homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

9 mei 2011
GeelZwart Benefietfeest presenteert de artiesten van Black!


Aanstaande zaterdag is het zo ver, het feest waar menig NAC-supporter lang naar uit kijkt. Dit jaar heeft het een extra bijzonder tintje gekregen doordat het voormalige United we Dance feest onderdeel is geworden van het GeelZwarte weekend. Maar dit hield de mannen van de Breda Loco’s niet tegen om het niet door te laten gaan.

Ze hebben naast enkele Nederlandstalige- en Rockartiesten ook weer bekende DJ’s uit de dancescene bereid gevonden om in het NAC-stadion te komen draaien op BLACK. De line-up is er dit jaar één om trots op te zijn omdat alle artiesten terug komen die op de vorige edities wisten hoe je met het NAC-publiek om moet gaan! Ze staan garant voor opzwepende melodieën en een snoeiharde bass. Oldschool sounds om flink op te stampen!

MC Chaos
De man die met z’n brute stem alles bij elkaar gaat praten is net, als vorig jaar, ook dit jaar weer MC Chaos. Al heel wat ervaring op zowel MC als DJ gebied en een bekende in de scene. Hij voelt de muziek feilloos aan en hij zal heel de avond verantwoordelijk zijn om het publiek op te zwepen en de DJ’s aan en af te kondigen!

Duratek, Wakiyan & P.P.F.
Deze DJ’s staan altijd klaar als er een feestje te vieren is waar er wat steviger gedraaid moet worden! Zij openen zaterdag de avond om de zaal in de juiste stemming brengen. Ze zullen er vanaf 20:00 tot 22:00 voor zorgen dat alles op Early Hardstyle gebied voorbij komt!

Ruthless
Hij heeft al eens eerder in het NAC-stadion gedraaid, namelijk op United we Dance 2009. Ook ontbreekt hij tegenwoordig op geen enkele editie van Pussy Lounge. Deze man, die bekend staat om z’n mixtechnieken, is ook dit jaar weer in het NAC-stadion te zien! Het gaat om Ruthless. Met bijna 600 optredens op z’n naam weet hij wel wat een feestje bouwen is en dit heeft hij in 2009 dus ook al laten zien. Ook is hij al te zien geweest op meerdere edities van Defqon, Decibel en ook dit jaar zal hij weer op Defqon te zien zijn. Een feestarchief waar je trots op mag zijn en wij hebben hem weten te strikken op 14 mei! Vanaf 22:00 neemt hij het over met een lekker setje in de ‘Pussy-Lounge-style’ tot 23:15! Een afwisselende mix van early beats en knallende klassiekers!

Dj Yves
Als je deze naam hoort, denk je natuurlijk meteen aan club X. We zijn trots dat we weer mogen melden dat hét Club X-icoon naar het NAC-stadion komt! Dj Yves was ook bij de edities van 2008 en 2009, en was de hoofdact op het benedendek van de Ark van Noad. Diegene die hierbij waren weten waar Yves voor staat! Ervaring heeft hij sowieso, hij heeft ruim 800 optredens op z’n naam staan. Wegens succes en altijd een goede set zal hij op deze editie wederom te zien zijn. Hij zal van 23:15 Club X sounds de zaal in slingeren die altijd een positieve werking hebben op de zaal tot 00:30.


DJ Yves op de Bootcombi

The Darkraver
Dan de man die eigenlijk geen aankondiging nodig heeft, maar die we jullie zeker niet willen onthouden. De man die tevens de goedkoopste reclamecampagne is die Bacardi ooit gehad heeft en de grondlegger van onder andere Pussy Lounge: THE DARKRAVER!
In 2007 heeft hij Breda al eens laten zien wat feesten is, dus vanwege succes hebben we hem dit jaar maar liefst 1,5 uur als afsluiter van Black! Feest garantie is aanwezig als je deze man boekt met een eigen style die niet te te omschrijven valt! De draaitafels zijn bijna met z’n handen vergroeit, de best man heeft namelijk bijna 2000!! optredens achter zijn naam staan. En er komt er zaterdag dus één bij: de GeelZwarte Benefiet avond!
Vanaf 00:30 zal Darkraver het stokje overnemen van Yves en ons tot het eind vermaken! Hij zorgt er tevens voor dat je gewoon niet stil meer kan staan, al zou je het willen!

De prijs voor dit fantastisch feest is in de voorverkoop €10, kaarten zijn te verkrijgen op de volgende manieren:
- In de Red NAC Webshop
- Bij de laatste 2 thuiswedstrijden van NAC bij de bekende Loco’s-mannen
- Service & Informatiedesk NAC
- Tunesville (Haagdijk, Breda)
- Café ‘t Paviljoen (Visserstraat, Breda)
- TVC Breda (Kwakkelhutstraat, Breda)
- Special CD-Shop & Entertainment (WC Hoge Vucht, Breda)
- Café d’n Juup (Brandestraat, Geertruidenberg)
- Primera Breda ( winkelcentrum Heksenwiel )
- Primera Oosterhout

- Als de kaarten niet in de voorverkoop zijn uitverkocht dan kun je ze aan de deur kopen voor € 15,-

Dit fantastische supporterfeest gaat door tot een uur of 2 ’s nachts en heeft als prachtige Red NAC bijkomstigheid het feit dat er van iedere consumptie maar liefst 60 cent wordt overgemaakt naar de Stichting Red NAC! Daarnaast heb je uitzicht op het GeelZwarte Huis! Een top-avond met artiesten waar je U tegen kunt zeggen en ook nog eens maximaal ‘zuipen voor de club’. Wat wil je nog meer?

Dit wordt een legendarische avond, die je voor geen goud wilt missen!


Bron : De Rat, Red NAC


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


Nog geen reaxies!


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2020 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven