homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

7 januari 2014
Reacties uit Valencia op veranderingen topstructuur


Tijdens een ingrijpende structuurswijziging binnen een organisatie neemt iedere betrokkene zijn eigen rol in. Voor de mannen die het op het veld moeten doen de rol zo min mogelijk met randzaken en volledig met het voetbal bezig te zijn. Dat het hele spul nu 1800 kilometer ten zuiden van het Rat Verlegh Stadion op kamp is komt dan ook niet slecht uit. Voor Nebo en zijn staf is weer de rol weggelegd de spelers bij de voetballes te houden. 'De huidige situatie is natuurlijk voor niemand goed. Net als aan het begin van het seizoen toen er zoveel onrust was met het vertrek van de algemeen directeur. Mijn spelers moeten zich focussen op het voetbal. Wat er speelt bij de financiers mag geen invloed hebben op het groepsproces. Dat is niet goed. Persoonlijk hoop ik dat het snel geregeld wordt, want anders krijgen we steeds weer dezelfde vragen. Zoals ik al eerder zei, hoop ik dat er zo snel mogelijk duidelijkheid komt. Het liefst voor volgende week zaterdag als we tegen AZ de competitie hervatten.'

Met de focus van de spelers zit het overigens wel goed. Dat het bij NAC nooit rustig is en dat er op bestuurlijk niveau nog een hoop stond en staat te gebeuren kan voor niemand als een verrassing zijn gekomen. Kees Kwakman kent het klappen van de zweep bij de altijd rommelende vulkaan NAC. 'We zijn wel wat gewend bij NAC. Zeker de jongens die hier al een tijdje zitten. Wij hebben het er wel over. Wij willen ook dat de club op een goede manier geleid wordt en dat er zo snel mogelijk een nieuwe structuur, visie en beleid gaan komen. Laten we hopen dat de mensen die daar verantwoordelijk voor zijn hun verantwoording nemen en goede beslissingen nemen.'

Goede instelling Kees! Voetballuhhh en dan wel goed genoeg om de club geen extra dreigend degradatiedruk te bezorgen is alles wat de spelersgroep bij kan en moet dragen.

De supporters kunnen dat weer vergemakkelijken door maximale steun. Te beginnen volgende week zaterdag, in alkmaar, voor een tientje met de auto. Hier te bestellen.


Bron : De Rat, BN/Destem, Omroep Brabant, NAC


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29

Relaties

Nebojsa Gudelj
Kees Kwakman

18-jan-2014 AZ-NAC (3-0)

06-jan-2014
Persbericht NAC: Topstructuur wijzigt...


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

muskeklier

Geplaatst: dinsdag 7 januari 2014 om 20:56u

en vergeet niet om meteen 2 weken erna om ie kaarten nu ook te bestellen heracles uit VRIJE VERKOOP!!!

Maotje

Geplaatst: dinsdag 7 januari 2014 om 22:22u

Jong NAC heeft vanavond alvast het goede voorbeeld gegeven. Zonder een aantal vaste basisspelers die nu in Spanje zitten met NAC 1, maar met de altijd ijverige Teun Lurling als linksbuiten, speelden de mannen van Anton Joore tegen zondag 3e klasser Unitas `30. De Bredase geel-zwarten wonnen in een aantrekkelijke wedstrijd met 2-6 en de oude meester scoorde na een solo langs 3 tegenstanders persoonlijk de 1-4. Hup NAC!

nac1927

Geplaatst: woensdag 8 januari 2014 om 8:28u

Knap op dit niveau hoor!!!!

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: woensdag 8 januari 2014 om 13:34u

Vandaag deStem weer vol verbazing zitten lezen dat v.As mag vertrekken en dat ie dat komende dagen gaat vernemen van twee van de nieuwe eigenaren van de club , jonge jonge ...... Moet dat dan écht eerst in de krant vraag ik me af ?!
Zeker nu diezelfde v.As met 11aflopende contracten bezig is uit de selectie ..... , wat een belachelijke timing naast dat het uitlekken van dit nieuws zeer onbeschoft is !

bertjeB

Geplaatst: woensdag 8 januari 2014 om 21:41u

@hoog: ik neem aan dat hier sprake is van gespeelde verbazing van jou kant want ik neem aan dat je niet echt iets anders had verwacht.....

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: woensdag 8 januari 2014 om 22:41u

Ik vind het onbeschoft om het aanstaande ontslag te lekken naar de krant voordat je het `m persoonlijk hebt medegedeeld , beschamend zoiets.
Al dagen gaan er inderdaad geruchten over het aanstaande ontslag van v.As , al kwalijk genoeg maar Yandro Blanco van BN De Stem meld het bericht van vandaag niet zomaar , heeft ingevoerde bronnen schat ik in.

Als je een TD of AD bent van een BVO moet je natuurlijk bestand zijn tegen geruchten en achterklap maar dit ging me iets te ver , hoort niet bij normale bedrijfsvoering en zéker niet bij NAC !


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2020 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven