homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

7 oktober 2012
Op kwaliteit verloren


We kunnen er kort over zijn: NAC werd vanmiddag in Eindhoven overklast door psv. Geen moment leek het er in te zitten, het was gewoon te matig. Zelfs al had Kees Luijckx gewoon drie keer opgelet, dan nog hadden we nooit gewonnen. Misschien viel de uitslag zelfs nog mee. 4-0 op de ballen, shift delete uit het geheugen en klaarstomen voor de volgende lastige hobbel


Bron : De Rat, net terug uit Eindhoven


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
29
30
31

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

NACfotosite

Geplaatst: zondag 7 oktober 2012 om 18:05u

Fotoverslag zo online op www.F7Breda.nl. Hup NAC!

referee

Geplaatst: zondag 7 oktober 2012 om 18:09u

Vind verliezen van PSV nog niet eens zo erg. Want die waren toch echt gewoon beter.
Waar ik me meer aan ga irriteren is zo`n interview als dit:
http://www.telegraaf.nl/telesport/voetbal/nacbreda/13044634/__Te_weinig_spelers_top__.html
Volgens mij is hij toch ook mede verantwoordelijk voor het voetbal van dit team. Beetje makkelijk om zo op het team af te geven.

Bavi

Geplaatst: zondag 7 oktober 2012 om 18:12u

Zo is het maar net. Jarenlang (verplicht & noodzakelijk vanwege de financiële wanorde) je selctie `uitkleden` kun je je niet ongestraft veroorloven.
Het is alleen te hopen dat deze start geen nadelige invloed gaat hebben op de serie na Vitesse thuis (wanneer de punten echt behaald moeten worden). Vaak genoeg komen clubs op die manier in de problemen.
Mijn hoop blijft om WII, PEC en VVV onder ons te houden, maar dat zal een giga klus worden. Voordeel is dat deze 3 clubs zich in principe (financieel) geen noodaankopen kunnen veroorloven in de winterstop. Als wij Zonneveld van de loonlijst af krijgen en misschien ook nog Gudelj goed kunnen verkopen kunnen we misschien zelf nog wel wat versterking aantrekken.

1912

Geplaatst: zondag 7 oktober 2012 om 18:19u

JK heeft gewoon gelijk. Natuurlijk loopt er bij PSV meer kwaliteit, maar het is al weken te zien dat er veel spelers onder hun niveau spelen.
Ik schaam me dood. Een pass over 6 meter is al een klus, laat staan een fatsoenlijke aanval opbouwen. We staan nu 17e over 2 weken thuis vitesse. NAC laat nauwelijks vooruitgang zien, ik houd mijn hart vast.

..::paulus::..

Geplaatst: zondag 7 oktober 2012 om 18:41u

psv goed? wij waren nog slechter dan napoli.....

Opa

Geplaatst: zondag 7 oktober 2012 om 18:59u

Wat moeten we voor de volgende wedstrijd bedenken? Weer een intervieuwtje. Geloof in jezelf wordt ook steeds minder op het veld.
Snel vergeten. Maar wat vanaf nu?

De Generaal

Geplaatst: zondag 7 oktober 2012 om 19:10u

We hebben een kans......................

Goed gezien Karelse!

Samen een grote pot WATJES!

Wat een stelletje angsthazen!

Al Pacino

Geplaatst: zondag 7 oktober 2012 om 19:20u

Karelse, wat een brutaliteit om af te geven op jouw spelers. Jij bent verantwoordelijk voor de opstelling. Jij bent verantwoordelijk voor de tactiek en jij bent verantwoordelijk voor het feit dat wij 3 spelers in de voorhoede hebben die er, vooral in uitwedstrijden, niets van bakken. En kom dan niet met het k.t-argument dat ze te klein zijn. Schalk 1.75m., Hooi 1.69 m. en Lurling 1.73 m !! Ciftci is 1.81 m.


Herhaaldelijk heb jij aangegeven blij te zijn met het aantrekken van Nadir Ciftci. Dan is die jongen (met lengte !) aangetrokken en wordt hij niet in de basis gezet. Sporadisch mag hij van zijne heiligheid invallen, maar wordt dan wel op de linksbuiten positie gezet. Hoe kan iemand, die meent zich trainer te mogen noemen, dit in zijn hoofd halen?

En dan een Danny Verbeek. Ook zo’n apart verhaal. Hemel en aarde werd bewogen om “deze goede voetballer” van Standard Luik te huren. Immers NAC wilde hem al binnen halen toen hij vorig seizoen nog bij Den Bosch, maar dit lukte helaas niet.


Karelse, jij durft te stellen “te weinig spelers waren top.” Ik wil stellen: “Karelse, jij bent dit seizoen nog nooit top geweest!”
Het is niet erg om te verliezen van een club als PSV, maar met een goede opstelling en een behoorlijke tactiek, was de uitslag ongetwijfeld toch draaglijker geweest. Wat een ‘trainer’ uitstraalt brengt hij ook over op het team: Wanhoop en onkunde.


Het is te hopen dat het team voor de wedstrijd tegen Vitesse op diverse plaatsen, in het voordeel van het team, zal worden aangepast.
Ten Rouwelaar / De Roover, Buijs, Botteghin, Janse / Gilissen, Gudelj, Lasnik, Verbeek / Ciftci en Lurling.

Oh ja, Nemanja Gudelj, wat speelde jij weer goed. Jammer dat anderen jou niet begrijpen.

bergse hein

Geplaatst: zondag 7 oktober 2012 om 19:35u

Kansloze missie. alweer.
Op de dag dat NAC besluit om te stoppen met deze trainer, gaat bij mij de vlag uit.
Afbraakvoetbal tot en met. Aanvallende intenties, welke. we hebben gvd nog niet kans gecreeerd.

Helter

Geplaatst: zondag 7 oktober 2012 om 19:53u

Wij waren/zijn met z`n allen blij dat we niet failliet zijn gegaan en nog steeds voetballen.
Dan nu niet zeuren over het niveau want dit is toch echt waar we het de komen jaren mee moeten doen als er geen zakken met geld komen.

Dus ophouden met het gelul en gezever. Je kunt niet 11 miljoen schuld hebben en kwaliteit op het veld.
Dit is nou eenmaal een van de consequenties.

rats

Geplaatst: zondag 7 oktober 2012 om 19:55u

Slecht,Slecht,Slecht,Slecht,Slecht.

Karel hou de eer aan jezelf en stap zelf op want het is huilen met de pet op en totaal geen verbetering (zie A.P.)

n@©

Geplaatst: zondag 7 oktober 2012 om 19:59u

We hebben allereerst het zwaarste programma van alle ploegen gehad en ten tweede, ik denk niet dat een andere trainer met dit team linkerrijtje gaat spelen. We zijn echt wel goed genoeg om er in te blijven, maar niet goed genoeg voor bijv. play-offs.

delarosa

Geplaatst: zondag 7 oktober 2012 om 20:00u

17e plaats kom op joh ik hoop dat er in breda nu eindelijk wat ogen open gaan want bij mij gebeurt dat steeds verder. Wat was het weer slecht vandaag ok klasse verschil is groot maar lever dan strijd heel veel strijd zoals ons nac kan want heb echt geen zin in om volgend seizoen op bezoek te gaan bij veendam ofzo.dus doe er wat aan want anders gaat het nie goed komen.

WW

Geplaatst: zondag 7 oktober 2012 om 20:07u

Eens met Helter. Met het op 1 na kleinste spelersbudget ga je geheid vaker dit soort wedstrijden krijgen. Ik kan niet zeggen dat ik steil achterover sla van verbazing over deze wedstrijd.

Wat vanmiddag betreft: even, heel even, had ik het idee dat er wat te halen viel. Tussen de 1 en 2-0 in voetbalde NAC eventjes behoorlijk. Die 2e viel evenwel op het rottigst denkbare moment, en voor de overige pakweg 70 minuten ben je letterlijk vrijwel kansloos geweest. Dik terechte winst voor PSV derhalve.

Maar dit zijn ook niet de wedstrijden waarvan wij het moeten hebben (al heb ik op voorhand altijd - ook tegen beter weten in - de stille hoop op een puntje of meer).

Snel vergeten dit, vanaf morgen het vizier vol op Vitesse. Die doen het goed, maar NAC thuis met het publiek erachter moet in staat zijn tot een ministuntje. Gewoon vol gas erop!

leeuw

Geplaatst: zondag 7 oktober 2012 om 20:30u

En wat is er toch met Botteghin aan de hand?

Rogo

Geplaatst: zondag 7 oktober 2012 om 20:33u

Het wordt heeeeel zwaar. Zeker met zon instelling als vandaag. Wat een angst, doe de wedstrijd dan gewoon schriftelijk af!

Er zijn 4 degradatie kandidaten: NAC, w2, VVV en Zwolle. Werkelijk alles moet mee zitten om die andere 3 allemaal onder je te kunnen houden.

fcdegeeren

Geplaatst: zondag 7 oktober 2012 om 20:42u

JK had gelijk ik zie mogelijkheden tegen psv wat een gek zeg

KIEWKE

Geplaatst: zondag 7 oktober 2012 om 20:54u

Dat we een na kleinste spelersbudget hebben mogen onze bestuurders van afgelopen jaren zich aanrekenen. Waar blijft de rest van de inkomsten. En onze selectie is beter dan vvv willem 2 en pec. Dus John de rest is aan jou. Net zoals spelers beter maken. Maar kijk naar gorter en jozefzoon. Bij een ander kunnen ze t wel. En stop is met dure bankzitters. Dan liever sterker basisteam en daarna terugvallen op jeugd.

Windy City Rat

Geplaatst: zondag 7 oktober 2012 om 21:05u

Alle duels verloren, ik heb me kapot zitten ergeren op de tribune in Endhoven.
Mannen - Meisjes 4-0

jeany2

Geplaatst: zondag 7 oktober 2012 om 21:27u

Dat je kwaliteit moet inleveren met een berg schuld is logisch,Maar dat je nog geen pass kan geven over 10mtr is echt triest.En als je kwalitatief de mindere bent is ook niet erg maar laat dan godver die noad mentaliteit gelden.

WW

Geplaatst: zondag 7 oktober 2012 om 22:14u

Als we dit seizoen 15e worden, knijp ik mijn handen dicht en tel ik mijn zegeningen. We gaan VVV, PEC en Willem II onder ons houden. Maar mikken op een plek in het rechterrijtje betekent automatisch dat je vaker zal verliezen dan winnen. Vandaag was zo`n dag, en dit gaat dit seizoen echt nog wel vaker gebeuren. En dan heb ik liever dat we zo`n dag beleven uit bij PSV dan pakweg tegen PEC, VVV of Willem II.

Uithuilen vanavond, herstellen van kleine pijntjes met het competitieloze weekend voor de boeg (oa Lurling met zijn pijnstillers) en dan thuis tegen Vitesse vol gas erop. Thuis hoeven we van niemand te verliezen als we dezelfde arbeid brengen als de 2e helft tegen AZ.

Opa

Geplaatst: maandag 8 oktober 2012 om 6:45u

@leeuw
Botteghin gaat uiteraard mee met de algehele malaise in het elftal. Er zit geen grijntje zelfvertrouwen meer in. Jammer. Hij is een goede voetballer maar kreunt ook onder het zwalpende beleid van JK. Zo raak je nu spelers kwijt! Ga vooral zo door.

rienloo

Geplaatst: maandag 8 oktober 2012 om 7:27u

NAC (leiding) verloochent zich gelukkig niet. De club blijft, zoals ze graag wilt, tegendraads door gewoon Karelse te handhaven. Bijna elke club zou in elk geval proberen om deze afgang te voorkomen en maatregelen te nemen. Ik weet dat een andere trainer ook geen wonderen kan verrichten, maar in een noodsituatie moet je wat proberen en niet lijdzaam toe blijven kijken Feit is toch gewoon dat Karelse dit elftal niet kan inspireren en niet kan motiveren. Hij is niet in staat om dit elftal of spelers beter te laten functioneren en dan moet hij vervangen worden. Zo simpel is het, maar NAC is nu eenmaal tegendraads en zal dat niet doen. Een uitzondering daargelaten (tegen AZ) kunnen we wekelijks kijken naar een ongemotiveerd elftal zonder enige inzet en niet bereid voor elk punt te vechten. Gebrek aan kwaliteit valt te compenseren door inzet en de bereidheid om voor en met elkaar te strijden. Daar is de trainer voor, maar het enige wat Karelse doet is wekelijks wat onzin uit te kramen als dat hij teleurgesteld is in enkele spelers. Nogmaals: Weg met die man!

moho

Geplaatst: maandag 8 oktober 2012 om 8:14u

Hoe lang blijft Kees Luickx gehandhaafd......??

Is middelmaat las ik vorig week, wat mij betreft ver daaronder en heeft veel tegengoals gekost en gaat ons nog veel tegengoals kosten als hij in de basis blijft. Gewoon op de bank zetten, heeft al meer dan een seizoen aangetoond niet geschikt te zijn.

Botteghin heeft lang de zwakheid van Kees L. kunnen verbloemen, maar gaat nu zelf mee in de malaise.

Meerdere opties centraal achterin, maar allesbehalve beter dan Luickx naast botteghin.
De Roover naast Botteghin.
Buijs een linie zakken
Gudelj centraal achterin , maar in deze vorm liever op middenveld laten staan.

Hopelijk tegen Vitesse Gilliesse weer fit.

4-4-2- wat goed ging tegen AZ blijkbaar weer over boord ten faveure van een boze Lurling.
4-4-2 past NAC veel beter, kleinere ruimten, met meer duels dus NOAD. 4-4-3 vlee te open en dat tegen een tegenstander als PSV.
Lurling is een held maar tegelijk niet meer in staat om een hele wedstrijd , week in week uit te brengen wat hij 4-5 jaar geleden bracht.
4-4-2- met of zonder Lurling, maar team boven alles.

Tot slot, we hebben de top 7 van afgelopen seizoen nu gehad, nu komen de wedstrijden waarin we punten moeten pakken, op plaats 13-14 en dromen van een droomscenario richting bekerfinale.


Gr.
Josip

pannelap

Geplaatst: maandag 8 oktober 2012 om 8:33u

@rienloo

Inderdaad.... tegendraads maar wel bourgondisch..... pffff, als het gerstenat maar smaakt, en het zogezegd gezellig is.... wort de malaise op het veld vast overschaduwd. Het wordt hoog tijd dat het clubje oude jongens krentenbrood wordt ontmanteld. De club bungelt, en Karelse snapt werkelijk waar niks van het hoofdtrainerschap. Waarom lieverte Luijcks nog steeds staat is menig man een raadsel

Maar ach..... zonder dieptepunten geniet je ook niet van de hoogtepunten!..... zzzz

Hup NAC!

simmons

Geplaatst: maandag 8 oktober 2012 om 8:39u

PSV goed? NAC was gewoon dramatisch.

spelers worden niet beter onder d`n karel, ze leren nix bij en hun ontwikkeling stagneert.
kan ook nie echt iets van een bepaalde tactiek ontdekken in de speelwijze van NAC.

gewoon de rit uitzitten dus met d`n karel en bidden en hopen op handhaving.

FC Goed Bezig

Geplaatst: maandag 8 oktober 2012 om 9:08u

NAC op waarde geklopt maar o o o wat speelde de 11 van Karel zwak. Pasjes over 3 meter waren al te moeilijk al deed PSV het goed door NAC het eerste half uur op eigen helft direct aan te pakken. Buijs centraal op het middenveld erg zwak, de 3 voorsten van NAC kwamen er niet aan tegen toch niet de sterkste laatste linie van NL. Gudelj voldoende en Luyckx ook al verdedigde ie niet medogenloos genoeg bij de eerste 2 treffers. Botteghin zwak....laat ik maar ophouden. Het seizoen gaat nu beginnen voor NAC, wordt spannend tot de kerst

de puut

Geplaatst: maandag 8 oktober 2012 om 9:13u

Het is ingezet met het onterechte vertrek van Brands. Maaskant heeft het verval ingezet (zie nu zijn prestaties bij Groningen) en Karelse loodst NAC regelrecht de Jupiler League in. Maar wij vieren lekker feest en doen of er niets aan de hand is. Supertramp: Dreamer.

simmons

Geplaatst: maandag 8 oktober 2012 om 9:24u

doe iemand ff die prognoze competitie tussenstand bijwerken, is al ruim maandje geleden.

RS

Geplaatst: maandag 8 oktober 2012 om 9:56u

Hoe kan een trainer, die er technisch al niets van kan nu iets van dit materiaal maken?
Het lijkt er sterk op, dat een aantal spelers erop uit is Karelse ten val te brengen.
Kijk eens naar de wekelijkse vechtlust bij Utrecht!
Maar hoe kan een trainer als JK nu spelers inspireren?
Karelse dit weekend: vrijdagavond met een half vat bier op naar huis en zaterdagochtend een training geven!
Zaterdagavond tot diep in de nacht een vechtsportgala in Brussel bezoeken, met party daarna!
De belangrijke partijen begonnen pas na 10 uur.
En dan op zondagochtend weer de spelers verzamelen.
Hoe fris is die man eigenlijk zelf? Hoe serieus neemt deze man zijn vak?
Een regelrechte aanfluiting!

Hanske N

Geplaatst: maandag 8 oktober 2012 om 10:23u

Ik hoop dat Tim Gillissen weer snel op het middenveld staat. Speler met voetbal intellect. Waar het goede veld spel (tegen H`veen) is gebleven, is me een raadsel? Pieken en dalen, dat wisten we vooraf al. Maar als ook zelfs WII al punten gaat pakken, wordt het een hele zware dobber. Als iedereen bij NAC nu eens beseft dat alleen met 100% inzet, elke wedstrijd, moet worden ingegaan, dan kan het. Het zeer zwakke spel van Luijckx moet maar eens consequenties krijgen, want dit kan echt niet meer.
Hup NAC!

Alcoholvrije Sint

Geplaatst: maandag 8 oktober 2012 om 10:45u

Ik heb slechts de samenvatting gezien, maar krijg ook de neiging te denken dat Luyckx het op dit moment echt niet laat zien. Probeer het eens met Buijs achterin, naast Botteghin en dan met Gillissen op het middenveld. Ik zou Luyckx nog best op het middenveld willen zien, als vervanger van Leugers dan dus op links bijvoorbeeld. Gillissen, Lurling en Gudelj de rest van het middenveld en voorin 2 van de 3 Schalk/Hooi/Verbeek.

Op deze manier is het centraal achterin in elk geval een te grote chaos. Of in elk geval, dat idee heb ik al het hele seizoen.

Rizu

Geplaatst: maandag 8 oktober 2012 om 11:25u

Kansloos ok dat kan tegen PSV maar totaal geen strijd kan natuurlijk niet he.
En zolang Karelse Luycks blijft beschermen of hij een god is zal die gewoon kunnen blijven prutsen zowel op de training als in het veld.Bezoek maar eens een training en dan zie je wat ik bedoel.

FC Goed Bezig

Geplaatst: maandag 8 oktober 2012 om 11:50u

....om over Hadouir maar te zwijgen....zo goed kunnen voetballen en zo`n waardeloze instelling.... Het lijkt wel of NAC en alles erom heen niet lijkt te beseffen (op Gudelj na) dat NAC op deze manier de nacompetitie echt niet gaat ontlopen. De hoop is dat het rijtje PEC, RJC, W2, VVV, ADO en NEC nog op het programma staat. Eerst maar eens bloed zweet en tranen over 2 weken thuis tegen de fietstassen!! Daarna oordelen we weer verder

Kazuka

Geplaatst: maandag 8 oktober 2012 om 12:02u

Gudelj was de enige die echt van zich af beet en fel in de duels was, mooi om te zien hoe hij het gevecht aanging met van Bommel.

Jelle zag er bij de 1-0 niet goed uit maar is wel een winnaar, pakte ook een paar goede ballen.

Botteghin heeft nog niet het niveau wat hij vorig seizoen had, heeft ongetwijfeld met zelfvertrouwen te maken. Dat zelfvertrouwen ontbreekt bij meer spelers. Dat vind ik de technische staf zeker aan te rekenen.

We kunnen niet op de verdediging leunen omdat we maar 1 echte mandekker achterin hebben (momenteel ook nog eens onder zijn niveau). We hebben een type Zwaanswijk nodig naast Botteghin. Bal afpakken en inleveren bij middenveld. Hoeft verder niet te kunnen voetballen. Maar ja, geen centjes dus dan wordt het een lastig verhaal.

de puut

Geplaatst: maandag 8 oktober 2012 om 12:03u

Gisteren gehoord: "Je word beoordeeld op je prestaties, niet op je pogingen!" Dit zouden bepaalde mensen bij NAC eens ter harte moeten nemen.

Hertog076

Geplaatst: maandag 8 oktober 2012 om 12:40u

Het was wederom drama. Als je al geen 2 passes achter elkaar kan maken is er toch iets echt mis. Wanneer worden is echte maatregelen getroffen. Dit is toch om je kapot te schamen. Je zit tegenwoordig al te kijken met het gevoel, hoeveel gaat Jelle er vandaag weer rond zijn oren krijgen. Hoeveel krediet heeft JK nog ??

n@©

Geplaatst: maandag 8 oktober 2012 om 13:21u

We hebben W2 uit, Utrecht thuis en Heracles uit gehad, waar we erg ongelukkig een punt verspelen. Verder Heerenveen, Twente, AZ, PSV, Ajax als tegenstander gehad. Hoeveel punten hadden sommigen verwacht dat we nu zouden hebben? Vijf is niet super, maar ook niet heel erg slecht tegen zulke tegenstanders.
En de wedstrijd tegen psv is niet representatief voor de staat vh elftal. Tegen Heerenveen was dat wel en toen was er nauwelijks tot geen sprake van verschil in niveau.
We hebben niet de beste selectie, maar dat moeten ze daarom compenseren door er vol op te klappen, zeker in de thuiswedstrijden.

portugeese naccer

Geplaatst: maandag 8 oktober 2012 om 13:45u

De Portugees is ziek in bed. Komt zelden voor. Maar gaf me wel de gelegenheid de wedstrijd net integraal terug te kijken.

Wat een droeve vertoning van NAC-se zijde. Om een lang verhaal kort te maken: het was echt he-le-maal niets.

De houdbaarheidsdatum van JK is echt ruimschoots overschreden!

inteldave

Geplaatst: maandag 8 oktober 2012 om 13:53u


" In onze tijd hing Kees Rijvers krantenartikelen met dit soort uitspraken in de kleedkamer."

http://www.voetbalprimeur.nl/nieuws/item/van-de-kerkhof-nac-heeft-hele-slechte-ploeg

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: maandag 8 oktober 2012 om 13:56u

Als je puur naar het `voetbal` kijkt zit er een stijgende lijn in , zélfs gisteren in kleine fases van het duel....... , psv is gewoon drie klasse beter lijkt me.
Vind de reactie van n@c , twee reactie`s hierboven zo gek nog niet......

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: maandag 8 oktober 2012 om 13:59u

Drie inmiddels ....

Peppie&kokkie

Geplaatst: maandag 8 oktober 2012 om 14:36u

Pep en kok hadden voorspeld 5-0,
jammer bijna bingo, en dat is het probleem op dit moment, elk potje is steevast met de billen knijpen, daar kan zelfs de trainer niets aan veranderen. Onbegrijpelijk dat er nog steeds mensen zijn die Nac opwaarderen. Gewoon een jaar lekker de tribune betalen in de hoop dat ze niet degraderen, maar laten we het niet over voetbal houden, daar dit op dit moment niet te vinden is bij dit kindergartenklasje,

Sjak

Geplaatst: maandag 8 oktober 2012 om 14:54u

@peppie of kokkie

Niet alleen je naam is schizo maar je reactie ook, wat bedoelen julllie nu

koekjes_made

Geplaatst: maandag 8 oktober 2012 om 16:13u

Wat karel maakt geen spelers beter? onder zijn leiding is Schilder uitgegroeid tot een van de betere voetballers van Nederland, Botteghin van een jupiler naar een eredivisie waardige speler getransformeert, Schalk doorgebroken, Bayram doorgebroken, Hooi goed op weg. Gudelj in de internationale belangstelling komen te staan, Jelle uitgegroeid tot een fantastische keeper waar andere clubs jaloers op zijn.

Karel maakt niet altijd de beste keuzes, maar dat hij geen spelers beter maakt is complete onzin.

KIEWKE

Geplaatst: maandag 8 oktober 2012 om 16:42u

@koekjes_made.

Ben jij toevallig familie van John of van iemand van t bestuur.

Al Pacino

Geplaatst: maandag 8 oktober 2012 om 16:56u

koekjes_made, voor mij bekijk jij het met koekenbakkersogen! Voor al die spelers die jij noemt heeft JK niets positiefs betekend !!

moho

Geplaatst: maandag 8 oktober 2012 om 17:23u

@rizu

Kees L voorlopig op de bank en dan laten zien dat ie terug kan knokken ipv krediet dat op niets is gebaseerd, ook niet op middenveld.... (zie Heracles uit).

Komen belangrijke weken aan, nu we de ploegen uit het rechter rijtje treffen en hopelijk tegen "Fietstas" kunnen stunten zoals vorig seizoen (1-0) als startschot voor de "opmars".....

Jelle

Jansse, De Roover, Botteghin, Leugers

Buijs, Gudelj, Gillissen , Hadouir/Lurling

Hooi (verbeek), Schalk (Ciftic)

Ik zeg doen !

Gr.
Josip

Peter13

Geplaatst: maandag 8 oktober 2012 om 17:36u

@Al Pacino, ik weet dat je geen fan van Karelse bent, maar als iemand dan een lijstje spelers opnoemt die onder JK wel beter zijn geworden maak je je er wel erg gemakkelijk vanaf door te zeggen dat dat niet aan JK ligt. Zo lust ik er nog wel een paar...

Rizu

Geplaatst: maandag 8 oktober 2012 om 18:20u

Sorry hoor koekje maar wat Jelle betreft daar doet Karelse niets aan bijdragen daar hebben ze een keeperstrainer voor.
En die andere jongens hebben meer van hun vorige trainers gehad dan van Karelse.
Dus ik zou niet alle eer aan Karelse willen opdragen.

donvangeene

Geplaatst: maandag 8 oktober 2012 om 19:09u

nac werd gewoon weggespeeld.
had JK vooraf de lampjes dan ook niet moeten tergen !
Hebben we echt geen andere lange en stevige verdediger in het tweede, derde of beloftenteam, dan kan ie KL vervangen.
Ik weet zeker dat hij noad-vaardiger is als onze Kees én meer-bij-de-les. JK als aanvallende midvelder (lengte, traptechniek, kopsterk, balletje vasthouden) is m.i. beter dan hij nu is. Aangezien nac veel moet verdedigen, moet je ook constant op je qui vive zijn én dat ik KL niet !

piair

Geplaatst: maandag 8 oktober 2012 om 19:19u

Jongens, we kunnen hoog of laag springen, we zullen het hiermee moeten doen. We hebben geen van Gaal of een Messi binnen de gelederen. We hebben de 17e begroting en staan ook 17e. Ik zie wel degelijk kansen nu we langzaamaan tegen de mindere ploegen moeten spelen.

Spelers hebben juist nu ons vertrouwen nodig, iedere wedstrijd weer, zoals we dat van hen ook verlangen. Gloryhunters vinden we niks maar lekker afkraken vinden we wel leuk.

Weet niet wat jullie doen, maar ik blijf achter de spelers en Karelse staan, iedere wedstrijd weer. Karelse is een clubman bij uitstek, laten we hem niet zoals eerder is gebeurt bij Lokhof of van Hooijdonk gaan afbranden iedere week.

Pas tijdens de winterstop kunnen we een realistische analyse maken hoe ze het hebben gedaan, potjes tegen PSV worden praktisch nooit gewonnen, dus waarom nu ineens wel, ook al is het 4-0 of 1-0 in alle gevallen nul punten dus boeien.
Come on Nac

Al Pacino

Geplaatst: maandag 8 oktober 2012 om 19:29u

@Peter13, jij hebt 100% gelijk. In principe doe ik dit ook altijd, maar nu riep mijn echtgenote dat ik moest komen eten. En ja, dan doe je dat, niet waar!

Hier dan mijn argumenten, speciaal voor het “koekjesmonster”:
Robbert Schilder heeft zijn opleiding genoten bij Ajax en speelde bij deze club ook diverse Europese wedstrijden. Wat zou JK dan moeten hebben toegevoegd? In FC Twente is hij met betere spelers geconfronteerd en dat is de reden dat hij zelfs nu beter is gaan spelen.
Botteghin heeft zijn opleiding bij Zwolle genoten en daarna is hij een stapje hoger gegaan. Juist de laatste wedstrijden speelt hij duidelijk minder. Wat heeft JK dan toegevoegd?
Alex Schalk heeft zich ontwikkeld bij de NAC-jeugd daar was Nebosje Gudelj verantwoordelijk voor. Vooralsnog draait hij vrij aardig in NAC mee, maar dit is niet de verdienste van JK. Bij Jong Oranje wordt hij met betere spelers geconfronteerd en daar heeft hij een echte trainer. Pot kan hem verder op weg helpen.
Elson Hooi is doorgeschoven vanuit de jeugd en ook hij heeft zich dus onder Gudelj kunnen ontwikkelen. Bij gebrek aan kwantiteit en kwaliteit bij NAC speelt hij nu in het 1e.
Omer Bayram. Ook deze speler komt uit de NAC-jeugd en ook hij heeft zich onder NG kunnen ontwikkelen.
Nemanja Gudelj. Een speler die absoluut geen man als JK nodig heeft om door te breken. Opleiding bij de jeugd van NAC en een vader die hem van A tot Z heeft gevormd. Voorts is hij al lange tijd een begenadigd voetballer en ik ben er van overtuigd dat hij zich nog verder zal blijven ontwikkelen. Zijn vader zal daarbij zijn goede mentor zijn.

Tenslotte nog 1 opmerking: JK maakt nooit de juiste keuzes, maar dat neem ik hem niet kwalijk, want hij is op die plaats gekomen omdat men geen andere keuze had. Voorts maakt hij geen enkele speler beter. Iedereen die dit wel vindt, moet maar eens beter gaan opletten

Al Pacino

Geplaatst: maandag 8 oktober 2012 om 19:45u

@moho, met jouw opstelling kan ik heel goed leven. Toch zou ik geen spelers tussen haakjes geplaatst willen zien. Immers, dit brengt JK wellicht aan het twijfelen.

Vandaar deze opstelling:

Ten Rouwelaar

Janse, De Roover, Botteghin, Leugers.

Buijs , Gudelj, Gilissen, Verbeek

Ciftci, Lurling

Mijn voorkeur gaat uit naar Ciftci i.p.v. Schalk omdat ik voor lengte in de voorhoede wil kiezen. Voorts heb ik ook nog gedacht aan Lasnik i.p.v. Verbeek, maar bij nader inzien ben ik toch maar van gedachten veranderd.
Voorts Jens Janse op ZIJN plek.


Ook ik zeg: DOEN ! (Maar ja, .....)

donvangeene

Geplaatst: maandag 8 oktober 2012 om 19:48u

suggestie: COUP JK er uit en Nebosj ad-interim ?

moho

Geplaatst: maandag 8 oktober 2012 om 22:36u

@al pacino. Toch schalkske en ciftic brengen als schalk genoeg heeft gesleurd.

Ook eens met piair, jk moet het doen met de middelen die hij heeft, waarbij met een beetje geschuif een degelijk team kan worden gekneed.

Jk verdiend onze steun, tegen az, mvv en heerenveen werd er gewoon prima gespeeld, waarbij het jammer was dat h` veen verloren ging door persoonlijke fouten. Fouten kun je een trainer niet aanrekenen, al mogen we kritisch zijn op de poppetjes die op een positie staan. Als je die poppetjes blijft handhaven weet je dat die foutjes telkens terugkomen en dat is dit seizoen duidelijk zichtbaar centraal achterin,

Vitesse thuis altijd leuk, botteghin op bony en de roover als opbouwer ernaast.

Gr.
Josip

Jupke

Geplaatst: maandag 8 oktober 2012 om 22:55u

Het is echt 1 groot drama te moeten kijken naar 11 welpjes die door Johnny K de wei in gestuurd worden. Je bent pas trainer als de jongens voor je willen werken. Dit mis ik bij deze man.
Ik denk dat met deze selectie niks mis is, het ontbreekt onze trainer aan finesse, inzicht en gezag om deze topsporters aan het ballen te krijgen. Meestal start zoiets met communicatie, tja da`s gelijk de zwakke plek !

zo veel jaren lang

Geplaatst: maandag 8 oktober 2012 om 23:58u

waar was dat middenveld bij die goals????

van bommel kon zijn veters nog strikken voordat hij binnenschoot.
Een vast patroon bij NAC. Vier verdedigers die drie aanvallers en drie middenvelders moesten verdedigen.

middenveld? Ach joh laat lekker lopen die Toivonen, van Bommel en Strootman. Kunnen er geen zak van. Zo verlies je ook van de amateurs....
wat een enorm slechte veldbezetting. fck.

wordt een lange weg....

Peter13

Geplaatst: dinsdag 9 oktober 2012 om 7:18u

@Al Pacino

Zonder er nu een welles-nietes-spelletje van te maken, toch twee opmerkingen:

Hij is uiteraard niet bij NAC opgeleid, maar de Schilder van vorig seizoen is echt een veel betere speler dan de Schilder zoals die van Ajax naar NAC kwam. Is bij NAC dus wel degelijk een betere speler geworden. En zal nu bij Twente ongetwijfeld nog verder groeien. Wat ook ligt aan betere spelers om hem heen en niet alleen aan de trainer.

JK is ook bij de jeugd trainer van Schalk geweest.

Peppie&kokkie

Geplaatst: dinsdag 9 oktober 2012 om 9:15u

@ sjak
In duidelijke nederlandse woorden: Je gaat me toch niet vertellen dat dit Nac eredivisie waardig is?

Al Pacino

Geplaatst: dinsdag 9 oktober 2012 om 9:47u

@Peter13, mijn laatste opmerking: hoe kan jij nu stellen dat Schilder bij Ajax niet zo`n goede speler was terwijl hij daar internationaal voetbal speelde !!


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2020 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven