplaatst: dinsdag 14 oktober 2014 om 19:58u

Been lijkt mij wel iets, maar vrees dat we geen Been centen hebben ( ook geen Verbeek, Wouters etc centen overigens

Brammetje de B.

Geplaatst: dinsdag 14 oktober 2014 om 20:29u

Spelbos, Boskamp, Been, van Gastel, Verbeek...

petros

Geplaatst: dinsdag 14 oktober 2014 om 21:06u

je kunt wel mensen nemen die leuk konden voetballen, maar dat maakt hen nog geen goede trainer

Geplaatst: dinsdag 14 oktober 2014 om 21:38u

Hoewel je nooit weet en JP van Gastel zich ook zomaar als nieuwe Frank de Boer zou kunnen ontpoppen: toch vind ik het risicovol. Al is het natuurlijk andere poeier als je bij Ronald Koeman in de keuken hebt kunnen kijken vergeleken met vanuit assistent-trainerschap NAC de stap naar hoofdcoach bij NAC maken. Ik denk al met al niet dat ik het zou doen als ik het bij NAC voor het zeggen had. Toch twijfel ik een beetje, weet je waarom? Ik ga geregeld een broodje halen bij de lekkerste broodjeskraam van Breda en omstreken: Dokter Worst. En enkele weken terug, toen er nog geen sprake was van ontslag Gudelj, begon de Dokter himself - ook een echte ouwe NAC supporter trouwens - tegen mij dat Van Gastel een goeie voor NAC zou zijn. Misschien heeft ie van worsten bakken meer verstand dan van voetbal, maar zijn betoog was aardig gloedvol en sneed wel hout. Wie ben ik om de Dokter tegen te spreken? Tja, ik weet het: het is een argument van niks, aanbevolen worden door de plaatselijke worstenbakker. En toch spookt het door mijne kop.

Vloet: zeer zeker niet doen, hier ken ik veel minder twijfel dan bij JP van Gastel. Teveel slechte verhalen van gehoord van een Sparta-kennis.

Om uiteenlopende redenen zie ik ook niet veel in het rijtje Jan de Jonge, Van Dijk, Maaskant, Van Veldhoven en Pastoor. Ik denk gewoon niet dat ze karakterologisch bij NAC passen.

Lokhoff zit goed bij Wolfsburg. Heeft ongetwijfeld veel bijgeleerd na zijn 1e NAC trainersperiode, maar die zal dus niet komen.

Wie dan wel?

Henk ten Cate wil volgens mij geen echte nieuwe klus meer, maar als interim om het seizoen af te maken bijv.? Mits hij wil, volmondig `ja`. Heeft in 2013 Sparta onbezoldigd geholpen en altijd gezegd dat hij een zwak heeft gehouden voor NAC. Wie weet wat hij voor een filantropisch salaris wil doen. Een toenaderingspoging is wellicht minder kansloos dan op het oog lijkt. Dan moet er wel gezocht worden naar iemand voor na dit seizoen, want hij zal dit m.i. nooit langer willen dan maximaal dit seizoen afmaken.

Wat ook zou kunnen werken, voor een tijdje althans, is wellicht Mario Been. Waarom? Deed het bij NEC na een zwak begin prima (toen NAC 3e werd werden we in de playoffs door Been`s NEC van de mat gespeeld), deed het ook bij Feyenoord behoorlijk goed in zijn 1e seizoen (4e plaats + finale KNVB beker) en met Genk de Belgische beker gepakt. Wat dan weer in Been`s nadeel spreekt, is dat hij bij zowel Feyenoord als Genk vroegtijdig weg is gestuurd. Conclusie: Been zou voor de korte termijn weleens prima kunnen zijn, maar dan gewoon niet te lang vastleggen. Dus geen contract voor 2,5 jaar geven.

In de categorie luchtfietserij zou van mij Verbeek of Huub Stevens zo mogen komen.

naceric

Geplaatst: dinsdag 14 oktober 2014 om 22:23u

Het wordt boskamp....

Zit in feijenoord kamp en heeft banden met de belgische markt en is een prima scout.... En een keuk markant figuuur welke bij nac past

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: dinsdag 14 oktober 2014 om 22:28u

Heb `m al een aantal keer mogen proeven , HT broodje worst , net een beetje meegeroosterd broodje , zuurkool , stukjes augurk (fijn gesneden) , Spaanse pepertjes (fijn gesneden) , krokant gebakken stukjes ui etc. , daarover niet de gewone mosterd maar de pittige , jaja ...... , daar heeft ie echt verstand van !

Maar wr een beginnende trainer is ht advies van Dokter Worst .....? , WW , heerlijk als mensen op hun gevoel afgaan maar eeh......
Nee , van Broojkus het ie veul verstand.....

slaaiklep

Geplaatst: dinsdag 14 oktober 2014 om 22:38u

Johan Boskamp.

Den86

Geplaatst: dinsdag 14 oktober 2014 om 23:19u

Eva Carneiro

moho

Geplaatst: woensdag 15 oktober 2014 om 0:12u

Verbeek, stevens, wouters, van dijk......NOAD mentaliteit.
Wie weet doen Hellemons en Penders het naar behoren.

Pastoor, Vloet, Maaskant astemblieft zeg.

Been zou evt ook kunnen.

Maar veel belangrijker isdat spelers in de spiegel kijken en beseffen dat zij veel te weinig brengen, makkelijk wijzen naar trainer past niet.

ADO 3 punten, en can daaruit omhoog kijken.

Gr.
Josip

Demajoornac

Geplaatst: woensdag 15 oktober 2014 om 8:27u

Stanley Menzo
Is vrij ik zeg waarom niet

danny b

Geplaatst: woensdag 15 oktober 2014 om 8:39u

Verbeek, Stevens, Been, dat zijn toch helemaal geen realistische namen. Die zijn een veelvoud van het salaris wat ze hier kunnen krijgen gewend. En hoeveel eer valt hier te behalen? Met zo`n rooky van een td, geen geld en een selectie waar weinig in zit..? de druk is hier relatief hoog en het rommelt altijd bij NAC. De poppetjes kunnen zomaar volledig van het toneel verdwijnen en lijken uit de kast vallen. Die gasten zijn gek.
Ik vrees echt dat we het met het kaliber Vloet moeten gaan doen.. of nog onbekender. Alhoewel... de td heeft niet eens een netwerk en die is aangesteld door de financiers die daarmee hebben laten zien er ook geen kijk op te hebben. Dus dat wordt waarschijnlijk visieloos kiezen tussen werkloze oude gedienden.
Ik zal ook eens meedoen aan namedropping.. lijkt me ook onhaalbaar maar Ard Langeler lijkt me een goede, rustige, maar geen softe vent. Jan Everse... ook een naam die ik om me heen al een paar keer heb horen vallen. Dat zou weleens precies het type kunnen zijn wat deze groep nodig heeft en hier ook past.

Het lijkt trouwens wel alsof ze eergisteren opeens bedachten dat er ook een nieuw iemand moest komen. Zo ontzettend knullig en onervaren komt het over. Geef mij dan maar een dikke td met borsthaar krullend uit zn hempje.

muskeklier

Geplaatst: woensdag 15 oktober 2014 om 9:35u

uuhm ze lopen voor op de begroting, dit betekend dat er ergens een gaatje is voor een leuke ervaren trainer.

ik zeg verbeek, dat heb ik al laten weten 1 dag na twente thuis

is wel een hork naar buiten toe maar durft wel te wisselen al is het na 20 minuten..
anders htc met penders als assistent.

achja ik zou het zoiezo anders aanpakken bij nac1

zet de keeperstrainers bij de keepers, penders bij de verdedigers, lokhoff voor het middenveld en pi-air/remie voor de aanvallers.

ofterwijl assistenten wegzetten waar ze zelf speelden, tips laten geven etc!!
daarboven een type g.j. verbeek/htc voor de aansturing etc.

petjoke

Geplaatst: woensdag 15 oktober 2014 om 10:09u

je kan alle namen noemen van trainers die vrij zijn, maar.......hebben die mensen zelf wel intresse in NAC. Dat is de vraag?????.

donvangeene

Geplaatst: woensdag 15 oktober 2014 om 11:05u

goeie @theo

Noad

Geplaatst: woensdag 15 oktober 2014 om 12:40u

Gewoon Hellemons en Penders tot aan de winterstop. Tot die tijd rustig kijken naar een fatsoenlijke trainer. Zit niet te wachten op weer een club icoon die verpest word.

HupNac

Naced

Geplaatst: woensdag 15 oktober 2014 om 21:17u

Iemand al gedacht aan Adelaar of Atteveld?

Martinus

Geplaatst: woensdag 15 oktober 2014 om 22:04u

Ik vind het erg lastig om een ervaren naam te vinden die hier zou passen, buiten Gertjan Verbeek, maar ik verwacht dat die dit risico niet gaat nemen.

Namen als Adriaanse, Stevens en Ten Cate zijn, als vaste trainer, niet te betalen voor NAC. Wouters ook niet, aangezien die volgens mij werkzaam is in Turkije en niet zomaar even hierheen komt. Ik weet niet hoeveel Been zou vragen, maar ik zie die niet voor de groep staan, al heeft hij zeker resultaten behaald als trainer. Arnold zou mooi zijn, maar heeft een doorlopend contract. Langeler gaat heus niet weg bij PSV.

Maar in elk geval moet NAC niet uitkomen bij Wiljan Vloet. Die maakt alles kapot en moet dus gemeden worden. Arrogante misselijke man.

En dan lees ik de naam van Adelaar, ben ik niet kapot van. Atteveld vind ik maar een kleurloze man, die paste wel bij Roda destijds, maar toch niet hier zeker? We hebben iemand nodig die mentaliteit erin gooit, die NOAD in de selectie krijgt. Een type Verbeek, als je het mij vraagt.

Stanley Menzo kan een outsider zijn, die heeft wel ervaring, maar het blijft een keeper. En dat zijn vaak niet de beste hoofdtrainers. Everse zou een goede optie zijn, al is die al jaren uit beeld. Ik vind het al met al erg lastig, de ervarener trainers zijn om uiteenlopende redenen niet haalbaar en om nou een onervaren trainer te halen is weer zo`n risico. Als je dt doet, zorg dan in elk geval dat het geen boegbeeld van NAC is, want die vallen helaas in deze functie te vaak van hun sokkel.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
1996 - 2020 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven