homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

2 juli 2013
Kwakman zet NAC voorlopig nog in wachtkamer


NAC ziet in Kees Kwakman nog altijd de ideale man om volgend seizoen naast Henrico Drost één van de sloten op de deur te vormen. Maar de kans op een terugkeer bij NAC is nog altijd verre van zeker, omdat de transfervrije Kwakman goed in de markt blijkt te liggen.

Een hereniging met Patrick Zwaanswijk, die inmiddels Hoofd Jeugdopleiding van Central Coast Mariners is, heeft Kwakman inmiddels afgestreept, omdat hij het nog te vroeg vindt om in Australië te gaan spelen.

Daar staat tegenover dat Slask Wroclaw verregaande interesse zou hebben. Een weinigzeggende club voor de meesten van ons, maar deze club is de nummer 3 van Polen vorig seizoen, waarmee de 30-jarige Kwakman dus Europees voetbal zou kunnen spelen.

Ook schermt de vrolijke Volendammer met belangstelling van een onbekende Griekse club. 'Dat klonk interessant, maar ik moet even afwachten hoe concreet het is. Zo gaat het al weken aan een stuk door.'

Van As kan maar beter een mooi schaduwlijstje paraat hebben, want Kees Kwakman heeft de regie in handen. 'Ik wacht rustig af en neem voorlopig nog geen beslissing.' En dat is zijn goed recht natuurlijk, maar een 'enigzins' ingespeeld verdedigingsduo bij de start van de competitie over een maand zou geen overbodige luxe zijn.


Bron : De Rat, VI


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Relaties

Kees Kwakman

27-mei-2013
NAC is Kwakman's eerste keuze na buitenland...


Ratistieken

In totaal bevat onze database 23411 nieuws items met in totaal 353096 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 15,08

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

RS

Geplaatst: dinsdag 2 juli 2013 om 4:24u

Het zou me toch echt verbazen als NAC financieel kan concurreren met buitenlandse (of binnenlandse|) clubs.
180.000 euro salarisplafond en de fiscus bij het tekengeld....

dun ert

Geplaatst: dinsdag 2 juli 2013 om 6:46u

Een bekend zin, die laatste regel.... Ik hoop van harte dat er snel wat gebeurd!

FC Goed Bezig

Geplaatst: dinsdag 2 juli 2013 om 8:20u

Heb er wel vertrouwen in dat het goed komt binnen nu en een paar weken. Voetballers van het type Kwakman schermen al een tijdje met belangstelling (ook Luijckx) maar zijn nog niet onder de pannen. Laat NAC maar ff afwachten, heel verstandig

Hanske N

Geplaatst: dinsdag 2 juli 2013 om 9:01u

Ik denk dat Kwakman voor de centjes kiest. Dus Buijs zal wel een linie zakken om in het centrum te gaan spelen.......Middenvelders genoeg ...toch?
Hup NAC!

1934united

Geplaatst: dinsdag 2 juli 2013 om 9:38u

En als Jordy Buijs door zijn hoeven zakt krijg je bij NAC loomsachtige toestanden.Kees Kwakman wil helemaal niet naar het buitenland. Hij wil niets liever dan terugkeren bij NAC. Jeffrey Van As moet er alles aan doen om deze sterkhouder binnen te halen. Een speler die in staat is van achteruit de lijnen uit te zetten en het elftal op sleeptouw te nemen. Hij zou voor NAC de ideale aanvoerder kunnen zijn met alle respect voor die verschrikkelijk aardige vaak onzekere Jelle ten Rouwelaar.

Alcoholvrije Sint

Geplaatst: dinsdag 2 juli 2013 om 9:52u

Kwakman zou inderdaad een heel goede speler zijn voor NAC. En samen met Drost misschien wel een heel sterk duo. Met De Roover en Van der Weg op de flanken en daarvoor een middenveld met Suk, Gilissen, Buijs en Lurling en voorin Schalk en spits X - ik zie het wel zitten.

Dan ook nog Verbeek, Sarpong, Hooi en Seuntjens. Als het allemaal een beetje op elkaar ingespeeld kan zijn, wordt het gewoon een mooi jaar!!

danny b

Geplaatst: dinsdag 2 juli 2013 om 10:06u

Buijs een linie terug lijkt me helemaal niks. Dan loopt er weer een onzekere middenvelder achterin rond. Ik denk ook niet dat hij een metamorfose als Luijckx zal ondergaan op die plek. Op het middenveld is hij van veel meer waarde. Buijs in de verdediging is achteruitgang achterin én op het middenveld.

Kwakman is 30 en transfervrij en zou alleen nu nog een (bescheiden) financiële klapper kunnen maken. Die Polen zullen ongetwijfeld een vetter contract voor hem klaar hebben liggen (als die interesse ook echt concreet is). Die club heeft ook nog het "buitenlands avontuur" en Europees voetbal te bieden. Speelt om de prijzen in Polen. Tsja.. ik kan me voorstellen dat hij die keuze maakt als hij de kans krijgt.

Ik mag toch hopen dat NAC achter de schermen druk met alternatieven bezig is.

donvangeene

Geplaatst: dinsdag 2 juli 2013 om 10:52u

Ik zou NIET op Kwakman inzetten. Zo te lezen doet Nac veel moeite hem in te lijven, maar zo goed is hij ook weer niet met zijn hoge (salaris-)eisen. Het laatste jaar bij Nac was hij al niet denderend in de achterhoede en bij Groningen vind ik dat hij daar op die positie ook niet uit de verf kwam. En...Nac heeft toch een 2e Botteghin nodig en dat is hij ZEKER niet. Advies Nac: blijven zoeken, bv in de juupliek of bij de belsen net over de grens

-NacBreda-

Geplaatst: dinsdag 2 juli 2013 om 12:13u

Off topic: Ten Voorde heeft voor 3 jaar getekend bij Paderborn. Ben benieuwd wie ze nu willen halen als spits.

Ratatouille

Geplaatst: dinsdag 2 juli 2013 om 12:17u

Hoe treurig is het toch gesteld inmiddels met het niveau van de Nederlandse competitie en de status van de Nederlandse clubs, als je door spelers in de wachtkamer wordt gezet voor clubs als Slask Wroclaw, Central Coast Mariners en overige `hoogvliegers` uit de Oostenrijkse tweede divisie, Duitse amateurs en Chinese zondagamateurs....

kho

Geplaatst: dinsdag 2 juli 2013 om 12:18u

Vind Kwakman een zeer welkome versterking, maar heb toch sterk het vermoeden dat hij liever effe gaat cashen de komende jaren.
En cashen bij N.A.C. gaat niet lukken.

Ik hoop dat Jefke nog wat andere ijzers in het vuur heeft, want met deze achterhoede gaan we het niet redden.
Hopelijk komt er snel versterking, want ze moeten wel de tijd hebben om ingespeeld te raken.

Mcnac

Geplaatst: dinsdag 2 juli 2013 om 12:50u

Enerzijds begrijp ik wel dat hij wil cashen wat bij NAC niet gaat natuurlijk, maar anderzijds ben ik het ook eens met Ratatouille...

Teddels

Geplaatst: dinsdag 2 juli 2013 om 13:20u

Ik zie Kwakman ook graag terugkeren. Alleen denk ik dat hij alleen over te halen is met eventueel een functie na zijn actieve (voetbal)loopbaan.
Wellicht heeft Sjefke nog een extra jeugdtrainer of scout nodig over een paar jaar.

10diego

Geplaatst: dinsdag 2 juli 2013 om 13:45u

Kwakman, graag of niet. Jens Janse al getekend bij ac of inter? Word moe van die jongens die zichzelf overschatten. Luijckx naar Utrecht, die hebben 1 aardig jaar gehad en zakken nu gewoon 4-5 plaatsen. En hebben drama publiek. Graag voor nac spelen of wieberen. We zijn de 4e keus voor Kwakman die in Duitsland mislukte en bij Grun weg moest.

Joop Klepzeiker

Geplaatst: dinsdag 2 juli 2013 om 15:07u

1. Als Kwakman graag naar NAC wil, had ie vorige week al in Zundert op het veld gestaan.
2. NAC heeft Kwakman niet nodig. Is geen verdediger, geen mandekker, niet sterk in de lucht en structureel goed voor 1 of 2 foutjes/-en per wedstrijd.
3. Kwakman zou bij NAC een topsalaris moeten gaan verdienen.

Wanneer zou je Kwakman halen? Als je een verdedigende middenvelder of linkshalf nodig hebt. Heeft NAC die nodig? Neen...

rats

Geplaatst: dinsdag 2 juli 2013 om 15:52u

Kees is geen sterkhouder, heeft bij Grunn alles behalve killer instinct laten zien. Drost heeft dat veel meer. Een midden 20-er erbij met persoonlijke begeleiding van Penders heeft misschien meer waarde.

Dunne Frenk

Geplaatst: dinsdag 2 juli 2013 om 16:59u

Graag of niet Kees, zo sterk vond ik hem na zijn vertrek bij NAC al niet en cashen gaat simpelweg niet gebeuren bij NAC. Houdoe en bedankt en hopen dat JvA een schaduwspeler heeft!

Overigens eens met Ratatouille wat betreft de trieste gesteldheid van de Nederlandse clubs tegenover clubs uit bananenrepublieken en tweede divisies van Europese landen. We weten natuurlijk allemaal hoe het bij ons eigen NAC is en we de broekriem strak aan moeten houden, maar het geleuter van : `de verschillen tussen Nederlandse clubs wordt steeds kleiner` is gewoon complete onzin. In de top 5 (Ajax, PSV, Feyenoord, Twente, Vitesse) zijn alleen de eerste twee enigszins capabel mee te draaien in en te concurreren met de Europese (sub)top. Alles wat daar onder zit legt het op financieel gebied vaak af tegen laagvliegers uit de hoogste divisies of zelfs clubs uit tweede divisies van Europa.

bertjeB

Geplaatst: dinsdag 2 juli 2013 om 17:32u

NAC is voor Kwakman een vangnetje als hij onverhoopt nergens aan de bak komt. Mss is dat wel de reputatie van NAC bij ex spelers. Dreigt voetbal ww dan nog ff van As contacten.

moho

Geplaatst: woensdag 3 juli 2013 om 0:54u

Graag of niet, anders weg wezen en niet NAC als vangnetje gebruiken mocht het ergens anders niet tot een deal komen.

Drost en vd Weg of Drost en Bodor centraal (evt Buijs), dan hebben we Keesje L en Keesje K echt niet nodig !

NOAD achterin en niet opzij !

Gr.
Josip

Ratatouille

Geplaatst: woensdag 3 juli 2013 om 10:22u

NOAD, Niet opzij... is allemaal mooie meeslepende taal... Maar ik wil niet 11 man met alleen NOAD... Ook graag een enkeling ertussen, die kan voetballen en opbouwen, graag...

Buijs heeft een aardig mooie pass in huis, maar mis het inzicht, rust en overzicht regelmatig bij hem.
Drost is een matige voetballer. Redelijke mandekker, maar absoluut geen opbouwer van achteruit.
Kees K. zou dus absoluut niet als killer gehaald worden, maar als opbouwer. In DAT opzicht ziet JvA het goed... zo`n type erbij heb je nog nodig.
Maar inderdaad; als je door hem in de wachtkamer wordt gezet ten faveure van FC Bal op het Dak 7, begin dan maar verder te zoeken. Graag of niet...

rats

Geplaatst: woensdag 3 juli 2013 om 15:49u

Dat Buijs nog geen reserve aanvoerder is kan ermee te maken hebben dat hij achterin centraal te kort komt, denkt 4 meter ertussen en op het middenveld weinig bij sluiting vanuit hem; buiten de boot?


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2020 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven