homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

14 december 2012
Jong NAC vertrekt uit Breda


Dat het ronduit schandalige veld in het Rat Verlegh Stadion geen twee wedstrijden per week meer kan dragen moge duidelijk zijn. Voor de directie van NAC is dit echter reden genoeg om met Jong NAC maar gelijk helemaal uit Breda te vertrekken.

Want vergeet Baronie, TVC of zelfs The Gunners: de rest van het seizoen spelen de beloften hun 'thuiswedstrijden' op het complex van Unitas in Etten-Leur. Ongetwijfeld heeft het ongekende succes van eerdere uitstapjes buiten de stadsgrenzen de directieleden overtuigd om op herhaling te gaan.

Jong NAC Breda Etten-Leur Zundert: Here we go again. Zodra er meer bekend is hoordut..


Bron : De Rat


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
30
31

Relaties


05-dec-2008
Succesvol Jong NAC alsnog naar de haaien?!...
10-dec-2012
Jantje Bras: 'dit is mijn eer te na'...
17-dec-2012
Jong NAC vanavond bij Unitas '30 hard onde...


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Al Pacino

Geplaatst: vrijdag 14 december 2012 om 11:07u

Redactie De Rat, Graag meer realisme !! Wat is OP DIT MOMENT dan het meest redelijke alternatief? Ook ik heb liever dat NAC alles in Breda op dezelfde locatie zou hebben! Nood breekt echter wet.

oOdaantjeOo

Geplaatst: vrijdag 14 december 2012 om 11:58u

TVC had na mij inziens de beste oplossing geweest, dichtbij het stadion en in Breda.

De supporters die nu twee wekelijks aanwezig waren zouden eerder naar TVC gaan dan naar Etten-leur, aangezien dit ook niet voor elke supporter mogelijk is qua vervoer en tijd.

Heel jammer dat de beslissing op Unitas is gevallen, want nu zal Jong NAC nog minder publiek krijgen, terwijl ze die wel verdienen!

HUP JONG NAC!

boelie

Geplaatst: vrijdag 14 december 2012 om 13:04u

Laat ik vooropstellen: Voor de (Jong) NAC liefhebbers uit Etten-Leur is dit natuurlijk een buitenkansje. Maar dan moet men die kans natuurlijk niet laten liggen zoals tijdens het laatste uitstapje van Jong NAC naar Etten-Leur...

Voor mijzelf is het logistiek gezien op zich nog niet zo`n probleem. ik werk in Zeuvebultelaand, dus op maandagavond gewoon via een tussenstop in Etten-Leur terug naar mijn eigen Breedjeda. Maar dat is een uitzondelijk gelukkige situatie.

De rest van de Bredase schare die trouw alle wedstrijden van Jong NAC bezoekt staat namelijk weer vol-le-dig in de kou. Bedankt voor uw aandacht en tot ziens! Maar zoals Al Pacino al zegt, who cares. We moeten immers realistisch zijn: NAC heeft nou eenmaal geen andere keus dan zich steeds meer te vervreemden Breda. Laten we ons daar maar gedwee bij neerleggen.

Don Leon

Geplaatst: vrijdag 14 december 2012 om 13:29u

Inderdaad, volgens mij liggen er binnen de Bredase stadsgrenzen meer dan voldoende geschikte alternatieven. Ik zou graag de reden horen waarom dit niet mogelijk is gebleken.

von F

Geplaatst: vrijdag 14 december 2012 om 14:14u

Ik dacht dat NAC al gebruik maakt(e) van de velden van TVC?

boelie

Geplaatst: vrijdag 14 december 2012 om 15:23u

@ von F: De jeugd speelt bij TVC. De beloften de afgelopen jaren afwisselend bij TVC en Baronie, de Etten-Leurse clubs Internos en Unitas, of in het Rat Verlegh Stadion, waar ook de hoofdmacht speelt. Getraind wordt er op het hypermoderne autotaalglas complex in Zundert. Tenminste, als het weer een beetje meezit, want anders moet er toch weer uitgeweken worden naar het stadion. Eusj... NAC on tour!

Al Pacino

Geplaatst: vrijdag 14 december 2012 om 16:00u

Boeliee hier even een berichtje uit het Zevenbergse. Begrijp mij goed, het is ook voor mij een vervelende gewaarwording. Ik had liever gezien dat men gebruik had gemaakt van de velden van Baronie, daar voel ik mij als niet ingezetene van breda nog het meest mee verbonden. Waarom die link niet is gelegd is ook voor mij onbegrijpelijk. Waarom geeft men dit bij NAC niet gewoon aan ??

Als de hoofdschuldige van vele vervelende zaken zie ik echter de Gemeente Breda. Is er dan totaal geen gevoel meer voor NAC bij die bestuurders van ALL politieke partijen? Te triest voor woorden.

boelie

Geplaatst: vrijdag 14 december 2012 om 16:24u

Point taken

Helter

Geplaatst: vrijdag 14 december 2012 om 17:50u

Werkelijk te gek voor woorden dat binnen Breda dit niet is op te vangen. Er is steeds minder dat NAC aan Breda bindt. Alleen nog een molensteen dat we stadion noemen.

smit

Geplaatst: vrijdag 14 december 2012 om 17:53u

En het volgende idee wordt fuseren, let op!!

MalleBabbe

Geplaatst: vrijdag 14 december 2012 om 17:54u

Baronie is toch ook geen optie op maandagavond? Beide kunstgrasvelden zijn dan bezet door de vele jeugdteams. Ik neem aan dat die niemand vindt dat die zouden moeten wijken voor Jong NAC?

Ewout

Geplaatst: vrijdag 14 december 2012 om 18:03u

Ik wil Jong NAC en NAC zelf hartelijk bedanken voor de maandagavondjes Jong NAC. Ik heb me kostelijk vermaakt maar dat is nu(voorgoed) voorbij

bertjeB

Geplaatst: vrijdag 14 december 2012 om 19:59u

Blijkbaar gaan we voor het gemak er maar vanuit dat men niet gekeken heeft naar een passende oplossing in Breda. Nu is Etten Leur niet echt het einde van de wereld. Ik heb weinig vertrouwen in het management van NAC maar neem aan dat dit het beste alternatief die aan de KNVB voorwaarden voldoet, na het eigen stadion is.

Maotje

Geplaatst: vrijdag 14 december 2012 om 21:18u

Ik woon in Etten-Leur en ga bijna alle thuiswedstrijden van jong NAC op de fiets naar het Rat Verleghstadion. Het is nog geen half uur fietsen dus daar kan het niet aan liggen. Na Breda komen de meeste supporters uit Etten-Leur en Oosterhout, dus dan hebben die fans ook eens een gelukje. Maar niemand weet of de Bredase verenigingen blij zijn met een wedstrijd van jong NAC op maandagavond. Unitas heeft een nieuwe accomodatie en een nieuw kunstgrasveld en zullen waarschijnlijk heel graag NAC te gast hebben, net als 2 jaar terug Internos (jong NAC) en DSE (NAC traint daar ter voorbereiding op kunstgraswedstrijden). NAC is Breda, maar als daar geen mogelijkheden zijn, is Etten-Leur een prima alternatief!

boelie

Geplaatst: vrijdag 14 december 2012 om 22:15u

@ Maotje: ik moet toegeven, een tweewekelijkse fiets- of treincombi naar Etten-Leur... Positieve draai 3.0!

Beatrix92

Geplaatst: zaterdag 15 december 2012 om 11:30u

Ach Leur is zo gek nog niet. Voor het zelfde geld zoeken ze in Tilburg.
Wanneer komt er nu eens een fatsoenlijk jeugdcomplex voor NAC?
Oude JEKA terrein aan de Molengracht?


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2020 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven