homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

2 juli 2012
Gemeente pleegt contractbreuk


Die Fredje Arbouw toch. Vorige week al stoere taal over maandelijkse huurbetalingen, vandaag heeft de redder van Breda aangekondigd het huurconvenant eenzijdig te verbreken.

Het moet namelijk anders, NAC mag niet meer de ECV-gelden als garantie geven, maar moet de huur van ruim een ton per maand vooraf gaan voldoen, aldus de illusionist met een hekel aan NAC.

Wij vinden het allemaal best Fredje. Zullen we dan gelijk de woekerprijs eens herzien en een convenantje opstellen om het onderhoud conform de wetgeving te gaan voldoen? En nu we er toch zijn, waarom passen we de afschrijvingsmethodiek niet aan conform de afschrijvingsverordening? En zullen we dan gelijk het rentepercentage eens marktconform maken? En ach, nu we toch zo constructief bezig zijn, zullen we dan de marktconformiteit van de verhuur van onroerend goed nog eens toetsen?

Het oude logo is inmiddels terug, nu de oude naam nog. NAC=NAC!


Bron : De Rat, BredaVandaag


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29

Relaties


28-jun-2012
Gemeente wil af van toevoeging Breda in clubn...
02-nov-2011
Nog even over die stadionhuur…...


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Mieshoop

Geplaatst: maandag 2 juli 2012 om 10:55u

NAC moet zich gewoon keihard opstellen. Dikke vinger naar de wanpresterende verhuurder. Als je van een huurder bepaalde prestaties verwacht dan zul je als verhuurder dook aan je verplichtingen moeten voldoen, zonder de huurder uit te buiten. Gewoon zoals gebruikelijk is met verhuur onroerend goed.

En als ie niet mee wil in een huurverlaging? Dan sluiten ze het stadion maar, zal best gezellig worden de eerste thuiswedstrijd voor een gesloten deur.

Het wordt tijd voor nieuwe gemeenteraadsverkiezingen, dan kunnen we weer eens een rondje NAC-debat langs de partijen doen. Kijken of ze in verkiezingstijd ook zulke stoere praat uit durven te slaan.

FES

Geplaatst: maandag 2 juli 2012 om 11:20u

Mooi. Tijd om de diefstal recht te zetten. Eskes en bestuur: snoeihard en ongenuanceerd d`r in vliegen.

TisniX

Geplaatst: maandag 2 juli 2012 om 11:35u

Wanneer zijn het weer gemeenteraadsverkiezingen ???? Als die nog leeft op Ooomen ........ ook als die niet meer leeft trouwens, kalken we zijn naam er gewoon bij.
Wanneer gaan ze bie B`Berg afgraven ??

referee

Geplaatst: maandag 2 juli 2012 om 11:35u

Mooie kans voor de nieuwe directeur om zich even goed te profileren! Inderdaad keihard onderhandelen en zorgen dat NAC weer wat meer adem heeft

Rooie Jo

Geplaatst: maandag 2 juli 2012 om 11:41u

Mooie gelegenheid om "Breda" weer uit de naam te halen. Voor wat hoort wat: die gratis reclame voor de stad moet maar eens afgelopen zijn. Boter bij de vis!

WW

Geplaatst: maandag 2 juli 2012 om 12:42u

Eenzijdig verbreken kan dat zomaar?
Of staat er in het contract dat dat wel kan? Als dat laatste het geval is begrijp ik minder en minder van de beslissing het oude bestuur niet aansprakelijk te stellen voor onbehoorlijk bestuur. Ik vrees hier ernstig voor want als alles juridisch doortimmerd was had DROL niet een dergelijk bericht hoeven plaatsen.

Wel goed dat dit bericht geplaatst is. Want e.e.a. neemt niet weg dat het aardig onbeschoft is van de gemeente. De huidige deal is voor hun al heel gunstig. Dus idd dient NAC zich in deze flink assertief op te stellen. Richting gemeente. Maar mogelijk ook richting voormalig bestuur als blijkt dat zij met een dergelijke eenzijdige optie akkoord zijn gegaan.

Zwaor Fajiet

Geplaatst: maandag 2 juli 2012 om 13:33u

Wat is de garantie dat NAC nog een jaar of 10-15 bestaat en dus de investering kan terugverdienen?!?!?!?!?!?

Zwaor Fajiet

Geplaatst: maandag 2 juli 2012 om 13:34u

En trouwens, het is gewoon puur zakelijk ipv hekel aan NAC, onzin om de bakker pas te betalen als je het geld van de slager hebt.... mocht NAC degeraderen, en er komt niet genoeg tv geld binnen dan krijgt de gemeente d`r geld niet?!?!?!

kwek

Geplaatst: maandag 2 juli 2012 om 13:40u

De gemeente is echt niet wijs en met Arbouw voor op. Tijd voor wat acties richting de gemeente.

@Zwaor Failliet.

Wat doe jij uberhaupt op deze site? Duidelijk dat je geen NAC supporter bent. Ga iemand anders vervelen ofzo.

Sjak

Geplaatst: maandag 2 juli 2012 om 15:39u

@Zwaor, kloot aub op met je negatief gezeik. NAC heeft Breda op de kaart gezet Arbouw, als je zo graag in een stad gaat werken zonder betaald voetbal ga dan lekker naar Haarlem of Roosendaal, daar hebben ze het al de nek omgedraaid

BRR

Geplaatst: maandag 2 juli 2012 om 15:48u

NAC heeft Breda op de kaart gezet? Verklaar je nader? Dat is iets wat ik nooit zal begrijpen....

portugeese naccer

Geplaatst: maandag 2 juli 2012 om 16:41u

Is allemaal niet zo heel spannend.

Afspraak is afspraak en afspraken moeten worden nagekomen (zoals dat zo mooi heet: "pacta sunt servanda), tenzij ....... er bijvoorbeeld in het contract staat dat een partij het recht heeft eenzijdig op te zeggen of dat indien de ECV inkomsten onder de X dalen de afspraken mogen worden herzien of of of .....

Ik ben benieuwd of de kop van dit item "NAC pleegt contractbreuk" uiteindelijk recht blijkt te doen aan de actuele situatie of dat NAC "as usual" wederom een K-contract blijkt te hebben gesloten.

Het zou mij niets verbazen als dat laatste het geval is.

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: maandag 2 juli 2012 om 18:57u

Tja P.N. ..... , ik begrijp eigenlijk dan ook niet waarom de Ratdactie niet iets genuanceerder dit bericht brengt , wetende dat men er ook nog eens fel op gaat reageren door de mensjes alhier.
Op het eerste gezicht lijkt het me dat men vanuit de Gemeente nogal dwars doet als het om NAC gaat.... , `lijkt` dussss... , zolang we de inns&outs niet precies kennen , tja..


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2020 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven