homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

24 juni 2011
Ricardo Moniz: 'transfer van Leonardo is rond, es ist alles unterschrieben'


Red Bull Salzburg en Leonardo hebben zojuist overeenstemming bereikt over een tijdelijke transfer van de Brazaliaanse buitenspeler. Tegenover het Oostenrijkse Sport10- bevestigt coach Ricardo Moniz de overgang.

Sommige transfers komen nu eenmaal snel rond, aldus de Nederlandse coach. " Ich sitze mit ihm gerade an einem Tisch. Meine Aufgabe ist es jetzt, ihn so schnell wie möglich zu integrieren . Es ist alles unterschrieben. Ich kann bestätigen, dass Leonardo einen Leihvertrag für ein Jahr unterschrieben hat. "

Voor de niet duitssprekenden onder ons: Moniz bevestigt dat het contract zojuist is getekend. Eerder vandaag waren NAC en Salzburg al tot een akkoord gekomen over de verhuur van das wunderkind. Leonardo gaat voor een jaar naar Salzburg. Morgen zal hij al voor het eerst meetrainen.


Bron : De Rat, Sport10


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Relaties


25-jun-2011
Vertrek Leo toch nog niet helemaal rond...


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Lato

Geplaatst: vrijdag 24 juni 2011 om 23:20u

Das ist wunderbar!

off topic. Oud NAC speler nummero 5 trainer in de eredivisie

babosje1

Geplaatst: vrijdag 24 juni 2011 om 23:37u

Dat klink zelfs in het duits goed.

1912

Geplaatst: vrijdag 24 juni 2011 om 23:42u

YES. Wat een fantastisch nieuws.

piair

Geplaatst: vrijdag 24 juni 2011 om 23:51u

Misschien voor beide de beste keuze, en doet hij het daar goed dan alsnog verkopen, neem aan dat SaLburg geen optie heeft want dan schiet Nac er niets mee op.

Wat is de verhuursom trouwens ?

Sinds 1912

Geplaatst: vrijdag 24 juni 2011 om 23:54u

Nu nog bevestigd van Leo, van NAC en alle ins en outsourcen weten

Jean-claude

Geplaatst: zaterdag 25 juni 2011 om 0:08u

er is toch wel een optie van verkoop bedongen in het contract heh?

Don Leon

Geplaatst: zaterdag 25 juni 2011 om 0:19u

Een vertrek naar het buitenland was ook de enige reeële optie voor Leo. In Nederland is zijn naam te besmet, en is hij compleet ongeloofwaardig. Zijn uitmuntende voetbalkwaliteiten staan buiten kijf, maar zijn mentaliteit speelt hem enorm parten bij het kunnen functioneren in een team. Hopelijk komt hij in een nieuw milieu als in Oostenrijk tot nieuwe inzichten. Het zal me niet verbazen als hij daar komend seizoen plots wel weet te presteren (vraag blijft dan wel, hoe lang houdt hij dat vol). Anderzijds zie ik hem nu ook al voor de spiegel driftig Duits staan te oefenen.... "Ich bin ein bißchen krank.., wirklich.."

boelie

Geplaatst: zaterdag 25 juni 2011 om 1:40u

Einfach spitze!

Bettie Akkumaai

Geplaatst: zaterdag 25 juni 2011 om 5:00u

Ik weet niet waarom mensen hier nou zo blij mee zijn. Dit is min of meer een garantie dat NAC er helemaal niets meer voor zal vangen...

dimitri

Geplaatst: zaterdag 25 juni 2011 om 7:36u

ben het helemaal met Don Leon eens: geweldige speler met een kronkel in zijn hoofd waardoor hij in Nederland niet meer terecht kan en het buitenland de enige optie is. en hij zou daar idd weer eens kunnen gaan schitteren zoals bij ons in de 1e periode. tot er weer iets gebeurt...

@ bettie: denk je nu echt dat we er ooit geld voor hadden kunnen ontvangen? geen club neemt dat risico na wat er allemaal gebeurd is.

Opa

Geplaatst: zaterdag 25 juni 2011 om 7:58u

Spitz, Moniz! Viel Glück mit dem Wunderkind!
Danke schön!    

meneer

Geplaatst: zaterdag 25 juni 2011 om 9:23u

die endlösung

n@©

Geplaatst: zaterdag 25 juni 2011 om 9:35u

Voor iedereen die Leonardo nog steeds het hand boven het hoofd houdt. Hoe vaak heeft deze briljante voetballer afgelopen seizoenen met zijn wonderbeentjes gesproken?

Keesje Ketting

Geplaatst: zaterdag 25 juni 2011 om 9:41u

We kunnen zeggen wat we willen van Leo, maar is in potentie de enige creatieve speler die we hadden, zijn gedrag en acties waren onvoorspelbaar, gaan we zeker missen. Nu hebben we alleen grijze regenjassen rondlopen, of snel Luigi Bruins voor niets ophalen. Vindt dat karel en gerdje hebben gefaald als het gaat om Leo.
Nogmaals als voetbal en Nac liefhebben vindt ik het zeer jammer dat hij gaat............

Hanske N

Geplaatst: zaterdag 25 juni 2011 om 9:51u

Teambuilding kan beginnen. Goed voor beide partijen.
Tjuuuuuus!

dn Zeeuw

Geplaatst: zaterdag 25 juni 2011 om 10:42u

Ik vroeg me bij Leo altijd af wanneer de toevoeging "in potentie" zou verbasteren naar "impotentie". Het is erg knap als je al jaren zulk spel/gedrag vertoond en dat er dan nog mensen zijn die geloven in je "potentie".

Misschien ben ik "in potentie" ook wel een goed voetballer, het komt er alleen nog niet uit.... Als ik in de wachtkamer van mijn carriere dan ook 500k per jaar op mag schrijven ben ik best bereid me in tezetten voor de club en het team en dat is dan weer mooi meegenomen!

Matsnac

Geplaatst: zaterdag 25 juni 2011 om 11:29u

@n@©

tegen de graafschap

RS

Geplaatst: zaterdag 25 juni 2011 om 12:43u

In de huidige situatie een goede oplossing.

De Oostenrijkse competitie is niet te zwaar, de club heeft geld en alle faciliteiten en een trainer bij wie het kleine ettertje zich wellicht thuisvoelt.

We mogen er het beste van hopen.

Wat betreft onze geachte trainer is het wellicht aardig alvast een lijstje te maken van de spelers met wie hij het het komende jaar weer niet kan vinden.

Zie het artikel in de VI: het ligt allemaal aan de anderen.

Maar hij is daar toch zelf bijgeweest?

Mijn statement: in een cafe speel je tafelvoetbal, geen betaald voetbal.

Sjak

Geplaatst: zaterdag 25 juni 2011 om 13:11u

@RS
Helemaal mijn idee. om zich heen schoppen lukt deze boer uit Zeeland aardig maar van zelfreflectie heeft hij nog nooit gehoord. Kop in de wind zeggen ze in Zeeland, alleen dan hoor je niks meer, dat zeggen er nooit bij.
De eerste die hij zal gaan afzagen is volgens mij Gorter, die zag je tegen het einde van het seizoen al minder gaan presteren en als hij er nog is Amoah.
Dus alle reagluurders jullie volprezen Karelse is volledig voorspelbaar in dit soort acties. Ik hoop dat het nieuwe bestuur dit inziet en deze afbreker met de winterstop eruit schopt, begin al maar met het aanleggen van een dossier...


Don Leon

Geplaatst: zaterdag 25 juni 2011 om 13:23u

Oke RS en Sjak,
Ik zal even het artikel van de VI er bij halen.
Een paar quotes van Karelse waaruit moet blijken dat het volgens hem allemaal aan anderen ligt:

“Bij NAC hebben we een aantal spelers, Jelle ten Rouwelaar, Tim Gilissen, Kees Luijckx en Robbert Schilder bijvoorbeeld, van de oude stempel. Die kun je benaderen op een manier zoals we dat vroeger deden. Bij veel anderen kan dat niet. Ik vind dat een van de moeilijkste onderdelen van het trainersvak. Ik moet wat dat betreft nog veel leren.”

en:

“Ik moet nog zoveel leren! Ik heb echt niet de illusie dat ik meteen al een hele goede, complete trainer ben. Dat kan niet als je voor het eerst helemaal op eigen benen staat. Ik zal nog ongelooflijk veel fouten maken, op ieder vlak, maar ik zal er wel van leren. Van fouten werd ik als keeper beter en dat zal als trainer hetzelfde zijn.”

Heeft de postbode er bij jullie misschien een bladzijde uit gescheurd?

gs

Geplaatst: zaterdag 25 juni 2011 om 13:37u

leonardo met foto s op de site van red bul.mee zn nieuw shirtje.

gs

Geplaatst: zaterdag 25 juni 2011 om 13:39u

zelfs amoah staat er op.

Bavi

Geplaatst: zaterdag 25 juni 2011 om 13:45u

Zo is het Don LeonLaten we nou met zijn alle hardstikke, maar dan ook hardstikke, blij zijn dat Red Bull onze Leo een jaartje huurt en hopen dat dat daar een succes wordt. Dan zijn wij er definitief van af.
En dan nu teambuilding, maar ook wij als supporters moeten daar eens mee beginnen. Laat den Karel zich maar een jaartje bewijzen en Aske wat extra spelers zoeken. Wat die tot nu toe (transfervrij !!) heeft binnegehaald stemt mij tot tevredenheid.
Als Amoah dan nog wat centjes binnen brengt kunnen we helemaal met een schone (en goedkope) lei beginnen.

Hugh Hefner

Geplaatst: zaterdag 25 juni 2011 om 13:57u

N@C > Die uitwedstrijd voor de beker tegen de Stillempjes. Daarin was ie ongenaakbaar! Het feit dat we die wedstrijd wonnen is echt alleen aan hem te danken!
Ik vind het fijn dat Leo een nieuwe kans krijgt bij een andere club. Hij is van het kaliber Suarez en kan, als hij zich goed laat inpassen in het elftal, uitgroeien tot een topper. Laten we het er op houden dat ie te goed was voor NAC en dat ie daarom motivatieproblemen had.
Ik hoop ook dat Salzburg garant staat voor zijn salaris, zodat NAC nu ruimte heeft voor wat opbouwende spelers. Het schijnt dat we tegenwoordig ruim in de scorende spitsen zitten, dus die hoeven we even niet meer te kopen.

(ik heb nog een huiskamervraag. Toen Sparta een paar jaar geleden kampioen van de Eerste Divisie werd, scoorden een drietal spelers samen meer dan 100 doelpunten. Twee daarvan waren Ricky van den Berg en Danny Koevermans. Wie was de derde? Als ik me niet vergis een donkere jongen. Waar is die gebleven?)

Don Leon > Gillissen een speler van de oude stempel? Volgens mij is den Karel helemaal losgeslagen!
JK heeft hetzelfde probleem als RM: hij kan geen jeugdspelers inpassen in de selectie. Essentieel nadeel!

Hugh Hefner

Geplaatst: zaterdag 25 juni 2011 om 14:00u

Haha, op die site van Red Bull hebben ze een foto van een scorende Amoah gezet...

n@©

Geplaatst: zaterdag 25 juni 2011 om 15:58u

Dus Leo was afgelopen 2 seizoen 2x heel erg goed?? Dat is dus € 250.000,- per bevlieging?

Sjak

Geplaatst: zaterdag 25 juni 2011 om 16:05u

@donleon
bedankt voor de aanvulling met deze opmerkingen laat hij dus zien dat hij eigenlijk niet gekwalificeerd is als hoofdtrainer, het ontbeert hem aan de nodige competenties om hoofdtrainer van een BVO te zijn, hij zou eens een cursus Situationeel leiderschap kunnen volgen, het is echt van te gekke om zoń onervaren man voor de groep te zetten.

RS

Geplaatst: zaterdag 25 juni 2011 om 16:29u

Nog een keer over de keuze van van onze geachte trainer wat betreft de ouderwetse profs in onze selectie: Luijcks, Schilder....

Ben ik nu gek geworden?

Hadden we geen Kolka, Lurling, Feher, Penders e.a. in de selectie?

En zelfs youngsters als Gudelj en Gorter; die leven toch voor voetbal?

Voor Ten Rouwelaar vind ik het haast beledigend om in een adem genoemd te worden met de andere in het artikel genoemde spelers1

Er gaat een wereld open bij het lezen van het VI artikel.

Op naar een nieuw seizoen. Aan de spelerskeuze van Van As zal het niet liggen. Die doet een prima job met zulke beperkte middelen.

Don Leon

Geplaatst: zaterdag 25 juni 2011 om 16:44u

@Hugh

Gilissen jazeker, ga maar eens een keer met die jongen praten.

n@©

Geplaatst: zaterdag 25 juni 2011 om 19:44u

Karelse is gewoon recht door zee. Dat zijn we in de voetballerij met al die kontenkruipers en egootjes niet meer gewend.

de dominee

Geplaatst: zaterdag 25 juni 2011 om 20:55u

Dat er nog supporters zijn die Karelse de hand boven het hoofd houden is echt ongelooflijk!

Deze man kan niet communiceren ("Kees moest poepen", mist het tactisch inzicht om goed in te kunnen grijpen (noem maar een wissel op die een wedstrijd liet kantelen) en kan blijkbaar alleen maar werken met gasten van de oude stempel. Tsja, dan wordt het toch wel heel moeilijk voor een trainer....Bewijst maar weer eens dat een oud keeper geen trainer moet worden.

jpke1

Geplaatst: zondag 26 juni 2011 om 10:58u

@ de dominee.......volgens mij was de vorige trainen van fc tukker ook een oud keeper, heeft die ook niets bereikt dan ? volgens mij had die de jc schaal, en de beker ook nog kan aan mij liggen maar volgens mij is preudhomme een oud keeper die het ook gered heeft

de dominee

Geplaatst: maandag 27 juni 2011 om 7:57u

@jpke1, Twente had het beste materiaal van Nederland en is geen kampioen geworden, ze hebben hem niet voor niets zo makkelijk laten gaan.
Heb je nog meer oud keepers die een goede trainer zijn? Menzo?


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven