homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

27 juli 2011
Karelse: `Ik houd er wel van, zo`n opgefokt sfeertje`


Als we aankomende zaterdagavond tegen Olympiakos Piraeus net zo een temperament, inzet en eenheid in de NAC-ploeg zien als gisterenavond in Sint Willebrord tegen Levante, dan kunnen we onze borst nat gaan maken.

De Spanjaarden begonnen behoorlijk gefrustreerd aan de wedstrijd nadat scheidsrechter Ketting vooraf besloot dat de eerste helft van de wedstrijd met de Derbystar ballen van NAC en niet met de Nike ballen van Levante zou worden gespeeld. Dat was vanaf minuut 1 direct te merken. Smerige tackles ontsierden de eerste helft. In het eerste kwartier waren er al minimaal 3 gele Levante kaarten te tellen. Het Spaanse theater met enkele stervende zwaanacties leverde vanaf de zijkant de nodige lachsalvo’s op. NAC liet het smerige spel ook niet over haar kant gaan en deelde op haar beurt ook de nodige beuken uit. Daarvoor ontving het ook de nodige kaarten. We mogen van geluk spreken dat er geen NAC’ers met ernstig letsel uit dit duel gekomen zijn.

In de 58e minuut barstte dan uiteindelijk de bom. Valdo torpedeerde Gorter voor het oog van zijn thuispubliek. Ketting deed het enige juiste en trok de rode kaart voor de Spanjaard. Dat ontaarde in het nodige tumult, waarbij Lurling naar verluidt een Spaanse vinger in zijn oog gedrukt kreeg. Het was reden voor de scheidrechter om drie keer op zijn fluit te blazen en een afkoelingsperiode aan te kondigen. De spelers bleven nog een poos op het veld staan, terwijl de scheidsrechter met de technische staaf van beide clubs overleg voerde over het verder verloop van de wedstrijd. De scheidsrechter zou hebben gewild dat de trainer en de weggestuurde speler van Levante de rest van de wedstrijd op de tribune plaats zouden nemen. De trainer zag hier geen heil in en besloot niet verder te willen. Anderzijds bleek dat ook wel verstandig. Levante speler Juanfran waarschuwde Ten Rouwelaar tijdens de rustperiode dat het op alles zou schoppen wat maar bewoog.

Karelse zag dat Beleg van Breda wel zitten: “Natuurlijk is het zonde dat zo’n wedstrijd gestaakt wordt, maar ik zag wel een eenheid die het voor elkaar opnam”, zo laat hij weten aan BN/De Stem. Ondanks alle tumult hield NAC het koppie er goed bij. Het speelde bij vlagen goed, gaf achterin niets weg en zette goed druk. De eerste helft werd voornamelijk op de helft van Levante gespeeld. Uiteindelijk mocht dat maar 58 minuten duren en werd er niet meer gescoord: “Ik vond het een heerlijke wedstrijd. Jammer dat het maar een uur duurde. Maar liever dit, dan dat mijn spelers door midden waren geschopt”, aldus de NAC coach op NAC.nl.

Aankomende zaterdagavond dus weer een ploeg met een Mediterraan temperament als tegenstander. Erg veel Grieken aanwezig, dus dat beloofd een heet avondje in het Rat Verlegh Stadion te worden.


Bron : De Rat, BN/De Stem, NAC.nl


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29

Relaties


26-jul-2011 NAC-LVA (0-0)

26-jul-2011
NAC-Levante gestaakt...
25-jul-2011
NAC-week op komst!...
27-jul-2011
Aankomende zaterdag eerste hete knaller van h...


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: woensdag 27 juli 2011 om 11:19u

Kan me er wel in vinden, er was geen wedstrijd mogelijk met die heethoofden uit Spanje.
Karelse is blij dat ze een eenheid uitstraalden , `k ben ook blij dat NAC zich ook voetballend redelijk staande hield in zo`n ambiance , eentje van opgefokte irritante Zuid Europese nepboosheid , dat zijn momenten dat ik blij ben in het nuchtere (figuurlijk , zeker niet letterlijk:bier Nederland woon en leef.

mw076

Geplaatst: woensdag 27 juli 2011 om 11:23u

heerlijke vent toch!


jroen

Geplaatst: woensdag 27 juli 2011 om 12:07u

komt er ook een samenvatting van heel de wedstrijd?
kon er niet bij zijn omdat ik moest werken.

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: woensdag 27 juli 2011 om 12:13u

Dit waren beelden vanaf de tribune , er stond er ook eentje te filmen vanaf een kotje aan de zijde waar het zich allemaal afspeelde , die lijken me beter..... , of zijn bepaalde persoontjes dan misschien iets te goed in beeld....... ? , whatever.

Jannie F7

Geplaatst: woensdag 27 juli 2011 om 12:27u

Vorige week onder het genot van een wijntje en een hapje onder de Griekse zon even gesproken met mijn Griekse vrienden. De een is voor Panathinaikos, de ander een Olympiakos fan. Hij is erbij zaterdag en we hebben een wedje gedaan voor een flesje dat we gewoon gaan winnen van de Grieken.

Korneev

Geplaatst: woensdag 27 juli 2011 om 13:00u

Ligt het nou aan de beelden of aan mij?? Het zwart van de tenue`s lijkt wel bruin, zieter nie uit...

redlis

Geplaatst: woensdag 27 juli 2011 om 13:06u

@ jroen wedstrijd wordt live uitgezonden op eredivisie live samenvatting op internet normaal gesproken

jroen

Geplaatst: woensdag 27 juli 2011 om 15:52u

Ok bedankt zal eens kijken of ik hem kan vinden

ijpelaart

Geplaatst: woensdag 27 juli 2011 om 17:07u

Als de sfeer zo blijft dat we voor elkaar willen strijden word het een mooi seizoen.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2020 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven