homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

26 oktober 2011
Karelse houdt vertrouwen in basiself


NAC speelt vrijdag tegen vvv de derde in een serie wedstrijden waar de punten gepakt moeten worden om uit de degradatiezone te blijven. Tegen excelsior lukte dit, maar tegen de graafschap ging het jammerlijk mis. Winnen vrijdag is dan ook een absoluut 'moetje'. Ondanks de wedstrijd in de achterhoek behoudt Karelse het volste vertrouwen in de spelers die daar ten onder zijn gegaan, te meer omdat het voetbal de laatste weken anders, beter is dan de eerste wedstrijden dit seizoen. 'Verschil ten opzichte van toen is dat we nu wél kansen krijgen, wel goed druk naar voren zetten. Dat zag je vrijdag tegen De Graafschap weer. Alleen verzuim je jezelf te belonen met een verdiend doelpunt. Er was niemand die verzaakte, iedereen stelde zich in dienst van het team. Alleen als ze spelen, worden deze jongens beter.'
D'n Karel doet ook nog een beroep op de supporters. 'Voor jonge spelers geeft het een enorme boost om de steun van een vol stadion te krijgen. Daar hebben we bij NAC natuurlijk niet over te klagen. Maar juist in zo’n wedstrijd als tegen VVV kan de ambiance de doorslag geven.'

Dat moet voor zich spreken Karel. Vollem bak achter NAC vrijdag!!!


Bron : De Rat, NACblog


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29

Relaties

John Karelse

28-okt-2011 NAC-VVV (3-1)


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

rimaris

Geplaatst: woensdag 26 oktober 2011 om 13:02u

Aan de lange zijde zal het niet lukken. Wanneer horen we weer eens wat van vak E?

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: woensdag 26 oktober 2011 om 13:04u

Nou .... , zo goed speeld Ömer niet samen anders , gaat te vaak voor eigen glorie terwijl anderen er beter voor staan en zo verzaakte er toch zeker wel iemand links achterin........
Karelse traint met die mannen , dát is naast dat het inderdaad voetballend beter gaat (op de punten na) reden om z`n 11 te kiezen maar feitelijk klopt het niet helemaal wat ie meld......, duidelijk zeggen wat er mis gaat past beter bij `m én is op den duur beter denk ik , zal ie intern toch wél doen ?

Nickske

Geplaatst: woensdag 26 oktober 2011 om 13:07u

4 tegendoelpunten bij Roda JC en 3 bij De Graafschap. Ik kijk op zijn zachtst gezegd niet uit naar de uitwedstrijden tegen de sterke ploegen in deze competitie.

Lijkt mij genoeg reden om Jordy Buijs eens een kans te gunnen.

willemF5

Geplaatst: woensdag 26 oktober 2011 om 13:10u

@Hoog
Veel gezopen in de ochtend?

willemF5

Geplaatst: woensdag 26 oktober 2011 om 13:12u

Wat de Karel doet is logisch. Als je iets niet moet doen, is het te veel wisselen. Tegen de Graafschap had je net zo goed kunnen winnen en het spel was voor een groot deel goed aan te zien.

En Bayram is een de betere van de laatste tijd, koesteren dus...

rimaris

Geplaatst: woensdag 26 oktober 2011 om 13:15u

Bayram gaat veels te veel voor eigen succes.

Peter13

Geplaatst: woensdag 26 oktober 2011 om 15:08u

Bayram is jong en moet nog leren wanneer hij af moet spelen en wanneer hij voor eigen succes kan gaan. Maar bij een buitenspeler past het wel om een individuele actie te maken. Het is voor iedere verdediging een handenbindertje.

TinusDeP....

Geplaatst: woensdag 26 oktober 2011 om 15:21u

@Peter

Grotendeels mee eens: leuke voetballer, actie hoort bij flankspeler en is een handenbindertje.

Alleen... dat over leren wanneer je wel en niet moet afspelen, zal ie in de f- tot en met a-jeugd toch al wel geleerd hebben, mag ik hopen?

Is vaak meer een karaktertrekje bij spelers, hoor...

Laat Buijs overigens aub buiten de verdediging. Ik vind dat Botteghin zeker beter aan het worden is en heb Buijs al flink door het ijs zien zakken aan het begin van het seizoen.

En als je dik verliest bij de Graafschap en als coach vervolgens roept dat ze alles hebben gegeven en dat het niet zo slecht was en - NOTA BENE - jezelf niet beloont met een doelpunt (dan had je nog steeds verloren pannekoek!), dan moet je jezelf toch echt achter je oren krabben.

Als NAC heb je daar gewoon te winnen of minimaal gelijk te spelen in een slecht seizoen. Als dat niet lukt en je vergoeilijkt dat, moet je je conclusies trekken als coach. Aan de kwaliteit van deze selectie ligt het niet...

Don Leon

Geplaatst: woensdag 26 oktober 2011 om 15:25u

Ach, ik zie liever een Bayram die voor `eigen succes` gaat, dan dat eeuwigdurende angstige afspelen naar elkaar wat we steeds gewend waren. Hij toont lef. Mag best eens beloond worden.

Hanske N

Geplaatst: woensdag 26 oktober 2011 om 15:50u

Daar zit zeker iets in JK! Veel wisselen is niet goed. Dat is dan ook wellicht een les die je bij De Graafschap uit, hebt geleerd. Elk van je wissels, betekende een verzwakking! Dus......
Donny heeft een erg fijn vooruitzicht met die snelle Nigeriaan van 10 miljoen tegenover zich...maar goed...wij laten ons graag positief verrassen!
Hup NAC!

jup

Geplaatst: woensdag 26 oktober 2011 om 17:01u

Zolang de " basis11""maar vertrouwen houdt in Karelse komt alles goed

Sport-opa

Geplaatst: woensdag 26 oktober 2011 om 19:30u

Karelse wordt eens wakker, ga eens mensen op stellen die sneller en niet zoveel balverlies leiden als bv Schilder. Die eigen zinnige Leurling op de bank tew zetten . santi Kolk opstellen meer dreiging en een teamplayer. Ook achterin Jordy Buys terug en Botygin eruit die krijgt binnen kort een rode kaart voor trekken en duwen.

Sport-opa

Geplaatst: woensdag 26 oktober 2011 om 19:30u

Karelse wordt eens wakker, ga eens mensen op stellen die sneller en niet zoveel balverlies leiden als bv Schilder. Die eigen zinnige Leurling op de bank te zetten . santi Kolk opstellen meer dreiging en een teamplayer. Ook achterin Jordy Buys terug en Botygin eruit die krijgt binnen kort een rode kaart voor trekken en duwen.

ctk

Geplaatst: woensdag 26 oktober 2011 om 20:23u

@Sport opa,
Ik heb niet het idee dat je er veel van snapt, die spelers die jij noemt Schilder, Lurling en in iets mindere mate Botteghin zijn juist de spelers die niet verzaken.
Als je nou had gezegd Gillissen, Jansse en Gorter (al werkt deze wel hard) dan had ik nog zoiets van ja....

Maar als ik Karelse was zou ik in ieder geval beginnen met Kolk, Schalk is een leuke spits, maar zit momenteel in een klein dipje en kan nog steeds geen hele wedstrijd aan, geeft niet want hij is nog jong.
Verder zou ik Bonevacia eens een kans geven en Gillissen op de bank zetten!

Vrijdag winnen is een must gezien het programma daarna....helaas hebben ze flink verzaakt in de misschien wel belangrijkste wedstrijd v/h seizoen tegen de Graafschap!

Maotje

Geplaatst: woensdag 26 oktober 2011 om 21:05u

Als ik de reacties hier op de Rat moet geloven, moet iedereen wel vervangen worden door een ander. Laten we nou maar gewoon doen waar we goed in hopen te zijn en dat is de ploeg steunen. John Karelse doet het veldwerk wel en dat is vaak al moeilijk genoeg zonder dat wij ons daar mee bemoeien! Succes John en pak die vlaaien vrijdag

JanNac

Geplaatst: woensdag 26 oktober 2011 om 23:02u

@sport-opa, lenzen of bril verloren?

CHAAM groet

fcdegeeren

Geplaatst: donderdag 27 oktober 2011 om 2:06u

Gelukkig kunnen we weer genieten van Mevrouw Gorter

Al Pacino

Geplaatst: donderdag 27 oktober 2011 om 9:45u

Sport-opa, zit jij soms achterstevoren op de tribune? Schilder veel balverlies? Hoe haal je het in je hoofd. Hij is de beste NAC-speler. Ik houd er niet van om bepaalde spelers af te kraken omdat mijn club daar niets mee opschiet. Integendeel! Ik zou echter wel de voorkeur willen geven aan het starten met Santi Kolk in de aanval en het later in de wedstrijd inzetten van Schalk. Deze goede voetballer moet langzaam worden gebracht anders is hij vrij snel opgebrand. Daar schiet hij niets mee op en ook de club niet. Voorts wil ik meer aandacht vragen voor de goede speler Bonevacia.     

FC Goed Bezig

Geplaatst: donderdag 27 oktober 2011 om 10:05u

hahaha wat `n hoop onbenullen hiero op de Rat; ik vind JK helemaal niks als trainer maar dit doet ie eens keer goed: vertrouwen houden in de jonkies! Gas erop vrijdag tegen VVV en die punten blijven gewoon in Breda

jacnac

Geplaatst: donderdag 27 oktober 2011 om 10:15u

@sport-opa: zei`de gij de thuis?

drs Marcellus

Geplaatst: donderdag 27 oktober 2011 om 11:34u

De sport opa is volgens mij zelf nooit verder gekomen dan de f-jes.

alan1986

Geplaatst: donderdag 27 oktober 2011 om 14:09u

zelfde 11 jezus man waarom bonevacia in plaats van gilissen
en over gorter maar niet te spreken.. zie bayram veel liever voor eigen sucses gaan hij probeert nog teminste iets we gaan zien tegen vvv moet gewoon gewonne worden     

JanNac

Geplaatst: donderdag 27 oktober 2011 om 14:22u

Wel leuk al die verschillende meningen. "Die is goed moet erin" en de ander zegt "laat hem op de bank zitten". Gelukkig mogen er maar 11 spelen, anders hadden we met deze supporters heel de selectie opgesteld. Kun je nagaan hoe moeilijk het is om trainer te zijn.
JK, ik vind het spel niet eens zo slecht en ik heb vaak genoten van de inzet. De wil is er bij de spelers, je ziet het plezier. Wij zorgen vrijdag wel voor de 12e man. Gewoon 3 punten tegen aveveeveevee en we hebben weer een prima weekend

CHAAM groet


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2020 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven