homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

19 oktober 2013
Vandaag naar Utrecht: heen over A27, terug over A15 en A16.


Vanavond (19.45 uur) staat de uitwedstrijd in Utrecht op het programma. Maarliefst 850 supporters gaan mee. Het is dat er bij de Galgenwaard niet meer parkeerplaatsen waren, anders was het aantal verkochte autocombikaarten vele malen hoger geweest. Omdat het voor een groot deel van de uitreizende supporters weer even geleden is dat ze een uitwedstrijd hebben bezocht, hebben we even wat belangrijke wetenswaardigheden op een rijtje gezet.

Oosterhout
Zaterdagmiddag zal de A27 geelzwart kleuren. In het eerste geval om de afslag bij Oosterhout te nemen. Daar hebben een club NAC supporters in de Klappeijstraat (Café Binnen) afgesproken om er een pilsje te gaan indrinken.

Omwisselen
Dat indrinken zullen ze tot een uurtje of 18.00 uur kunnen doen, want tussen 18.15 uur en 18.45 uur moet men hun omwisselbiljet omruilen bij Hank (De Keizer). Bij het online bestellen van je ticket hebben mensen mogelijk de optie ‘ticket uitprinten’ gekozen. Dit uitgeprinte ding is niet geldig en kun je dus thuis laten.. Je krijgt je omwisselbiljet namelijk gewoon thuis gestuurd. Dit per post ontvangen omwisselbiljet gebruik je zaterdag bij het omwisselpunt in Hank.

LET OP: Er moeten 750 man omwisselen binnen een half uurtje, dus is er bij vijf stewardteams in totaal 12 seconden per supporter tijd. In die twaalf seconden moet de kaart, seizoenkaart en legitimatie worden gecontroleerd en een toegangsbewijs worden gegeven. Zorg er dus voor dat je alles bij de hand hebt om het niet onnodig lang te laten duren. Elke supporter moet de kans hebben om tijdig in het uitvak staan, dus hit and run!

Aankomst Utrecht
De ‘exodus’ verplaatst zich vervolgens richting de Galgenwaard. Op de A27 pak je bij Knooppunt Lunetten de Ring Utrecht Zuid (parallel aan de A12). Eenmaal op de Ring Utrecht Zuid hou je de verwijzingen Lunetten aan. Deze zullen je na een paar 100 meter de weg af leiden, waarna je de verwijzingen Galgenwaard al snel zal tegenkomen. Onderaan de afrit neem je op de rotonde de eerste tak. Blijf daar de borden Galgenwaard volgen, tot de borden zeggen dat je de afslag moet nemen. Halverwege de afrit naar de Galgenwaard worden uitsupporters naar een afgeschermde parkeerplaats geleid. Let daar goed op, want je ziet op die afrit de entree naar de parking vaak net te laat. Zorg dus dat je daar vaart mindert.
Het is vanwege de beperkte capaciteit van de parking belangrijk dat je met zoveel mogelijk man in een auto zit. We willen niet het risico lopen dat medesupporters noodgedwongen buiten de poorten moeten blijven staan.
Zorg er ook voor dat je je niet onnodig laat oppakken voor wildplassen. Zodra je de entree van betreed zie je onderaan de trap de urinoirs. Daar kende legaal pissen. Daarna betreed je het bezoekersvak en zing je 90 minuten lang over hoe groot een leugenaar die Wilco van Schaik wel niet is.

Terugweg naar Breda
Zorg voor de terugweg dat je voldoende plek hebt in de achterbak. Er moet tussen de lege flessen bier wat ruimte overblijven om drie punten te kunnen zetten. De terugweg zal ook een iets andere route hebben als de heenweg. Op de A27 zullen er aankomend weekend namelijk werkzaamheden worden verricht tussen Gorinchem en Raamsdonksveer, alleen in de richting van Breda. Je kunt vanuit Utrecht gewoon doorrijden naar Gorinchem, maar bij Knooppunt Gorinchem wordt verkeer met de bestemming Breda over de A15 (richting Dordt) en de A16 naar huis geleid (volg B). Ach, al sturen ze ons over Antwerpen. Met drie punten op zak kan onze dag niet meer stuk!

Yellow Army on the move!


Bron : De Rat, NAC


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties


19-okt-2013 UTR-NAC (4-2)

16-okt-2013
Nog slechts 100 kaarten voor fc utrecht – NAC...
15-okt-2013
Voor slechts €8,- naar utrecht – NAC. Tussens...
18-okt-2013
850 supporters mee naar utrecht, Kwakman onde...


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

rubenbreda

Geplaatst: donderdag 17 oktober 2013 om 18:44u

Ik zeg tot zaterdag ik ben erbij en we zullen weleens laten zien wat noad is hup nac


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven