homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

9 mei 2011
Busselaar gaat in gesprek met afwezige Boussaboun en Amoah


Mathew Amoah, Ali Boussaboun en Leonardo ontbraken gisteren in het centrum tijdens de Red NAC Familiedag. Leonardo meldde zich 's ochtends ziek, waarop Ed Busselaar zich op ziekenbezoek haastte en bij Leo thuis langs ging. 'En ik kan bevestigen dat hij ook écht ziek is.'.

Amoah zou gisteren een communie van zijn zoontje hebben gehad en Boussaboun bleef weg zonder opgave van reden. Busselaar treedt deze week in gesprek met de 2 afwezigen. 'Er moet een goede reden zijn voor hun afwezigheid, anders ben ik nog niet klaar met ze. Juist op een dag die belangrijk is voor de toekomst van NAC, moet je als speler je gezicht laten zien.'

Gebrek aan betrokkenheid, geen zin, een combinatie er van, het zal wel, laten we Ed zijn werk doen, ingrijpen en beboeten waar nodig, maar vooral ook de selectiespelers die wél aanwezig waren bedanken voor hun inspanningen. Het weer en moederdag speelde de drukte parten, maar de sfeer was desondanks erg goed en niet op de laatste plaats vanwege het enthousiasme van een aantal spelers. Heren bedankt!


Bron : De Rat, bn/destem


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Relaties

Mathew Amoah
Ali Boussaboun
Leonardo Vitor Santiago

06-mei-2011
Programma spelersindeling Red NAC Familiedag ...

Site van:
Red NAC


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

juniz

Geplaatst: maandag 9 mei 2011 om 9:27u

contractontbinden!!!!!

harry b.d.

Geplaatst: maandag 9 mei 2011 om 9:38u

Allemaal weer moutarde apres le repas.

Amoah was al veel eerder op deze site ontmaskerd als ongemotiveerde kansenmisser. Leonardo was gewoon ziek, lullig dat het net hem treft, maar ziek is ziek. Welke ziekte overigens, Dr Ed ?

Verder is de afwezigheid van Penders een grote klap in het gezicht van de achterban. Mensen die dachten hier met een echte NACcer van doen te hebben.

Bon, b.d. at zaterdag in Breda een ijsje van REDNAC maar verder was er weinig te beleven. Een actie gedoemd te mislukken en waarvan de centen linea erecta naar de fiscus gaan. Proost mensen, met dank aan Mommers (deal nog steeds niet rond) !

rimaris

Geplaatst: maandag 9 mei 2011 om 9:39u

@ juniz,

Contract ontbinden met welke reden dan. Het is geen werkweigering.

afwezig zonder reden heb ik geen begrip voor maar als een van je kinderen de communie doet dan moet je daar als vader bij zijn.

redlis

Geplaatst: maandag 9 mei 2011 om 9:39u

Het was zondag en niet zaterdag hbd dus je was een dag te vroeg!

Dirty Harry

Geplaatst: maandag 9 mei 2011 om 9:58u

Haha die Harry, die tackelt zichzelf weer eens. Hij was er zaterdag terwijl de RED NAC dag zondag was... Wat een ongeloofwaardige prutser.

Hulde aan organisatoren, spelers en het Bredase volk!

evil ash

Geplaatst: maandag 9 mei 2011 om 10:45u

Volgens mij kon je toch echt zaterdag de ijsjes ophalen bij NAC.

dn Zeeuw

Geplaatst: maandag 9 mei 2011 om 11:28u

De hele steun van clubmens Harry bestaat uit 1 ijsje. Hij is er zo trots op dat hij zijn bijdrage al 2 x genoemd heeft.....

Al Pacino

Geplaatst: maandag 9 mei 2011 om 11:38u

Pluim op de hoed van Ed Busselaar! Hieraan heeft het geruime tijd bij NAC ontbroken: Je verplichtingen nakomen en je betrokkenheid bij de club, d.w.z. door vele bestuursleden en een aantal spelers.

Zondagmiddag in het centrum van Breda geweest en ik moet zeggen dat de sfeer erg goed was en er gesproken kon worden van een gezellige drukte, ondanks de moederdag en bovenal de bloedhitte! Lof aan de spelers en vanzelfsprekend de trekkers van de Help-NAC-kar.     

piair

Geplaatst: maandag 9 mei 2011 om 11:56u

Geweldige middag gehad en spelers leken er ook allemaal zin in te hebben, dus veel goodwill opgeleverd in win win situatie.

Geen zin om energie te steken in een enkeling die ontbrak, had Dr. Ed trouwens wel binnenskamers moeten houden, maar nogmaals een geweldige middag gehad, organisatoren hartelijk dank.

Al dit soort acties zouden wat mij betreft best jaarlijks gehouden mogen worden, zeker op moedrdag haha

pannelap

Geplaatst: maandag 9 mei 2011 om 13:00u

Ret-tek-ke-tet-te-ke-t-Ed begint zich langzaam te ontpoppen als een man waar ik vertrouwen in kan hebben..... Helemaal top Ed. Laat die vastgelopen en ongedisciplineerde boeven maar eens voelen wie de sheriff is

Goed bezig Ed. Ga je er ook voor zorgen dat b.d. verbannen wordt van alles wat gerelateerd is ???

....... dan klrijg je van mij een standbeeld

harry b.d.

Geplaatst: maandag 9 mei 2011 om 13:12u

Tja, wie nog geen 15 maanden geleden had gezegd dat we op dit moment witte-chocolade-ijsjes-met-frambozenvanillesmaak zouden moeten eten "voor NAC" die zou door het bestuursschorem zijn uitgescholden en weggehoond. Want zo kennen we ze weer. Banvragers en beledigde Madame Pompadours. Vreselijke lui.

Goed, inmiddels weten we dat Ed alleen maar voor de show achter feiten aanloopt die hem zijn aangedragen door anderen (hij had het zelfs niet eens door) en aan symboolpolitiek doet door het oude bestuur ergens op aan te spreken waarvan totaal niet duidelijk is waarop. En waarom moet Buffelaars dat doen en niet 1 van die 7 Toeschouwers of 1 van de 5 bestuurders ? Toch lachwekkend. Deal Mommers nog altijd niet door, voor volgend jaar een matige selectie (met hele discutabele nieuwelingen, vooral die langzame verdediger van De Graafschap) en ondertussen nog altijd geen echte duidelijkheid over het rapport, dat onvoldoende lijkt.

Het gepraat en gepraat gaat maar verder. Het seizoen is als een nachtkaars uitgegaan, de stemming is - behalve het aandoenlijke RedNAC gedoe - bescheten en er worden maar geen cijfers bekend gemaakt over de werkelijke stand van zaken van de sponsoren voor volgend jaar. Zorgwekkend.

Alcoholvrije Sint

Geplaatst: maandag 9 mei 2011 om 14:11u

Langzamerhand, heel langzamerhand, begint het kattengejank van Harry b.d. naar de achtergrond te verdwijnen. Niet omdat hij niet af en toe gelijk heeft, maar omdat zijn overdaad aan smaad en gejengel inmiddels niet het beoogde resultaat (meer?) oplevert, maar eerder het tegengestelde. Die ouwe koeien en open deuren die maar iedere keer als `argument` worden gepresenteerd, het is bijna menselijk aan het worden. Johan Derksen is er niets bij.

Na vele jaren van gezeur en nu reeds maanden van in-herhaling-vallen en het bijtrekken-van-non-issues, ben je de aandacht nu danig aan het verliezen Harry. En dat is....juist.

Je zult zelf wel met het `argument` komen dat NAC het anders in de doofpot stopt, of hoopt dat het vanzelf overwaait, en daar heb je ook vaak een punt in gehad. Maar nu begint het op een soort persoonlijke vendetta te lijken. Een die je niet gaat winnen. Misschien is het een idee om je doelen en strategie te heroverwegen. Gewoon even nadenken; wat wil je nou eigenlijk precies bereiken?

On topic: prima actie. Duidelijk, glashelder en snel. Bijna on-NACs.

Schralie

Geplaatst: maandag 9 mei 2011 om 16:40u

en een complimentje voor de Juul, is nooit mijn favoriet geweest maar gisteren toch weer een plusje voor de schaar erbij.
Ook een plusje voor Edje die gewoon persoonlijk langs de spelers gaat als ze zich ziek melden.
Wederom een min voor Harry ten eerste lopen zeiken dat er weinig te doen is op de zaterdag terwijl het gebeuren op de zondag plaatsvond, ten tweede geen reactie op de kritiek van andere rat-gebruikers daarover.

Larsjuhnl

Geplaatst: maandag 9 mei 2011 om 16:57u

Goed van Ed!

Wel erg jammer van Ali en Amoah......

harry b.d.

Geplaatst: maandag 9 mei 2011 om 17:02u

Op zaterdag was het ijsjesdag en op zondag, in de file achter een kolonne bussen met rood-witte shirts daarin kwamen de berichten binnen over wie er allemaal niet waren. Mensen met tekengeld, spelers die zichzelf nog niet zo lang geleden lieten toejuichen als Mr NAC etc etc. Op zondag was namelijk door de KNVB een aantal mensen uitgenodigd voor het bijwonen van de strijd om de ... juist.
En wie van die door de CR handpicked geweldenaren was er nog meer bij in den Kuip ? Oh nee, ze waren allemaal op de Grote Markt... Mensen, welterusten.

Alcoholvrije Sint

Geplaatst: maandag 9 mei 2011 om 17:40u

In de file achter rood/witte bussen. Ik wist het wel. Die Harry die woont gewoon in Nieuw-Vennep.

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: maandag 9 mei 2011 om 18:02u

Gelukkig goede en adequate communicatie van de Directeur alg. zaken van NAC , een verademing !
Niks-nie hulde , de man doet gewoon z`n werk naar behoren , die gaan we missen over een jaar wellicht......

Peter13

Geplaatst: maandag 9 mei 2011 om 20:12u

Leuke sfeer gisteren in de stad. Het was duidelijk dat de spelers hier echt niet met tegenzin rondliepen - in ieder geval niet degenen die ik ben tegengekomen. En de opbrengst mag er ook zijn.

En beste Rat-bezoekers, hou asjeblief op met reageren op die zure zeurende Zwitser. Zijn posts lees ik allang niet meer, maar volgens mij kickt hij stiekem op de aandacht in al die reacties.

baboon

Geplaatst: maandag 9 mei 2011 om 23:04u

Weet niet hoe laat onzeEd Busselaar op visite is geweest bij Leo, wat ik wel heb begrepen van een rotterdamse collega is dat onze braziliaan vrij snel hersteld was en op zondagmiddag gewoon bij een Italiaans restaurant aan het stationsplein in rotterdam zat te eten.

brokkemaker

Geplaatst: dinsdag 10 mei 2011 om 7:08u

Men is tegenwoordig al vrij snel tevreden. Dr. Ed is langs een "zieke" speler geweest en de man wordt de hemel ingeprezen.
Hoogstwaarschijnlijk is hij daar linea recta de deur gewezen , maar maakt hij er maar een mooi verhaaltje van om maar te laten zien hoe goed hij bezig is.
Communie van Amoah is ook een lachertje. Zo`n communie wordt toch niet op het laatste moment ingelast. Waarom wordt hij dan wel ingedeeld tijdens de familiedag.
En laten we het over die Boussabon maar niet hebben , bah , weg met die broodvoetballers.

Evolution

Geplaatst: dinsdag 10 mei 2011 om 10:20u

Eigenlijk is het verbazend. Het is zo makkelijk om de praten over zaken die goed gaan!! Laten we het positief bekijken en dit ook vooral benadrukken.

Inmiddels zijn we op de helft van het noodzakelijk benodigde bedrag en er wordt veel verwacht de komende weken! Dan kunnen NAC en dus ook wij (supporters) alle pogingen en positiviteit gebruiken.

Het mag niet gebeuren dat NAC verloren gaat!!! Diegene die hieraan meewerken verdienen hulde. Voor wat betreft de afvallers, dat komt later... Eerst maar eens zorgen dat onze mooie club het nieuwe seizoen in kan/mag!!

Evolution

Geplaatst: dinsdag 10 mei 2011 om 10:21u

Eigenlijk is het verbazend. Het is zo makkelijk om de praten over zaken die niet goed gaan!! Laten we het positief bekijken en dit ook vooral benadrukken.

Inmiddels zijn we op de helft van het noodzakelijk benodigde bedrag en er wordt veel verwacht de komende weken! Dan kunnen NAC en dus ook wij (supporters) alle pogingen en positiviteit gebruiken.

Het mag niet gebeuren dat NAC verloren gaat!!! Diegene die hieraan meewerken verdienen hulde. Voor wat betreft de afvallers, dat komt later... Eerst maar eens zorgen dat onze mooie club het nieuwe seizoen in kan/mag!!


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2020 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven