homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

9 mei 2014
18 minuten met….


…Nebojsa Gudelj. De voorbereiding op de lastige wedstrijd tegen SDO kende nog net wat ruimte voor een diepte-interview. Omroep Brabant vroeg de trainer hem hemd van zijn lijf: ‘Ik ben niet tevreden over het spel, NAC moet veel meer aanvallen, veel meer strijd leveren.

’Ik heb te maken met de samenstelling van het team. Op mentaal gebied was het elftal vorig seizoen veel sterker, veel meer winnaars met doorzettingsvermogen. Dit seizoen was het elftal mentaal niet sterk, dat merkten we vooral in de laatste fase van de competitie. Het team was niet in evenwicht, ondanks dat elke positie dubbel bezet was. Sommige spelers konden niet omgaan met teleurstellingen of concurrentie. ‘

‘Onze kwaliteit was dit seizoen niet het leveren van strijd, maar omschakelen. Dat soort voetbal moesten we met deze aanvallers spelen. We moesten inzakken om ruimte te creeren. Daarbij misten we snelheid achterin, daardoor konden we weinig ruimte laten. We konden gewoon niet naar voren voetballen. Terwijl ik een trainer ben die van aanvallend voetbal houdt. De kwaliteit van de groep bepaalt echter hoe je gaat voetballen, er moet resultaat behaald worden.’

‘Zelf heb ik ook fouten gemaakt, ik loop niet weg voor mijn eigen prestatie. Ook ik moet me verbeteren en ontwikkelen. Mijn communicatie met de spelers is mijn sterke punt, ik geef ze veel aandacht. De communicatie met de pers en supporters kan veel beter. Nederlandse les? Ja, dat zou zomaar kunnen.’

Een achttien minuten interview met de trainer die uitlegt waarom NAC dit seizoen niet kon spelen als hoe wij en hij het wilden zien. Helemaal bekijken? Dat kan hier!


Bron : De Rat, Omroep Brabant


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: vrijdag 9 mei 2014 om 20:39u

He he..... , een man die eindelijk een béétje in de spiegel kijkt , `t is geen kenmerk van zwakte hoor Nebo...
Z`n uitleg over het waarom er vanuit een verdedigende speelstijl gespeeld werd is een plausibele in mijn optiek , te trage verdedigers en aanvallers die niet met kleine ruimtes om kunnen gaan , tja , niet veel tegen in te brengen.....
Maar..... , waarom dan steeds na afloop van wedstrijden die wéér een NAC in de eigen zestien overwegend lieten zien melden dat `we` vooraf afgesproken hadden dat we dat niet zouden doen , beetje ongeloofwaardig.

Jezelf laten overhalen door een ( overigens prima vragen ! ) interviewer om Nederlandse les te volgen was een beetje tenenkrommend om te horen , maar goed , gewoon doen zou `k zeggen.
Ik vind overigens dat niet alleen het machtig zijn van de Nederlandse taal belangrijk is , het gaat meer om wát je zegt ....

Ik schat in dat heel de club nu door heeft dat het totaal anders moet met het aantrekken van nieuwe spelers dus meer NOAD , hard werken heb ik genoeg gezien , het gaat om strijd en passie , een nuanceverschilleke.

Hup Nebo , Hup NAC !

de puut

Geplaatst: vrijdag 9 mei 2014 om 22:12u

Nederlandse les??????? Hoe lang is deze man al wel niet in Nederland. Had NAC hem daartoe niet voor zijn aanstelling al moeten verplichten??????? Ondanks de spelers, die er ongetwijfeld zullen komen is NAC voor mij nu al degradatie-kandidaat nr. 1 voor het seizoen 2014/2015 met deze angsthazerige trainer met een Servisch brevet.

Mieshoop

Geplaatst: vrijdag 9 mei 2014 om 22:17u

@ de puut

Gratis tip: drink eens een https://nl-nl.facebook.com/augustinusbier. Smaakt vele malen lekkerder dan een glas azijn en je berichten worden er een stuk positiever van. Waar is de vrolijke man uut emm`n gebleven?

Ontopic: goed interview van Gudelj. Maar hij zal deze zomer samen met Rutjes toch zijn best moeten doen om wat stevige vissen uit de vijver te hengelen...

Beatrix92

Geplaatst: vrijdag 9 mei 2014 om 22:23u

En het gekke is, naďef of niet, ik heb er alle vertrouwen in !

moho

Geplaatst: vrijdag 9 mei 2014 om 22:24u

Maniac_Breda

Geplaatst: zaterdag 10 mei 2014 om 0:05u

Ik ben de afgelopen tijd eigenlijk altijd negatief over deze trainer geweest,
maar eerlijk is eerlijk dit was een goed intervieuw. Ik zie iemand die in de spiegel durft te kijken en toe geeft dat dingen anders hadden gemoeten. Ik geloof hem als hij zegt dat ie ander wil spelen maar dat deze groep dat niet kon. Ik zeg nieuwe ronde nieuwe kansen en laat maar zien dan volgend seizoen. Dat gezeik over afgelopen seizoen moet nou maar is over zijn en met z`n alles achter de nieuwe groep en technische staf gaan staan en er een top seizoen van gaan maken. Wij zijn NAC toch !!!!

Sjak

Geplaatst: zaterdag 10 mei 2014 om 9:33u

@Puut, half off topic

Laat ik eerst beginnen dat ik jouw bijdragen tot enkele maanden geleden las en er altijd wel iets in vond wat steekhoudend was, je kan er niet mee eens zijn maar dit is ook een forum.
De laatste weken lijkt het er op dat je bijdragen alleen maar gericht zijn op Gudelj.. van het niveau Peppie&kokkie en JannyF7. Ik ben dat niet gewend van je.
Wat is er gebeurd...
Wat mij betreft kunnen dat zijn, of je loopt je al anderhalf jaar scheel te ergeren aan het spel en die frustratie komt er nu uit of er is iets gebeurd tussen jou en Gudelj.
Mijn tip en hoop is, laat het laatste los en kom weer met een inhoudelijk verhaal. Je mening hoef je echt niet te veranderen.

Zelf reageer ik nu even niet zoveel op dit forum, er is niet zoveel nieuws, als straks het spel weer los gaat dan zullen we zien of wat nu gebeurd effect heeft gehad.


Rutski

Geplaatst: zaterdag 10 mei 2014 om 20:18u

Filmpje had net zo goed 3 minuten kunnen duren. Herhaling herhaling herhaling, en te weinig zelfkritiek m.i. Maar ja, we Will see next season. Hup NAC!

Groesman

Geplaatst: zondag 11 mei 2014 om 10:26u

ik heb veel vertrouwen in de organisatie die er nu staat, ik geloof op de worden van justin dat ze meer een team gaan vormen en elkaar beter gaan ondersteunen!
Gudelj is echt geen domme man, heeft het ook niet voor niets goed gedaan in de NAC-jeugd. Komend seizoen hopelijk het juiste spelersmateriaal om mee te werken en dan gaat het helemaal goed komen!

Ritchey

Geplaatst: zondag 11 mei 2014 om 10:37u

Nederlandse taaltraining: Gudelj/Goetzee/Rutjes, als team moeten jullie beslissen of Gudelj een uitgebreide training gaat volgen. Ik ben echt geen maatstaf voor de selectie, maar ik ben Gudelj in het interview na een paar minuten kwijt. Daadkrachtig de lijnen uitzetten voor een wedstrijd of op een training of iemand tot de orde roepen, kan alleen maar denk ik als je duidelijk je punt kan maken. En de beperkte NL taal geeft dan zeker wel zo z`n beperkingen. De kennis en kunde in het hoofd van Gudelj daargelaten. Dat kan daar los van staan. Het overbrengen en terechtroepen van spelers, daar is de goede taalbeheersing alleen al onontbeerlijk voor.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2020 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven