of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

29 maart 2014
Dat is er één van Tempo Team


Wellicht had de oude meester gisteren nog van grote waarde kunnen zijn in de slotfase van het duel tussen NAC en FC Liegebeest. In plaats daarvan kreeg Anthony Lurling van zijn huidige werkgever sc heerenveen te horen dat er aan het einde van het seizoen geen plek meer voor hem is.

Met veel bombarie werd Lurling amper 2 maanden geleden nog onthaald op het 'oude nest', zoals hij het zelf omschreef. Dat nest is inmiddels echter het toneel van een grote schoonmaak, waarvan onder meer de toch al niet zo gelukkige aanvaller nu dus de dupe lijkt te worden.

Bij Omroep Brabant vermoedt men dat Teun er nog een jaar bij 'zijn' FC Den Bosch aan zal plakken. Bij Sp!ts schrijft een rancuneuze meneer uit dordt-noord de voetbalstukjes. En bij Heerenveen kunnen ze zich waarschijnlijk op gaan maken voor een erg korte afscheidsspeech.

En wij maar denken dat de pot van gisteravond al een grote anticlimax kende...


Bron : De Rat


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Anthony Lurling


Ratistieken

In totaal bevat onze database 23411 nieuws items met in totaal 353096 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 15,08

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

moho

Geplaatst: zaterdag 29 maart 2014 om 22:32u

Van een droom afscheid naar geruisloos afscheid.....een afscheid in Breda moet er komen , maar ipv spontaan krijgt het nu toch een bijsmaak.

Yeun bedankt, heb van je genoten op het veld.

Gr.
Josip

dutchbird

Geplaatst: zondag 30 maart 2014 om 1:24u

Gewoon nog een jaartje NAC Teun. Geen gekke dingen doen, 10 keer scoren en dan een geweldig afscheid. Geen basisplaats maar pinchhitter met 2 x modaal als salaris. 15 tot 20 keer invallen en dan telkens 25 minuten voorop gaan in de strijd zodat blijft hangen waar je goed in was. Dat verdien jij en dat verdient NAC.

VB

Geplaatst: zondag 30 maart 2014 om 11:16u

Teun is niet meer van Tempo Team, dat wapen is er niet meer. Helaas, het had zo mooi en zo... Hij wil nog een jaar ere, maar het zal wel den bosch voor nop worden. Of gewoon stoppen omdat het op is.

Bavi

Geplaatst: zondag 30 maart 2014 om 16:34u

Hij regisseerde en regisseerde, wist zelfs die VI-neppert en die BN de Stem-clown voor zijn karretje te spannen ! Kon kiezen uit vele clubs ! Maar zat met 1 ding er helemaal naast. Hij presteerde hier ook al 1,5 jaar matig, excelleerde 1 pot en wilde daar nog jaren op teren. Nee Teun, je krijgt het afscheid wat je verdiend zeggen ze altijd en met al je spelletjes en gestook wordt dat een jaartje uitbollen in de Juupkes League.
Bij een beetje zelfkennis had het anders zo mooi kunnen zijn ......
Houdoe en bedankt, maar ik laat geen traan om die Bossche eigengereide bol.

Al Pacino

Geplaatst: zondag 30 maart 2014 om 19:02u

Ja, ja, Lurling (geen Teun, want ik voelde mij nooit zo familiair met jou) daar ga je dan door de achterdeur! Had je niet verwacht, hč?! En nu maar hopen dat er nog een groepje NAC-Lurling-fans zal zijn dat afscheid van jou in Breda zal willen nemen.

Wat had het allemaal mooi voor jou kunnen zijn en nu...............

piair

Geplaatst: zondag 30 maart 2014 om 21:19u

Vind dat we Lurling moeten beoordelen op zijn totaal aantal wedstrijden voor Nac en niet alleen de laatste 1,5 jaar.

Samenvattend, denk ik dat hij voor NAC een leuke speler is geweest waar we mooie herinneringen aan bewaren, met alle ups en downs.

Ratatouille

Geplaatst: maandag 31 maart 2014 om 11:02u

@Bavi,

Jongen, wat moet jij ergens gefrustreerd zijn ergens over... geen enkele gelegenheid laat je voorbij gaan om Lurling te bashen... wat is dat? Jaloezie? Wrevel dat je zelf niet verder gekomen bent dan FC Bal op het Dak 5?
Hou toch eens op, joh. We weten inmiddels dat je - mild gezegd - geen fan bent van Lurling, maar om nou ieder bericht over die jongen weer met hetzelfde blabla leedvermaak `houdoe en bedankt`-verhaal te komen... beetje treurig aan het worden.

Let it go... hij is belangrijk geweest en het is jammerlijk afgelopen voor alle partijen... c`est ca!

Bavi

Geplaatst: maandag 31 maart 2014 om 15:50u

Over frustratie gesproken Tatatouillie ........

Iemand die alle fatsoensgrenzen keer op keer overschrijdt ga IK inderdaad niet uitzwaaien en met mij gelukkig velen. Hoe belangrijk hij voordien ook is geweest. NIEMAND is belangrijker dan ons cluppie.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2020 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven