homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

10 augustus 2012
NAC helpt derde wereld


Onderweg terug van onze missie naar onderontwikkeld gebied hebben we een puntje gedoneerd aan de kruikjes.

NAC speelde slordig, was aanvallend onmachtig en vaak was het een parodie op voetbal. Na 90 minuten stond een 1-1 eindstand op het bord. Wii een puntje en wij bovenaan.

De Rat is erg benieuwd wat NAC gaat doen tegen de roodwitblauwe veiligheidsorganisatie. De minderontwikkelden konden naar hartelust hun gang gaan vandaag, getuige de verzameling vuurwerk, blikwerk, muntgeld en vislood die we van de joetjoepers hebben gekregen.


Bron : De Rat


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
26
27
28
29

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Opa

Geplaatst: vrijdag 10 augustus 2012 om 22:32u

Met minder slordig spel en meer NOAD was je over het ontwikkelingsland heengewaLst. HET MOET ANDERS!

Helter

Geplaatst: vrijdag 10 augustus 2012 om 22:37u

@Opa
Pppffffff

Ratrace

Geplaatst: vrijdag 10 augustus 2012 om 22:39u

En dan hoop je stiekem aan het begin van zo`n seizoen op ander voetbal dan voorgaande seizoenen, maar wat kom je dan bedrogen uit. Wat doen we op het middenveld? Alle ballen hoog voor. Wat doen we als we aan de rand van de 16 staan met duidelijke schietkans..... tikkie breed ok vervolgens de aanval te laten verslonzen. Het was weer niet om aan te zien maar dankzij held Lurling toch nog een 1-1 daar waar er niets meer in zat. Kan ik me iig maandag toch nog enigszins op m`n werk vertonen in kruikestad. Dit moet idd anders, anders red je het zo zeker niet dit seizoen!

mausdongen

Geplaatst: vrijdag 10 augustus 2012 om 22:40u

Hooi viel erg goed in, dat was gelukkig een hoogtepunt. Voor de rest was het echt 1 groot drama, combinerend tot aan de 16? ik heb heel de 2e helft geen 16 gezien..

Karelse kan echt beter geen commentaar meer gaan geven, we staan voor lul..

1 ding moet gebeuren en dat is karelse eruit, hij heeft niets extras gebracht. Krijgt niemand aan het voetballen... we hebben echt wel goede spelers..
hup nac

moho

Geplaatst: vrijdag 10 augustus 2012 om 23:04u

En dat is 1 ! Knappe goal; Belangrijk puntje, al moet het in balbezit en aanvallend beter, ben ik diktevreden met resultaat.
Stadion op slag NOG stiller


Punten sprokkelen en overleven blijft de missie, om daarmee financieel lucht te krijgen.

P.s. aantal vreemde stompballen van Ten Rouwelaar die volgens mij gewoon simpel te vangen waren (afgekeurde goal, W2 kans 1e helft)

Gr.
Josip

rats

Geplaatst: vrijdag 10 augustus 2012 om 23:34u

Alles wat eenieder zegt. Laten we ook eens stoppen om de bal op een manneke (met alle respect) van 1.75 te gooien. Je moet je aanpassen aan je materiaal wat je hebt. Alex viel bij de a o.a. op vanwege zijn voetbalintelligentie,maar kan natuurlijk niet scoren als er geen ruimte wordt gemaakt voor hem.
Voor de rest deed het me weer aan de periode met Lokhoff denken; IK zag Lurlng en Hooi tegen hun vleugelaanvallers staan te backen!?

moho

Geplaatst: vrijdag 10 augustus 2012 om 23:40u

Het gele vakske zag er goed uit. Lurling = NOAD

Gr.
Josip

ßred@

Geplaatst: zaterdag 11 augustus 2012 om 0:14u

Ik zat in een Willem II vak, en heb me wel gestoord aan wat acties.... ten eerste de muziek kei hard zetten zodra je het NAC publiek hoorde... en het leuke was, dat da niet eens lukte! vervolgens die debielen die spullen en vuurwerk gaan gooien.. Een van die mannen ging trouwens heerlijk op zijn plaat! haha, die werd zo van de trap geduwd XD En goed nieuws trouwens!! wij mogen nu ook weer bier bij risico wedstrijden? Want da mocht Willem II ook.. dusNAC Willem II NAC Feyenooitnie enz enz.. we mogen bier!! yeah (ook een enorm pluspunt voor de kruikjes... ze draaide hardstyle in de rust!!)

bavel_nac

Geplaatst: zaterdag 11 augustus 2012 om 1:16u

Wij zaten ook in het uitvak vanavond, de NAC-supporters hebben er een geweldige sfeer van gemaakt.
Ik heb mij ook bijzonder gestoord aan de doorgesnoven schuimbekkende ``grote`` jongens op vak E. Het treiteren, schelden, gebaren maken is tot daar aan toe maar wat er vanavond door (het kapotte) net of om het net heen werd gegooid is werkelijk van de pot gerukt: stoeltjes, stukken van stoeltjes, drank (was het drank?), aanstekers maar bovenal brandend vuurwerk!
Ik ben benieuwd wat hier de reacties van WillemII, NAC en KNVB(sancties) op zullen zijn. In het achterhoofd gehouden de wedstrijd van NAC zonder publiek tegen Heracles een paar jaar geleden.

HUP NAC, HUP (NORMALE) SUPPORTERS

Sjak

Geplaatst: zaterdag 11 augustus 2012 om 8:39u

niou moet de knvb ineens optreden, een beetje hypocriet vind je niet. de ventjes uit tilbabwe waren old school bezig, leuk toch... ouwerwetse gezelligheid in het stadion, vertier voor iedereen. oja Looms is ook errug old school. mis nu al donny en el hak. Als hij aan de bal is dan kan je wel een pilske gaan halen

Morkai the Red

Geplaatst: zaterdag 11 augustus 2012 om 8:41u

De kwaliteit v/d wedstrijd was beneden peil. Nu mag je met deze selectie ook niet al t eveel verwachten maar het nog veel meer kwaliteitsarme Willem II moet toch te pakken zijn.

Nu `moeten` we achteraf blij zijn met een puntje, omdat je ook nog wel eens had kunnen verliezen en dan was het wel erg zuur geweest.

Het commentaar van JK na de wedstrijd sloeg nergens op, maar daarvoor is hij ook niet ingehuurd. Hij moet prestaties behalen met beperkte middelen en dat is al moeilijk genoeg.

Dat we het erg zwaar gaan krijgen dit seizoen is mij wel duidelijk, deze rommelige wedstrijd bevestigt dit nog maar weer eens.

Mooi doelpunt van Lurling, dat was dan ook het hogtepunt v/d wedstrijd.

hup

ctk

Geplaatst: zaterdag 11 augustus 2012 om 8:50u

Ik denk dat de 2 grootste degradatiekandidaten nu al bekend zijn, samen met Zwolle dan....pfff, dit had niks maar dan ook niks met voetbal te maken!
Totaal geen beleving, veel te angstig, onmachtig voorin en dat tegen een team van veredelde eerste divisie voetballers?!
Er moet een echte spits bij, want met alles respect voor Alex, hij komt toch tekort en Hadouir is me ook (nog) niet meegevallen!

simmons

Geplaatst: zaterdag 11 augustus 2012 om 9:33u

waar moet dat heen vraag ik me dan af...

drs Marcellus

Geplaatst: zaterdag 11 augustus 2012 om 9:37u

@simmons

Als ze zo blijven spelen iig niet naar plek 10 zoals de doelstelling is.

simmons

Geplaatst: zaterdag 11 augustus 2012 om 9:49u

@drs marcellus, tja vind t nog steeds jammer dat RUUD BROOD toen nie naar NAC kwam want dat had ik graag gezien.
D`N karel heeft geen tactisch inzicht en maakt ook spelers nie beter.
en schiet mij maar af, maar NACman of nie maar vind m een erg slechte trainer.

moho

Geplaatst: zaterdag 11 augustus 2012 om 9:50u

- We zijn 90 minuten onderweg........
- De "Avondjes" in Breda moeten nog komen......
- The Yello Army moest zich nog laten gelden......(gisteren een klein voorproefje)
- Onze Trots binnenkort 100 JAAR, kippenvel momenten ?
- Opnieuw dromen van een bekerfinale in de kuip....
- We are NAC and we are proud of it

Overleven en voortbestaan, zodat er een mooie vervolgen kunnen komen op "Avondje NAC - Een liefdesverklaring" (boekje heb ik nu voor de 2e keer gelezen en vertaalt mijn NAC gevoel op zijn best)

Come on N.A.C.eeeeeee

Gr.
Josip

De Wortel

Geplaatst: zaterdag 11 augustus 2012 om 9:52u

Een derby is een derby, mooi voetbal is.daarbij zeldzaam.
Achteraf gezien, hebben we gewoon met 1-1 gewonnen.

Acties vd `meisjes` op vak e zijn triest. Denk echter niet dat het omgedraaid niet zou gebeuren, als NACs veiligheidsapparaat net zo `streng` zou zijn als bij de kruiken.

1e punt is binnen, duurde vorig jaar geloof k iets langer...

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: zaterdag 11 augustus 2012 om 10:21u

de lamme tegen de blinde.....

Dat het dit seizoen overleven wordt was al bekent maar pasjes over 4 meter die niet aankomen van minuut 1 tot de 90-ste....
Er was toch een duidelijk kwaliteitsverschil merkbaar en dát maakt het voor mij geen winstpunt maar eerder twee verloren punten.

boelie

Geplaatst: zaterdag 11 augustus 2012 om 11:16u

Hugodver wat een onmachtig geprul dat voor voetbal door moest gaan van beide kanten. Een wedstrijd in de belse tweede klasse heeft meer amusementswaarde.

Maar goed, at the end of the day hadden wij weer ons feestje en stonden zullie weer huilie huilie te doen. Lekker toch!

En tja... Die meiden op E. Wat zetten ze zichzelf toch weer onsterfelijk voor lul. Maar laat die jong toch lekker speulen. Het had in ieder geval wel een hogere amusementswaarde dan dat geprul binnen de lijnen.

In plaats van het daar aan banden te leggen heb ik liever dat ze ons onderhand ook maar eens wat vrijheid terug gaan geven. Dus gewoon op zaterdagavond die pot, die bierkraan open, en nie gaan liggen maauwen over een fakkeltje of een knallertje. We zitten toch nie op de kleuterschool, kom nou.

En ten slot vind ik dat zeker niet onvermeld mag blijven dat ik Elson Hooi een alleraardigst debuut vond maken. Die ontwikkelt zich een heel stuk rapper dan Schalk momenteel. Hooi Hooi Hooi!

Al Pacino

Geplaatst: zaterdag 11 augustus 2012 om 11:39u

Helaas een zwakke wedstrijd gezien. Zwak van beide ploegen. Desalniettemin ben ik niet zo pessimistisch als een aantal andere NAC-supporters. De NAC-achterhoede ziet er beter uit dan vorig seizoen en zal voor veel obstakels bij alle andere teams in de `ere` zorgen. Jammer was dat Willem II-doelpunt. Met een beetje coördinatie in de defensie was dit niet nodig geweest. Komt echter wel goed! Het middenveld kan veel beter! De voorhoede moet snel worden versterkt, want anders breekt ons dit straks op. Hooi was voor mij de openbaring en ook de kortstondige inzet van Jens Janse. Wellicht een goede midfielder? Onze oud-keeper brouwt er in de eerste competitiewedstrijd maar weinig van, maar dit is hem niet kwalijk te nemen. Zoals ik altijd heb gezegd zal een ex-keeper bijna zeker nooit een goede trainer worden. Dus waarom hij wel?? Het is te hopen dat dit tweede jaar zijn laatste jaar wordt.

Der Riko

Geplaatst: zaterdag 11 augustus 2012 om 12:10u

Héérlijk om de engelse commentator (stream) te horen:
The only noise in this stadium is coming from those...the NAC crowd.

pannelap

Geplaatst: zaterdag 11 augustus 2012 om 12:24u

Inderdaad..... "de lamme tegen de blinde"

Verder geen woorden aan vuil maken, kop op en volgende week thuis tegen de R.... uhhh tukkers.

Hup NAC!

Tarzan

Geplaatst: zaterdag 11 augustus 2012 om 12:55u

Afgelopen Mei had ik nog een paar Bossche fans gesproken over De Nacompetitiewedstrijd en ik snap ze maar al te goed wat ze mee gemaakt hebben en aan het eind dat ze aan het kortste eind trokken omdat ze zich mee lieten slepen in de provocaties. Nu vandaag kreeg al een aantal smsjes van diezelfde Bossche fans of ik `t snapte`.

Hoe kan een professionele club als Willem II zo`n waardeloze veiligheidsapparaat hebben. Hebben ze dan niks geleerd na die nacompetitie wedstrijd tegen FC Den Bosch. Kijk er is niks mis mee om vuurwerk mee te nemen, wij NAC kunnen er zelf over mee praten (legendarische wedstrijden in het RV stadion in de Beker). Maar ga dat niet in het uitvak gooien. Paar keer sprongen mensen weg omdat ze dachten dat het knalvuurwerk betrof. Voor hetzelfde geldt kan er echt paniek (al dan niet dat het vuurwerk afging) ontstaan en raad eens wat er gebeurd als je als ratten in de val ziet precies verdrukking door het `schaapachtige gedrag` van de mens. Om dan nog te spreken over die debiele bavianen op Vak E. Om ons met alles te bestoken en met ons bezighield dan er wat er op het veld gebeurde. Ik mag hopen dat die rookbom die door een NAC supporter op het veld gegooid werd op aanwijzen van een NAC steward - voor de veiligheid - niet opgepakt wordt door de camerabeelden omdat het vuurwerk toch uit het W2 vak kwam. Ik vind dat NAC supporters zich uitstekend gedragen hebben om niet mee te gaan in de provocaties (lees: catering punt slopen). Door van alles wat er gebeurde. En ik ben blij dat ook de normale Willem II supporter (lees onze Tilburgse fansite) zich ontzettend ergert aan dat bavianen gedrag. En dat Willem II actie gaat ondernemen. Hmmm kunnen ze dan niet eerst het veiligheidsapparaat onder de loep nemen en daarna pas de mensen oppakken. Uit het verleden hebben we geleerd dat het heel moeizaam gaat om die mensen op te pakken.

Oh er werd ook gevoetbald... vond NAC qua verdediging beter staan dan vorig jaar. 1 foutje in de dekking en NAC krijgt een tegengoal helaas. Gelukkig maakt Lurling het goed. Ik maak me niet zo zorgen wat meeste doen. Maar er moet wel gewerkt worden op het middenveld... zag ook dat Janse als rechtsvoor gebruikt word... wow... dat is nieuw (subliem hakje overigens).

WW

Geplaatst: zaterdag 11 augustus 2012 om 13:56u

@Al Pacino

klopt helemaal wat je zegt.

Verdedigend vrij solide (al had Ten Rouwelaar idd wat Moho al zei wat rare stompballen die hij m.i. ook had kunnen klemmen) maar wel met de aantekening dat ik denk dat je gisteren tegen de zwakste broeder uit de eredivisie gespeeld hebt. PEC Zwolle zal nog genoeg thuisvoordeel halen uit hun kunstgras en VVV heeft zich aardig op de transfermarkt geroerd.

Maar van de aanvallende onmacht, op die ene parel van een aanval 4 minuten voor tijd na met een beauty van Lurling als eindstation, ben ik echt geschrokken. Om met Van der Gijp te spreken: het was niet om aan te gluuu-ren...!

Hypo

Geplaatst: zaterdag 11 augustus 2012 om 15:09u

Ik was gister trots om een NAC supporter te zijn en niet te boren aan dat kruiken volk. vond dat NAC supporters een goeie mooie sfeer neerzetten en niet ingingen op de provocaties.
Was ook blij om dit te lezen btw:

De maat is vol
11-08-2012 Willem II onderneemt vergaande stappen tegen de supporters die vrijdagavond tijdens de wedstrijd tegen NAC Breda vuurwerk ontstaken op de tribune. Een mogelijk nieuwe boete die de club boven het hoofd hangt, zal worden verhaald op de daders die niet langer welkom zijn in het stadion.

Voor Willem II directeur Marco Faber is de maat vol. ‘Een groep ‘supporters’ op met name vak E heeft blijkbaar een totaal ander beeld van voetbalbeleving dan het overgrote deel van de stadionbezoekers. Nota bene in de week dat de KNVB ons met 10.000 euro beboet voor de wanordelijkheden, waaronder het afsteken van vuurwerk, tijdens de laatste wedstrijd van vorig seizoen en de burgemeester ons waarschuwt, gaat het opnieuw mis. Dit is onacceptabel. Het schaadt de club en verpest voor veel echte supporters de sfeer in het stadion.’
‘Wij gaan hard ingrijpen. De daders kunnen een stadionverbod tegemoet zien en de nieuwe boete die onherroepelijk vanuit Zeist zal worden opgelegd zal op hen worden verhaald.’

Als gevolg van dit vuurwerkincident geldt de volgende thuiswedstrijd tegen Vitesse een algeheel alcoholverbod. Faber: ‘We kunnen niet anders. Een gewaarschuwd man telt voor twee. Met pijn in mijn hart naar alle supporters en sponsors die Willem II door dik en dun steunen, maar de elementen die de sfeer binnen de club verzieken, worden keihard aangepakt.

Jannie F7

Geplaatst: zaterdag 11 augustus 2012 om 16:15u

Met wat vrienden in een Stillie vak, genoten van een draak van een wedstrijd! Een wedstrijd met een hoofdklasse niveau.
Wederom een slechte Schalk en gelukkig een redelijke verdediging.
Maar kan iemand mij vertellen waarom Buys 10 kilo te zwaar is??

Alcoholvrije Sint

Geplaatst: zondag 12 augustus 2012 om 11:03u

Wat een gezeur allemaal weer. Dat we het zwaar gaan krijgen, is toch al meer dan een jaar duidelijk? Dat wii-NAC wedstrijden vrijwel nooit het aanzien waard zijn en slechts zelden op voetbal uitdraaien, ook. Evenals het feit dat Ten Rouwelaar meer ballen wegstompt dan klem pakt (ook als dat laatste wel `gemakkelijk` zou kunnen).

Eerste punt is binnen, en Lurling heeft een hele mooie goal gescoord.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2020 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven