homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

9 mei 2011
Tussenstand: Red NAC over de 2 ton heen!!


De afgelopen week stond in het teken van de Red NAC Familiedag in de Bredase binnenstad. In alle opzichten geslaagd was dit een geslaagd evenement. De selectie deed fanatiek mee, de terrassen zaten vol en de sfeer zat er goed in. De financiële afhandeling moet nog voltooid worden, vandaar dat we de opbrengsten van deze dag nog niet geheel hebben opgenomen in de tussenstand.

De bedrijfsacties lopen nog steeds door, en met succes. Steeds meer supporters weten de GeelZwart gekleurde bedrijven te vinden, waarbij er tegelijkertijd ook nog een steentje aan Red NAC bijgedragen wordt. Daarnaast zijn er natuurlijk nog kaarten verkrijgbaar voor Breda Live en voor het concert van BLOF in Sportcenrtum Lindonk, waarbij een gedeelte van de recette naar Red NAC zal gaan.

De posteractie valt vooralsnog wat tegen. Winkeliers, horeca en overige bedrijven kunnen een Red NAC poster kopen en tonen daarmee aan NAC een warm hart toe te dragen. Daarnaast ontvangen ze daarvoor ook nog eens een wedstrijdkaartje voor de oefenwedstrijd op 30 juli tegen Olympiakos Piraeus, de Griekse kampioen die naar Breda komt. De Bavaria bierdoppen-actie zou ook nog wel wat meer op mogen brengen, de koker die in het stadion staat is nog lang niet gevuld. Spaar je dopjes dus op, informeer bij verenigingen of horeca-gelegenheden of ze hun doppen willen bewaren en breng ze komend weekend naar het GeelZwarte Huis!

Volgend weekend zal geheel in het teken staan van het Geel Zwarte Weekend. Vanaf donderdagavond sluiten 6 personen zich 72 uur op in Lunchroom De Parel, van waar uit de marathonuitzending Red NAC Radio gemaakt zal worden. Met een aantal spraakmakende gasten belooft deze radio-uitzending een uniek stukje uit de NAC-historie te worden. Te beluisteren op 107.3 FM, via de kabel en via de websites van StadsRTV, Red NAC en Omroep Brabant.

Andere activiteiten in het Geel Zwarte Weekend zijn onder meer de businessclubavond op vrijdag (met een live veiling van door spelers gemaakte schilderijen en een aantal topartiesten), waarvoor in beperkte mate nog kaarten beschikbaar zijn. Zaterdags overdag zal de Kidsdag worden georganiseerd, met onder meer een sponsorloop, voetbaltoernooi, Brakkenfestival on Tour en een optreden van de Zappa’s.

Op zaterdagavond barst het supportersfeest los, op maar liefst drie podia zullen de Nederlandstalige klanken, snerpende gitaren en stampende beats te horen zijn. De seizoensafsluiting op zondag de 15e, met de derby tegen Willem II is eveneens vanuit het Rat Verlegh Stadion te volgen. Alle reden dus om zeker een kijkje te komen nemen volgende week!

De Red NAC teller staat inmiddels op 207.298 euro. Een enorm bedrag, waarbij we tegelijkertijd vaststellen dat het GeelZwarte Huis een enorme sprong richting de 4 ton zou moeten opleveren. We roepen dan ook met name de bedrijven op om hun NAC-hart nog een keer te tonen. Door een donatie, een bedrijfsactie of door flink te bieden op de schilderijen tijdens de businessclubavond. We hebben iedereen nodig. Vol goede moed en vertrouwen gaat Red NAC verder!


Bron : De Rat, Red NAC


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Eppie

Geplaatst: maandag 9 mei 2011 om 20:09u

We mogen trots zijn op deze tussenstand. Petje af voor alle inspanningen, doortastendheid en vastberadenheid tot nu toe.

von F

Geplaatst: maandag 9 mei 2011 om 20:11u

Netjes hoor! Applaus voor de organisatie achter Red NAC!!

Ewout

Geplaatst: maandag 9 mei 2011 om 21:14u

Jongens we zijn er nog nie we zijn op de helft maar er moet gewoon nog meer bij

Allstar

Geplaatst: maandag 9 mei 2011 om 21:32u

zo dan zijn we er he, laat die andere 2 ton maar door leo amoah en boussaboun betalen, he john, voor het ongeoorloofd afwezig zijn van afgelopen zondag, schieten we er tenminste nog iets mee op.

Rogo

Geplaatst: dinsdag 10 mei 2011 om 7:51u

Netjes! Keep up the good work! Nu nog even een eindsprint met het geel-zwarte weekend, waar elke NAC supporter nog wat bij hoort te dragen!

Larsjuhnl

Geplaatst: dinsdag 10 mei 2011 om 10:40u

ben benieuwd hoeveel het geel-zwarte weekend gaat opleveren!

maar zeker geen slechte tussenstand !

de dominee

Geplaatst: dinsdag 10 mei 2011 om 11:08u

@ Allstar, en Penders moet die niet mee betalen? Volgens mij ook afwezig!!

Allstar

Geplaatst: dinsdag 10 mei 2011 om 19:14u

hallo de dominee, ja in principe net zo goed, had niet in het nieuws gezien dat hij er ook niet was.

de dominee

Geplaatst: dinsdag 10 mei 2011 om 19:18u

@allstar, mee eens! Volgens mij heeft hij over een week voldoende tijd om andere dingen te doen


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2020 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven