homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

7 januari 2012
Karelse: 'ik zou mijn woord houden'


Okee, Bayram zal dus vertrekken. Gaat NAC alsnog in op het magere bod van Kayserispor dan zal dat deze winterstop al gebeuren, zo niet dan loopt Omer Bayram aan het einde van het seizoen gratis de deur uit.

Trainer John Karelse wordt niet goed van zulke spelletjes. Tegen Omroep Brabant zegt hij: `Als je zegt: ik hoop dat NAC eruit komt en anders teken ik bij, dan zou ik mijn woord daaraan houden. Ik weet niet of t waar is dat hij daar getekend heeft, er worden zoveel spelletjes gespeeld in de voetbalwereld, dat je af en toe niet meer weet wat recht en krom is.`

Het lijkt ons verstandig dat Omer zo snel mogelijk voor de camera uitlegt wat de stand van zaken is. Voor de camera, dus niet via zijn eigen social mediakanalen, dat knipt zo moeilijk. Een man een man, een woord een woord, toch Omer? Dusun tasin, karar senin, Kurtlu baklanin kor alicisi olur.


Bron : De Rat, Omroep Brabant


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29

Relaties


08-jan-2012
Kayserispor wil afdingen in ruil voor een ban...
29-feb-2012
Bayram: 'Weet niet wat er na mijn contract...


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

zeeuwserat

Geplaatst: zaterdag 7 januari 2012 om 18:56u

Zoals meneertje Bayram al eerder melde, "Ik speel alleen voor de eer van mijn familie" De club en zijn fans intereseerd het menneke geen ene moer!! Tot de zomerstop mag hij van mij zijn trainingen bij de B1 doen en geen partij meer spelen!!!

Mieshoop

Geplaatst: zaterdag 7 januari 2012 om 18:59u

Zulke spelletjes zijn niet mijn cup of tea.

Als hij geen duidelijkheid wilt geven vandaag nog op de trein terug zetten vanuit Valencia. Hij is in staat zelf keuzes te maken, die moeten we respecteren, maar dan niet met achterbaks gedrag en schijnheiligheid.

alan1986

Geplaatst: zaterdag 7 januari 2012 om 19:15u

met de trein ?? laten liften die jongen geheel op eigen kracht terug laten komen deed ie ook geheel op eigen kracht contrackt tekenenen opzoute!!!!!!

Sinds 1912

Geplaatst: zaterdag 7 januari 2012 om 19:26u

Doner byeram

De Generaal

Geplaatst: zaterdag 7 januari 2012 om 20:09u

Een echte "TURK "

Sjak

Geplaatst: zaterdag 7 januari 2012 om 20:23u

@generaal en het restje verdere eencelligen...

Je gelijk halen op het internet is hetzelfde als meedoen met de olympische spelen, je kan eerste worden maar je blijft gehandicapt (en nu druk ik me netjes uit) dus voor al die bokh... die mensen afrekenen op hun afkomst of religie

Sjak

Geplaatst: zaterdag 7 januari 2012 om 20:25u

ik bedoel paralympics

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: zaterdag 7 januari 2012 om 20:42u

Ik kan u meedelen dat ook ik geen ééncellige ben , maar dat Ömer verkeerd bezig is lijkt me duidelijk , tenzij er uitleg komt via fatsoenlijke media , Dennis van Bergen , aan den arbeid !

Sjak

Geplaatst: zaterdag 7 januari 2012 om 20:51u

@ Hoog dat zeg ik niet, ik ben alleen allergisch voor mensen die hem beoordelen op zijn afkomst, ik beoordeel hem op zijn gedrag en daar kennen we nu nog maar 1 kant van ben ook benieuwd naar zijn verhaal

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: zaterdag 7 januari 2012 om 21:03u

@ volkomen mee eens Sjak , geef alleen aan dat ik juist niet wil discrimineren , afkomst doet er in deze enkel iets toe dat ik wél vind dat we over een echte Bredanaar hebben , waar ooit z`n ouders zijn opgegroeid boeit me niet.

De Generaal

Geplaatst: zaterdag 7 januari 2012 om 22:12u

Sjak>>>>>>>>>>>..


Weet je wel wat een "eencellige" is?

Sjak

Geplaatst: zaterdag 7 januari 2012 om 23:42u

@generaal

eencelligen
de eenvoudige prokaryoten die geen celkern hebben, de moneren
de complexere eukaryoten die wel een celkern hebben, de protisten

echter de term is door mij overdrachtelijk bedoeld, als je dat niet snaptber zijn cursussen waar je dat kan leren.
Als je de gevolgen wil zien van racisme oo de velden dkijk dan maar eens hier slimmeke... http://www.nusport.nl/engeland/2709988/man-gearresteerd-racisme-fa-cup.html

Jannie F7

Geplaatst: zaterdag 7 januari 2012 om 23:43u

Een man een man, een woord een woord, sprak ooit mijn oude bokstrainer op de KMA. Heeft te maken met principes, ballen, lef, en die komen in het woordeboekje van bayram nie voor

JanNac

Geplaatst: zondag 8 januari 2012 om 0:33u

Ik baal van heel die transfermarkt. Maar is het niet beter dat we eerst afwachten op wat Bayram zelf vertelt (en dan voor de camera). Dan heb je het verhaal van 2 kanten gehoord en kun je echt oordelen. Mocht hij in de zomerstop weggaan, dan kan hij van mij ook

CHAAM groet

JanNac

Geplaatst: zondag 8 januari 2012 om 0:34u

dimitri

Geplaatst: zondag 8 januari 2012 om 1:00u

Voor mij is het heel simpel:
Omer komt uit brabantpark waar zijn ouders geen vette bankrekening hebben zoals bv de ouders van Nemaja en Alex. Hij speelt een paar wedstrijden in NAC 1, mede omdat de cub geldproblemen heeft. Daarvoor zagen de club en de supporters hem niet staan.
Plotseling krijgt hij ipv 10.000 euro per jaar een paar ton per jaar aangeboden en dat voor 4 jaar. NAC biedt nog wel maar kan hem maar een ton geven ipv een paar ton. Daarnaast is zijn nieuwe club de club van zijn familie, zijn bloed.
Dan is de keuze niet moeilijk, want 4 jaar lang een paar ton en zijn leven wordt gemakkelijker.
Het zou allen omer sieren als hij er eerlijk in zou zijn, want danzou elk weldenkend mens hem groot gelijk geven

Dirty Harry

Geplaatst: zondag 8 januari 2012 om 2:47u

@sjak

Mensen beoordelen op hun afkomst is triest, mee eens.
Maar jouw vergelijking met gehandicapte sporters getuigt toch ook niet van veel intelligentie.

Opa

Geplaatst: zondag 8 januari 2012 om 9:11u

Ik stel voor dat Bayram zo snel mogelijk opsodemieterd!
Pak dat beetje poen maar dan hebben we tenminste nog wat. En stuur hem zo snel mogelijk naar zijn eigen land terug. Dit soort NAC-ers kunnne we missen als kiespijn. Weg dus, liever nog vandaag dan morgen.

VB

Geplaatst: zondag 8 januari 2012 om 9:50u

Eens, dimitri.

Het enige wat verder nog voor die jongen kan pleiten is het volgende scenario: hij kan wel willen dat NAC aan hem verdiend, alleen die nieuwe zaakwarnemer gaat er (gesteund door pa) vandoor met zijn woord... Dan nog: Ömer is de baas over zijn eigen krabbel, maar ik vermoed dat dat bij hem dus niet helemaal opgaat.

Sjak

Geplaatst: zondag 8 januari 2012 om 10:22u

@opa
Dus jij zegt dat je door mee te doen aan de paralympics je geen handicap meer hebt??? Ik ken maar 1 iemand die door een ongeluk weer genezen is? Ik leg in mijn uitspraak geen waarde oordeel over mensen met een handicap maar maak een vergelijking, dat is wat anders dan iemand afrekenen op zijn afkomst. Duidelijk is mijn stelling wel, een discussie op het internet win je nooit al heb je gelijk.

Sjak

Geplaatst: zondag 8 januari 2012 om 10:23u

sorry @opa ik bedoel @dirty harry het is vroeg

pannelap

Geplaatst: zondag 8 januari 2012 om 11:19u

Ik vinde discussie hier interessant hoor heren...... maar gaan we nu niet de hoofdschotel voorbij? Als ik mag: Karelse: `ik zou mijn woord houden`...... owjaah John!? Ik dacht dat hij bayram niet meer zou opstellen, en warempel.... meneer kreeg gewoon een invalbeurd uit bij PSV. Dus deze stelling gaat helaas niet op, ook Kareklse houdt zich niet aan zijn woord!

Dus, moraal van het verhaal, in het rotte, corrupte, incestueze [dank u Mr. Blatter] wereldje van de voetballerij, roepen ze nagenoeg allemaal A, terwijl ze naar B handelen. Bizar eigenlijk, de sport is nog steeds populair ondanks deze tendentieuze ontwikkelingen.

Nou..... Hup NAC!

Opa

Geplaatst: zondag 8 januari 2012 om 11:21u

@jack
Ach, ik snap dat dat Bayramgedoe de gemoederen bezighoudt. Maar nogmaals: van mij liever vandaag nog dan morgen en pak die paar centen dan maar dankbaar aan en dan vlug zand erover, Mislukt toch in die turkse heksenketels op deze manier. Misschien een beetje over het paard getild. Hup NAC met achte NAC-ers.

sCARz

Geplaatst: zondag 8 januari 2012 om 11:30u

@Sjak

Wat ben je nou toch allemaal druk aan het doen. Ik heb alle reacties nog eens nagelezen, maar jij begint na 4 reacties al hoog van de toren te blazen over discriminatie, afkomst en religie. Op basis van wat? De eesrte 2 reacties zijn hierop niet van toepassing. De derde maakt een woordspeling van iemands naam(foei) en de 4e luidt letterlijk: Een echte "Turk". Dat is voor jou aanleiding om mensen als eencellig en racisten neer te zetten? Dat is net zoiets als dat ze zeggen dat nederlanders zuinig zijn of allemaal kaas eten. Bepaalde volken hebben bepaalde kenmerken. En dat geldt dan niet voor iedereen, maar er zit wel altijd een kern van waarheid in. Maar van bepaalde groepen mag je dat niet zeggen blijkbaar. Beetje enge opvatting. Net zo eng als je gelijk willen halen, of er gehandicapten bij te betrekken.

petjoke

Geplaatst: zondag 8 januari 2012 om 11:51u

Het ligt niet aan dat menneke, maar aan de voetbalmakelaars die zien weer dollartekens en strijken de centen op ..... Die moeten aangepakt worden... deze kerels verpesten het hele voetbal waar ook ter wereld. Het is een grote maffia bende incl. de FIFA en UEFA en de KNVB die deze praktijken toestaan....

Peppie&kokkie

Geplaatst: zondag 8 januari 2012 om 13:47u

Zoals pep em kok zeiden: pak je verlies 500.000 euro en laat dat menneke lekker terug gaan. Sorry maar in dit verhaal ruikt hij echt naar plas. Byram , succes daar maar ik weet nu al zeker dat je niet gaat slagen! 12 in een dozijn van jou kaliber.

willemF5

Geplaatst: zondag 8 januari 2012 om 14:15u

1,6 ton eruit gesleept, wat een blamage...

willemF5

Geplaatst: zondag 8 januari 2012 om 14:15u

geen 5 ton, 1,6 ton.. (en 3 voetbalplaatjes)

willemF5

Geplaatst: zondag 8 januari 2012 om 14:16u

Van As, domme prutsueel...

10diego

Geplaatst: zondag 8 januari 2012 om 14:27u

@omer, succes jongen. Laat ze maar lullen hier. Karelse heeft zelf een paar jaar lopen zeiken voor hij naar Engeland ging. Inderdaad veel spelletjes in voetballerij, Omer heeft gespeeld en gewonnen: een vet contract bij een club die hem graag wil hebben. Prima toch? Al het gelul hoort bij het spel, zoals dr Ed een spel speelt met karelse en lurling. succes kerel, hoop dat je de juiste keuze hebt gemaakt.

alan1986

Geplaatst: zondag 8 januari 2012 om 16:37u

hij had gewoon zn woord moeten houden afein die komt echt niet aan speule toe daaro over het paard getild ventje opzoute!

n@©

Geplaatst: zondag 8 januari 2012 om 17:41u

Wees blij dat je voor zo`n Leonardo d`n Tweede nog een half miljoen kunt vangen. Laat hem lekker achter in Valencia in ruil voor dat half miljoen.

Tuur

Geplaatst: zondag 8 januari 2012 om 20:43u

Bayram is een toptalent. Mogelijk zelfs 1 van de grootste talenten die ik in ieder geval ooit gezien heb in de afgelopen 30+ jaar. JvA heeft dat blijkbaar niet zo gezien en dat kost nu een hoop geld. Hoe Bayram weggaat kan me geen reet schelen. Dat hij weggaat is natuurlijk 100% zeker (of hij is gek).
Kan iedereen hier gaan janken over turken enzo, maar als Bayram een hoogblonde NL gast was, was het niet anders gelopen. Ik snap hem wel, ik snap alleen NAC niet. Aflopende contracten mogen nooit doorbreken. eerst verlengen (eenzijdige optie) en dan pas spelen.

De geschiedenis herhaalt zich helaas, Boussaboun vertrok op exact dezelfde manier naar de Nerds zo`n 7 jaar terug,

Keesje Ketting

Geplaatst: maandag 9 januari 2012 om 6:19u

wil niet lullig doen maar Bayram, Labyad, etc, etc zeggen allen hetzelfde maar doen anders. Zien met hun woorden gesproken geen waardering maar worden nu al 7 jaar met busje thuis opgehaald, worden op alle vlakken begeleid en dan vertrekken. Van Bayram is dit nog niet zo erg......... zien we over twee jaar bij JEKA of `Baronie

shoarmabakker

Geplaatst: maandag 9 januari 2012 om 10:21u

heerlijk al die haters

Sjak

Geplaatst: maandag 9 januari 2012 om 10:25u

@sCARz

Ben blij dat jij goed leest en ook goed van je dat na een jaar weer eens van je laat horen.
Ik ben alleen maar allergisch voor mensen die zonder het verhaal helemaal te kennen allerlei bullshit op gaan schrijven over een speler, waaronder hun achtergrond, gaan we het ook hebben straks over Donny omdat hij uit St. Willebrord komt? Ik vind dat net zo erg. Mensen de stront in trappen is niet zo moeilijk, zeker ook als je anoniem achter je PC zit, maar iemand eruit halen.... Verder even het misverstand over gehandicapten, ik had deze uitspraak maar beter niet kunnen vertalen uit het Engels.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2020 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven