homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

30 augustus 2014
Kenners: NAC wint van fc zwolle


Een GeelZwart gekleurde FC Onder Ons gisterenavond. Aan tafel: Joeri de Kamps en Sjoerd Mossou.

De Kamps heeft het naar zijn zin in Breda en trekt zich niet veel aan van de commotie van afgelopen week: ‘We willen gewoon lekker voetballen, de spelers houden zich niet met zulke zaken bezig. Hooguit Jelle. Gisteren kregen we bijvoorbeeld een erg gezellige rondleiding in Breda. De supporters in Breda willen dat je je altijd 100% inzet. Ik ben een speler die daarbij past. Ze maken trouwens wel grapjes over mijn Amsterdamse accent.

Sjoerd Mossou is duidelijk over de turbulentie in de afgelopen week: ‘Jan-Willem van Dijk heeft best leuke ideeen, maar je moet het volk achter je krijgen. Dat doe je niet door als koekenbakker zulke dingen voor de camera te roepen.’.

Mossou barst van het vertrouwen over het nieuwe seizoen: ‘Het wordt een heel moeilijk jaar. Er zijn een aantal clubs die elkaar nauwelijks ontlopen, het zal billenknijpen worden. Alweer. Er is niet één heel slechte club. Het is zoals het is.’’

Toch zijn beide heren het volmondig eens over de uitslag van morgen: ’NAC wint’. En zo is dat kullekes!

Bekijk de hele aflevering hier.


Bron : De Rat, Omroep Brabant


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: zaterdag 30 augustus 2014 om 11:57u

Knap dat Sjoerd kan inschatten dat het niveau van de `onderste` clubs gelijkwaardig is na drie speelrondes..... Ik denk dat je ook moet kijken welke teams wat langer bij elkaar spelen (wat het minpunt bij NAC kan worden) en welk niveau spelers er op de bank zitten bij de clubs die er voor `ons` toe doen zoals Excelsior , Cambuur , Eagles en stillempies. Na een speelronde of 10 ga ik eens echt kijken , maar het gelijke spel tegen Excelsior is in mijn ogen de eerste mispeer van het seizoen.... , och... , dan maar verrassen tegen PEC !

10diego

Geplaatst: zaterdag 30 augustus 2014 om 12:00u

Mossou is toch een vragensteller en stukjesschrijver? Heel raar al die programma`s waar journalisten als deskundigen worden neergezet: arno vermeulen, frits barend, martijn krabbedam, thijs slegers, sjoerd mossou, willem vissers. Allemaal vragenstellers die omgedoopt zijn tot deskundigen. Ze hebben allemaal één ding gemeen: 0 wedstrijden in het betaalde voetbal gespeeld.

Heel moeilijk jaar en billenknijpen? Als de boel een beetje fit blijft zijn we rond Carnaval veilig. Te beginnen met een overwinning op Zwolle.

leeuw

Geplaatst: zaterdag 30 augustus 2014 om 12:53u

Hélemaal eens met 10 Diego!

Beatrix92

Geplaatst: zaterdag 30 augustus 2014 om 13:13u

Sjoerd was of is toch een kiepert van JEKA. Per definitie weten keepers niets van voetbal en worden zelden serieus genomen.

maat xxl

Geplaatst: zaterdag 30 augustus 2014 om 14:00u

Zou wel leuk zijn om na 16 wedstrijden weer eens te winnen! Heb alleen een bang vermoeden dat het morgen niet gaat gebeuren! Het voetbal wat nac op dit moment speelt is louter gebaseerd op toeval en angst! Spelers weten elkaar amper te vinden op de korte ruimte, driehoekjes zie je totaal niet! Achterin is Drost een paniekzaaier geworden die geen zelfvertrouwen uitstraalt! Voorin zijn we nog steeds te tam! Dus als het kan nog aub 3 spelers halen bestuur!

FC Goed Bezig

Geplaatst: zaterdag 30 augustus 2014 om 14:53u

Er staat geen maat op je maat xxl. Hier roepen om 3 spelers hahaha nac heeft geen stuiver meer in kas en moet het hiermee doen. Kan ook best alleen wordt het dan wel snel tijd voor een overwinning. Het voetbal was vorige week niet best, maar dat zie ik nog wel komen. Zit meer voetbal in de ploeg dan vorig seizoen. Falkenburg en perica gaan ze echt wel in het net schieten en/of koppen. Te beginnen morgen.....hoop ik.....

Bavi

Geplaatst: zaterdag 30 augustus 2014 om 19:31u

Ik geloof dat alle Ratschrijvers (incl. Mezelf) ook 0 ere divisie wedstrijden op hun naam hebben en wij brallen toch ook allemaal op de site wat we vinden ! Beetje vreemd dat Sjoerd (wat toch echt wel een echte Naccer genoemd mag worden) dan zijn mening niet mag geven. Hij heeft zichzelf nooit een deskundige genoemd. Bovendien denk ik dat hij wel een punt heeft. Nac is er inderdaad sterker op geworden, speelt wat meer naar voren, maar ook ik (zelfs al na slechts 3 wedstrijden) zie geen echte zwakke broeders. Dat betekent automatisch dat een ploeg of 5-6 aan elkaar gewaagd zijn en voor de laatste 3 plaatsen gaan strijden, waaronder helaas ons ploegde.
Met carnaval veilig ..... dat gelooft toch niemand ? Dat noemen ze nou bedrijfs blindheid
Maar voor morgen heb ik wel een goed gevoel en gezien de uitslagen en stand is dat nodig ook.

ctk

Geplaatst: zondag 31 augustus 2014 om 0:41u

Het is toch wel triest als je van Zwolle wint het een verrassing wordt genoemd.
Het is ook best triest dat clubs zoals Zwolle en Cambuur NAC al ruim voorbij zijn, clubs die een paar jaar geleden in de middenmoot van de Juup league speelde.
En wat 10 diego zegt is natuurlijk grote onzin, Sjoerd heeft gewoon 100% gelijk, een stuk of 6 clubs gaan uitmaken wie de onderste 3 worden en daar hoort helaas NAC Breda ook bij.
En vanmiddag wordt het gewoon weer heel moeilijk om van Zwolle te winnen....ik voorspel dan ook 1-1

Charpie

Geplaatst: zondag 31 augustus 2014 om 11:41u

Zo triest is het allemaal niet CTK: misschien heb jij nooit de ellende meegemaakt van een jarenlang verblijf in de onderste regionen van de eerste divisie ( zoals dat toen nog heette) Thuis verliezen van FC Wageningen enzo. Wij doen gewoon mee op het hoogste niveau en spelen gelijk tegen Twente, als eerste wapenfeit.
Kijk eens naar clubs als NEC, Roda, De Graafschap, Sparta...

Wij zijn NAC en niet triest!
Kom op zeg.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven