of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

12 februari 2012
Onmachtig NAC verliest weer


Dan speel je thuis, dan speel je op zaterdagavond, dan maak je jezelf al weken lang wijs dat NAC een ploeg is dat punten morst bij de kleintjes en stunt tegen de zogenaamde groten en dan speel je vervolgens zo'n KUTwedstrijd. Ideeloos, futloos, inspiratieloos en hopeloos kun je het NAC van de laatste weken noemen. Vandaag werd verloren, maar de trend is veel zorgwekkender. Hoe kan de gang van NAC richtig de nacompetitie afgestopt gaan worden?


Bron : De Rat


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties


11-feb-2012 NAC-AJX (0-2)


Ratistieken

In totaal bevat onze database 23411 nieuws items met in totaal 353096 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 15,08

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

gs

Geplaatst: zondag 12 februari 2012 om 0:28u

vond t wel een goeie pot met veel noad......o ja en vooral bayram.op blijven stellen die gast.

RS

Geplaatst: zondag 12 februari 2012 om 0:41u

Ok. Door een late blessure moet er weer geschoven worden. Maar haal dan Buijs naar het centrum in plaats van de onrustige Koenders.
Bij het eerste doelpunt kon hij zelfs een hinkende spits niet de baas.
Bij het tweede doelpunt was hij ook nergens te bekennen!
Deze trainers doen maar wat!
Tegen wie moet er eigenlijk wel gewonnen worden? Uit tegen Heerenveen of uit tegen VVV?
Een doemscenario dreigt voor Nac. Want dit seizoen hebben we de eerste competitie-helft te weinig punten gehaald.
Doe er nog maar een jaartje meer van het trainer-hetzelfde bij!

Sinds 1912

Geplaatst: zondag 12 februari 2012 om 1:00u

Er moet iets veranderen, en snel!

gs

Geplaatst: zondag 12 februari 2012 om 1:08u

er gaat ook snel wat veranderen.....volgend seizoen speel je op vrijdagavond.

dannypijpers

Geplaatst: zondag 12 februari 2012 om 4:20u

ik zeg zo gauw mogelijk Ruud Brood halen als eerste trainer , wint niet misschien alle wedstrijden met rkc maar het spel is wel een klasse beter als dat van nac, en hij heeft een veel slechter elftal tot zijn beschikking

CoNac

Geplaatst: zondag 12 februari 2012 om 6:54u

De noodklokken luiden en dat heeft vast iedereen binnen en rondom NAC gehoord. Nacompetitie komt nu heel dichtbij. Het probleem is echter: wat kan er gedaan worden? Ik lees hierboven dat Ruud Brood gehaald zou moeten worden. Ten eerste: hier is geen geld voor. Ten tweede: ook hij kan geen chocola maken van deze selectie. Het is simpelweg een kestie van kwaliteit beste mensen. Een zéér matig Ajax (wordt op deze manier volgende week door ManU compleet afgedroogd) kan zo eenvoudig van NAC winnen. Dit gebrek aan kwaliteit is logisch te verklaren, want geen geld. De gevolgen hiervan gaan we helaas nu echt voelen. Ik vind het verschrikkelijk om te zeggen, maar ik vrees dat in september ons feestje verslagen wordt door W.Genee op RTL7 i.p.v. T.Egberts op NOS.
Het onheil zou afgewend kunnen worden door een goede serie zoals in de eerste competitiehelft. De kans acht ik echter klein omdat we nu veel meer te maken krijgen met schoringen en blessures. Daarnaast zal de druk alleen maar toenemen op de selectie. Dit kan natuurlijk negatief, maar ook positief uitpakken. Wat mij betreft is het slechts een kwestie van hopen op een goede afloop. Er kan simpelweg door NAC niets meer tegen gedaan worden...........

Keesje Ketting

Geplaatst: zondag 12 februari 2012 om 8:35u

Jammer dat Bayram niet gegaan is naar zijn droomclub !!! elke euro voor deze jongen was welkom geweest, kan het niveau niet aan ziet het spel niet. Jozefzoon idem. Santi is de draad kwijt, degene die het elftal nu zou moeten leiden zijn hopeloos uit vorm !! word billenknijpen met degradatievoetbal in het vooruitzicht. NAC speelt Toeval Voetbal !!!!!
geen inzet, passie en creativiteit...........

Ginnekenees

Geplaatst: zondag 12 februari 2012 om 8:36u

Ja, lekker negatief weer allemaal. Hoor niemand over die teringnicht van een Blom die voor elke schwalbe van Ajax fluit, maar een handsgoal weer niet zag....bokkelul.
En Bayram opstellen??? Uit de selectie flikkeren, had al veel eerder moeten gebeuren, is slecht voor de teamspirit en had even moeten terugleggen op Schilder,stond vrij om in te tikken, maar meneer ging weer voor zijn eigen marktwaarde.
Youssef goede invalbeurt, hebben we ook nodig in de verdediging, ik zie nog veel mogelijkheden en JK heeft veel mogelijkheden, come on

Arjan0162

Geplaatst: zondag 12 februari 2012 om 8:38u

Karelse kan niet winnen met dit NAC....... Dit NAC kan winnen met Karelse. Het publiek wil Schalk en Johnny luistert ernaar, schijnbaar geen eigen inzicht. Wederom weet verkeerd gewisseld..........slechte trainer geen visie, maar weer een gegunde job voor een nacman.

Opa

Geplaatst: zondag 12 februari 2012 om 8:50u

jammer!
Jammer dat Koienders niet steviger een duel ingaat
Jammer dat Bayram zo`n eigenwijze egoistische voetballer is
Jammer dat Kolk zo`n egoistische voetballer is
Jammer dat Jozefzoon kennelijk maar 1 helft die back voorbij wil.
Jammer dat een trainer geen peper in dat stelletje kan stoppen.
Jammer dat Lurling geschorst was.
Jammer zou het zijn als we volgend seizoen vrijdags voetballen

Sjak

Geplaatst: zondag 12 februari 2012 om 9:33u

Wordt nog een zwaar seizoen, er valt nog om iets te spelen, de nacompetitie....
Ik wil dat ze die ajaksieden weer naar de hoofdstad sturen, heb je gezien hoe bonavacia de bal inschoot, beide speelde niet meer dan voor 80%...
Degradatievoetbal is mannenwerk, alle kids op de bank of naar het 2e. John kijk eens goed rond in je selectie wie dat spelletje kan spelen, bel nog eens een keer met Ernie Brands. Suc6, verheug me volgend jaar al op Veendam, Top Oss etc... Hoef ik ook geen anderhalf uur van te voren in het stadion te zijn, is mijn seizoenskaart een stuk goedkoper en hebben we een echte derby..

Rogo

Geplaatst: zondag 12 februari 2012 om 10:03u

@Sjak, die derby hebben we misschien in de nacompetitie al!

Serieus, die nacompetitie komt na volgend weekend (met een mogelijke afslachting in heerenveen en Ado-Excelsior en De Graafschap-VVV) waarschijnlijk akelig dichtbij.

Sommige mensen vonden NAC-ajax de wedstrijd van het jaar, geen idee waarom, maar de wedstrijd die er écht toe doet wordt NAC-Ado over 2 weken. Het wordt nog moeilijk met dit huurlingenleger, speelden gisteren weer erg onsamenhangend. Er zit gewoon geen enkele lijn in. Gelukkig hebben we nóg 4 huurlingen erbij gehaald, en dat dan pas na het gezellige trainingskamp.

Was er dan niets positiefs? Jawel: Botteghin! Die gast is echt goed, wie heeft het nog over Penders?

robf4

Geplaatst: zondag 12 februari 2012 om 10:12u

Waar is de strijd?

alan1986

Geplaatst: zondag 12 februari 2012 om 10:14u

rot op man geen geld.... en dan is zeker een goede reden om bijna elke wedstrijd te verliezen RKC SPEELT MOOIER EN ZE WILLEN!
bij ons lopen spelers rond die een buspaal niet voorbij komen
gisteren flink geergd lees ook weer was niet zon slechte wedstrijd OPZOUTE MAN! het was kutje slecht met name die turk en de 2 huurlingen en gewoon opstelle dat ze maar degraderen dan !!!
kut ploeg uit beda

piair

Geplaatst: zondag 12 februari 2012 om 10:15u

Nou nou wat een reacties weer, dit Nac zonder Lurling, Gudelj, Gillissen is gewoon een matig team, maar nog geen degradatiekandidaat. Het zit in deze fase wel tegen. Tegen Heerenveen zie ik nog geen punten binnenkomen maar daarna wordt de wedstijd tegen Ado wel cruciaal.

Karelse doet in mijn ogen niet zoveel verkeerd en stelt de spelers op die wij allemaal zouden opstellen. Ook zijn wissels zijn niet zo onlogisch.

We hebben nu eenmaal weinig te besteden en zullen het hiermee moeten doen.Ik lees op deze site veel over de gloryhunters als Nac weer eens uitverkocht is, maar tegelijkertijd zeiken we het gehele team+trainer regelmatig af, juist nu moeten wij Nac onvoorwaardelijk steuen (mooi spandoek trouwens)

Come on Nac

alan1986

Geplaatst: zondag 12 februari 2012 om 10:17u

pi air
tjonge jonge jij snapt het allemaal weer
mogen we niet klagen! weet je wat zon kaart kost per jaar !
voetballe gvd zeker als je 2 ton per jaar verdient !
voetballe gvd

MalleBabbe

Geplaatst: zondag 12 februari 2012 om 10:31u

Wat ik niet begrijp, wat ik echt niet begrijp... bij het eerste doelpunt weet Koenders dat als hij het duel verliest dat Bulykin 1 op 1 met Jelle komt te staan.
Nou lijkt het mij dat je als verdediger in zo`n situatie, zeker tegen Ajax en bij een 0-0 stand, zo hard, gemeen en meedogenloos het duel aangaat dat die spits er nog weken nachtmerries van heeft.
Wat doet Koenders? Hij gaat het duel aan alsof hij de strandbal van zijn zoontje af wil pakken in de achtertuin!
Dat begrijp ik dus niet.

Jannie F7

Geplaatst: zondag 12 februari 2012 om 10:33u

Hehehe, we worden wakker hier!

Zoals al maanden geleden voorspeld, Den Karel is een goeie kloot, een vent met een Nac hart, en bij gratie gods mag hij bijtekenen voor 1 jaar tegen een modaal salaris. De onderhandelingen met RB zijn 3 weken geleden mislukt, de reden weet van As.

Maar deze trainer brengt ons naar de ondergang, een degradatie betekend de doodsteek voor de mooiste club van Nederland...

kikako

Geplaatst: zondag 12 februari 2012 om 10:33u

Het was slecht heel slecht kolk,bayram,Ajax huurlingen er uit opzouten allemaal,hoeveel kansen hebben we gezien?en Koenders was ook bagger het was gewoon een kut wedstrijd bah

pannelap

Geplaatst: zondag 12 februari 2012 om 10:36u

alan1986

Ik zou zeggen, ga naar stilburg en wordt een KRUIK..... daar zijn de kaarten een stuk goedkoper... en zo hou je nog geld over om lego te kopen....


[ONTOPIC]

De pijp is helemaal leeg. Stuntelen tegen zowel de kleintjes als tegen de groten..... van ajaks verliezen is zogezegd geen schande.... Maar van een gehavend ajaks, op deze futloze, visieloze, inspiratieloze manier...... Bij NAC zit het goed fout met de huidige vriendjespolitiek...... JvA, goede aanwinsten...... we hebben er he-le-maal niks aan. Ze kunnen niks, of ze mogen niks omat het papiertje er niet is........ Slaap lekker verder.

JK, leer jij je mensen balletjes naar voren trappen ofzo, net zoals jij je ballen uitrapte aan de Beatrixstraat ?!?! Alle ballen naar voren, pure wanhoop. Geen enkele pass kwam goed aan, ging over de zijlijn, of werd onderschept. Nou, de vinger mag toch eens op e zere plek gelegd worden....

We hebben inderdaad geen cent te makke, niet veel noten op ons repertoire. Maar ik sta er van te kijken dat [met alle respect uiteraard] clubjes als Heracles en RKC, en beter voetbal spelen, en de punten wel weten te pakken.... en een beduidend lagere begroting hebben dan ons goeie ouwe NAC

Wordt tijd dat er een frisse wind gaat waaien. JK is een NAC`cer, voor mij persoonlijk nog een held uit het verleden. De Gaasbeek, Lammers, Brusselers en Koumans dekbed overtrek periode zeg maar..... maar met dat ouwe jongens krenten brood zijn we de laatste jaren geen fuck opgeschoten. En JK moet dat inzien. Zeker met het naderende vertrek van Aandewiel blijft er niks technisch over. Dus stop AUB nu het nog kan, en draag het over aan een nieuw gezicht voor het elftal........ want d`n Karel krijgt dit elftal echt niet in beweging.....

Dat worden nog zware weken.....

Hup NAC

alan1986

Geplaatst: zondag 12 februari 2012 om 10:41u

heej pannelap
ga na stilburg zou zegge ben jij dom ofzo oh nee uw heeft oogkleppe op
@%# SCHAAAP tis gewoon kut met karelse en blijft kut !    

Rizu

Geplaatst: zondag 12 februari 2012 om 10:42u

Wat een gezeik van jullie allemaal dat we verloren hebben van die neuzen.
Blijkbaar snappen jullie geen van alle dat we zulke wedstrijden mogen verliezen.
Verliezen we van excelcior hoor ik helemaal niet zo`n felle reactie van jullie kant.
WORDT WAKKEN DIT ZIJN NIET DE WEDSTRIJDEN OM PUNTEN TE PAKKEN.
Dat er nu onderaan bengelen ligt niet aan Karelse maar aan de selectie die verreken gewoon met veel strijd te spelen PUNT UIT.

Larsjuhnl

Geplaatst: zondag 12 februari 2012 om 11:24u

Het mag dan wel niet de wedstrijd zijn waar je punten MOET pakken, maar dat rechtvaardigt nog niet om zo futloos te spelen..... Er zat absoluut 0 power in..

koekjes_made

Geplaatst: zondag 12 februari 2012 om 11:45u

het was al wel beter dan tegen excelsior
kan iemand uitleggen waarom die Bonevacia na 20 minuten nog niet gewisseld was? man wat was die slecht zeg.

rubennacbreda

Geplaatst: zondag 12 februari 2012 om 11:46u

Gisteren hebben we kansloos verloren. NAC gaat het nog heel lastig krijgen de komende weken. Het verliezen van Excelsior en het gelijk spelen tegen De Graafschap kan nog een duur geintje worden.

Sjak

Geplaatst: zondag 12 februari 2012 om 11:52u

Aanvallend was het helemaal niet zo`n foute wedstrijd, zeker de eerste helft niet.
Er werd kinderlijk verdedigd en veel te veel voor de bal gelopen. Als je het wat slimmer aangepakt had was dit een 0-0 wedstrijd geworden maar dan we op zijn Brands, misschien niet tegendraads en spectaculair maar we spelen volgend jaar dan wel in de ere.
Technisch en tactisch worden teveel fouten gemaakt, zelfs tegen een erg matig ajaks en dat gaat ons opbreken, de tegenstander weet ondertussen wel hoe NAC speelt, dat is redelijk vanzelfsprekend. Was gisteren trouwens ook mooi te zien, alle opbouwende acties zijn terug te brengen naar drie varianten waarbij nooit gebruik gemaakt word van een crosspass. Als je simpel voetbalt dan moet de uitvoering en de inzet perfect zijn.

#BB#

Geplaatst: zondag 12 februari 2012 om 11:52u

Dit begint een beetje op `99 te lijken...

La Pelota

Geplaatst: zondag 12 februari 2012 om 11:53u

@rizu, de wedstrijden waarin we punten moeten pakken hebben we al gehad........dat was tegen excelsior en de Graafschap. En als je die niet pakt, moet het ergens anders vandaan komen!!!

ctk

Geplaatst: zondag 12 februari 2012 om 11:54u

Ach, overleven we het dit seizoen (wat nog een hele kluif is) dan degraderen we volgend seizoen wel! Wat een zaadwedstrijden krijgen we week in week uit te zien, al hadden ze nog 3 uur gevoetbald dan nog hadden ze niet gescoord. En iedereen die maar blijft roepen om Schalk, heb toch steeds meer het idee dat hij dit niveau niet aan kan! Maar de miskoop v/h seizoen is toch Kolk, wat een prutser. De wedstrijden binnenkort tegen ADO en VVV worden cruciaal, verlies betekent vrijwel zeker nacompetitie en dan is het doemscenario eruit geknikkerd te worden door Willem II.....

10diego

Geplaatst: zondag 12 februari 2012 om 12:00u

Deze ellende zag je toch aankomen? Paar lucky puntjes eind 2011 hebben bij een aantal fans zand in ogen gestrooid. Met jk gaan we de nacompetitie in. Maar......hij is niet duur hoor.

Jannie F7

Geplaatst: zondag 12 februari 2012 om 12:01u

Snap nog steeds niet wat de Karel in Kolk ziet...

pannelap

Geplaatst: zondag 12 februari 2012 om 12:01u

alan1986

Owjaah..... nou vooruit dan `n correctie: Je bent al een kruik. Alleen willen ook de inwoners van oirle Noord je daar niet hebben dus kom je hier klieren. Sodeflikker een eind op van dit forum, flapdrol. Jou klein-klein-kleutertje geschreeuw en gescheld..... daar zit geen Rat op te wachten


Verder, inderdaad deja vu van `99

bertjeB

Geplaatst: zondag 12 februari 2012 om 12:04u

Tenenkrommende spel van die Bonav. Wat was die dramatisch slecht en wat had hij een ruimte om dingen goed te doen. Kreeg seconden om diepe ballen te geven, steekpassjes maar kwam niet verder dan slappe tikjes breed.Du moment Ajax in de aanval was, liep hij constant 5 meter van zijn man af om de doodsimpele reden dat hij die volledig kwijt was.
Koenders staat consequent aan de verkeerde kant te dekken en doet nooit iets goed als het om opbouwen gaat.

Met een beetje pech had het bij de rust 0-4 gestaan. Het aantal opgelegde kansen voor Ajax was aanzienlijk.

Karelse krijgt de boel niet aan de praat en maakt spelers niet beter.Wegwezen! Als clubicoon prima maar niet als trainer. Kan hij er niks aan doen....? Hij is wel eindverantwoordelijk en 11 spelers ontslaan gaat niet eej.


pierre1953

Geplaatst: zondag 12 februari 2012 om 12:20u

ik zeg maar 1 ding dat ik ga stoppen want dit is geen voetbal meer maar 1 kinder cress ze weten niet waar ze mee bezig zijn in breda ik hoop dat ze degraderen daar leren ze dan wel van of niet en dan heb karelse het voor mekaar ik word er ziek van hier gr

fvf6

Geplaatst: zondag 12 februari 2012 om 12:23u

Eigenlijk moet je er geen woorden aan vuil maken ,wat een instelling zonder noad.Alleen Bottegin was goed dat mag ook wel gezegt worden voor de rest bagger zeker die bayram wat een kloot zonder instelling en visie oprotten nooit meer opstellen.Ik vond het goed dat hij bij de wissel geen applaus kreeg NAC wordt op deze manier het lachertje van de eredivisie

petjoke

Geplaatst: zondag 12 februari 2012 om 12:25u

Ik denk dat we gewoon op 0 moeten beginnen, alleen die gasten nog opstellen die willen werken, hard werken desnoods uit de jeugd, en dan maar kijken waar het "schip"strand... Geen gezeik meer met huurlingen gewoon eigen spelers en eigen kweek. Dan hebben ze al de ervaring op gedaan als we volgend seizoen in de juup ballen.
Want van de "vaste"kern die er nu staat zal niet veel overblijven denk ik als we naar de Juup verhuizen. Nu starten met die gasten dan heb je kans om snel weer in de Ere te komen. Zoals het nu gaat, gaat het gegarandeerd mis...... Geld of geen geld speelt geen rol meer..

moho

Geplaatst: zondag 12 februari 2012 om 12:36u

Klote en balen, maar wel eens met CoNAC , Ginnekenees en Piair.

De wedstrijd tegen Excelsior was cruciaal en wat mij betreft een inschattingsfout om daar niet met het elftal van voor de winterstop te starten maar met gasten die zogenaamd indruk in hetr spaanse zonnetje.

NAC speelde in Nov/Dec degelijk in combi met enthousiasme vol NOAD wat ook punten opleverde.
Dat het in de wedstrijd tegen excelsior werd omgegooid, Luickx, Lasnik enz.

Tegen de Graafschap zond er gewoon vanwege blessures en schorsingen een heel matig team in het veld en was het gelijke spel niet zo vreemd.
Vitesse uit was op basis van 2e helft een punt verdiend geweest.

Gisteren speelde NAC in mijn ogen redelijk maar met Koenders centraal achterin weet je dat er ergens in de wedstrijd te veel risico in acties wordt gelegd of te hautain verdedigd wordt, en dat brak dus op.
Voor de rest een hele zwakke rechterkant met Jens J, die wel goede wil heeft maar kwalitatief echt zeer matig is. Was constant zijn directe tegenstander kwijt en opbouwend zo zwak.
Koenders zou op de back positie beter passen met El A aan de anderekant. Verdedigend was Botteghin een lichtpunt, kan nieuw boegbeeld worden als hij zo doorgaat.

Op middenveld kan Schilder niet zonder Gillissen, Gudelj en mogelijk dat je Gorter een linie kan opschuiven.
Lurling werd gisteren ook node gemist, Bayram en Josefzoon simpel te licht en Kolk te weinig killer.
Schalk en Boukhari tegen de pompebladen

Nu met 4 nieuwe spelers ogen we weer als een vreemdelingen legioen en weinig herkenbaar en dat is niet goed. Vasthouden aan mix van ervaring en jonge (Bredase) gasten en strijden voor behoud, zoals het er aan het begin van het seizoen al de doelstelling was.

Zal een hele klus worden en ws erg spannend. Team zal het op het veld moeten laten zien , maar publiek zal ook vol gas moeten geven ipv hier op de Rat week in week uit eigen team verder de put in te schrijven.

10Diego, toen NAC punten pakte voor de winterstop was je onzchtbaar en nu weer vooraan nu het slecht gaat. Waarschijnlijk weer flink gegeild op deze nederlaag, ga bovenin in Vak I zitten valt het niet zo op als je opspringt bij een tegengoal

Balen om een slechte reeks is logisch, kritiek mag en moet, maar hopen op NAC nederlagen om van daaruit je zg gelijk te halen is NAC onwaardig.
Was het niet jouw maat RM die met 6-0 ten onder ging in de Arena en vervolgens Patrick Zwaanswijk slachtofferde ipv van hand in eigen boezem te steken na zijn kamikaze tactiek. (zonder PZ werd NAC toen uit de beker geknikkerd door GAE).

Jre kunt alles roepen over JK en idd een beginnend coach, die ik echter niet echt kan betrappen op vreemde opstellingen of wissels. Ook een kwestie van kwaliteit van de selectie.
Bovendien praat hij bij winst EN verlies in de "wij" vorm, ipv ik heb gewonnen bij 3 punten en de spelers hebben verloren bij nederlagen.

Wordt een loodzware opdracht om te overleven, maar nogmaals dat was voorafgaand aan dit seizoen al een gegeven .
Degradatie voetbal lukt alleen als publiek de ploeg door dik en dun blijft steunen en wat dat betreft kunnen wij een voorbeeld nemen aan de nerds vorig seizoen, hoe gek dat ook klinkt voor een NACcer.

Heerenveen , hopen op een stuntje, mogen ze zich daarna vol laten lopen in het Kielegat.
ADO en VVV worden daarna cruciaal..........

NAC forever !

Gr.
Josip

Peter13

Geplaatst: zondag 12 februari 2012 om 12:42u

Ook wel triest gisteren: B-Side en Vak G die Feyenoord-aanhang na-apen ("en wie niet springt...". Niets originelers te bedenken?

NACfotosite

Geplaatst: zondag 12 februari 2012 om 12:42u

Fotoreportage online op www.F7Breda.nl.

moho

Geplaatst: zondag 12 februari 2012 om 12:48u

Met scheidsrechters die om elke scheet fluiten zoals ook blommeke, een van de Dick van Egmond clones, valt het niet mee om NOAD te spelen. Elk contact wordt gevolgd door een fluitje, pffffff.

Met dit soort hockey wedstrijdjes, blijft er weinig ruimte tot echte strijd en op/over de grens duels waarbij op zijn Engels doorgespeeld mag worden.

Met deze juffertjes in scheids rechterspakjes krijgt NOAD weinig tot geen ruimte.

Ook het feit dat er nooit eens een scheids opstaat die een om kaarten smekende speler (Sulemani vragen om 2e gele kaart voor Jansen) zelf een gele kaart voorhoudt.

Eenheidsworsten naar KNVB model......

Gr.
Josip

caka

Geplaatst: zondag 12 februari 2012 om 12:49u

@RIZU
Wie staat er boven de selectie?
Juist looser JK
Dus deze is wel degelijk verantwoordelijk voor de lamlullen instelling van deze selectie.
Heb deze waardeloze trainer al enkele malen horen zeggen dat de poppetjes niet goed stonden.
Wel,als trainer zijnde hoor je te zorgen dat de poppetjes WEL GOED staan.

Molenschot rules

Geplaatst: zondag 12 februari 2012 om 12:55u

NACompetitie here we come. Als je vor NAC bent kun je de komende weken beter ff op vakantie gaan. De ene wanprestatie na de andere staat ons te wachten....maar lees hier van de kenners dat we niet moeten wanhopen, want ja geen geld dus moeten we dit allemaal accepteren geloof ik. Nou prima hoor maar dan moeten we niet met zun allen gaan janken straks hč als we degraderen, want ja geen geld hč . Geen geld okč, maar dan kunnen die lamstralen die we dan toch hebben eea toch wel met wat strijd goed maken toch? Doen ze bij andere clubs ook hoor en daar lopen ze ook niet over van het geld.
Dus heren, ietsje meer strijd alstublieft, als dat niet te veel is gevraagd tenminste . Weet natuurlijk niet of dat wel in jullie contracten staat . En Karel zeg niet telkens dat je niet weet waar het aan ligt, want daar ben JIJ voor hč om dat dus uit te zoeken. Daar wordt je voor betaald en daarom heb je dat contrat gekregen.
GA GODVER MET ZIJN ALLEN EENS GOED NADENKEN OF JULLIE ONS CLUBKE IN DE EREDIVISIE WILLEN HOUDEN JA EN GA DAN EENS MET INZET VOETBALLEN, OOK AL DIE VERREKTE HUURLINGEN EN ANDERS OPZOUTEN!!!
Dagge bedankt zait da witte.

caka

Geplaatst: zondag 12 februari 2012 om 12:57u

@pannelap
Mogen inwoners van tilburg geen nacfan zijn?
Mogen we niet meeleven in de teneur die nac nu ondergaat?
Het moet niet mooier worden dat jij gaat bepalen wie wel of niet nacfan mogen zijn.
Als rasechte nacfan die in tilburg woont doet het mij pijn dat mijn clubje het elke week weer verziekt door die klojo van een JK.
Tuurlijk was hij niet duur,Maar uiteindelijk blijkt goedkoop duurkoop.

sinead

Geplaatst: zondag 12 februari 2012 om 13:25u

Ben het niet helemaal eens met de toch vrij negatieve tendens hier op de Rat.

NAC speelde niet goed maar naar vermogen en dat was gewoonweg minder dan (een ook niet in topvorm verkerend) Ajax.

Verdedigend waren de backs het kwetsbare punt. Jelle wederom uitstekend maar ook Botteghin en in mindere mate Koenders stonden hun mannetje.

Schilder en vooral Bonevacia speelden zowel in aanvallende als in verdedigende zin erg matig.

Kolk en Jozefzoon wisselden een redelijke 1e helft af met een slechte 2e helft. Bayram terecht gewisseld.

Maar NAC moet de punten halen tegen Excelsior en De Graafschap en niet tegen Ajax!

En tot slot: Erg kortzichtig van sommigen om de schuld van de nederlaag in de schoenen te schuiven van een goed leidende Blom.

RS

Geplaatst: zondag 12 februari 2012 om 13:27u

Vijf huurlingen in de basis, , en dan ook nog kwalitatief heel matige; dat is simpelweg teveel! Bayram is in feite nu ook een huurling!
Daarna ook nog huurlingen als invallers.
Huurlingen gaan er nooit vol voor. Vaak met hun gedachten nog bij hun oude team.
Denk eens aan het degradatie-seizoen. Op papier stonder er zeer goede spelers, maar veel gehuurde....
Afscheid nemen van Koenders, Bonevacia, Jozefzoon, Bayram, Kolk, als basisspelers. Die hebben hun kans gehad. Geen slappe hap meer opstellen.
Dan toch maar met de eigen contractspelers Laznik, Gorter en Seuntjens naar het middenveld. En wellicht toch nog met Zonneveld.
Met El Akchoui, Sarpong, Gudelj en Boukhari erbij moet er toch iets van te maken zijn?
Spelers op mentaliteit selecteren!
Maar kan ons trainersduo dat?

moho

Geplaatst: zondag 12 februari 2012 om 13:32u

Sinead.

NAC idd terecht verloren en zeker niet door Blom, maar de huidige manier van (te strak) fluiten doet mijns inziens afbreuk aan de (wed)strijd.

Scheisrechtere krijgen te veel regeltjes opgelegd en kunnen/mogen niet meer in de "geest van de wedstrijd" fluiten.

Contact is bijna standaard een vrije trap, een tackle een gele kaart, de laatste wedstrijd dat een scheidsrechter lekker liet ballen was Van Hulten tijdens NAC-PSV.

Ik herrinner mij harde maar faire wedstrijden die zonder kaarten werden afgewerkt en waarbij men na afloop elkaar na felle strijd en harde duels de hand gaf

Gr.
Josip


Mieshoop

Geplaatst: zondag 12 februari 2012 om 13:38u

Veel te gemakkelijk om karelse de schuld te geven. Ik mis NAC-spelers, zonder de afwezigen heeft NAC geen gezicht. Geen sterkhouder. Geen uitstraling. Van de 14 van gisteren herken ik er maar 4 of 5. De rest zijn we over twee jaar gewoon vergeten, net als molhoek, mathijsen en ammi. Kleurloos....

Opa

Geplaatst: zondag 12 februari 2012 om 13:42u

Wie maakt de beste opstelling nu?
Wie is bereid om NOAD te geven?
Wie wil volgend jaar als speler MET NAC nog steeds in de Ere?
Wie wil eens opstaan en de lammelingen op de tribune zetten?
Wie kan voorkomen dat NAC volgend seizoen op vrijdag speelt?
We moeten met z`n allen als 1 man NAC uit het slop trekken. !00 jaar en dan naar de juup?
Durf nou eens om alleen SPELERS op te stellen. Mensen die er ook voor willen gaan. Geen hobbyisten die NAC gebruiken om te verdienen

Korneev

Geplaatst: zondag 12 februari 2012 om 13:50u

@ Peter13

Know your history jongen, door wie denk je dat "ik spring voor...." in de Nederlandse stadions is geďntroduceerd?? Juist ja, ontstaan aan de Beatrixstraat en overgenomen door de kakkerlakken.

willemF5

Geplaatst: zondag 12 februari 2012 om 13:51u

@Peter13
Helemaal mee eens. Triest van b-side en vak g om r`dam te proberen na te doen. Met als ultiem hoogtepunt die groep pubers die minutenlang `en geef die aap maar een banaan` aan het zingen waren....

willemF5

Geplaatst: zondag 12 februari 2012 om 13:54u

@Korneev
Gast, jij weet dus helemaal niets van `jouw geschiedenis`. En wie niet springt, die is een j.ood is door NAC geintroduceerd? Misschien heb je een beetje raar gedroomd vannacht?

MalleBabbe

Geplaatst: zondag 12 februari 2012 om 14:45u

@ Moho - de tijden dat er nog stevig mocht worden getackled zijn voorbij en komen nooit meer terug (ook in Engeland overigens, daar is het net zo erg).
De Bobo`s wilden sjieker publiek op de tribunes en een sjieker product op het veld. Helaas is beide gelukt, ik vind er geen reet aan, maar net zoals multiculturalisme is het tij niet meer te keren.

Het publiek werkt er zelf aan mee overigens, ook het NAC-publiek, zodra iemand er stevig ingaat dan is het stadion in rep en roer, paniek op de tribunes en in het koppie van de scheids.
Het `slachtoffer` rolt 6x door, bal uit etc. Te triest voor woorden allemaal.

Net zo triest als dat een NAC-speler een maillot mag dragen.

de puut

Geplaatst: zondag 12 februari 2012 om 14:47u

Ik had een heel optimistisch gedicht in de Rat laten plaatsen n.a.v. de thuiswedstrijden in de 1e competitiehelft. Grote spijt bekroop me dat ik dat gedaan had na afloop van de wedstrijd van gisteravond. De spelers en de trainer hopen zo te zien het jubileumjaar op te moeten leuken met een degradatie naar deJupiler League. Daar stevenen we op deze manier zo op af. Als je voor 19.000 dolenthousiaste toeschouwers het niet eens kunt opbrengen als speler om je stinkende best te doen en als trainer niet het benul hebt om aan het eind van de 1e helft te zien wat er verkeerd is aan het door jou opgestelde team, dan ben je NAC onwaardig. Ik ga niet eens meer mijn stokpaardje van stal halen over een keeper die trainer wordt, want dat mag intussen iedereen wel duidelijk zijn geworden. Min 10 en dan 250 Km. gereisd hebben om deze grootverdieners te zien stuntelen is niet wat ik me voorstel van een leuke zaterdagavond besteding. Bedankt Technische staf en spelers van NAC!!!!!!

simmons

Geplaatst: zondag 12 februari 2012 om 14:54u

KARELSE, “Ach ja GEEN PANIEK, komende 3 wedstrijden gewoon 1 (ja EEN) puntje en alles kom goed.kijk, we staan nu stevig 15e dus geen paniek. Heerenveen en ado word natuurlijk verliezen maar puntje tegen vvv moet kennuh, staan we over 3 weken toch nog steeds op de 15e plek met een puntje meer als vvv.En das nie slecht,als je de omstandigheden bekijkt.Hierna gaan we de punten pakken.”

Flikker toch un end op man

Korneev

Geplaatst: zondag 12 februari 2012 om 15:07u

@ Willem F5

Lezen GAST, ik had het over "en wie niet springt die is een ..." daar komt toch geen davidster in voor of wel??

Dirty Harry

Geplaatst: zondag 12 februari 2012 om 15:25u

@jannieF7

Heb je de oplossing?

milano

Geplaatst: zondag 12 februari 2012 om 15:29u

Er zijn verschillende oorzaken waar wij mee te kampen hebben.
contract van karelse had niet verlengd mogen worden,de spelers vinden het ook allemaal best die denken dat ze de punten makkelijk kunnen pakken,ze hebben geen van het nac gevoel meer.
wordt tijd dat ze dat eens inzien en gewoon goed gaan voetballen,ze kunnen het best,niet afwachten tot de laatste minuten.
zal zeer zwaar worden maar als ze vanaf nu alle wedstrijden vol uitgaan zie ik nog wel een kans dat we de nakompetie kunnen ontlopen,dat is nog onze enige hoop.
dat moet heel nac nou eens beseffen.

Bavi

Geplaatst: zondag 12 februari 2012 om 15:33u

`Kleintjes` als RKC halen Nemeth, Heracles Duarte, destijds Plet, VVV die Wildschut en wij huren jongens als Josefzoon, Bonevacia en halen spelers als Zonneveld die al op hun retour zijn en 2 jaar niet gespeeld hebben.
Daar ligt de oorzaak van deze matige, futloze selektie.
Ik heb het al eerder gezegd; nog 15 punten en we zijn veilig, maar die 15 moeten er wel komen. VVV komt op 34-36 punten uit en is de grootste concurrent.
Daar in Venlo kunnen we over een aantal weken dus de belangrijkste slag slaan.
Ben benieuwd of iedereen daar van doordrongen is ...    

Jrsz

Geplaatst: zondag 12 februari 2012 om 15:35u

Ik heb ook "ik spring voor NAC..." gezongen op vakkie g? Kan dat wel jou goedkeuring krijgen als echte uber NAC supporter? WillemF5?

Jrsz

Geplaatst: zondag 12 februari 2012 om 15:38u

Triest om vak g af te zitten zeiken hier trouwens, en als je zegt dat we r`dam na proberen te doen snap je er helemaal geen reet van...know your history

herrie

Geplaatst: zondag 12 februari 2012 om 15:50u

dit was niet erg...
de 5 verliespunten hiervoor , dat is veel erger , juist van de clupkes die je voor moet blijven moet je de punten pakken , dan zou ajakkes alleen maar een bonus zijn en niet zo erg

simmons

Geplaatst: zondag 12 februari 2012 om 15:53u

Toch vrees ik voor maar 1 puntje komende 3 wedstrijden...

Zero76

Geplaatst: zondag 12 februari 2012 om 16:07u

@ moho

Dank voor die uitgebreide reactie van 12:36 uur. Dat is exact zoals ik het zie.

Hertog076

Geplaatst: zondag 12 februari 2012 om 19:14u

Het gaat fantastisch !! Vooral al die huurlingen lekker op blijven stellen aangezien ze zoveel voor de club betekenen. Zie nacompetitie steeds dichter bijkomen...

Subietpilskes

Geplaatst: zondag 12 februari 2012 om 19:32u

Met selectie is helemaal niks mis. Talent genoeg om in de middenmoot mee te draaien. Het probleem zit bij de trainer die er maar niet in slaagt een goed concept op de mat te leggen. Er is al genoeg voor gewaarschuwd maar met Karelse gaat NAC degraderen. Het wordt nu echt tijd voor een andere trainer.
Karelse je bent de zwakste schakel.

10diego

Geplaatst: zondag 12 februari 2012 om 19:35u

Wat is het voordeel dan van een beginnende trainer? Ik hoor ze daar bij Groningen nooit over. Nog 14 punten nodig. Dat je thuis van Ajax niet wint kan, maar er moeten snel punten komen anders gaat het echt helemaal mis. Excelsior speelt met de week beter, vvv pakt punten, alleen in doetinchem gaat het gelukkig niet goed. Doelsaldo van nac is stuk beter dan van onderste 3.moho je kan blijven zeiken, maar we gaan de kant op waar ik al een jaar voor waarschuw. Dat jij denkt dat ik daar ban geniet moet je zelf weten.

moho

Geplaatst: zondag 12 februari 2012 om 22:12u

Ad krijnen, vandaag toch iets anders gezien tijdens Utreg-Ado......

10Diego het is idd 5 voor 12 maar dat was het al in Augustus. Toen we na een slechte start opklommen kwamen daar weer de belachelijke roep om de play offs. NAC moet zorgen dat ze 10-15 spelen en daarmee een heel moeilijk seizoen binnen en buiten ($$) de lijnen achter zxich kunnen laten.

Zal spannend worden, maar ik geloof in "Zal nooit verloren gaan".....
hopelijk niet tegen beter in. Belangrijk dat de eerdere mix van jeugdig enthousiasme en ervaring weer terug keert. De ervaring die de "jonge honden"stuurt maar tegelijk die jonge gasten die met hun enthousiasme plichtmatige routiniers aansteekt.

ADO en VVV worden cruciaal en in die potjes zal het verschil gemaakt moeten worden. Gebeurt dat niet verwacht ik een roerig competitie einde met hopelijk een goede afloop.
Met een blessure vrije en schorsingsvrije selectie denk ik dat NAC het moet kunnen klaren. Gudelj hopelijk snel fit.

Excelsior en dat kunstgras heb je niet zeker, VVV pakt thuis toch de nodige punten, Graafschap , Ado en Utreg ook directe concurrenten.
Uit het verleden weet ik dat het ontlopen van degradatie soms voelt als een kampioenschap........ maar waarbij je ook in 1 seizoen een aantal jaartjes ouder wordt op de tribune. (NAC-Volendam 0-0 staat nog op mijn netvlies, pfffff wat een (ongezonde) spanning

Gr.
Josip


Peter13

Geplaatst: maandag 13 februari 2012 om 7:46u

Niet dat ik er een groot punt van wil maken, maar toch even een opmerking over de reactie van enkele mensen op mijn post eerder in dit topic: "Ik spring voor..." komt uit de koker van de NAC-supporters, maar "En wie niet springt die is een j..." komt toch echt uit R`dam-zuid hoor!

Peter13

Geplaatst: maandag 13 februari 2012 om 7:48u

En nu weer over voetbal: ik ben een rasoptimist, ook wanneer dat absoluut niet realistisch meer is, dus ik ga ervan uit dat NAC het wel zal redden. Maar dat is uitsluitend ingegeven door overdreven optimisme en niet door het voetbal van de laatste weken...

rienloo

Geplaatst: maandag 13 februari 2012 om 10:12u

Met deze selectie moet je gewoon in de middenmoot eindigen, maar dan moet je wel een trainer hebben met een duidelijk concept en hij moet een team kunnen smeden. Dat kan Karelse dus niet en zijn contractverlenging zal wel eens heel duur kunnen worden voor NAC.
Onbegrijplijk dat zijn contract verlengd is. Het voetbal is al weken niet om aan te zien. Hoewel ik goede moed blijf houden en de club niet in de steek zal laten, weet ik niet waar en hoe de noodzakelijke punten gehaald moeten worden. Kortom er moet een andere trainer komen voor het echt te laat is.

Al Pacino

Geplaatst: maandag 13 februari 2012 om 10:22u

Weken geleden heb ik al aangegeven dat NAC het wel eens zeer zwaar zou kunnen krijgen en zeker met deze ex-keeper als trainer. Er waren supporters die aangaven dat mijn opmerking, namelijk dat een ex-keeper bijna nooit een goede trainer zal worden, als onzin zagen. En dat was nog voor dat de `versterkingen` er waren (of nog moeten komen.) Herhaaldelijk heeft deze trainer Jens Janse naast het team gelaten, Jordy Buijs -kan uitsluitend met zijn rechter voet spelen- in het centrum achterin geposteerd, Donny Gorter laten aanmodderen en het `blinde paard` Omer Bayram opgesteld. De NAC-supporters lopen ook nog eens weg met Alex Schalk, maar wat heeft hij eigenlijk tot nu toe gepresteerd? NAC had er goed aan gedaan om voor dit seizoen Ruud Brood als trainer aan te stellen. Nu is dit hiervoor te laat en zullen wij met deze ex-keeper als trainer moeten doorgaan.
Milano Koenders in het centrum van de verdediging vind ik op zich nog niet zo`n slechte keuze, maar vertel hem dan ook eens wat hij fout doet. Maar ja wie heeft hiervoor het inzicht? Zonder Anthony Lurling, Nourdin Boukhari en boven alles NEMANJA GUDELJ (wanneer is hij weer wedstrijdfit?), zijn wij een zeer middelmatige tegenstander voor welke eredivisie ploeg dan ook. Als ik het goed heb missen we tegen Hrv ook nog eens Jens Janse en of Nourdin Boukhari dan wel acte de présence kan geven, moet ook worden betwijfeld. Mijn basiselftal zou er voor de komende wedstrijden als volgt uitzien:
Doel: Jelle ten Rouwelaar. Achter: Jens Janse, Milano Koenders, Eric Botteghin, Youssef El Akchaoui. Midden Nemanja Gudelj, Jeffrey Sarpong, Robbert Schilder en Nourdin Boukhari. Voor Santi Kolk en Anthony Lurling. Als JJ inderdaad tegen Hrv geschorst is, dan zou MK zijn plaats moeten innemen en Keest Luyckx de plaats van MK. Mocht NG nog niet wedstrijdfit zijn, dan zou ik kiezen voor Tim Gilissen of Roly Bonevacia.
De ex-keeper zal de juiste keuzes moeten maken en niet snel moeten gaan wisselen. Het moet toch met deze selectie mogelijk zijn om in de resterende wedstrijden voldoende punten te halen om het eredivisieschap weer voor een seizoen veilig te stellen?!     

Alcoholvrije Sint

Geplaatst: maandag 13 februari 2012 om 10:52u

NAC miste gisteren Gudelj, Gilissen, Lurling en Luyckx. Dat is nogal wat. Schilder is uit vorm of kan het niet laten zien als hij Giissen niet achter zich heeft, en de vervangers van deze laatste en van Lurling - mijn god.

Zoals al eerder gezegd: het zou mij verbazen als we Bonevacia (met name) en Jozefzoon nog terugzien in het betaalde voetbal na dit seizoen. De laatste begon de eerste 10 minuten redelijk tot goed, maar Bonevacia heeft de hele wedstrijd uitgebreid laten zien dat hij dit niveau niet aankan en NAC zeker niet beter maakt.

Koenders speelde aardig, centraal, maar je weet dat hij er af en toe niet bij is, of te hooghartig verdedigt, waardoor er fouten insluipen. Helaas was een daarvan nu cruciaal. Kolk speelde helemaal niet slecht, liep een aantal keren erg goed maar had natuurlijk wel gewoon 1-1 moeten maken. Al werd die bal erg goed van de lijn gehaald door Vertonghen.

Ik ben benieuwd.

TinusDeP....

Geplaatst: maandag 13 februari 2012 om 11:31u

Hoe kan het toch dat sommige voetballers het NOOIT goed kunnen doen hier?
Al dat gezeik op Kolk weer hier... ik vind dat zo bijzonder. Heb ik een hele andere wedstrijd gezien dan?

Ik heb een wedstrijd gezien met een dramatisch onzekere en wiebelige verdediging, een middenveld dat onder het gebruikelijke niveau speelde en de ballen op de vleugels (Bayram en Josefzoon) continu NIET kwijt kon. Resultaat: lange ballen wild naar voren op Kolk.

Ik heb Kolk als een van de weinigen zich de tandjes zien werken om wanhopig te proberen ballen op de zijnlijn binnen te houden (omdat Jozefzoon of Bayram weer eens hopeloos uit positie liepen of in de dekking stonden), ballen vast te houden in de punt voor de NIET bijsluitende middenvelders...

Maar het maakt niet uit wat ie doet, want hij houdt Schalk (kind van de club en DUS held, no matter what) uit de basis en DUS heeft hij het altijd gedaan.

Ik zou mijn pijlen eerder richten op die Koenders, die ik als back al niet fantastisch vind (behalve die wedstrijd tegen zijn broodheer AZ), maar die jongen in het centrum zetten is een absoluut falen van onze trainer!!!

Had daar Buijs neergezet en Koenders desnoods op het middenveld, maar nog liever op de bank. Ik heb die jongen geen bal goed zien inspelen. Bij balbezit opstomen naar de middellijn en het daar niet meer weten en hem dan gewoon inleveren en DUS weer uit positie...Eerste goal een persoonlijke fout... kortom: Wat een DRAMA die jongen!!!

Deze wedstrijd heb je achterin verloren. Botteghin was de enige die het een beetje naar behoren deed, maar die kan het ook niet alleen. Verdedigend onzeker en opbouwend was het van achteruit he-le-maal niets. Gorter was ook een drama en zijn vervanger hield iedere keer opeens stil aan de middellijn, waardoor de linksbuiten opeens heel simpel te verdedigen was voor de zwakke backs van Ajax.

De tweede helft ging het bij Ajax opeens veel beter doordat hun back opeens helemaal vrij kwam. En dat gebeurde omdat onze linksback niet meer mee opkwam.
Normaal heb je daar dan links Lurling staan, die toch die extra drive meeneemt het veld in om de boel af te jagen, maar dat zie je Bayram of Jozefzoon niet doen...

Overigens heeft afgelopen zaterdag wel bewezen dat Lurling nog steeds HEEL belangrijk, zo niet onmisbaar voorin, is voor dit NAC.

Tenslotte; Schilder bracht ook niet wat hij normaal brengt en ook dat merk je direct.

jacksan

Geplaatst: maandag 13 februari 2012 om 15:36u

kareltje kareltje toch wah doeduh ons toch oan

geeren noord

Geplaatst: maandag 13 februari 2012 om 17:36u

misschien deze week trainen op afwerken op de goal....

je weet wel john aan de andere kant van het veld staat nog een goal!!!!


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2020 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven