homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

29 maart 2012
Lurling: `Zeldzaam als er eens niet over mijn moeder wordt gezongen`


De focus ligt deze week wel opvallend veel op Lurling. Op het moment dat NAC weer eens een keer naar de Kuip mag, gaan NAC-fans massaal weer dagdromen van het moment dat Lurling de winnende maakt tegen feyenoord, en vervolgens een ererondje maakt langs de 50.000 man die hem 90 minuten lang verbaal met terminale ziektes hebben bestookt. Je gunt het hem zo hard dat je er af en toe zwetend van wakker wordt.

Het is des te frappanter als je weet dat hij zelfs ooit nog 57 wedstrijden voor feyenoord heeft gespeeld. Het was weliswaar niet zijn beste periode, al zal hij dat zelf bestrijden: `Mensen zeggen dat ik mislukt ben bij Feyenoord, maar daar ben ik het niet mee eens. Alleen ligt mijn verhouding met het publiek als een schaduw over die periode,` zo lezen we in Nusport magazine.

Het is dat stempel waar we het gisteren nog over hadden. In veel Nederlandse stadions weten ze hem te vinden. Het deert hem echter zeer weinig: `Het is nu haast gek als er niet over mijn moeder wordt gezongen. Maar dat ik kon terugkeren bij Den Bosch, NAC en ook Heerenveen me opnieuw wilde hebben, zegt mij genoeg.`

Hij weet het voor zichzelf goed te relativeren: `Wat de mensen met wie ik heb gewerkt en de mensen van wie ik houd van me vinden, ik voor mij belangrijk. Zij kennen mij echt.`

Hij is daarom helemaal ook niet bevreesd om zaterdag de Kuip te betreden. Sterker nog, als hij de kans kreeg…: `Als ik het over zou kunnen doen, zou ik gewoon weer naar feyenoord gaan. Ik vind het feyenoord-publiek nog steeds fantastisch. Ze kunnen spelers maken en breken. Kijk naar John Guidetti, die kan niets fout doen. Dat is lekker, hoor.`

In Breda voelt hij wel de waardering: `Gelukkig krijg ik ook elk jaar aan de lange zijde bloemen. Supporters van NAC zeggen dat ze het me zo gunnen dat ik een keer scoor tegen Feyenoord. Ik ben daar niet mee bezig, wil alleen maar winnen.`

We vermoeden dat dit zomaar eens niet het laatste interview over Lurling en de Kuip zou kunnen zijn…


Bron : De Rat, Nusport


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
30
31

Relaties

Anthony Lurling

31-mrt-2012 FEY-NAC (3-1)

28-mrt-2012
Lurling: `Ik vind Kuipers nog steeds een vers...
07-feb-2012
Lurling: 'Ik begrijp nu waarom spelers nooit ...
31-mrt-2012
Anthony Lurling en de Kuip...
31-mrt-2012
Anthony Lurling en de Kuip (2)...


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Bona

Geplaatst: donderdag 29 maart 2012 om 15:12u

Ik weet even niet goed hoe ik deze uitpraken moet lezen. Maakt hij duidelijk dat hij gewoon lak heeft wat iedereen in de kuip van hem denkt, of probeert hij met deze uitspraken een beetje in het gevlei te komen bij de feyenoord aanhang?

Desalniettemin, maak die zware dagdroom maar eens een keer werkelijkheid. Ik slaap niet meer.

Opa

Geplaatst: donderdag 29 maart 2012 om 15:32u

Volk dat iemand negastief toeroept heeft vermoedelijk een herseninhoud van een rolmops. Moet van dordt noord zijn !
Niks van aantrekken anthony. Oren dicht en de winnende scoren. Laat zoals altijd je voeten maar spreken.

Haze

Geplaatst: donderdag 29 maart 2012 om 15:48u

Lurling speelde gewoon Champions League in Rotterdam. Speelde 30 en 27 wedstrijden in die twee seizoenen in de competitie. Haalde eenmaal de bekerfinale. De term mislukt lijkt me dan niet op z`n plaats als je het afweegt tegen de teloorgang die de club daarna onderging. Het zou wel eens fijn zijn als de KNVB hard optreedt tegen de spreekkoren. Ik ben in ieder geval blij dat hij als mislukt wordt bestempeld, want daardoor mogen we in Breda al jaren genieten van een prima voetballer met dito instelling! Hopen dat hij zijn revanche zaterdag haalt, maar NAC-kennende zal het angsthazenvoetbal worden en een reguliere 3-0 zege voor Feyenoord....

inteldave

Geplaatst: donderdag 29 maart 2012 om 16:56u

waar ik van moet is die hypocriete houding van de knvb in dergelijke gevallen. overal zie je het woord "respect"op shirts en aanvoerdersbanden. als een scheidrechter op een dergelijke manier wordt toegezongen wordt binnen de korste keren de wedstrijd stilgelegd. gebeurt dat bij een speler gedurende een groot gedeelte van de wedstrijd dan doet men alsof er niets aan de hand is....
en zo zal het a.s. zaterdag wel weer zo zijn. wel goed van Anthony Lurling dat hij het zoveel mogelijk van zich af laat glijden.

Subietpilskes

Geplaatst: donderdag 29 maart 2012 om 20:23u

Als in het Rat Verleghstadion dit soort dingen worden gescandeerd wordt de wedstrijd gestaakt. Maar in Rdam mag dat allemaal blijkbaar. Meten met 2 maten noen ik dat!

Hanske N

Geplaatst: vrijdag 30 maart 2012 om 8:52u

Prima reactie van Lurling. Op een gegeven moment wordt je er niet meer koud of warm van. Gebrek aan herseninhoud, creativiteit....en nog veul meer... Maar dat wisten we al. Het zou voor de verandering eens leuk zijn, ook in de Kuip er vol op te klappen. Hup NAC!

de puut

Geplaatst: vrijdag 30 maart 2012 om 9:38u

We weten bij NAC toch onderhand wel, wat wij met dat `volk van Lee Towers´ voor vlees in de `Kuip` hebben. Een scheldende meute waar zelfs de Politie bang voor is, laat staan die angsthazen van de KNVB. Die hebben al poepvlekken in de broek als ze de naam van die club moeten uitspreken.

f3

Geplaatst: vrijdag 30 maart 2012 om 9:59u

En wederom wordt ie straks met z`n moeder weer voor van alles uitgemaakt en komen de roze fakkeltjes weer tevoorschijn. En de knvb....die knijpen weer een oogje toe en slapen lekker verder.

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: vrijdag 30 maart 2012 om 9:59u

Natuurlijk zijn het de hersenlozen.... , des te schrijnender om te horen dat het bij NAC óók gebeurt ! (recent tegen nec nog) , de helaasheid der dingen zijn het.
Moet ik de spreekkoren nog herhalen die John v. Loen en vele anderen naar hun hoofd geslingerd kregen in het verleden , ja ja , ook ik was toen een hersenloze en deed mee , nobody`s perfect.....

De Wortel

Geplaatst: vrijdag 30 maart 2012 om 10:07u

@Hoog: daar hebbie n duidelijk punt. `Andre van Duin` was nog opmerkelijk vriendelijk i.t.t het verwijzen naar een terminale ziekte waar van Loen indertijd ook jaarlijks vanuit Breda van mee werd `verblijdt`...

In de huidige tijd blijft t wel ongelooflijk hypocriet om te zien hoe weinig het Zeister dom bondje ertegen doet. Scheidsrechters worden overbeschermt (en beschermen zichzelf en hun veel te grote ego`s ook om de haverklap) maar een speler (en dan vooral zo eentje als Lurling) zijn bij menig uitwedstrijd gewoon vogelvrij verklaard.

Bona

Geplaatst: vrijdag 30 maart 2012 om 11:57u

Voor sommige mensen geldt het betreden van een voetbalstadion als een excuus om je als een volslagen idioot te kunnen gedragen. Een vrijplaats om alle problemen in hun miserable leventje te botvieren op alles wat hun maar eventjes niet aan staat. En ondertussen alle vooroordelen over voetbalsupporters te bevestigen. Die denken dat het er bij hoort dat wanneer je dat clubshirt aantrekt je IQ met 30 hoort te mogen dalen. Die heb je bij elke club. Maar bij feyenoord is dat percentage onder de aanhang toevallig enorm hoog.

Kijk maar eens goed rond in dat stadion. Bij doorsnee clubs in NL zitten de lange zijdes vol met opa`s en brave huisvaders die hun kinderen op een klapper laten uitleven. Op de goedkopere vakken zit het ruigere en fanatiekere spul gevestigd. Dat is in de Kuip ook, maar dan lomper en dan zit de rest van het stadion ook meteen vol met dezelfde lelijke eencellige varkenskoppen als op Vak X. Het trekt merkwaardig volk aan. Die kun je het bijna niet kwalijk nemen dat ze die achterlijke spreekkoren massaal mee-papegaaien. Dat stukje geweten hebben ze al in een frikandel gedraaid.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2020 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven