homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

19 oktober 2011
Busselaar: ‘Ik ben van NAC gaan houden’


NAC-directeur Ed Busselaar heeft er soms wel eens genoeg van. Bij Omroep Brabant kijkt hij terug naar de afgelopen maanden. Hoe NAC valt, weer opstaat en weer valt. ”De uitspraak van de arbitragecommissie kwam hard aan, ik was echt uit het veld geslagen. Als ik dat allemaal had geweten…”

Maar strijdbaar is de Moergestelnaar zeker. ”Ik ben er om met NAC te overleven. Dat is het enige dat voor mij telt. Dat wil wel eens botsen met bestuursvoorzitter Ronald Clayden, maar die zit er dan ook voor de lange termijn. Ik wil dat NAC overleeft, dát is mijn missie. Van ruzie is geen sprake, ik vind het heel normaal dat het dan wel eens botst. Ik zit hier om de club te redden, het bestuur zit er voor de langere termijn. Daar moet je een modus in zien te vinden en ik denk dat we die wel hebben gevonden”

”Het imago van NAC is erg slecht”, zo vervolgt Busselaar. ”Zowel bij de KNVB, waar we als voorbeeld worden gebruikt hoe het niet moet, als bij de belastingdienst en de crediteuren staan we er niet goed op. Maar ik wil iedereen tot de laatste cent terugbetalen.”

Wat Busselaar het meeste opvalt binnen zijn nieuwe favoriete club? ”Het gebrek van respect naar elkaar. Normen en waarden, de slangenkuil, het lijkt soms wel dat iedereen rond de club alleen maar aan elkaars poten wil zagen. Je kunt dan weinig anders dan in gesprek blijven met iedereen, blijven praten…

De gewezen ajax-supporter is in de afgelopen maanden van NAC gaan houden. “Ik hoop toch zeker als gast aanwezig te kunnen zijn bij het 100-jarig bestaan. Of misschien is er wel een plekje in de Raad van Toezicht, als ik daar ooit voor word gevraagd. Ik zou dat graag doen, want ik ben inmiddels wel een beetje van NAC gaan houden”

Klik hier om het interview te bekijken.


Bron : De Rat, Omroep Brabant


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Relaties


16-nov-2011
VI analyseert het moddergevecht, De Rat ook...


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Helter

Geplaatst: woensdag 19 oktober 2011 om 19:54u

Het aantrekken van Busselaar is een godsgeschenk. Misschien dat hij de vrij hand moet krijgen om ook nog wat puin te ruimen want dat moet er nog zitten of rondlopen als ik de passage over respect lees.

Het eerste wat de RvC moet doen is een plaats vrijmaken voor Ed die zelf aangeeft dit wel te zien zitten.
Ed zal dit niet als erebaantje zien maar zijn taak uitoefen zoals het hoort en daarnaast verdient het die zetel.
Als er een man een standbeeld verdient binnen NAC dan is het Ed.
Zonder zijn werk had NAC allang niet meer bestaan. HULDE voor Ed!!

Korneev

Geplaatst: woensdag 19 oktober 2011 om 21:24u

@ Helter

Dr. Ed wordt hier gewoon goed voor betaald dus om over een godsgeschenk te praten is wel wat overdreven. De man doet het goed maar het is allemaal nog te stil en ondoorzichtig wat ze daar in het Rat Verleghstadion aan het doen zijn. Ik hoor niets over een lange termijn visie, nieuwe sponsors (er was nog zoveel potentie in de regio), de cijfers (hoe staan we er nu echt voor) etc. etc. En zo te horen staan de neuzen binnen de organisatie na 8 maanden nog steeds niet in dezelfde richting Het wordt tijd dat de bezem er echt eens goed doorheen gaat en al die colonnes naar buiten worden gewerkt en er een organisatie komt die er niet voor zichzelf zit maar voor "ons" NAC!!

JanNac

Geplaatst: donderdag 20 oktober 2011 om 7:28u

@Korneev, werd Mommers slecht betaald dan?

CHAAM groet

Ratrace

Geplaatst: donderdag 20 oktober 2011 om 8:57u

Voor groot gedeelte met Helter eens, als iemand Ed niet was aangetrokken als de bezem om de puin te ruimen, zou het hier over 5 jaar nog steeds dezelfde malaise zijn (als je dan nog als club bestaat). Je kunt 2 dingen doen: hopen dat het ooit goed komt met het huidige zooitje wat er nu zit en ermee doorkwakkelen, of 1 keer door het slijk gaan om een grote opruiming te doen om vervolgens met een financieel gezonde club weer door te gaan. Alles wat Ed hier zegt klopt, we zijn het pispaaltje vanb Jan en alleman en kunnen dit alleen maar recht trekken door te doen waar Ed nu mee bezig is. Wat dat betreft toch net iets meer vetrouwen in dan TM.

Overigens.....wie die met in aanraking komt gaat er nu niet van houden

Sjak

Geplaatst: donderdag 20 oktober 2011 om 9:02u

@ Korneev het glas is half leeg of half vol, bij NAC zat er nog een druppeltje in en Ed heeft er o.a. ervoor gezorgd dat het nu weer half vol zit. Als optimist maar ook als NACCER ben ik daar blij ne. Intern zal vast al over deze zaken gesproken worden, gezeik in je club kan je niet hebben, als je bijna failliet ben geweest dan moet je als medewerker op de overleefmodus staan en niet van ik dit en zij dat. Die dat flikken zijn de grootste bokhonden die in een club of bedrijf rondlopen. Al die lui die bij de club nog zeiken over van Hooydonk of what so ever of lopen te treiteren, weg ermee..

Hanske N

Geplaatst: donderdag 20 oktober 2011 om 10:29u

Ed Busselaar is de juiste man op de juiste plek. Dat hij uberhaupt voor NAC kiest om puin te ruimen, terwijl hij financieel onafhankelijk is, zegt veel. Juist Ed kan er met de bezem door, hij is immers straks toch weg. Een cultuuromslag is echter niet in 8 maanden gemaakt, bij geen enkel bedrijf. En daar zal Ed een begin mee moeten maken en zijn opvolger hard moeten doorpakken. Alleen dan is er een basis voor de toekomst. Anders vervallen ze weer in de oude fouten, zolang de medewerkers die onder Mommers hebben mee gewerkt, blijven zitten.
Een medewerker is immers iemand die niet "tegen"werkt. In het geval Mommers had ons dat veel ellende (en geld) bespaard!

Breda4life

Geplaatst: donderdag 20 oktober 2011 om 12:30u

Helemaal mee eens met de bovenste reacties alleen zie ik het heel heel heel zwaar in...
Al is het maar omdat het bij NAC schijnbaar mogelijk is dat een manager publiekszaken zijn vrouw aan kan nemen...

Zolang er virendjes die bij NAC werken andere vriendjes aan kan nemen kan het bij NAC nooit lang goed gaan...

Hier MOET Ed iets aan doen. Want dit KAN echt NIET!!!

Mieshoop

Geplaatst: donderdag 20 oktober 2011 om 12:34u

@Breda4Life

Onzinreactie. Vraag eerst eens even na wie de selectie en sollicitatieprocedure heeft verzorgd en wie daar juist geen invloed op heeft uit kunnen en willen oefenen? Daarnaast is er geen manager publiekszaken meer, maar dat terzijde. Stoken geen probleem, maar zorg dan wel voor de juiste lucifers

Breda4life

Geplaatst: donderdag 20 oktober 2011 om 14:03u

@Mieshoop.
het zal me aan me reet roesten hoe die procedure is gegaan..

Feit blijft dat de werkcultuur binnen NAC nog steeds ziek is zolang dit soort dingen gebeuren want jij weet net zo goed als ik dat dit een "normaal" bedrijf waarschijnlijk niet was gebeurd....

En zolang dat het geval is zal NAC mijn inziens nooit 100% gezond kunnen worden!!

Hanske N

Geplaatst: donderdag 20 oktober 2011 om 14:56u

Mieshoop: ik weet niet hoe die procedure is gegaan. Maar als ik deze mevrouw was, zou ik sowieso niet soliciteren, al was het alleen maar vanwege de schijn die je niet tegen wilt hebben.. Maar dat maakt kennelijk niemand wat uit. En wellicht is het juist daar fout gegaan.

moho

Geplaatst: donderdag 20 oktober 2011 om 22:36u

ED


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2020 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven